Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (33 μέλη και 247 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χοντρικά σε 20 μέρες Σεπτέμβρης... Απολαύστε την σχετικά άδεια Αθήνα , την γαλήνη της και από Σεπτέμβρη θα διαλυθούμε στο σεξ..τι διάολο δεν θα 'ρθουν καινούριες και παλιές..??
Την απολαμβάνουμε και με τσάρκες με τις ελάχιστες έστω που έχουν απομείνει, γιατί καμιά άλλη εποχή του χρόνου δεν πετυχαίνεις τους δρόμους αυτούς τόσο ήσυχους και ερημικούς.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
από Σεπτέμβρη θα διαλυθούμε στο σεξ..τι διάολο δεν θα 'ρθουν καινούριες και παλιές..??
Εξαιρετικά δύσκολα.
Υπάρχει ενδεχόμενο νέου lockdown.
Και να μη γίνει, σχεδιάζονται πάλι περιορισμοί μετακίνησης.
Ακόμη και αν δεν υπάρξουν περιορισμοί (λέμε τώρα), η Ελλάδα επλήγη τόσο πολύ οικονομικά, ώστε τα κορίτσια δεν έχουν λόγο να έρθουν.
Οι οίκοι ως επιχειρήσεις απευθύνονται σε ένα κοινό με μειούμενη αγοραστική δύναμη.

Τέλος, προσωπική εκτίμηση: Οι οίκοι θα ξανακλείσουν. Πάρτε τηλέφωνα όσο προλαβαίνετε. :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αυτό το μέρος της πρότασης, πάντως, ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα καθόλου. :hi:
μολις την ειχαν απαγαγει απο σχολειο της Μπουρτζοβλαχιας που ουτε τη σακα της δεν προλαβε να αφησει

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εξαιρετικά δύσκολα.
Ακόμη και αν δεν υπάρξουν περιορισμοί (λέμε τώρα), η Ελλάδα επλήγη τόσο πολύ οικονομικά, ώστε τα κορίτσια δεν έχουν λόγο να έρθουν.
Οι οίκοι ως επιχειρήσεις απευθύνονται σε ένα κοινό με μειούμενη αγοραστική δύναμη.

Τέλος, προσωπική εκτίμηση: Οι οίκοι θα ξανακλείσουν. Πάρτε τηλέφωνα όσο προλαβαίνετε. :hi:
Καθόλου απίθανο, όντως έχουν ορθολογική βάση τα λεγόμενά σου , βέβαια θα το δούμε και στην πράξη από φθινόπωρο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εξαιρετικά δύσκολα.

Αλήθεια, πιστεύεις ότι το αγοραστικό κοινό της Φυλής δεν έχει τόσα χρήματα για μπουρδέλα μετά την πανδημία; Μια χαρά τόσος κόσμος το έριξε στις βίζιτες μέσα στην καραντίνα. Εγώ νομίζω ότι είναι πεσμένη η κίνηση λόγω "λειψανδρίας" από κοπέλες, επειδή κι αυτές φοβούνται για νέα lockdown. Αλλά επειδή με το εμβόλιο δε θα ξανα-έχουμε λογικά, από φθινόπωρο μια χαρά θα στελεχωθούν και πάλι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Α , ναι.... ξέχασα να αναφέρω συνεύρεση με την 18χρονη Έλενα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο...Λοιπόν ....Σίγουρα δεν θα ξαναπάω, και σίγουρα η Έλενα δεν είναι η Μεγαλύτερη φόλα, έχουν δει πολύ χειρότερα τα μάτια μου...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αλήθεια, πιστεύεις ότι το αγοραστικό κοινό της Φυλής δεν έχει τόσα χρήματα για μπουρδέλα μετά την πανδημία; Μια χαρά τόσος κόσμος το έριξε στις βίζιτες μέσα στην καραντίνα. Εγώ νομίζω ότι είναι πεσμένη η κίνηση λόγω "λειψανδρίας" από κοπέλες, επειδή κι αυτές φοβούνται για νέα lockdown. Αλλά επειδή με το εμβόλιο δε θα ξανα-έχουμε λογικά, από φθινόπωρο μια χαρά θα στελεχωθούν και πάλι.
Το πιστεύω, φίλε. Με την έννοια ότι η απεύθυνση σε ένα αγοραστικό κοινό δεν μπορεί να περιορίζεται σε αυτούς που μπορούν και διαθέτουν σε βίζιτες. Να το πω και αλλιώς: Τον κόσμο που λες ότι το έριξε (και πράγματι) στις βίζιτες δεν τον θεωρώ πλειοψηφία. Εκεί μπορεί να διαφωνούμε. :hi:
Ούτε λέω ότι δεν πάνε στη Φυλής ούτε ότι δεν έχουν να φάνε. Αλλά στο ότι χρειάζεται ευρύτερη απεύθυνση, μεγαλύτερο κοινό για να μπορεί να ξανανθίσει η Φλ. Δεν θεωρώ ότι οι δρόμοι της θυμίζουν στάσιμα νερά από την έλλειψη έμψυχου δυναμικού. Αλλά, αντιθέτως, στο ότι η έλλειψη έμψυχου δυναμικού οφείλεται στην έλλειψη οικονομικής προοπτικής -κυρίως- για τις εταίρες.
Είναι μεγάλη κουβέντα και δεν θέλω να σπαμάρω στο θρεντ.
Να είσαι καλά :hi:

dicktracy

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
269
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται και αν θα επιστρέψει η Αρίνα από Φυλής 84?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται και αν θα επιστρέψει η Αρίνα από Φυλής 84?
Tυπε εχθες ενας συναγωνιστης την ειδε να κατεβαινει τη Φωκαιας με το γκομενο/νταβα της. Για να δουμε ..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
Δοκιμάστηκαν Σύλβια από Φυλής 109 και Αναστασία από Φυλής 105 με πολύ καλές εντυπώσεις. Η δε Σύλβια είναι το πιο γλυκό πλάσμα που έχω πετύχει σε μπουρδέλο, αν όχι γενικά. Φερθείτε της με τρυφερότητα.
Τυπε το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο ειναι η Γιασμην στο Ιασωνος 31, ειναι τοσο γλυκια και καλη κοπελα που ντρεπεσαι να τη γαμησεις με ενα δεκαρικο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Εξαιρετικά δύσκολα.
Δεν νομίζω, να γίνει lockdown.
Εκείνο που πιστεύω θα γίνει είναι ότι θα κατασταλλάξουμε σε μια μορφή "μονιμότητας" στα δεδομένα της covid-εποχής.
Αυτά που θα ισχύσουν από χειμώνα θα είναι η οριστική νέα πραγματικότητα, γιατί τώρα είναι φλου η κατάσταση και συμπαρασύρει και τα σπιτάκια και τις κοπέλες. Ποιές θα έρθουν στην Ελλάδα για δουλειά αν δεν ξέρουν τί τους ξημερώνει ;
Από χειμώνα οι εξελίξεις

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεν νομίζω, να γίνει lockdown.
Εκείνο που πιστεύω θα γίνει είναι ότι θα κατασταλλάξουμε σε μια μορφή "μονιμότητας" στα δεδομένα της covid-εποχής.
Αυτά που θα ισχύσουν από χειμώνα θα είναι η οριστική νέα πραγματικότητα, γιατί τώρα είναι φλου η κατάσταση και συμπαρασύρει και τα σπιτάκια και τις κοπέλες. Ποιές θα έρθουν στην Ελλάδα για δουλειά αν δεν ξέρουν τί τους ξημερώνει ;
Από χειμώνα οι εξελίξεις
Μόνο που τα lockdown και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού δεν ήταν καμιά ελληνική πρωτοτυπία, αλλά ίσχυσαν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Άρα αν δεν έρθουν Ελλάδα, πού αλλού θα πάνε; Γερμανία όπου κι εκεί έγιναν πάνω κάτω τα ίδια;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Η δε Σύλβια είναι το πιο γλυκό πλάσμα που έχω πετύχει σε μπουρδέλο, αν όχι γενικά. Φερθείτε της με τρυφερότητα.

Μείνε ήσυχος φίλε... Έχω αδυναμία τρυφερότητας με τις κοκκινομάλλες...

downloadfile.jpg

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ψηνεται κανεις να παρουμε παρτουζα αυριο σαββατο την κωσταντινα την αγρινιωτισσα απο Βεργας 7 δουλευει μεχρι της 5 το απογευμα οποιος δεν την ξερει ειναι πολυ χοντρη αλλα κανει το καλυτερο τσιμπουκι και ειναι δυναμη στο δωματιο στειλτε μου μυνημα οποιος ψηνεται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom