kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Και γιατί δεν ήταν στο κάτω έτσι ώστε να μην μας ταλαιπωρουνε με τα σκαλιά, αλλά και οι ίδιοι να μην τα ανεβαίνουν;φιλιππιδου 11 οροφος αλινα και ισογειο κλειστο.
Και γιατί δεν ήταν στο κάτω έτσι ώστε να μην μας ταλαιπωρουνε με τα σκαλιά, αλλά και οι ίδιοι να μην τα ανεβαίνουν;φιλιππιδου 11 οροφος αλινα και ισογειο κλειστο.
Αυτήν την Γιάννα ποτε θα την ξαναδουμε ρε γαμωτο από την Γερμανο-μοντελο αλυσίδα; Αν την ξαναδουμε....λιοσιων 73 οροφος ναταλι και το ισογειο κλειστο.
εξηκιου 18 δεξια μια πανακυρη μπαζοθειτσα με κοντο μαλλι καστανο ξανθο μεχρι ωμους, χαλια σωμα και φατσα.
τα αλλα κλειστα.
βεργας 7 τατιανα απο μοντελοαλυσιδα, πιο φακλανα απο παλια,
βεργας 6 κατω ναταλια, μια δρακουλιαρα τρομακτικη μπαζογκρανοθειτσα ολκης,
βεργας 2 βικυ, μια πανακυρη κιοφτεδιαρικη θειτσα με κοντο μελαχρινο καρε μαλλι,
βεργας 3 δεξια σοφια, αδυνατη προς σκινυ μονοκοματη καπως, καλη φατσουλα, μετριου προς κοντου αναστηματος, καστανη με μαλλι μεχρι ωμους, μικρο βυζι, καλο σχετικα κωλαρακι, αλλα αδιαφορη σαν συνολικη εικονα. αν ηταν σωματικως πιο καλη θα μετραγε και θα ανεβαινε λεβελ πιστευω.
τα αλλα κλειστα.
τροφονιου 11 αριστερα μια φαλαινιτσα γνωστη με ολοσωμο διχτυ, που εμοιαζε σα ρολο γεμιστο γαλοπουλας, ετοιμο να μπει φουρνο... χωρις πατατες.
μαλλον μπελα νομιζω.
τα αλλα κλειστα.
...
Τι βάρδια είναι;Δεν τρολάρω, άμα θες τράβα στο Ι 37Β να τις δεις από κοντά...
109 όροφος τι εννοείς μπακατελεψε; πάλι άρχισε τα πιωματα και είναι χάλια; η πήρε κιλά;live δρακουλιαρικη μετα απο πολυ καιρο.
φυλης 109 ισογειο κατερινα, μετριου αναστηματος, καστανη μακρυ μαλλι, βυζι μικροτερο σε σχεση με λεκανη, πιασηματα, ακυρη φατσα και γενικα μπαζοκατασταση,
φυλης 109 οροφος νελλυ απο το 81 παλια, ψιλοακυρη γιατι εχει μπακατελεψει αισθητα.
ολα τα αλλα του τετραγωνου κλειστα, μαζι και με τα μαγνησιακα.
το μερακλοσπιτο 99 ανοιχτο οπως και το στουντιο 104 στη γωνια.
ολα τα αγκυρας κλειστα.
φυλης 71 οροφος γιεβα πιο αδυνατισμενη σε σχεση με την πρωτη φορα που την ειδα πριν κανα μηνα (κατι παιζει με την κοπελιτσα γιατι μου φανηκε καπως το βλεμα της, γνωμη μου-δωστε βαση λιγο παραπανω),
Φυλής 67 ελενα,
φυλης 86 οροφος σαρα, μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι ωμους, κωλαρα αλλα με πολυ μικρο βυζι, μετρια φατσα στραβωμενη και γενικα ενα αποκρουστικο στυλακι, μετριου προς κοντου αναστηματος και λιγα πιασηματακια,
φυλης 84 οροφος ερικα, καστανη με ραστα, μετριου προς ψηλου αναστηματος, καλο σωμα σχετικα αλλα με μπυροκοιλια, νορμαλ βυζια και μετρια φατσα,
φυλης 84 ισογειο τζενη, ωραια βυζια νορμαλ, μοντελε μετριου αναστηματος και με κατι τατουαζ διασπαρτα ολουθε, μελαχρινη, μετρια φατσα, καλη παρουσια αλλα λιγο μαγκωμενη και λιγο βρωμερη μου φανηκε (σορρυ baby),
φυλης 66 αριστερα, ιωαννα η ψηλη,
φυλης 65 σκαλακια μπιουτυ ο χιπο,
φυλης 65 οροφος εμμανουελα η ποντικομουρα.
σαρα (καμια σχεση με φιλιππιδου και απο φωκαιας επισης), τζενη και ερικα πρωτη φορα τις βλεπω.
ολα τα αλλα κλειστα της φυλης.
φιλιππιδου 11 οροφος αλινα και ισογειο κλειστο.
....
Μύστη μου, με την Άννα στο Μετάξι είχα κάτσει 2 φορές 15λεπτο μέσα για 69, καθώς με ήξερεΠαράδειγμα Άννα που είναι τώρα γωνία Αχαρνών με Φωκαιας. Στο Μετάξι υπεραπλο προγραμμα, έπειτα στην καραντίνα call των 120€ και τώρα στην περιοχη της Φυλής με 20€ και τα κάνει όλα πλην γκροβερ! Μάλλον στην μικρή καριέρα της ως call είδε ότι οι ελευθερες πιπες και γαργάρες σπέρματος την έκαναν καλό και το υιοθετησε!
Οπότε ΦΟΛΑ ΤΟΥ 69 σύμφωνα με την κριτική σου.Οντως τυπε, εκει την εχω γαμησει και εγω και ο ΝΑΣΟΣ,δουλευε με το ονομα Λαουρα.
".......... μαζι και με τα μαγνησιακα." Έγραψες συναγωνιστή !!live δρακουλιαρικη μετα απο πολυ καιρο.
φυλης 109 ισογειο κατερινα, μετριου αναστηματος, καστανη μακρυ μαλλι, βυζι μικροτερο σε σχεση με λεκανη, πιασηματα, ακυρη φατσα και γενικα μπαζοκατασταση,
φυλης 109 οροφος νελλυ απο το 81 παλια, ψιλοακυρη γιατι εχει μπακατελεψει αισθητα.
ολα τα αλλα του τετραγωνου κλειστα, μαζι και με τα μαγνησιακα.
το μερακλοσπιτο 99 ανοιχτο οπως και το στουντιο 104 στη γωνια.
ολα τα αγκυρας κλειστα.
φυλης 71 οροφος γιεβα πιο αδυνατισμενη σε σχεση με την πρωτη φορα που την ειδα πριν κανα μηνα (κατι παιζει με την κοπελιτσα γιατι μου φανηκε καπως το βλεμα της, γνωμη μου-δωστε βαση λιγο παραπανω),
Φυλής 67 ελενα,
φυλης 86 οροφος σαρα, μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι ωμους, κωλαρα αλλα με πολυ μικρο βυζι, μετρια φατσα στραβωμενη και γενικα ενα αποκρουστικο στυλακι, μετριου προς κοντου αναστηματος και λιγα πιασηματακια,
φυλης 84 οροφος ερικα, καστανη με ραστα, μετριου προς ψηλου αναστηματος, καλο σωμα σχετικα αλλα με μπυροκοιλια, νορμαλ βυζια και μετρια φατσα,
φυλης 84 ισογειο τζενη, ωραια βυζια νορμαλ, μοντελε μετριου αναστηματος και με κατι τατουαζ διασπαρτα ολουθε, μελαχρινη, μετρια φατσα, καλη παρουσια αλλα λιγο μαγκωμενη και λιγο βρωμερη μου φανηκε (σορρυ baby),
φυλης 66 αριστερα, ιωαννα η ψηλη,
φυλης 65 σκαλακια μπιουτυ ο χιπο,
φυλης 65 οροφος εμμανουελα η ποντικομουρα.
σαρα (καμια σχεση με φιλιππιδου και απο φωκαιας επισης), τζενη και ερικα πρωτη φορα τις βλεπω.
ολα τα αλλα κλειστα της φυλης.
φιλιππιδου 11 οροφος αλινα και ισογειο κλειστο.
....
"....με ολοσωμο διχτυ, που εμοιαζε σα ρολο γεμιστο γαλοπουλας, ετοιμο να μπει φουρνο... χωρις πατατες."λιοσιων 73 οροφος ναταλι και το ισογειο κλειστο.
εξηκιου 18 δεξια μια πανακυρη μπαζοθειτσα με κοντο μαλλι καστανο ξανθο μεχρι ωμους, χαλια σωμα και φατσα.
τα αλλα κλειστα.
