Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (25 μέλη και 246 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις, αλλά για να παραθέσω και την άλλη όψη, τα μπουρδέλα δεν είναι η απάντηση σε όλα. Με την πουτάνα δε θα πεις πολλές κουβέντες, δε θα σου προσφέρει παρέα, δε θα ανταλλάξετε μετά μηνύματα στο μέσσεντζερ, ούτε θα βγείτε για ένα ποτό. Μπορεί να μην τη βλέπεις απλά σαν ένα κομμάτι κρέας, αλλά αυτή σίγουρα σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι. Το μπουρδέλο είναι 10 λεπτά απόλαυσης και άλλα 10 λεπτά πες ευφορίας μετά και μετά πάλι μόνος σου είσαι. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια σχέση στην οποία κάνεις και πιο κοινωνικές δραστηριότητες με την άλλη. Και εννοώ σχέση όπου θέτεις δικούς σου όρους, όχι αγαπουλίστικη, μονογαμική, μουνοδουλική κλπ.
Εγώ είμαι ολοκληρωμένος με την φάση στα μπουρδέλα διότι δεν χρειάζομαι περισσότερη επαφή. Κι αν την θελήσω -μία στις χίλιες-, βγαίνω με την κοπέλα για έναν καφέ ή την φέρνω σπίτι μου. Το ξέρω ότι δεν με πιστεύεις γιατί είμαι περιπτωσάρα. Αυτό που χρειάζομαι ουσιαστικά είναι: Ένα 20λεπτο -μισάωρο με την κορασίδα -σπαστό- με 10ευρα όπου θα λιώσουμε στα γλωσσόφιλα και στο σεξ. Μετά θα φύγω με κόκκινα μάγουλα και θα πιω μια παγωμένη μπύρα. Δεν ζω όπως οι άλλοι άνθρωποι, αλλά κατανοώ τις απόψεις σου να 'σαι καλά..!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για όσους ξινίζουν λίγο όταν παρλάρουμε εκτός θέματος στο νήμα: Υπάρχει επαρκής ενημέρωση για τα bourdela μας οπότε δεν είναι έγκλημα να πούμε κάποιες απόψεις.Προσωπικα ναι το παραδέχομαι εκφράζομαι μέσα στοο νήμα πολλές φορές αλλά γράφω και εμπειρίες από το μετάξι σχεδόν κάθε μέρα. Το θέμα είναι να μην σπαμάρουμε με τσακωμούς και μπινελίκια ...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σχετικά με τα χρήματα επειδή έχει ειπωθεί και ξαναειπωθεί ότι οι κορασίδες σε βλέπουν σαν 5ευρο, τότε να θυμήσω ότι οι κοπέλες έξω σε βλέπουν σαν Ταμιευτήριο Ζωής. Τι είναι καλύτερο από τα 2 ?? Ας το αφήσουμε για να μην ιδρώσουν φανέλες πάλι.......

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ωραίο το κατεβατό όμως δεν πείθεις.
Και προφανώς το έγραψες όλο αυτό απευθυνόμενος στον εαυτό σου και όχι σε εμάς τους υπόλοιπους.

Μάθε λοιπόν (ή δέξου) πως η συντριπτική πλειονότητα πηγαίνει στα μπουρδέλα διότι δεν βρίσκει να τον βρέξει αλλού εξαιτίας πολλών και διαφόρων λόγων όπως : φτώχεια, ασχήμια, αυτισμός, μιζέρια, δυσμορφία, αντικοινωνικότητα, μοναχικότητα, διαστροφή κ.λπ. Σίγουρα δεν το κάνει για ιδεολογικούς/φιλοσοφικούς λόγους αλλά από καθαρή πείνα, απόγνωση και αγανάκτηση.

Το γαμήσι με γκόμενα ΔΕΝ συγκρίνεται με το γαμήσι με πουτάνα. Ειδικά με τα τέρατα του Μεταξουργείου με τα οποία εσύ συνευρίσκεσαι. Να τα έγραφε αυτά κάποιος που πάει με εσκορτς των 500 ευρώ να πω πάει στο διάολο, εσύ όμως με προκαλείς και με εξοργίζεις.
Βρε ΜΑΛΑΚΑ αερογαμάς κάτι χοντρές/άσχημες/άρρωστες και προσπαθείς να χύσεις στο 5λεπτο ενώ απ'έξω σε περιμένουν οι Πακιστανοί. Έχεις συνειδητοποιήσει την κατάσταση σου;

Και επειδή σε γνωρίζω καλύτερα απ'όσο νομίζεις, αυτά τα οποία γράφεις ναι μεν ενέχουν μια δόση αλήθειας, αλλά αυτή είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και τίγκα στην υπερβολή. Διαστρεβλώνεις μια κατάσταση έτσι ώστε να τη φέρεις στα μέτρα σου για να μην νιώθεις εσύ δυσάρεστα.
Ε, όχι! Σίγουρα υπάρχουν οι χλιμίτζουρες οι οποίοι γλείφουν κάτι μέτριες πουτανίτσες του instagram και δεν τους κάθεται ούτε η παλάμη τους, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν τις γκόμενες και κάθονται σε μια παραλία όλο το βράδυ μαζί τους. Αυτοί ντε, οι οποίοι θα γαμήσουν ακάποτα και δεν θα ανησυχούν πως κόλλησαν όλες τις ασθένειες της οικουμένης και ούτε θα τους βαρέσει την πόρτα η τσατσά. Αυτοί οι οποίοι Σάββατο βράδυ βγαίνουν έξω και χαίρονται τη ζωή και δεν κάθονται να αναλώνονται σε ένα μπουρδελοφόρουμ με τα υπόλοιπα θλιβερά ναυάγια της ζωής. Δεν είσαι ένας αντισυμβατικός τύπος ο οποίος απαξιοί τους σαθρούς και ψεύτικους κανόνες τους οποίους επιβάλει η κοινωνία. Είσαι ένα περιθωριακό και περίεργο πλασμα το οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει ως απόβρασμα.

Μην αυταπατάσαι λοιπόν. Καταλαβαίνω πως το κάνεις διότι η πραγματικότητα σου (αυτή με τα ψυχοφάρμακα, τη σχιζοφρένεια, τα μπουρδέλα του 10ρικου) είναι σκληρή και άσχημη.
Εγώ που στα γράφω αυτά δεν είμαι καλύτερος σου και ούτε προσπαθώ να στο παίξω ανώτερος. Είμαι απλώς μια βελτιωμένη έκδοση σου, αποτελούμενη ωστόσο από το ίδιο υλικό.
Προσδοκώ όμως να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα επειδή είναι προφανές πως βιώνεις μια φάση άρνησης (self denial) της κατάστασης σου και δεν είσαι μακριά από την ολοκληρωτική ψυχολογική κατάρρευση (το λεγόμενο meltdown).

Όταν δεχτείς -και αποδεχτείς- πως έχουν τα πράγματα, τότε θα πραγματοποιήσεις το πρώτο βήμα προς τη γνήσια ελευθερία.
Εεεε δεν πάω με χοντρές και άσχημες στα μπουρδέλα.... Δεν είμαι περιθωριακό πλάσμα μιας και οι άλλοι μαζεύονται γύρω μου όπως τα μυρμήγκια γύρω από το βάζο με το μέλι κι από επιλογή τούς διώχνω ευγενικά μιας και είμαι σε άλλο πνευματικό Level. Κάνεις λάθος ότι οι πιο πολλοί που πάνε στα μπου είναι άσχημοι ή δύσμορφοι. Αν κοιτάξεις πιο καθαρά βλέπεις αρκετά νορμάλ άτομα που πάνε να περάσουν καλά. Επίσης οι κοπέλες με κρατάνε 15λεπτο και δεν έχω κανένα άγχος όποιος κι αν περιμένει απ' έξω. Παρ 'όλα αυτά η απάντησή σου ήταν δομημένη και σχετικά ευγενική αν και λιγο καυστική οπότε No problem ούτε εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά , υγεία να έχουμε..! Υ.Γ Κοίτα θεωρώ λίγο υπερβολική την αυτοπεποίηθησή σου να ΜΕ διαγιγνώσκεις σαν να είσαι επαγγελματίας ψυχίατρος. ίσως το μόνο fail που έκανες εδώ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν είπα ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, και τα δύο χρειάζονται. Όταν θέλεις γυναικεία παρέα, το κάνεις με τη σχέση σου. Όταν το σεξ μαζί της το έχεις βαρεθεί, δεν είναι διαθέσιμο ή θέλεις ποικιλία άμεσα, πας στο μπουρδέλο. Εσύ όταν φεύγεις από το μπουρδέλο, δε νιώθεις ότι επιστρέφεις στη μίζερη ρουτίνα; Και δε θα έχεις τόσα λεφτά ώστε να βρίσκεσαι σε ένα μπουρδέλο όλη την ώρα.
Ειλικρινά όταν φεύγω από τα μπουρδέλα είμαι γεμάτος ζωντάνια και επιστρέφω στην μυστηριώδη και ασκητική ζωή μου. Ειλικρινά δνε μού συμβαίνει τίποτα από όσα γράφεις εδώ αλλά μού αρέσει που ανταλλάσουμε απόψεις. Είμαι παράξενο άτομο, τι να σού πω οι άνθρωποι και οι σταθερές σχέσεις με γυναίκες δεν μού λένε τίποτα. Αν θέλω παραπάνω ώρα σεξ στο μπουρδέλο δίνω λεφτά και κάνω περισσότερη ώρα. Για μένα ισχύουν αυτά. Αλλά ΝΑΙ για πολλούς ισ΄χυει ότι θέλουν μια φυσιολογική ζωή με μια κοπέλα με την οποία οποία θα τρώνε κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές μια ζωή και θα κοιτάζονται δίχως να έχουν να πουν τίποτα πια μεταξύ τους ενδιαφέρον. Αλλά και πάλι θα ξεγλιστράνε πονηρά ο ένας από τον άλλο..Ξέρεις πώς...?? ''''Μωρό μου τι λες να πάρω την Ελένη και τον Θωμά να πάμε για καφεδάκι καιρό έχουμε να τούς δούμε...'''' Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ερώτηση: ''''Ρε Μαλάκα δεν σε αντέχω άλλο και για να γλιτώσω από σένα θα σε ενσωματώσω μέσα σε μια παρέα -της Ελένης και του Θωμά- για να μην χρειάζεται να μιλάω μόνο μαζί σου και να αηδιάζω'''...Ξυπνήστε...!

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.719
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα
Εχει κάποιος ενημέρωση για Φωκαίας και Λιοσίων;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οι Γυναίκες έξω σε κοντολάρουν τροφοδοτώντας συνεχώς και ακατάπαυστα τις συναισθηματικές σου ψευδαισθήσεις. Οι κορασίδες στα μπουρδέλα όταν βλέπουν ότι δεν ψαρώνεις με ψευτιές -άρα και το ότι δεν θα καταφέρουν κάτι παραπάνω να κερδίσουν οικονομικά- κάνουν ότι κάνουν και περνάτε καλά λόγω αληθινής χημείας. Ναι το θέλει το 5ευρο -οκ- αλλά κι αυτή σού δίνει το μουνάκι της και τη γλωσσίτσα της , τίμια ανταλλαγή... Και πολλές φορές σού δίνει και πολλά άλλα...

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Παιδιά αν δείτε Αλίσα στο φωκαίας 7κάτω μακριά. έκανα την μαλακία και πέρασα γιατί την είχα πάρει κάποτε στο φωκ27 και ήταν εξτρατζού αλλά μόλις μπήκε μέσα δεν έβγαλε καν το σουτιέν, για ακά πίπα (που είχε ανακοινωθεί κανονικά) είπε ότι δεν θέλει. στο γαμήσι έβαζε χέρι πραγματικά είχα χρόνια να τα ζήσω αυτά. ΜΑΚΡΙΑ!!!

όσο για τις "ιδεολογικές" συζητήσεις περί μπουρδέλων και σχέσης, πραγματικά συγκρίνεται άσχετα μεταξύ τους πράγματα άλλο η σχέση και άλλο τα μπουρδέλα και τα 2 έχουν τα καλά τους μεν αλλά δεν υποκαθιστά το ένα το άλλο.

Τώρα φυσικά άτομα που έχουν πάρει βαριά την απόρριψη από τις γυναίκες είναι λογικό να βγάζουν μια θεωρία που να τους κάνει να κοιμούνται ήρεμοι, όπως συμβαίνει άμα αποτύχεις στην δουλειά σου ή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής. Αλλά αυτό είναι παγίδα γιατί ηρεμώντας σταματάς να προσπαθείς και ουσιαστικά τότε χάνεις οριστικά το παιχνίδι.
Και φυσικό είναι να αποτύχουμε σε διάφορους τομείς της ζωής αλλά πρέπει να το δεχόμαστε σαν άντρες και όχι να μας φταίνε οι γυναίκες, η τρόικα, οι δημόσιοι υπάλληλοι, η κοινωνία κτλ. και για την κοινωνία (που εξ'ορισμού είναι μια μαλακία γιατί στερεί την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου και τον κάνει να παρατάει τη ζωή που θέλει και να ζει με τον τρόπο που του επιβάλουν οι ηλίθιοι κανονές) η μαγκιά είναι να πετυχαίνεις αυτό που θες με τον τρόπο σου και να δείχνεις στους κοιμισμένους ότι κοίτα εγώ έχω καλύτερη σχέση από εσένα και χωρίς να έχω τατουάζ που δεν βγάζουν νόημα, χωρίς να κάνω το μαλάκα σε κάθε βρομόμουνο κτλ. εκεί μας θέλω, όχι να λέμε, με έχουν απορρίψει οι γυναίκες και πάω και πληρώνω για να γαμήσω μια γκόμενα που δεν μπορεί να αρνηθεί και να ομολογούμε ότι είναι υποκατάστατο της αγαμίας.

Φυσικά όμως και η χαρά του μπουρδέλου (το σεξ, για όσους το έχουν ξεχάσει) είναι σημαντική, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο μέσος άνθρωπος να γαμήσει τόσα διαφορετικά ωραία μουνιά χωρίς να πληρώνει; και φυσικά δεν είναι εύκολο να βγάλεις τα γούστα που θέλεις αν πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να τελειώσει και η γκόμενα!! Αλλά επουδενή δεν υποκαθιστά την σχέση,

Για να κάνω πιο σαφή την σύγκριση είναι σαν να λέει κάποιος, δεν γαμάω σε μπουρδέλα γιατί τον παίζω με τσόντες!!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.087
Πόντοι
27.261
με υπερναυαγια και αποτυχημενους ζωης δεν ειναι να μιλας, γιατι δε θελουν να καταλαβουν τα απλα.
τα εχουνε πει εκατομμυρια φορες και συνεχιζουν να τα λενε, σαν να παιρνουν τη δοση ικανοποιησης τους μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
επομενως τζαμπα σαλιο σε περιοδο καυσωνα ιδιως, δε λεει.
τους αφηνεις λοιπον να λενε τα δικα τους, να χαιρονται μεταξυ τους και ολοι να ειναι χαπυ... παλι μεταξυ τους.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.442
Πόντοι
206
Το θέμα της συζήτησης ποιό είναι ;
Το αν είναι προτιμότερο αυτά που κάνεις σε ένα μπουρδέλο να μπορούσες να τα κάνεις έξω με όποια κοπέλα γούσταρες ;
Θέλει και ερώτημα ;
Προφανώς το έξω με κοπέλες που δεν ανήκουν στο επάγγελμα είναι προτιμότερο.
Και όχι κατ'ανάγκην επειδή μια σχέση έχει τρυφερότητα , στοργή και προδερμ.
Και αμιγώς σεξουαλικά να το εξετάσεις, εννοείται ότι αν βρεις μια κοπέλα για πήδημα περνάς τζετ.
Τα αυτοννόητα θα συζητάμε ;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το θέμα της συζήτησης ποιό είναι ;
Το αν είναι προτιμότερο αυτά που κάνεις σε ένα μπουρδέλο να μπορούσες να τα κάνεις έξω με όποια κοπέλα γούσταρες ;
Θέλει και ερώτημα ;
Προφανώς το έξω με κοπέλες που δεν ανήκουν στο επάγγελμα είναι προτιμότερο.
Και όχι κατ'ανάγκην επειδή μια σχέση έχει τρυφερότητα , στοργή και προδερμ.
Και αμιγώς σεξουαλικά να το εξετάσεις, εννοείται ότι αν βρεις μια κοπέλα για πήδημα περνάς τζετ.
Τα αυτοννόητα θα συζητάμε ;
Για μένα το νόημα βρίσκεται κάπου στη μέση: Ναι θα ήθελα να κάνω μια σχέση με γκόμενα που γουστάρω αλλά να γινότανε να καταλάβει ένα πράγμα:ότι δΕΝ θέλω να τη συναντάω κάθε μέρα. Αυτό αν το πεις σΕ κάποια θα σού πει: ''Ρε φίλε τη σχέση θα έχουμε άμα δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί??? Για να υπάρχει ενδιαφέρον -κατά τη γνώμη μου-είτε αμιγώς σεξουαλικό είτε οτιδήποτε άλλο πρέπει σε μια σχέση οι άνθρωποι να ΜΗΝ μπουν 'κορυδαλλό' να είναι πιο Free τα πράγματα. Εσύ ας πούμε αν πας με μια εξωθεσμική για 2 εβδομάδες σερί δεν θα βαρεθείς το δέρμα της?? Εγώ θέλω ποικιλία ρε παιδί μου , για μένα αυτό είναι το φυσιολογικό και το αυτονόητο για έναν άνδρα να πηγαίνει με πολλές...

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Για μένα το νόημα βρίσκεται κάπου στη μέση: Ναι θα ήθελα να κάνω μια σχέση με γκόμενα που γουστάρω αλλά να γινότανε να καταλάβει ένα πράγμα:ότι δΕΝ θέλω να τη συναντάω κάθε μέρα. Αυτό αν το πεις σΕ κάποια θα σού πει: ''Ρε φίλε τη σχέση θα έχουμε άμα δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί??? Για να υπάρχει ενδιαφέρον -κατά τη γνώμη μου-είτε αμιγώς σεξουαλικό είτε οτιδήποτε άλλο πρέπει σε μια σχέση οι άνθρωποι να ΜΗΝ μπουν 'κορυδαλλό' να είναι πιο Free τα πράγματα. Εσύ ας πούμε αν πας με μια εξωθεσμική για 2 εβδομάδες σερί δεν θα βαρεθείς το δέρμα της?? Εγώ θέλω ποικιλία ρε παιδί μου , για μένα αυτό είναι το φυσιολογικό και το αυτονόητο για έναν άνδρα να πηγαίνει με πολλές...
Εγώ τις συναντάω μια φορά τη βδομάδα χωρίς να χρειαστεί να τους το πω και δε φέρνουν καμιά αντίρρηση. Αν δουλεύει και η άλλη και δεν ξύνει τη μούνα της όλη μέρα, είναι πιο εύκολο να εδραιωθεί αυτή η συχνότητα.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Καλησπέρα. Ξέρετε τί μπορεί να παίζει Βέργας τέτοιες ώρες?? Λειτουργούν Έχει κάτι αξιόλογο??

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Παιδιά αν δείτε Αλίσα στο φωκαίας 7κάτω μακριά. έκανα την μαλακία και πέρασα γιατί την είχα πάρει κάποτε στο φωκ27 και ήταν εξτρατζού αλλά μόλις μπήκε μέσα δεν έβγαλε καν το σουτιέν, για ακά πίπα (που είχε ανακοινωθεί κανονικά) είπε ότι δεν θέλει. στο γαμήσι έβαζε χέρι πραγματικά είχα χρόνια να τα ζήσω αυτά. ΜΑΚΡΙΑ!!!
Έχουμε πει η Αλίσα από Φωκαίας, πρώην "Άννα" από Φυλής 109 όροφο, συνήθως είναι επιεικώς απαράδεκτη και η συμπεριφορά της αντιεπαγγελματική. Είναι ένα κακομαθημένο κοντοπούτανο ψώνιο που γνωρίζει ότι είναι ωραίο μουνί και ορισμένες φορές μπορεί να ανταγωνιστεί σε φόλιασμα και τη Σιμόνα.
Και μου δίνεις μία ενδιαφέρουσα πάσα εδώ.
Ενώ με έχει δει χίλιες φορές και ξέρει ότι δεν περνάω (της έχω δώσει τρεις ευκαιρίες. Γιατί να δουλέψει; Έχει μαλάκες σαν τον Keeper που ξαναπερνάνε) και ξυνίζει που φεύγω. Πριν καιρό λοιπόν, επειδή έχω καλές σχέσεις με την τσατσά (είναι εντάξει τύπισσα και με συμπαθεί κι όλας), λέγαμε τα νέα μας, ενώ ήξερε ότι δεν θα μπω με την Αλίσα. Η μικρή έχει βγει και κάθεται έξω σαν αγγούρι την ώρα που συζητάμε. Έχει κρεμάσει μία μουτσούνα, κοιτάζει ευθεία και όταν κάποια στιγμή τη ρωτάω από ευγένεια "τι κάνεις;" συνεχίζει να κοιτάζει αλλού και δεν απαντάει.
Και τότε για να σπάσει την αμηχανία η τσα λέει "Καλά είναι, καλά είναι!".
Για πολλές σφαλιάρες το κακομαθημένο.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα. Ξέρετε τί μπορεί να παίζει Βέργας τέτοιες ώρες?? Λειτουργούν Έχει κάτι αξιόλογο??
Συνήθως μετά τις 23:00 στο Βέργας 7 είναι η Τατιάνα. Πιο συγκεκριμένα και περισσότερα δεν ξέρω.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Για μένα το νόημα βρίσκεται κάπου στη μέση: Ναι θα ήθελα να κάνω μια σχέση με γκόμενα που γουστάρω αλλά να γινότανε να καταλάβει ένα πράγμα:ότι δΕΝ θέλω να τη συναντάω κάθε μέρα.
Κι όμως γίνεται. Αυτές είναι οι αρετές της ελεύθερης σχέσης.
Θα πάρω μέρος στην κουβέντα για να επισημάνω μόνο κάτι που έχει διαφύγει την προσοχή. Λέω, φιλικά, σε όλους ότι δεν υπάρχει μόνο το δίπολο "μονογαμική σχέση - μπουρδέλα" (που θεωρώ ότι δεν είναι καν δίπολο, αλλά τεσπα).
Απλά υπενθυμίζω ότι για αυτό υπάρχουν και οι ελεύθερες σχέσεις, για να διατηρείται η πολυγαμία, να μην υπάρχει βαρεμάρα, γκρίνια, "απιστία", κτητικότητα κλπ.
Δεν θα συνεχίσω. Αν είχαμε κάποιο αντίστοιχο νήμα να συνεχίσουμε, ευχαρίστως. :hi:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.137
Πόντοι
371
Εδω και αρκετό καιρό στης φιλοσοφικές σκέψεις που γράφεται,,,,,κάποιοι πολύ έντονα διαχωρίζεται το θέμα σεξ,γυναίκα γενικά.Απορίας άξιον πως μπορεί να διαχωριστεί μια ιερόδουλη με μια σχέση,με μια σύζυγο.Το θεωρώ ανούσιο σαν θέμα δίχως βάση και υπόβαθρο.Η αποψή μου λοιπόν είναι πως όταν σε έναν άντρα αρέσει το αντίθετο φύλο και γενικά το σέξ,(είναι μουνάκιας δηλαδή) θα το ψάξει και θα το απολάυσει παντού,στους οίκους,στα studio,στα call girls,με την συζηγό του,με την σχέση του,σε one night stand και γενικά θα κυνηγήσει ,πληρώσει οτιδήποτε θυληκό κινείται και αναπνέει.Όλες οι άλλες απόψεις που έχουν γραφτεί νομίζω πως καλύπτουν μόνο της κατάσταση της ζωής αυτού που την γράφει,και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο και την πραγματικότητα.

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Εγώ είμαι ολοκληρωμένος με την φάση στα μπουρδέλα διότι δεν χρειάζομαι περισσότερη επαφή. Κι αν την θελήσω -μία στις χίλιες-, βγαίνω με την κοπέλα για έναν καφέ ή την φέρνω σπίτι μου. Το ξέρω ότι δεν με πιστεύεις γιατί είμαι περιπτωσάρα. Αυτό που χρειάζομαι ουσιαστικά είναι: Ένα 20λεπτο -μισάωρο με την κορασίδα -σπαστό- με 10ευρα όπου θα λιώσουμε στα γλωσσόφιλα και στο σεξ. Μετά θα φύγω με κόκκινα μάγουλα και θα πιω μια παγωμένη μπύρα. Δεν ζω όπως οι άλλοι άνθρωποι, αλλά κατανοώ τις απόψεις σου να 'σαι καλά..!!!
Νομιζω οτι αν ερωτευτεις θ αλλαξουν πολλα στη ζωη σου , η επικοινωνια ειναι πολυ σημαντικο κομματι.

Don Johnson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Για σάς παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι έχει απογίνει στην ναταλι, ξανθιά ρωσιδούλα 20-22 χρονών (πριν 5-6 χρόνια) που δούλευε στο φυλής 56 ή 54, σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom