Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (13 μέλη και 145 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καταθέτω συνεύρεση με Μαρίνα από Μολδαβία στην Κολωνού 15 , με την Ζυγαριά να γέρνει θετικά χωρίς όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις μου...Ιδιαίτερη περίπτωση μιας και θα ήθελα να ξαναπάω σύντομα χωρίς όμως να πληρεί τις προϋθέσεις για στανταράκι ούτε καν για προ-στανταράκι..Μερικές λεπτομέρειες από τη συνεύρεση: Μού είπε κάποια στιγμή ''εσύ θέλω φίνις'' αλλά όχι με την αγριότητα στη χροιά της φωνής της πού θα σε εξόργιζε και θα την διέγραφες αμέσως...Είχε μια ήπια γλυκάδα ο τρόπος που μού το είπε. 2) Μού άρεσε το σώμα της και ήταν ανοιχτή σε στάσεις.. 3) Δώσαμε στοματόφιλα, και ένα πολύ σύντομο γλωσσόφιλο.. 4)Έχει ματάρες, καλό χαρακτήρα -θα έλεγα- και είναι σε κάποιο ποσοστό π.χ 70% συμμετοχική στο σεξ χωρίς ουρλιαχτά αγωνίας και μπαρούφες.. Τι να πω θα την ξαναδοκιμάσω για να σιγουρευτώ...Ααααυτά...

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πέτυχα την παολα το ωραίο μουνι το ξανθό απο ιασωνος 20 στο εμετουργειο με τον σύζυγό-νταβα (αλβανογυφτοβουλγαρο) με καροτσάκι και μωρό
Το χάσαμε και αυτό το μωρό
Πλάκα στην πλάκα αυτοί οι 2 ταιριάξανε, τα καταφέρανε να επιβιώσουν σε σχέση. Πάντα τελικά υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα..Συμπαθέστατο κορίτσι η Πάολα και θα τολμήσω να πω κάτι παρ' όλο που θα ακουστεί κάπως: Χάρηκα που σταμάτησε, δεν ταίριαζε σε αυτό τον κόσμο η συγκεκριμένη...

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
επειδή δεν γίνεται συχνά ενημέρωση για 3η βάρδια θα γράψω εγώ για την χθεσινή.
δεν είμαι καλός στις περιγραφές θα αναφέρω μόνο όνομα και πρόγραμμα, οπότε είναι μόνο για γνώστες
Φ65κάτω: Μπιούτι ακά
Φ65πάνω: Εμμανουέλα απλό
Φ84κάτω: Τζένη ακά τελειωτικό και κώλο. φυσικά είναι γνωστή απάτη και φόλα και μέσα δεν θα κάνει τίποτα από αυτά. (δεν είναι η ίδια με αυτήν του φωκαίας 17πάνω) είναι τσιγγανόφατσα ωραίο μουνί με λίγο πεσμένο κώλο και καβλόφατσα αν την πετύχετε στα Φ65 Φ84 μην περάσετε μιλάμε για φολάρα που τάζει υπερφούλ στο σαλόνι και μέσα δεν κάνει ούτε πιπα με καπότα!!!!! φολάρα από τις λίγες.
Φ74δεξί: Ελένη (παλιά φωκαίας 7 κάτω) έχει χαλάσει η κορμάρα και το πρόσωπό (παλιά ήταν άγγελός) τώρα κάνει απλό πρόγραμμα αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζει
φωκαίας 7κάτω: αλίσα με ακά. είναι γνωστό αλβανάκι από φωκ 27 και φυλ86κάτω πριν καμιά 2-3 χρόνια. τρομερό κορμάκι για πιπίνι αλλά μέσα πρέπει να παίξεις καλή μπαλίτσα για να αποδώσει. δυστυχώς δεν έχω όρεξη για τετοια πλέον αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθει ας δοκιμάσει αλλά μπορεί να φάει και φολάρα
φωκαιας 7αριστ: ειρήνη ακά (από φωκ 17β)
φωκαιας 7δεξι: εμιλυ ακά τελειωτικό
φωκαιας 17β: τζένη σε πρόγραμμα μισάωρο ακά πολύ ωραίο μουνί μέσα την είχα πάρει πριν καμιά διετία με ανάμεικτες εντυπώσεις, θα ξαναδοκιμαστεί.
φωκαιας 19 μια δεν την ξέρω δεν αξίζει
φωκαίας25 κάτω σάρα με ακά, ωραίο αδύνατο μουνάκι λογικά φολάρα
φωκαιας27κάτω Αννα κου απλό. μακριά φολάρα
φωκαιας 27 ισόγειο η κοντουλα που είναι συνήθως 27πάνω δεν θυμάμαι όνομα ακά με μια εσάνς φόλας
φωκαιας 24 η τζούλια το πιπίνι με απλό μέσα καταλαβάινεις ότι δεν είναι όμορφη όπως στο σαλόνι που είναι στημένη και στο σεξ είναι ανθυπομέτρια.
φιλιπίδου 11πάνω αλίνα ακά
φιλιπίδου 11κάτω λίζα

επίσης ήταν ανοικτά τα φ71 φωκαιας 27 πάνω και φωκαίας 25 πάνω που δεν μπήκα τα υπολοιπα κλειστά.

επειδή συνήθως οι ενημερώσεις είναι είτε για πρωί είτε για απόγευμα όποιος πηγαίνει μεταμεσονύχτια βάρδια καλό θα ήταν να γράφει μια μικρή ενημέρωση ακόμα και αν δεν γράφει γενικά γιατί είναι καλό να έχουμε μια εικόνα και για αυτή την βάρδια.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το παθαίνει κανένας άλλος να θέλεις μέρες να πάει τσάρκα, αλλά να το αναβάλλει συνέχεια στην σκέψη ότι θα δει πάλι τις ίδιες μετριότητες και των χαμένων χρημάτων που έχει χαλάσει;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Το παθαίνει κανένας άλλος να θέλεις μέρες να πάει τσάρκα, αλλά να το αναβάλλει συνέχεια στην σκέψη ότι θα δει πάλι τις ίδιες μετριότητες και των χαμένων χρημάτων που έχει χαλάσει;
βαλε και τον καυσωνα μεσα

• Like
Αντιδράσεις: vril

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.686
Πόντοι
736
Εγώ που έχω όρεξη εδώ και μέρες για μια γκομενα με βυζαρες αλλά δεν υπάρχει τπτ ρε διαολε τι να κάνω !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εντάξει, υπάρχουν κάποια στανταράκια, όπως η Μικαέλα και η Ναταλί, αλλά αν δεν έχουν περάσει μερικοί μήνες, δεν έχω όρεξη να ξαναπάω στην ίδια. :confused:

Εγώ που έχω όρεξη εδώ και μέρες για μια γκομενα με βυζαρες αλλά δεν υπάρχει τπτ ρε διαολε τι να κάνω !
Αν σε καλύπτει το υπεραπλό πρόγραμμα, είναι η Ορόρα, νομίζω.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.686
Πόντοι
736
Εντάξει, υπάρχουν κάποια στανταράκια, όπως η Μικαέλα και η Ναταλί, αλλά αν δεν έχουν περάσει μερικοί μήνες, δεν έχω όρεξη να ξαναπάω στην ίδια. :confused:

Αν σε καλύπτει το υπεραπλό πρόγραμμα, είναι η Ορόρα, νομίζω.
Όχι φίλε έχω πάει και η τυπισα ήταν άκρως διεκπεραιωτική! Να μου λείπει!

• Like
Αντιδράσεις: vril

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξερει κανεις που δουλευει η Μόνικα απο φυλής 134 σημερα που περασα ηταν κλειστα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε παρεΐτσα την πρώτη σου στοχευμένη καταδρομική στον συγκεκριμένο οίκο και η πρώτη σου κατάθεση κερασμένη από μένα.
:hi:

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Στο Φ109Α πρωινή βάρδια ήταν η Σύλβια.
Ρωσίδα 30+ με πολύ γλυκό πρόσωπο και 2.5 άρια φυσικά, πεσμένα, βυζιά.
Κανονικό πρόγραμμα.
Είδα στο Άγκυρας 9 μια καινούργια, ξανθιά με 2αρια βυζιά. Πολύ γεμάτη.

Στον ίδιο δρόμο, στο νούμερο 1 ήταν μια πολύ ψηλή, ξανθιά, πολύ ψηλή λέμε :-)
Δεν θυμάμαι όνομα, τι λέει αυτή?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε παρεΐτσα την πρώτη σου στοχευμένη καταδρομική στον συγκεκριμένο οίκο και η πρώτη σου κατάθεση κερασμένη από μένα.
:hi:
Η εισαι τοσο γαματος τυπος η κατι δεν παει καλα..χαχα, δεν ξερω τι να πω.. τεσπα..

Τι παιζει εκει απο μουνια;

• Like
Αντιδράσεις: msakis

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Υπάρχει σχετική έλειψη στον χώρο με τα "σπιτάκια" ! Χρειάζεται κάποιο διάστημα να έρθουμε σε ΚΣ με όλα αυτά που συμβαίνουν.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom