Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (28 μέλη και 358 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Aκόμα μία συνεύρεση με Κατερίνα Ρωσίδα στην οδό Ιάσωνος 37Β...Λοιπόν η αίσθηση του μουνιού της Κατερίνας είναι ρε παιδί μου -πώς να το πω- νοιώθεις βασιλιάς όταν τη γαμάς, απίστευτη διείσδυση. Επίσης η Κατερίνα κατά 90% δεν υποκρίνεται και τα γλυκά βογγητά της σε στέλνουν στο διάολο. Την σέβομαι την κοπέλα και λόγω του ήθους της και φυσικά στο ότι είναι σωστή επαγγελματίας. Το δεκάλεπτο το έχεις άνετα και στο πισωκολλητό είναι θεά μιλάμε...Μακάρι να μίλαγε λίγα Ελληνικά, λίγα μόνο...
Είσαι σίγουρος ότι είναι Ρωσίδα ;; Εάν λες μια μελαχρινή γύρω στα 24-25 με λίγες ραγάδες στο κωλο και πεταχτά δοντάκια που επίσης δουλεύει μαζί της μι άλλη κοπέλα που της μοιάζει στο πιο λευκό και της παρουσιάζει ένας Τσάτσος μορτης λεγοντας οτι είναι λατινες τότε δεν νομίζω να είναι Ρωσίδα γι γύφτο Βουλγαρα στη καλύτερη , επίσης εάν λες αυτή που αναφέρω τότε η αίσθηση του μουνιού της δεν είναι τόσο καλή όσο έχει αναφερθεί εδώ μέσα στο λέω γιατί πήγα γιαυτο το λόγο , τέλος εγώ δε κατάφερα να τελειώσω με τη συγκεκριμένη αν και σε πλήρης στύση

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα συνουσιαστές, κατάθεση προ ολίγου με την Σιμόνα στο Διδύμου 8 ισόγειο, κοντοπούτανο με πιασιματα και καστανοξανθο μαλλάκι, ωραία χειλάκια και χαμόγελο.
Πολυ τίμιο κορίτσι, ευγενέστατη γλυκήτατη και παιχνιδιάρα, Ελληνικά δε μιλάει, ούτε αγγλικα.
Η ελεύθερη πίπα της είναι πάρα πολύ καλή, καταρχάς έχει το θετικό που δεν βάζει ΚΑΘΌΛΟΥ δόντι, σαλιωνει καλά το πούτσο και δίνει πόνο, γλείφει αρχιδια λες και είναι μπάλες παγωτού.
Στο σεξ είναι πολύ δοτική επίσης, φιλάει ασταμάτητα, βγάζει καυλωτικές κραυγές, και γενικά δείχνει να το απολαμβάνει το γαμήσι, στα 4 πολύ καλή στο στήσιμο, αλλά εκεί ουρλιάζει.
Τελείωμα πάνω στα μουνοχειλα της, κάνοντας μου μμμμ όταν έχυσα και κοιτώντας με πονηρά με το έκφυλο μουτράκι της.
Από μένα είναι ΝΑΙ η Σιμονα.

#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Την Καλησπερα Φιλε Tony......εχουμε το εναν.....μας διαολιζει...εχουμε και εσενα με τις ακολασιες σου.....αντε....να δουμε πως θα κυλησει το βραδυ.....

Συνημμένα

• 7fd1a0a469ddb0c63534228fa80edf9b.gif
    7fd1a0a469ddb0c63534228fa80edf9b.gif
    4,9 MB · Εμφανίσεις: 42

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Συναγωνιστές τη σήμερον εποχή τι εστί 3η βάρδια σε φυλής Φωκαίας Φιλιππίδου? Εννοώ από ωράρια

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Βρε παιδιά, πώς έχουν χαλάσει εμφανισιακά τόσες πουτάνες; Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι περάσαμε και δύο μεγάλες καραντίνες, αλλά όλες πια το ρίξανε στο φαγητό; Τι διάολο. Πχ είδα χθες την Παόλα από Φωκαίας 17. Αυτή όταν είχε ξεκινήσει θυμάμαι ήταν ωραίο μουνάκι και σαλονάριζε με κάτι εσώρουχα πολύ στιλάτα κάβλα. Μετά κυκλοφορούσε με μια απλή κιλότα, γιατί στην τελική όποιος θέλει να γαμήσει, δε θα το κάνει για τα εσώρουχά της. Λοιπόν χθες που την είδα μετά από χρόνια ήταν λες και ήταν άλλη. Είχε πάρει κιλά και το πρόσωπο σαν να είχε σπάσει λίγο. Είναι και ο χρόνος αμείλικτος με τις γυναίκες.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα φιλαράκι μου.. στην αρχή όλες ξεκινούν με στρινγκάκια κτλ. & στο τέλος καταλήγουν με σκελέα...
:confused: :confused::confused::confused:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα φιλαράκι μου.. στην αρχή όλες ξεκινούν με στρινγκάκια κτλ. & στο τέλος καταλήγουν με σκελέα...
:confused: :confused::confused::confused:
Έτσι είναι. Και η Μικαέλα όταν είχε ξεκινήσει ήταν στυλιάρι, με το μεικάπ της και ντυμένη κοκέτα. Τώρα έχει πάρει 10 κιλά, φοράει μονίμως γυαλιά μυωπίας και ντύσιμο άκυρο με μια ζώνη (μάλλον για να κρατάει την κοιλιά της :2funny:). Στα όρια του μπάζου δηλαδή. Απλά αυτές έχουν πελατεία και με τρύπιο βρακί να κυκλοφορούν και το ξέρουν. Και αφού δεν τις ενδιαφέρει να κάνει λαϊκό προσκύνημα όλη η Αθήνα, δεν κουράζονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
καλησπερα, η απογευματινη βαρδια απ τη ωρα ξεκιναει 4 η 5 ; πιο συγκεκριμενα για τα διδυμου 18αρια ενδιαφερομαι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Είσαι σίγουρος ότι είναι Ρωσίδα ;; Εάν λες μια μελαχρινή γύρω στα 24-25 με λίγες ραγάδες στο κωλο και πεταχτά δοντάκια που επίσης δουλεύει μαζί της μι άλλη κοπέλα που της μοιάζει στο πιο λευκό και της παρουσιάζει ένας Τσάτσος μορτης λεγοντας οτι είναι λατινες τότε δεν νομίζω να είναι Ρωσίδα γι γύφτο Βουλγαρα στη καλύτερη , επίσης εάν λες αυτή που αναφέρω τότε η αίσθηση του μουνιού της δεν είναι τόσο καλή όσο έχει αναφερθεί εδώ μέσα στο λέω γιατί πήγα γιαυτο το λόγο , τέλος εγώ δε κατάφερα να τελειώσω με τη συγκεκριμένη αν και σε πλήρης στύση
Έχουμε και 2 δίκιο..Εσ'υ περιγράφεις την Κατερίνα από το Ιάσωνος 37Α , εγώ την Κατερίνα από το Ιάσωνος 37Β. Υγεία να έχουμε..!!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Στην Καλύμνου η Πωλίνα έφυγε διακοπές, γυρνάει μετά τις 20/8, την αντικαθιστά η Ναταλί που δούλευε υπηρεσία

