Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (27 μέλη και 213 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Σήμερα στο μετάξι κατά τις 22:00 Ιάσωνος 27 επάνω λαϊκό προσκύνημα.αφου η τσατσά νευρίασε και έδιωξε κόσμο.στο Ιάσωνος 27 β οι δύο δίδυμες.τα μοντέλαδικα και λατινοσπιτα κλειστά . γιατί???

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Το στυλιαρι στο Ιάσωνος 27 επάνω λέει τίποτα???

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.398
Πόντοι
3.436
Λες τη Νίκη με το ''σκαμμένο'' πρόσωπο μύστη?
Αν ναι, έκανε απίστευτο κωλογαμήσι κι έδινε γλωσσόφιλα.
Πραγματικά σπάνια περίπτωση...
Ναι την Νίκη με το σκασμένο πρόσωπο εννοώ, τρομερό κορίτσι δεν χαμπαριαζε τίποτα τα έκανε όλα,πορνοσταρικες υπηρεσίες!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.398
Πόντοι
3.436
Ώπα, ποιος χάθηκε; Έχασα επεισόδια.
Η βερονικα κ η Αννυ που ήταν παλιά αρχικά στο φυλής 86 όροφος κ αργότερα στο φωκαιας 25 , πριν κανα 3 χρόνια.
Η βερονικα δουλευε κ ως Call girl, ίσως δουλεύει ακόμα.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Πριν 2 ώρες ήμουν φυλής σχεδόν τα μισά μαγαζιά κλειστά.πηγα Φιλιππίδου 11α μήπως βρω την Λίζα αλλά δεν.Πηφα διδύμου 22,27 στο 27 η Τάνια και μια που δεν θυμάμαι,φεύγω για Αχαρνών 85 κλειστά,ανεβαίνω για Καλύμνου μήπως βρω την Πωλίνα,κλειστά και ξαναγύρισα στην διδύμου 22.Τρεις ανακοίνωσε η υπηρεσία Άγκελα, Σοφία και Ραμόνα.Λεω δεν γαμιεται φέρε Ραμόνα,έχει ωραία κωλαρα,όμορφο πρόσωπο,μικρό στήθος και το καλύτερο σώμα από τις τρεις τους.Μου λέει η σκατογρια τσατσά,περίμενε για δωμάτιο.Λοιπον όσο περίμενα τόσο ξενερωνα με την συμπεριφορά της.Χτυπησε πόρτα σε συναγωνιστή που γαμουσε την Ραμόνα στο 7 λεπτο,μετά βγήκε η Άγκελα νομίζω απ'το δωμάτιο και στο 2λεπτο του φώναζε να βγει γιατί έχει ανάγκη τα δωμάτια.Γενικα η φάση ήταν για μπουνιδια στην τσατσά.Εμενα όλη αυτή η φάση του αγχωτικου με χαλάει,βλέπω ότι η Ραμόνα έχει απανωτά δωμάτια και επειδει συνέχεια της φωνάζει,την ώρα που μπαίνω στο δωμάτιο της λέω πες στην Άγκελα.ερχεται στο 5 λεπτο,μια πίπα μέτρια,ανεβαίνει πάνω μου και σε λιγότερο από 7 λεπτά χτυπάει και αρχίζει τα Άγκελα Άγκελα,εγώ αρχίζω τα καντήλια και εκεί τελειώνει και η ιστορία,λέω στην κοπέλα φύγε.
Μα μου λέει δεν τελείωσες.Οσο θα έχετε αυτή την σκατό καριόλα για τσατσά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.Βγαινοντας απ' το δωμάτιο και με εκνευρισμό της έβρισα λίγο την μανούλα της της κωλογριας
Μία από τα ίδια.

Με τη διαφορά πως όταν έφυγα δεν βγήκε στο σαλόνι για να τα ακούσει. Στο 7λεπτο χτύπησε πόρτα και με ξενέρωσε (με τη Σοφία ήμουν, αδιάφορη, απλά είχα βρει την Καλύμνου και εγώ κλειστή).

Μαύρο και πάλι μάυρο. Γιατί δεν πήγα ο παπάρας στο 27, να με ξεζουμίσει η Βικτώρια???

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Συναγωνιστες για Κατερινα Σερβα εχει κανα νεο κανενας;;;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Αυτό το πράγμα με την Βικτώρια Διδυμου 27 δν υπάρχει η τύπισσα είναι να την τσιμπουκωνεις για μια ώρα να φεύγουν σερρυ τα φλωκια στο στόμα της

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σήμερα, πρωινή βάρδια στο Σκατομετάξι, χόρτασε το μάτι μου από χοντρές και γριές.

Ούτε ΜΙΑ δεν βρήκα η οποία να βλέπεται και το λέω αυτό έχοντας πάει στα περισσότερα.

Εν τέλει πέρασα με τη Ρωξάνα στο 46αρι της Ιάσονος. Εργαζόταν με μια Καρίνα, αλλά επειδή δεν είχα όρεξη για δοκιμές πέρασα με τη Roxie. Είναι πολύ καλή στο δωμάτιο αλλά από εμφάνιση άστα να πάνε. Έβλεπα τις δίπλες καθώς την είχα ιεραποστολικά και αναρωτιόμουν πόσο τα έχω σκατώσει στη ζωή μου.

Αν κανείς ενδιαφέρεται για κάποιο σπίτι ας με ρωτήσει, βαριέμαι να κάθομαι να γράφω μακροσκελή κείμενα.

Υ.Γ. Στο Bread Factory είδα έναν που έτρωγε κοτόπιτα και surfare στο bourdela.
Τύπε με τέτοια εμφάνιση σε καταλαβαίνω, συμπάσχω άλλωστε. Κάν'το όμως πιο διακριτικά διότι καρφώνεσαι στους περαστικούς.
Σχετικά με τον τύπο στο Bread θα διαφωνήσω, γιατί να το κρύψει , καλά κάνει και γαμάει στα bourdela και το λαλάει.....!!!!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Πριν 2 ώρες ήμουν φυλής σχεδόν τα μισά μαγαζιά κλειστά.πηγα Φιλιππίδου 11α μήπως βρω την Λίζα αλλά δεν.Πηφα διδύμου 22,27 στο 27 η Τάνια και μια που δεν θυμάμαι,φεύγω για Αχαρνών 85 κλειστά,ανεβαίνω για Καλύμνου μήπως βρω την Πωλίνα,κλειστά και ξαναγύρισα στην διδύμου 22.Τρεις ανακοίνωσε η υπηρεσία Άγκελα, Σοφία και Ραμόνα.Λεω δεν γαμιεται φέρε Ραμόνα,έχει ωραία κωλαρα,όμορφο πρόσωπο,μικρό στήθος και το καλύτερο σώμα από τις τρεις τους.Μου λέει η σκατογρια τσατσά,περίμενε για δωμάτιο.Λοιπον όσο περίμενα τόσο ξενερωνα με την συμπεριφορά της.Χτυπησε πόρτα σε συναγωνιστή που γαμουσε την Ραμόνα στο 7 λεπτο,μετά βγήκε η Άγκελα νομίζω απ'το δωμάτιο και στο 2λεπτο του φώναζε να βγει γιατί έχει ανάγκη τα δωμάτια.Γενικα η φάση ήταν για μπουνιδια στην τσατσά.Εμενα όλη αυτή η φάση του αγχωτικου με χαλάει,βλέπω ότι η Ραμόνα έχει απανωτά δωμάτια και επειδει συνέχεια της φωνάζει,την ώρα που μπαίνω στο δωμάτιο της λέω πες στην Άγκελα.ερχεται στο 5 λεπτο,μια πίπα μέτρια,ανεβαίνει πάνω μου και σε λιγότερο από 7 λεπτά χτυπάει και αρχίζει τα Άγκελα Άγκελα,εγώ αρχίζω τα καντήλια και εκεί τελειώνει και η ιστορία,λέω στην κοπέλα φύγε.
Μα μου λέει δεν τελείωσες.Οσο θα έχετε αυτή την σκατό καριόλα για τσατσά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.Βγαινοντας απ' το δωμάτιο και με εκνευρισμό της έβρισα λίγο την μανούλα της της κωλογριας
Φίλε την Σιμονα κουτουποσες και όχι την Ραμόνα.
Η Ραμόνα ηταν στην πατρίδα της όταν εσύ χτυπιωσουν.
Αναφορικά με τους χρόνους αυτή η μαλάκω η τσα2 είναι απαράδεκτη.
Αν κανένας νταβας διαβάζει τα ποστ μας ας της βάλει λίγο χέρι γιατί σε λίγο καιρό θα χάσει όλους τους πελάτες.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν ...Κάθε Project Για να λειτουργήσει χρειάζεται έναν χρόνο προσαρμογής. Η μετάβαση από το Lockdown στην κανονικότητα στα μπουρδέλα θα αποφέρει καρπούς το φθινόπωρο -χειμώνα. Δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα στο πιάτο , χρειάζεται υπομονή το πράμα. Τελικά καταλήγω στο ότι Lockdown δεν θα γίνει πάλι παρ 'όλο που δεν θεωρείται και κάτι απίθανο τελείως αλλά κλειδώνω στο ότι δεν θα γίνει. Δεν συμφέρει κανέναν και η κυβέρνηση τρέμει τις εκλογές που θα έρθουν, ειδικά μετά το μπαράζ πυρκαγιών σε όλη τη Χώρα. Ποντάρω γι 'αυτό τον χειμώνα ότι θα ξυπνήσουν συναισθήματα για τους Μπουρδελιάρηδες που είχαν πνιγεί στη λήθη. Θα με θυμηθείτε...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία. Δηλαδή το να δρας υπακούοντας πρώτα την ψυχή σου. Ο κόσμος έχει στήσει ένα ολάκερο θέατρο που λέγεται 'Κοινωνία' και αν εκτραπείς από τους κανόνες του θα δεχθείς βίαιες ψυχολογικές συμπεριφορές που για έναν αδύναμο χαρακτήρα μπορεί να αποβούν μοιραίες (Αυτοχειρία.). Αν παρατηρήσετε όλοι ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο -ένα μίγμα ηθικού κώδικα και εθίμων- ο οποίος διαδίδεται από γενιά σε γενιά -απαράλλακτος σχεδόν- μπολιάζοντας τα νεογνά που θα γίνουν με τη σειρά τους οι επόμενοι ψυχαναγκαστικοί καταναλωτές και οι επόμενοι χαζοχαρούμενοι κάγκουρες. Λίγοι κατάφεραν να ξυπνήσουν και να ξεμπλέξουν έστω και αργά από αυτή τη θανάσιμη δίνη του λήθαργου και φυσικά πληρώνουν το κόστος του να καταδιώκονται συνεχώς από τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένα την αηδία που αισθάνομαι παρατηρώντας όλα αυτά να νωχελικά zombies ολόγυρά μου. Τα ίδια και ίδια αστεία, χάνουν τον χρόνο τους λιώνοντας στα καφέ περιμένοντας απλά τον θάνατο. Καμία υπέρβαση -ψυχική και σωματική-δεν τούς πέρασε από το μυαλό να στοχεύσουν γιατί μόλις ζοριστούν λίγο αποζητούν απελπισμένα τους παθολόγους τους , τους ψυχοθεραπευτές τους, πόσο μάλλον τις παρέες τους που για μια ζωή θα τούς λένε ΝΑΙ..! σε όλα, Μπράβο..! σε όλα, σαν κασετοφωνάκι που παίζει ασταμάτητα , μηχανικές φράσεις που τούς συντηρούν μαλθακούς -εύθραυστους- αδύναμους, εθισμένους στα κανακέματα και τα χάδια. Πόσο λάθος είναι φτιαγμένη αυτή η κοινωνία , τούς λυπάμαι και ταυτόχρονα μού φέρνουν ξερατό όλοι τους.Ο τρόπος που μοιράζονται τα νέα τους, οι δυνατές φωνές για να τούς ακούσουν και οι παραδίπλα, η αμαξάρα που θα παρκάρουν για να κάνουν εντύπωση , τα κορναρίσματα όταν κάποιος παντρεύεται λες και κατάφερε κάτι απίστευτο, τα live videos στο instagram για να μοστράρουν τις μπριζόλες που τρώνε στο 5 αστέρων εστιατόριο και φυσικά η απόγνωση -σαν κερασάκι στη τούρτα- όταν τα πράγματα εκτραπούν και χάσουν τις περιουσίες τους , το κύρος τους , την εικόνα που έφτιαξαν μόνο για τους άλλους, την υγεία τους την ίδια από τις ασυδωσίες...Εκεί θέλω να τούς δω αν θα έχουν τα άντερα να σηκωθούν πάλι όρθιοι... Μπουρδελιάρης = Υπερελεύθερη οντότητα...τέλος...!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Φίλε την Σιμονα κουτουποσες και όχι την Ραμόνα.
Η Ραμόνα ηταν στην πατρίδα της όταν εσύ χτυπιωσουν.
Αναφορικά με τους χρόνους αυτή η μαλάκω η τσα2 είναι απαράδεκτη.
Αν κανένας νταβας διαβάζει τα ποστ μας ας της βάλει λίγο χέρι γιατί σε λίγο καιρό θα χάσει όλους τους πελάτες.
Ναι αδελφέ ήταν να πηδήξω την Σίμωνα καλά λες,τα μπέρδεψα λίγο,εύχομαι και γω να το διαβάζει,εγώ σίγουρα όταν θα είναι αυτή δεν πρόκειται να ξαναπαω

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία. Δηλαδή το να δρας υπακούοντας πρώτα την ψυχή σου. Ο κόσμος έχει στήσει ένα ολάκερο θέατρο που λέγεται 'Κοινωνία' και αν εκτραπείς από τους κανόνες του θα δεχθείς βίαιες ψυχολογικές συμπεριφορές που για έναν αδύναμο χαρακτήρα μπορεί να αποβούν μοιραίες (Αυτοχειρία.). Αν παρατηρήσετε όλοι ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο -ένα μίγμα ηθικού κώδικα και εθίμων- ο οποίος διαδίδεται από γενιά σε γενιά -απαράλλακτος σχεδόν- μπολιάζοντας τα νεογνά που θα γίνουν με τη σειρά τους οι επόμενοι ψυχαναγκαστικοί καταναλωτές και οι επόμενοι χαζοχαρούμενοι κάγκουρες. Λίγοι κατάφεραν να ξυπνήσουν και να ξεμπλέξουν έστω και αργά από αυτή τη θανάσιμη δίνη του λήθαργου και φυσικά πληρώνουν το κόστος του να καταδιώκονται συνεχώς από τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένα την αηδία που αισθάνομαι παρατηρώντας όλα αυτά να νωχελικά zombies ολόγυρά μου. Τα ίδια και ίδια αστεία, χάνουν τον χρόνο τους λιώνοντας στα καφέ περιμένοντας απλά τον θάνατο. Καμία υπέρβαση -ψυχική και σωματική-δεν τούς πέρασε από το μυαλό να στοχεύσουν γιατί μόλις ζοριστούν λίγο αποζητούν απελπισμένα τους παθολόγους τους , τους ψυχοθεραπευτές τους, πόσο μάλλον τις παρέες τους που για μια ζωή θα τούς λένε ΝΑΙ..! σε όλα, Μπράβο..! σε όλα, σαν κασετοφωνάκι που παίζει ασταμάτητα , μηχανικές φράσεις που τούς συντηρούν μαλθακούς -εύθραυστους- αδύναμους, εθισμένους στα κανακέματα και τα χάδια. Πόσο λάθος είναι φτιαγμένη αυτή η κοινωνία , τούς λυπάμαι και ταυτόχρονα μού φέρνουν ξερατό όλοι τους.Ο τρόπος που μοιράζονται τα νέα τους, οι δυνατές φωνές για να τούς ακούσουν και οι παραδίπλα, η αμαξάρα που θα παρκάρουν για να κάνουν εντύπωση , τα κορναρίσματα όταν κάποιος παντρεύεται λες και κατάφερε κάτι απίστευτο, τα live videos στο instagram για να μοστράρουν τις μπριζόλες που τρώνε στο 5 αστέρων εστιατόριο και φυσικά η απόγνωση -σαν κερασάκι στη τούρτα- όταν τα πράγματα εκτραπούν και χάσουν τις περιουσίες τους , το κύρος τους , την εικόνα που έφτιαξαν μόνο για τους άλλους, την υγεία τους την ίδια από τις ασυδωσίες...Εκεί θέλω να τούς δω αν θα έχουν τα άντερα να σηκωθούν πάλι όρθιοι... Μπουρδελιάρης = Υπερελεύθερη οντότητα...τέλος...!
Αξιότιμε συναγωνιστα δεξου τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου!! Όχι μόνον ζωγράφισες τέλεια την εικόνα τού περήφανου αλλά και μοναχικού μπουρδελιαρη, αλλά το έκανες και μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό, ψυχολογικό, διανοητικο κλπ πλαίσιο!! Τέτοιες μελέτες, εκφράσεις ιδεών κλπ δίνουν την σε βάθος ιδεολογία, πιστεύω αλλά και την ψυχολογία του μέσου Στρατιώτη τής Καυκάς και καταξιώνουν το πανέμορφο άθλημα μας!!! Εδώ ίσως θα έπρεπε να γίνη και ξεχωριστή μελέτη για το πόσο αγχολυτικη είναι μια επιτυχημένη συνεδρια, ένα από τα καλύτερα αντίδοτα κατά του ( χρόνιου κυρίως) στρες, σε αντίθεση με την ζωή ενός παντρεμένου, η ακόμα κάποιου που βρίσκεται σε τοξική σχέση και δεν την τελειώνει...ένας από τους βασικούς παράγοντες χρόνιου στρες, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο μου Burt Goldman...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αξιότιμε συναγωνιστα δεξου τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου!! Όχι μόνον ζωγράφισες τέλεια την εικόνα τού περήφανου αλλά και μοναχικού μπουρδελιαρη, αλλά το έκανες και μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό, ψυχολογικό, διανοητικο κλπ πλαίσιο!! Τέτοιες μελέτες, εκφράσεις ιδεών κλπ δίνουν την σε βάθος ιδεολογία, πιστεύω αλλά και την ψυχολογία του μέσου Στρατιώτη τής Καυκάς και καταξιώνουν το πανέμορφο άθλημα μας!!! Εδώ ίσως θα έπρεπε να γίνη και ξεχωριστή μελέτη για το πόσο αγχολυτικη είναι μια επιτυχημένη συνεδρια, ένα από τα καλύτερα αντίδοτα κατά του ( χρόνιου κυρίως) στρες, σε αντίθεση με την ζωή ενός παντρεμένου, η ακόμα κάποιου που βρίσκεται σε τοξική σχέση και δεν την τελειώνει...ένας από τους βασικούς παράγοντες χρόνιου στρες, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο μου Burt Goldman...
Όντως αυτές οι συνδρίες είναι ικανές να εξουδετερώσουν εν καιρώ κι ένα 85% -αν όχι όλο- της τοξικότητας του stress, που με τη σειρά του διαμορφώνει ανθρώπους με πιο καθαρό μυαλό άρα και κοινωνίες με πιο καθαρό μυαλό. Είναι ενδιαφέρον το πόσα κλαδιά πετάει αυτό το 'δέντρο'...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885

ΡΕ! Εμάς μας χωρίσανε στη γέννα! :grin:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Χθεσινοβραδυνή ενημέρωση από σιχαμένο Μετάξι μετά τον Εσπερινό:
Κατάθεση σε Τζαμαϊκανή από Ιασ44 μεσαίο με τυπικές εντυπώσεις.
Η μόνη στιγμή που άξιζε ήταν όταν της έκανα πνιγμό (αρκετά δυνατά)
κι έτριβε τις ρόγες της. Οπότε μιλάμε για ασφυξιολάγνα πόρνη, κατάλληλη
για τους ''πνίχτες''.

Έγινε και 2η κατάθεση γύρω στις 23.30 στη Μιλένα από Δεληγιώργη 39
χωρίς όμως να πάρω κουλούρι, καθώς δεν ανακοινώθηκε κι ούτε
μου δόθηκε εκτός προγράμματος, ως συνήθως. Ήταν βέβαια δουλεμένο
οπότε μάλλον το παίρνει συγκεκριμένος γκόμενος. Η τσα2 βάρεσε
στο 5λεπτο, με εμένα να τη γράφω στα παπάρια μου καθώς σαν
παλιός πελάτης της Μιλένας κάθομαι μέχρι να χύσω. Κι έτσι έγινε
καθώς άργησα αρκετά γιατί κοπάνησα μπυρόνι με 8% αλκοόλ πριν.

Αυτά προς το παρόν!
Καλή Παναγιά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom