vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Γιατί δεν κοιτάς το site του μαγαζιού;ξέρουμε τι παίζει απογευματινά βέργας λιοσιών πανω και κάτω;
Μήπως παντρεύτηκε κιόλας;Έφυγε στην πατρίδα της
Γιατί δεν κοιτάς το site του μαγαζιού;ξέρουμε τι παίζει απογευματινά βέργας λιοσιών πανω και κάτω;
Μήπως παντρεύτηκε κιόλας;Έφυγε στην πατρίδα της
Πότε ρε; Και δεν μας κάλεσε; Θα της κάναμε δώρο ένα γαμησι στο κέντροΜήπως παντρεύτηκε κιόλας;
Ναι την Νίκη με το σκασμένο πρόσωπο εννοώ, τρομερό κορίτσι δεν χαμπαριαζε τίποτα τα έκανε όλα,πορνοσταρικες υπηρεσίες!Λες τη Νίκη με το ''σκαμμένο'' πρόσωπο μύστη?
Αν ναι, έκανε απίστευτο κωλογαμήσι κι έδινε γλωσσόφιλα.
Πραγματικά σπάνια περίπτωση...
Η βερονικα κ η Αννυ που ήταν παλιά αρχικά στο φυλής 86 όροφος κ αργότερα στο φωκαιας 25 , πριν κανα 3 χρόνια.Ώπα, ποιος χάθηκε; Έχασα επεισόδια.
Μία από τα ίδια.Πριν 2 ώρες ήμουν φυλής σχεδόν τα μισά μαγαζιά κλειστά.πηγα Φιλιππίδου 11α μήπως βρω την Λίζα αλλά δεν.Πηφα διδύμου 22,27 στο 27 η Τάνια και μια που δεν θυμάμαι,φεύγω για Αχαρνών 85 κλειστά,ανεβαίνω για Καλύμνου μήπως βρω την Πωλίνα,κλειστά και ξαναγύρισα στην διδύμου 22.Τρεις ανακοίνωσε η υπηρεσία Άγκελα, Σοφία και Ραμόνα.Λεω δεν γαμιεται φέρε Ραμόνα,έχει ωραία κωλαρα,όμορφο πρόσωπο,μικρό στήθος και το καλύτερο σώμα από τις τρεις τους.Μου λέει η σκατογρια τσατσά,περίμενε για δωμάτιο.Λοιπον όσο περίμενα τόσο ξενερωνα με την συμπεριφορά της.Χτυπησε πόρτα σε συναγωνιστή που γαμουσε την Ραμόνα στο 7 λεπτο,μετά βγήκε η Άγκελα νομίζω απ'το δωμάτιο και στο 2λεπτο του φώναζε να βγει γιατί έχει ανάγκη τα δωμάτια.Γενικα η φάση ήταν για μπουνιδια στην τσατσά.Εμενα όλη αυτή η φάση του αγχωτικου με χαλάει,βλέπω ότι η Ραμόνα έχει απανωτά δωμάτια και επειδει συνέχεια της φωνάζει,την ώρα που μπαίνω στο δωμάτιο της λέω πες στην Άγκελα.ερχεται στο 5 λεπτο,μια πίπα μέτρια,ανεβαίνει πάνω μου και σε λιγότερο από 7 λεπτά χτυπάει και αρχίζει τα Άγκελα Άγκελα,εγώ αρχίζω τα καντήλια και εκεί τελειώνει και η ιστορία,λέω στην κοπέλα φύγε.
Μα μου λέει δεν τελείωσες.Οσο θα έχετε αυτή την σκατό καριόλα για τσατσά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.Βγαινοντας απ' το δωμάτιο και με εκνευρισμό της έβρισα λίγο την μανούλα της της κωλογριας
Σχετικά με τον τύπο στο Bread θα διαφωνήσω, γιατί να το κρύψει , καλά κάνει και γαμάει στα bourdela και το λαλάει.....!!!!Σήμερα, πρωινή βάρδια στο Σκατομετάξι, χόρτασε το μάτι μου από χοντρές και γριές.
Ούτε ΜΙΑ δεν βρήκα η οποία να βλέπεται και το λέω αυτό έχοντας πάει στα περισσότερα.
Εν τέλει πέρασα με τη Ρωξάνα στο 46αρι της Ιάσονος. Εργαζόταν με μια Καρίνα, αλλά επειδή δεν είχα όρεξη για δοκιμές πέρασα με τη Roxie. Είναι πολύ καλή στο δωμάτιο αλλά από εμφάνιση άστα να πάνε. Έβλεπα τις δίπλες καθώς την είχα ιεραποστολικά και αναρωτιόμουν πόσο τα έχω σκατώσει στη ζωή μου.
Αν κανείς ενδιαφέρεται για κάποιο σπίτι ας με ρωτήσει, βαριέμαι να κάθομαι να γράφω μακροσκελή κείμενα.
Υ.Γ. Στο Bread Factory είδα έναν που έτρωγε κοτόπιτα και surfare στο bourdela.
Τύπε με τέτοια εμφάνιση σε καταλαβαίνω, συμπάσχω άλλωστε. Κάν'το όμως πιο διακριτικά διότι καρφώνεσαι στους περαστικούς.
Φίλε την Σιμονα κουτουποσες και όχι την Ραμόνα.Πριν 2 ώρες ήμουν φυλής σχεδόν τα μισά μαγαζιά κλειστά.πηγα Φιλιππίδου 11α μήπως βρω την Λίζα αλλά δεν.Πηφα διδύμου 22,27 στο 27 η Τάνια και μια που δεν θυμάμαι,φεύγω για Αχαρνών 85 κλειστά,ανεβαίνω για Καλύμνου μήπως βρω την Πωλίνα,κλειστά και ξαναγύρισα στην διδύμου 22.Τρεις ανακοίνωσε η υπηρεσία Άγκελα, Σοφία και Ραμόνα.Λεω δεν γαμιεται φέρε Ραμόνα,έχει ωραία κωλαρα,όμορφο πρόσωπο,μικρό στήθος και το καλύτερο σώμα από τις τρεις τους.Μου λέει η σκατογρια τσατσά,περίμενε για δωμάτιο.Λοιπον όσο περίμενα τόσο ξενερωνα με την συμπεριφορά της.Χτυπησε πόρτα σε συναγωνιστή που γαμουσε την Ραμόνα στο 7 λεπτο,μετά βγήκε η Άγκελα νομίζω απ'το δωμάτιο και στο 2λεπτο του φώναζε να βγει γιατί έχει ανάγκη τα δωμάτια.Γενικα η φάση ήταν για μπουνιδια στην τσατσά.Εμενα όλη αυτή η φάση του αγχωτικου με χαλάει,βλέπω ότι η Ραμόνα έχει απανωτά δωμάτια και επειδει συνέχεια της φωνάζει,την ώρα που μπαίνω στο δωμάτιο της λέω πες στην Άγκελα.ερχεται στο 5 λεπτο,μια πίπα μέτρια,ανεβαίνει πάνω μου και σε λιγότερο από 7 λεπτά χτυπάει και αρχίζει τα Άγκελα Άγκελα,εγώ αρχίζω τα καντήλια και εκεί τελειώνει και η ιστορία,λέω στην κοπέλα φύγε.
Μα μου λέει δεν τελείωσες.Οσο θα έχετε αυτή την σκατό καριόλα για τσατσά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.Βγαινοντας απ' το δωμάτιο και με εκνευρισμό της έβρισα λίγο την μανούλα της της κωλογριας
Ναι αδελφέ ήταν να πηδήξω την Σίμωνα καλά λες,τα μπέρδεψα λίγο,εύχομαι και γω να το διαβάζει,εγώ σίγουρα όταν θα είναι αυτή δεν πρόκειται να ξαναπαωΦίλε την Σιμονα κουτουποσες και όχι την Ραμόνα.
Η Ραμόνα ηταν στην πατρίδα της όταν εσύ χτυπιωσουν.
Αναφορικά με τους χρόνους αυτή η μαλάκω η τσα2 είναι απαράδεκτη.
Αν κανένας νταβας διαβάζει τα ποστ μας ας της βάλει λίγο χέρι γιατί σε λίγο καιρό θα χάσει όλους τους πελάτες.
Αξιότιμε συναγωνιστα δεξου τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου!! Όχι μόνον ζωγράφισες τέλεια την εικόνα τού περήφανου αλλά και μοναχικού μπουρδελιαρη, αλλά το έκανες και μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό, ψυχολογικό, διανοητικο κλπ πλαίσιο!! Τέτοιες μελέτες, εκφράσεις ιδεών κλπ δίνουν την σε βάθος ιδεολογία, πιστεύω αλλά και την ψυχολογία του μέσου Στρατιώτη τής Καυκάς και καταξιώνουν το πανέμορφο άθλημα μας!!! Εδώ ίσως θα έπρεπε να γίνη και ξεχωριστή μελέτη για το πόσο αγχολυτικη είναι μια επιτυχημένη συνεδρια, ένα από τα καλύτερα αντίδοτα κατά του ( χρόνιου κυρίως) στρες, σε αντίθεση με την ζωή ενός παντρεμένου, η ακόμα κάποιου που βρίσκεται σε τοξική σχέση και δεν την τελειώνει...ένας από τους βασικούς παράγοντες χρόνιου στρες, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο μου Burt Goldman...Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία. Δηλαδή το να δρας υπακούοντας πρώτα την ψυχή σου. Ο κόσμος έχει στήσει ένα ολάκερο θέατρο που λέγεται 'Κοινωνία' και αν εκτραπείς από τους κανόνες του θα δεχθείς βίαιες ψυχολογικές συμπεριφορές που για έναν αδύναμο χαρακτήρα μπορεί να αποβούν μοιραίες (Αυτοχειρία.). Αν παρατηρήσετε όλοι ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο -ένα μίγμα ηθικού κώδικα και εθίμων- ο οποίος διαδίδεται από γενιά σε γενιά -απαράλλακτος σχεδόν- μπολιάζοντας τα νεογνά που θα γίνουν με τη σειρά τους οι επόμενοι ψυχαναγκαστικοί καταναλωτές και οι επόμενοι χαζοχαρούμενοι κάγκουρες. Λίγοι κατάφεραν να ξυπνήσουν και να ξεμπλέξουν έστω και αργά από αυτή τη θανάσιμη δίνη του λήθαργου και φυσικά πληρώνουν το κόστος του να καταδιώκονται συνεχώς από τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένα την αηδία που αισθάνομαι παρατηρώντας όλα αυτά να νωχελικά zombies ολόγυρά μου. Τα ίδια και ίδια αστεία, χάνουν τον χρόνο τους λιώνοντας στα καφέ περιμένοντας απλά τον θάνατο. Καμία υπέρβαση -ψυχική και σωματική-δεν τούς πέρασε από το μυαλό να στοχεύσουν γιατί μόλις ζοριστούν λίγο αποζητούν απελπισμένα τους παθολόγους τους , τους ψυχοθεραπευτές τους, πόσο μάλλον τις παρέες τους που για μια ζωή θα τούς λένε ΝΑΙ..! σε όλα, Μπράβο..! σε όλα, σαν κασετοφωνάκι που παίζει ασταμάτητα , μηχανικές φράσεις που τούς συντηρούν μαλθακούς -εύθραυστους- αδύναμους, εθισμένους στα κανακέματα και τα χάδια. Πόσο λάθος είναι φτιαγμένη αυτή η κοινωνία , τούς λυπάμαι και ταυτόχρονα μού φέρνουν ξερατό όλοι τους.Ο τρόπος που μοιράζονται τα νέα τους, οι δυνατές φωνές για να τούς ακούσουν και οι παραδίπλα, η αμαξάρα που θα παρκάρουν για να κάνουν εντύπωση , τα κορναρίσματα όταν κάποιος παντρεύεται λες και κατάφερε κάτι απίστευτο, τα live videos στο instagram για να μοστράρουν τις μπριζόλες που τρώνε στο 5 αστέρων εστιατόριο και φυσικά η απόγνωση -σαν κερασάκι στη τούρτα- όταν τα πράγματα εκτραπούν και χάσουν τις περιουσίες τους , το κύρος τους , την εικόνα που έφτιαξαν μόνο για τους άλλους, την υγεία τους την ίδια από τις ασυδωσίες...Εκεί θέλω να τούς δω αν θα έχουν τα άντερα να σηκωθούν πάλι όρθιοι... Μπουρδελιάρης = Υπερελεύθερη οντότητα...τέλος...!
Όντως αυτές οι συνδρίες είναι ικανές να εξουδετερώσουν εν καιρώ κι ένα 85% -αν όχι όλο- της τοξικότητας του stress, που με τη σειρά του διαμορφώνει ανθρώπους με πιο καθαρό μυαλό άρα και κοινωνίες με πιο καθαρό μυαλό. Είναι ενδιαφέρον το πόσα κλαδιά πετάει αυτό το 'δέντρο'...Αξιότιμε συναγωνιστα δεξου τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου!! Όχι μόνον ζωγράφισες τέλεια την εικόνα τού περήφανου αλλά και μοναχικού μπουρδελιαρη, αλλά το έκανες και μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό, ψυχολογικό, διανοητικο κλπ πλαίσιο!! Τέτοιες μελέτες, εκφράσεις ιδεών κλπ δίνουν την σε βάθος ιδεολογία, πιστεύω αλλά και την ψυχολογία του μέσου Στρατιώτη τής Καυκάς και καταξιώνουν το πανέμορφο άθλημα μας!!! Εδώ ίσως θα έπρεπε να γίνη και ξεχωριστή μελέτη για το πόσο αγχολυτικη είναι μια επιτυχημένη συνεδρια, ένα από τα καλύτερα αντίδοτα κατά του ( χρόνιου κυρίως) στρες, σε αντίθεση με την ζωή ενός παντρεμένου, η ακόμα κάποιου που βρίσκεται σε τοξική σχέση και δεν την τελειώνει...ένας από τους βασικούς παράγοντες χρόνιου στρες, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο μου Burt Goldman...
Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία. Δηλαδή το να δρας υπακούοντας πρώτα την ψυχή σου. Ο κόσμος έχει στήσει ένα ολάκερο θέατρο που λέγεται 'Κοινωνία' και αν εκτραπείς από τους κανόνες του θα δεχθείς βίαιες ψυχολογικές συμπεριφορές που για έναν αδύναμο χαρακτήρα μπορεί να αποβούν μοιραίες (Αυτοχειρία.). Αν παρατηρήσετε όλοι ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο -ένα μίγμα ηθικού κώδικα και εθίμων- ο οποίος διαδίδεται από γενιά σε γενιά -απαράλλακτος σχεδόν- μπολιάζοντας τα νεογνά που θα γίνουν με τη σειρά τους οι επόμενοι ψυχαναγκαστικοί καταναλωτές και οι επόμενοι χαζοχαρούμενοι κάγκουρες. Λίγοι κατάφεραν να ξυπνήσουν και να ξεμπλέξουν έστω και αργά από αυτή τη θανάσιμη δίνη του λήθαργου και φυσικά πληρώνουν το κόστος του να καταδιώκονται συνεχώς από τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένα την αηδία που αισθάνομαι παρατηρώντας όλα αυτά να νωχελικά zombies ολόγυρά μου. Τα ίδια και ίδια αστεία, χάνουν τον χρόνο τους λιώνοντας στα καφέ περιμένοντας απλά τον θάνατο. Καμία υπέρβαση -ψυχική και σωματική-δεν τούς πέρασε από το μυαλό να στοχεύσουν γιατί μόλις ζοριστούν λίγο αποζητούν απελπισμένα τους παθολόγους τους , τους ψυχοθεραπευτές τους, πόσο μάλλον τις παρέες τους που για μια ζωή θα τούς λένε ΝΑΙ..! σε όλα, Μπράβο..! σε όλα, σαν κασετοφωνάκι που παίζει ασταμάτητα , μηχανικές φράσεις που τούς συντηρούν μαλθακούς -εύθραυστους- αδύναμους, εθισμένους στα κανακέματα και τα χάδια. Πόσο λάθος είναι φτιαγμένη αυτή η κοινωνία , τούς λυπάμαι και ταυτόχρονα μού φέρνουν ξερατό όλοι τους.Ο τρόπος που μοιράζονται τα νέα τους, οι δυνατές φωνές για να τούς ακούσουν και οι παραδίπλα, η αμαξάρα που θα παρκάρουν για να κάνουν εντύπωση , τα κορναρίσματα όταν κάποιος παντρεύεται λες και κατάφερε κάτι απίστευτο, τα live videos στο instagram για να μοστράρουν τις μπριζόλες που τρώνε στο 5 αστέρων εστιατόριο και φυσικά η απόγνωση -σαν κερασάκι στη τούρτα- όταν τα πράγματα εκτραπούν και χάσουν τις περιουσίες τους , το κύρος τους , την εικόνα που έφτιαξαν μόνο για τους άλλους, την υγεία τους την ίδια από τις ασυδωσίες...Εκεί θέλω να τούς δω αν θα έχουν τα άντερα να σηκωθούν πάλι όρθιοι... Μπουρδελιάρης = Υπερελεύθερη οντότητα...τέλος...!
Φίλε παίζει..! Ξέρω που κάνω Follow εγώ...ΡΕ! Εμάς μας χωρίσανε στη γέννα!