βεργας 7 τατιανα απο μοντελοαλυσιδα, πιο φακλανα απο παλια,
βεργας 6 κατω ναταλια, μια δρακουλιαρα τρομακτικη μπαζογκρανοθειτσα ολκης,
βεργας 2 βικυ, μια πανακυρη κιοφτεδιαρικη θειτσα με κοντο μελαχρινο καρε μαλλι,
βεργας 3 δεξια σοφια, αδυνατη προς σκινυ μονοκοματη καπως, καλη φατσουλα, μετριου προς κοντου αναστηματος, καστανη με μαλλι μεχρι ωμους, μικρο βυζι, καλο σχετικα κωλαρακι, αλλα αδιαφορη σαν συνολικη εικονα. αν ηταν σωματικως πιο καλη θα μετραγε και θα ανεβαινε λεβελ πιστευω.
τα αλλα κλειστα.
τροφονιου 11 αριστερα μια φαλαινιτσα γνωστη με ολοσωμο διχτυ, που εμοιαζε σα ρολο γεμιστο γαλοπουλας, ετοιμο να μπει φουρνο... χωρις πατατες.
μαλλον μπελα νομιζω.
τα αλλα κλειστα.
...
Το μεσημερι κατα τις 16.00-17.30 εκανα ενα περασμα μεταξουργειο, πολλα ονοματα δεν τα θυμαμαι ή δεν τα ρωτησα καν αμα ηταν πολυ μπαζο η εργαζομενη. Λογικα, καποιες θεωρουνται 1η και καποιες 2η βαρδια. Ημι-ενημερωση λοιπον
(σε καποια εβαλα λινκ απο -γαμευσιμες- προσφατες κριτικες μου για να μη φατε τα μουτρα σας)
Κ52 κλειστο
Κολωνου 48 αριστερα Ευα ξανθια γκιλφ, συμπαθεστατη με ακα πιπα αλλα για μερακληδες
Κ48δεξια μια ευδιαθετη αδιαφορη χοντρουλα μιλφογκιλφ με φουλ
Κ47 (οροφος) Τζουλια γνωστη καστανη βυζαρου μιλφογκιλφ με ακα πιπα, ντολμάς, ο τσατσος κανει και για πορτιερης.
Κ45 συμπαθεστατη τσατσα, μια αδιαφορη μιλφ εργαζομενη δεν μπορω να την ανακαλεσω στο μυαλο μου με τιποτα
Κ23β (υπογειο) κλειστο
Κ27α μια κλασσικη "λατινα" στο 15αρι ωραιο μουνι, λαικο προσκυνημα απο ολες τις φυλές της μορντορ
Κ23 (ανακτορο;) ενα ζωον με κοιλουμπα και υφακι βγηκε κοιτωντας το κινητο που ειχε στα χερια και μου ειπε "νορμαλε ντιξουσι φελακια μουρομου" ή κατι τετοιο, γελασα με δυναμη στα μουτρα της και εκανα στροφη για ιασονος
Ιασονος 20α λεπτη γκιλφ με φουλ προγραμμα, απο προηγουμενες ενημερωσεις θα ελεγα οτι ειναι η Δαναη, "ζομπι θα εχεις πολυ κακο προβλημα" η φαση, αν ημουν πολυ μεθυσμενος παντως θα εβγαζα πολυ βρωμικα γουστα εκει μεσα και θα ημουν και περηφανος μετα
Ι20β συναγωνιστης μου εκανε γνωστο οτι θα ξοδεψω ασκοπα ενεργεια να ανεβω σκαλες για να τσεκαρω μια χοντρη
Ι20γ η Βικυ ξανθια σοβιετικη μιλφ με κανονικο σωμα, κακη στο δωματιο, προσφατη > κριτικη <
Ι30α (οροφος) μια πατσαβουρα στην ληξη της βαρδιας της, εμπαινε στον οικο μια ζουμερη αδιαφορη γυφτισσα που θα την αντικαθιστουσε, η δευτερη δουλευει μερικες φορες και στο διπλα (Ι30β)
Ι30β ισογειο ειχε δωματιο, υπηρεσια αφαντη, απ'την περιγραφη συναγωνιστη μαλλον ηταν η αντζελα, μελαχρινη κοντη πιτσιρικα, τυπικη αλλα ομορφουλα. προσφατη > κριτικη <
Ι37α (οροφος) Κατερινα, καστανη νεαρη, μετριοτατης εμφανισης αλλα με ακα πιπα, > μπολικες προσφατες κριτικες <
με συνεχομενα δωματια απο μια ντουζινα πακιστανους
Το Ι37β ισογειο το αποφευγω γιατι μια κορασιδα απο εκει μεσα θελει να με παντρευτει και με κριντζαρει καθε φορα που μπαινω τα απογευματα. Επισης πορνομολ δεν βρισκω ποτε κατι της προκοπης τετοια ωρα, προσπερασα. Τελευταιο στενο στην ιασονος (αν δεν γαμουσα και εκει θα τσεκαρα και Μ.Αλεξανδρου αλλα τελικα γαμησα γιατι κουραστηκα να περπαταω μεσα στη ζεστη)
Ι46α αδιαφορη δεν ρωτησα τιποτα
Τωρα, σε καποιο διπλανο ισογειο (44-46 δεν θυμαμαι, με μεγαλο διαδρομο) μια γκομενα πηρε σηκωτη εξω απτον οικο μια αλλη ημιλιποθυμη εργαζομενη, η υπερβαρη ξανθια τσατσα φωναζε (παολα;) στο δρομο, δεν μπηκα, δεν εμαθα, δεν ρωτησα, ολη η πλατεια κοιταγε περιεργα το σκηνικο (αν ξερετε κουτσομπολια μοιραστειτε τα μαζι μας)
Ι44 δεξια (αυτο με τη μεγαλη σαπια εσωτερικη σκαλα) μια αδιαφορη με απλο
Ι44β αριστερα οροφος, η Αννα, πετιτ καστανοξανθη αβυζη βαρετοτατη αλβανιδουλα σε απλο, προσφατη > κριτικη <
και μαζι της, μια καστανη Μαρια, στυλ γυφτε -μαλλον αλβανιδα- μιλφ με 2αρια ψιλοπεσμενα βυζια, ωραιο (λιγο πλαδαρο) κωλαρο με ελαχιστη κυταριτιδα, μετρια εμφανισιακα, με απλο και τελειωτικο στο στηθος, δεν θα περναγα αλλα μου κερασαν ακα πιπα για να με δελεασουν οποτε μπηκα, με μετριες προς καλες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη αυριο γιατι βαριεμαι τωρα.
Τελος,
Ι43 μια κοπελα που νομιζω δεν εχω ξαναδει (και παραδοξως μονη της ενω ο οικος συνηθως εχει 2-4 κοπελες), νεαρη ψιλογυφτε με ανεκτο κορμι και λαγνο βλεμμα, λιγα τατου στο κορμι, ανακοινωθηκε ακα πιπα, δεν θυμαμαι καθολου ονομα (αλλα με τεραστια επιφυλαξη ισως ηταν κατι σε Κριστυ ή Σαντυ, δεν συγκρατησα), θα ηθελα πληροφοριες αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω γιατι ο μονος λογος που δεν περασα ηταν τα τρια δωματια αναμονη (!)
συναγωνιστή papaphilips !! Είναι πολλύ απολαυστικές οι ενημερώσεις σου !φωκαιας 19 ελενη αδιαφορακυροαδιαφορη,
φωκαιας 25 οροφος τζεσικα,
φωκαιας 25 σκαλακια σαρα gipsykings μοντελε (καμια σχεση με της φιλιππιδου),
φωκαιας 24 τζουλια, gipsykings ταπα και αυστηρα για πιτσιρικαρια,
φωκαιας 27 οροφος μαργκω, που ειναι η παλια ρινα (καταλαβατε πιστευω), αρα ακομα μια αξιολογη επιστροφη ευτυχως,
φωκαιας 27 υποισογειο ντιανα pocketsize.
ολα τα υπολοιπα κλειστα η' μαλλον δεν τα προλαβα ισως.
διδυμου δεν περασα καν επισης.
κωνσταντινουπολεως 166 αριστερα μαριαννα.
κωνσταντινουπολεως 128 ανοιχτο, αλλα δε μπηκα γιατι βαρεθηκα τα σκαλια.
λογικα κανα γκρανικο μπαζο θα ειχε κλασσικα.
εκτος των κεντρικων που επικρατουσε κερκιδα και καβλαντα απο πιτσιρικαρια, σε ολα τα υπολοιπα κυριαρχουσε η απολυτη νεκρα και δεν ακουγες ουτε σκνιπα.
αυτα καβλαντηδες, καλημερα σας και μη ξεχνιωμαστε...
#μητσοτακη_γαμιεσαι.
Συναγωνιστά, η επιστροφή που λες αφορά μία Ρίνα; Ή έγινε λάθος στην πληκτρολόγηση και λες μήπως κάποια Ρίτα;φωκαιας 27 οροφος μαργκω, που ειναι η παλια ρινα (καταλαβατε πιστευω), αρα ακομα μια αξιολογη επιστροφη ευτυχως,
Εμένα μου φτάνει που είναι ακόμα εκεί. Είχα καιρό να την ακούσω και είχα ανησυχήσει.Και γιατί δεν ήταν στο κάτω έτσι ώστε να μην μας ταλαιπωρουνε με τα σκαλιά, αλλά και οι ίδιοι να μην τα ανεβαίνουν;
σε αυτα τα πραγματα ΔΕΝ κανω λαθος.Συναγωνιστά, η επιστροφή που λες αφορά μία Ρίνα; Ή έγινε λάθος στην πληκτρολόγηση και λες μήπως κάποια Ρίτα;
Για το θέμα εσώρουχα είχα γράψει και σε άλλο θρεντ ότι δίνει πόντους στην εμφάνιση.Βρε παιδιά, πώς έχουν χαλάσει εμφανισιακά τόσες πουτάνες; Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι περάσαμε και δύο μεγάλες καραντίνες, αλλά όλες πια το ρίξανε στο φαγητό; Τι διάολο. Πχ είδα χθες την Παόλα από Φωκαίας 17. Αυτή όταν είχε ξεκινήσει θυμάμαι ήταν ωραίο μουνάκι και σαλονάριζε με κάτι εσώρουχα πολύ στιλάτα κάβλα. Μετά κυκλοφορούσε με μια απλή κιλότα, γιατί στην τελική όποιος θέλει να γαμήσει, δε θα το κάνει για τα εσώρουχά της. Λοιπόν χθες που την είδα μετά από χρόνια ήταν λες και ήταν άλλη. Είχε πάρει κιλά και το πρόσωπο σαν να είχε σπάσει λίγο. Είναι και ο χρόνος αμείλικτος με τις γυναίκες.
ΟΛες το ίδιο λένε για να πας πολλές φορές μέχρι τότε να σου πάρει τα φράγκακια. Μήπως είσαι εσύ ο τύπος που αναφέρουν κάποιοι για αγκαλιές και φιλιά; πόσες φορές; στο έχει πει η συγκεκριμένη και πόσες άλλες;Κάπου εδώ να γράψω ότι η Νέλλυ στο 109 όροφος, η οποία όπως έγραψε και ο papaphilips, έχει πέσει εμφανισιακά, θα βρίσκεται μέχρι τις 19 του μηνός στην Ελλάδα. Πηγαίνει πίσω στη Μολδαβία.
Δεν γνωρίζει αν θα ξαναέρθει.
Για εμένα είναι ένα βαθύ πλήγμα γιατί όπως έχω ξαναγράψει, όπως ο καθένας έχει τα γούστα του, τις επιλογές και τα στανταράκια του, έτσι έχω και εγώ τη Νέλλυ. Δεν παίζει να έχω γαμήσει περισσότερες φορές εταίρα. Κουράστηκε όμως και φαίνεται στο σώμα της και την εμφάνισή της.
Η βαθμιαία πτωτική πορεία της Φυλής επιτρέπει να παρομοιάσουμε την αγαπημένη μας οδό με την ΑΕΚ. Θέλω να πω ότι ποτέ δεν ήταν ομαδάρα η Φυλής (ούτε η ΑΕΚ του 2018 ήταν Μπαρτσελόνα) αλλά είχε 4-5 περιπτώσεις που έκαναν τη διαφορά στο ρόστερ της. Θυμάμαι τη Ρενάτα, το κοριτσάκι μου την Έλλη στην ίδια αλυσίδα..., τη Σόνια του 84Α (για εμένα ήταν ο θηλυκός Λιβάγια. Δηλαδή είχε ποιότητα αλλά έβαζε τα δυνατά της όταν αυτή ήθελε) και τη Ρίτα στο Φωκαίας. 4-5 ονόματα τα οποία κρατούσαν ένα επίπεδο.
Όλα αυτά χωρίς να θέλω να υπερτονίζω τις αρνητικές πτυχές της Φυλής μας. Ούτε να κλαίγομαι. Απλά κάνω μία σύγκριση με το 2018 και το '19 όταν άρχισα συστηματικά τα μπουρδέλα.
Τίμιες περιπτώσεις υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αφού λοιπόν φεύγει και η Νέλλυ, η οποία για εμένα βρισκόταν στο Νο 1, παραθέτω τα εναπομείναντα στανταράκια μου:
1)Έμιλυ, Φωκαίας 9
2)Αναστασία, Βέργας 7
3)Αλίνα, Φιλιππίδου 11
Εδώ θα είμαστε και θα ανταλλάσσουμε απόψεις.