vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Τι βάρδια τη βρίσκουμε;ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
ΞΕΝΙΑ....
Τι βάρδια τη βρίσκουμε;ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
ΞΕΝΙΑ....
Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή; Ή να περιμένουμε την κριτική;Πέρασμα από Φωκαίας 13 όχι το υπόγειο, το άλλο! Σόφη, πολύ καλή έχω υποβάλει και κριτική
Και μουνι και κωλο , διαλεγεις κατα τα γουστα σου !!!!!!!!Φωκαιας 17 πανω Τζενη και Αννα τωρα
40+ μέτρια σε ύψος, κορμί όμορφο στεγνό όχι χτικιάρικο, μικρό στήθος, καλό κωλαράκι, όμορφα μπλε μάτια, μαλλί ίσιο μαύρο μέχρι τους ώμους και λίγο πιο κάτω, με ταττού στο πρόσωπο (όχι κάτι μεγάλο)Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή; Ή να περιμένουμε την κριτική;
με ταττού στο πρόσωπο (όχι κάτι μεγάλο)
χαλάρωσε δεν είναι κάτι μεγάλο ούτε τρομακτικό! επίσης εμένα μ αρέσουν τα ταττού! αυτό που βλέπεις στο άβαταρ μου το χω στον αριστερό μου πήχη και σύνολο έχω 5 ταττού
Πού το χώρεσες όλο αυτό στον αριστερό σου πήχη ρε παίχτη;χαλάρωσε δεν είναι κάτι μεγάλο ούτε τρομακτικό! επίσης εμένα μ αρέσουν τα ταττού! αυτό που βλέπεις στο άβαταρ μου το χω στον αριστερό μου πήχη και σύνολο έχω 5 ταττού
κάπως έτσι...Πού το χώρεσες όλο αυτό στον αριστερό σου πήχη ρε παίχτη;
Ωραίος. Απλά η ιδανική θέση του ταττού είναι στο στήθος για να συμπίπτει με τη θέση της καρδιάς. Και στον πήχη θα φαίνεται στη δουλειά σου όταν φοράς κοντομάνικο. Εκτός κι αν δουλεύεις σερβιτόρος/μπάρμαν/μπαρίστα, όπου τα ταττουάζ είναι ατού.κάπως έτσι...
Λίγο Overlay σε ένα πανάκι και πέρασε το κομοδίνο. Θα ξανανιώσεικάπως έτσι...
όχι στήθος δεν θέλω να κάνω, όσοι δεν είναι τίποτα πόκεμον ή ζάκια των ταττού όταν κάνουν κάτι το κάνουν πολύ συγκεκριμένα, αυτό είναι στη θέση που πρέπειΩραίος. Απλά η ιδανική θέση του ταττού είναι στο στήθος για να συμπίπτει με τη θέση της καρδιάς. Και στον πήχη θα φαίνεται στη δουλειά σου όταν φοράς κοντομάνικο. Εκτός κι αν δουλεύεις σερβιτόρος/μπάρμαν/μπαρίστα, όπου τα ταττουάζ είναι ατού.
γραφείο είναι! ναι 1 φορά την εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα) αλλιώς βαριέμαι του θανατάΛίγο Overlay σε ένα πανάκι και πέρασε το κομοδίνο. Θα ξανανιώσει
Σε σχέση με εμένα που τα κάνω μία φορά το εξάμηνο..όχι στήθος δεν θέλω να κάνω, όσοι δεν είναι τίποτα πόκεμον ή ζάκια των ταττού όταν κάνουν κάτι το κάνουν πολύ συγκεκριμένα, αυτό είναι στη θέση που πρέπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γραφείο είναι! ναι 1 φορά την εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα) αλλιώς βαριέμαι του θανατά
πόσα έχεις?Σε σχέση με εμένα που τα κάνω μία φορά το εξάμηνο..
Ξύλινα; Σχεδόν όλα. Μου αρέσουν τα φυσικά πιο ακατέργαστα υλικά: ξύλο, πέτρα, μάρμαρο.. Εντάξει αυτά που βλέπω συνέχεια τα περνάω όταν τα θυμάμαι αλλά να περνάω όλες τις ξύλινες επιφάνειες..πόσα έχεις?
αχαχχααχαχχα ρε μλκ εγώ νόμιζα πως έλεγες για ταττού! α καλά δεν την παλεύω! (γάμησες! μου φτιαξες το κέφι!)Ξύλινα; Σχεδόν όλα. Μου αρέσουν τα φυσικά υλικά, ξύλο, πέτρα, μάρμαρο.. Εντάξει αυτά που βλέπω συνέχεια τα περνάω όταν τα θυμάμαι αλλά να περνάω όλες τις ξύλινες επιφάνειες..
Μερικά δεν είναι με βερνίκι βέβαια.
Οπότε τα καλύπτεις με ένα σεμεδάκι που απλά το τινάζεις να φύγει η σκόνη, αν δεν το βαριέσαι και αυτό, και καθάρισες.Ξύλινα; Σχεδόν όλα. Μου αρέσουν τα φυσικά πιο ακατέργαστα υλικά: ξύλο, πέτρα, μάρμαρο.. Εντάξει αυτά που βλέπω συνέχεια τα περνάω όταν τα θυμάμαι αλλά να περνάω όλες τις ξύλινες επιφάνειες..
Μερικά δεν είναι με βερνίκι βέβαια.
Μα έλα ντε, σε μια κουβέντα για ταττού βρήκε πιο ενδιαφέρον να σχολιάσει το σκονισμένο κομοδίνο στο βάθος. Εγώ τώρα βλέπω το Manifest.αχαχχααχαχχα ρε μλκ εγώ νόμιζα πως έλεγες για ταττού! α καλά δεν την παλεύω! (γάμησες! μου φτιαξες το κέφι!)
πάω να δω ένα επεισόδιο από αυτό, τα σπάει...
https://www.imdb.com/title/tt5574490/