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
καλησπέρα, η απογευματινη βαρδια απ τη ωρα ξεκιναει 4 η 5 ; πιο συγκεκριμενα για τα διδυμου 18αρια ενδιαφερομαι
Στις 5. Δε νομίζω να ξεκινάει διαφορετική ώρα σε άλλα σπιτάκια.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλησπέρα συνουσιαστές, κατάθεση προ ολίγου με την Σιμόνα στο Διδύμου 8 ισόγειο, κοντοπούτανο με πιασιματα και καστανοξανθο μαλλάκι, ωραία χειλάκια και χαμόγελο.
Πολυ τίμιο κορίτσι, ευγενέστατη γλυκήτατη και παιχνιδιάρα, Ελληνικά δε μιλάει, ούτε αγγλικα.
Η ελεύθερη πίπα της είναι πάρα πολύ καλή, καταρχάς έχει το θετικό που δεν βάζει ΚΑΘΌΛΟΥ δόντι, σαλιωνει καλά το πούτσο και δίνει πόνο, γλείφει αρχιδια λες και είναι μπάλες παγωτού.
Στο σεξ είναι πολύ δοτική επίσης, φιλάει ασταμάτητα, βγάζει καυλωτικές κραυγές, και γενικά δείχνει να το απολαμβάνει το γαμήσι, στα 4 πολύ καλή στο στήσιμο, αλλά εκεί ουρλιάζει.
Τελείωμα πάνω στα μουνοχειλα της, κάνοντας μου μμμμ όταν έχυσα και κοιτώντας με πονηρά με το έκφυλο μουτράκι της.
Από μένα είναι ΝΑΙ η Σιμονα.

#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Αξιώθηκαν εκεί να φέρουν καινούρια κοπέλα?? Πήξαμε τα τελευταία χρόνια με Βερονικα, Λίλιαν και Ελένη.. Για πες λίγο βαρδια και ηλικία στο περίπου της Σιμονας γιατί μ αυτό το σπίτι είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος και λέω να ξαναπάω μετά από καιρό.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αξιώθηκαν εκεί να φέρουν καινούρια κοπέλα?? Πήξαμε τα τελευταία χρόνια με Βερονικα, Λίλιαν και Ελένη.. Για πες λίγο βαρδια και ηλικία στο περίπου της Σιμονας γιατί μ αυτό το σπίτι είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος και λέω να ξαναπάω μετά από καιρό.
Ζητώ συγγνώμη, μπερδεύτηκα και έκανα λάθος, διδύμου 22 ειναι ο αριθμός του οίκου οπου μπήκα με την Σιμονα.
Καστανοξανθη, γύρω στο 1.60 με πιασιματα, ηλικία γύρω στα 35 , ωραίο έκφυλο πρόσωπο, ωραίος κωλος στρογγυλός.
Τατουαζ πάνω από τον κωλο, μεσαίου μεγέθους βυζια, ωραίο δέρμα, αρκετά τίμια στο δωμάτιο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κορίτσια του διδύμου 8, ούτε από εμφάνιση ούτε από επιδόσεις

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Έτσι είναι. Και η Μικαέλα όταν είχε ξεκινήσει ήταν στυλιάρι, με το μεικάπ της και ντυμένη κοκέτα. Τώρα έχει πάρει 10 κιλά, φοράει μονίμως γυαλιά μυωπίας και ντύσιμο άκυρο με μια ζώνη (μάλλον για να κρατάει την κοιλιά της :2funny:). Στα όρια του μπάζου δηλαδή. Απλά αυτές έχουν πελατεία και με τρύπιο βρακί να κυκλοφορούν και το ξέρουν. Και αφού δεν τις ενδιαφέρει να κάνει λαϊκό προσκύνημα όλη η Αθήνα, δεν κουράζονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
Τύπε φοράει γυαλιά γιατί φοβάται όταν την χύνουν στα μασταρια, μην την πιτσιλισουν στην μάπα κ την γκαβωσουν..
:confused::confused::confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom