Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (24 μέλη και 258 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Ναταλία από Ιάσωνος 37Β , πριν κάτι μέρες, την Ναταλία ξεχνάω καμιά φορά να την αναφέρω γιατί είναι υπερβασική κοπέλα στο Ρόστερ μου. Πετίτ με μικρά βυζάκια, καυλωτικό αδύνατο σωματάκι γύρω στα 37 κιλά και γλυκιά φατσούλα αδύνατη με λακάκια. Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά ,τα 10 ευρώ τα αξίζει ολόκληρα και όποιος δεν έχει πάει μην το σκέφτεται, μερικά σκαλιά μακριά κρύβεται μια όμορφη ηδονή...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πλέον Γιασμήν και Maya -και οι 2 Ρουμάνες - μού λείπουν απίστευτα από το Μετάξι. Επίσης μού έχει λείψει η Ρόζα η Ρουμάνα. Αυτή την κοπέλα την είχα ερωτευτεί για λίγο. Δεν θα με πάρει δωμάτιο ακόμα κι όταν γυρίσει μετά από τόσο καιρό, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα αυτή η γλυκιά κόντρα μεταξύ μας, ένας παράξενος ανταγωνισμός, αλλά τρελαίνομαι όταν με κοιτάει φευγαλέα στα μάτια λίγο πριν μπει δωμάτιο μέσα στο γιομάτο σαλόνι από πελάτες. Περιμένω με το καλό να ξανακοιταχτούμε κατ 'αυτό τον τρόπο, το έχω ανάγκη.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ακούστε ρε μάγκες εγώ τι έπαθα...

Τις προάλλες πήγα σε στούντιο, τέλος πάντων, διάλεξα μία που μου άρεσε, είπε η υπηρεσία τα προγράμματα και διάλεξα το φουλ με 100€ (μισή ώρα, όλα πλην πρωκτικού).

Έρχεται η κοπέλα, πάνω που πάω να την χαϊδέψω κτλ μου λέει relax. Τι έγινε; με 100€ relax; Καθ όλη τη διάρκεια κάτι δεν μου πήγαινε καλά, την έβλεπα βιαστική. Μόλις πάει για πίπα, παίρνει το προφυλακτικό στο χέρι, της λέω χωρίς, μου λέει εγώ μόνο με προφυλακτικό κάνω και διάφορα άλλα. Μα της λέω, η υπηρεσία μου είπε ότι κάνεις, πλήρωσα 100€ κτλ. Με τα πολλά, πήγε στην υπηρεσία, κάτι είπαν..... τελικό συμπέρασμα: η κοπέλα νόμιζε ότι εγώ είχα πάρει το πρόγραμμα των 70€.

Μου είπε: 1000 συγνώμη, έγινε λάθος, δεν φταίω, η υπηρεσία έκανε μαλακία κοκ. Δεν πειράζει κοπέλα μου της λέω, έλα να συνεχίσουμε. Πάει να πάρει πίπα και είχε χαλκά στην γλώσσα, τζάμπα όλα... για εμένα ότι χειρότερο. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι, πως από μια ασυνεννοησία, ένα λάθος, μια στιγμή, καταστρέφονται τα πάντα.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν παίρνεις φουλ με μία που βλέπεις πρώτη φορά, πρώτα απλό, βλέπεις πως πάει και το ανεβάζεις. Δεύτερη φορά που την πατάω μπας και βάλω μυαλό.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ακούστε ρε μάγκες εγώ τι έπαθα...

Τις προάλλες πήγα σε στούντιο, τέλος πάντων, διάλεξα μία που μου άρεσε, είπε η υπηρεσία τα προγράμματα και διάλεξα το φουλ με 100€ (μισή ώρα, όλα πλην πρωκτικού).

Έρχεται η κοπέλα, πάνω που πάω να την χαϊδέψω κτλ μου λέει relax. Τι έγινε; με 100€ relax; Καθ όλη τη διάρκεια κάτι δεν μου πήγαινε καλά, την έβλεπα βιαστική. Μόλις πάει για πίπα, παίρνει το προφυλακτικό στο χέρι, της λέω χωρίς, μου λέει εγώ μόνο με προφυλακτικό κάνω και διάφορα άλλα. Μα της λέω, η υπηρεσία μου είπε ότι κάνεις, πλήρωσα 100€ κτλ. Με τα πολλά, πήγε στην υπηρεσία, κάτι είπαν..... τελικό συμπέρασμα: η κοπέλα νόμιζε ότι εγώ είχα πάρει το πρόγραμμα των 70€.

Μου είπε: 1000 συγνώμη, έγινε λάθος, δεν φταίω, η υπηρεσία έκανε μαλακία κοκ. Δεν πειράζει κοπέλα μου της λέω, έλα να συνεχίσουμε. Πάει να πάρει πίπα και είχε χαλκά στην γλώσσα, τζάμπα όλα... για εμένα ότι χειρότερο. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι, πως από μια ασυνεννοησία, ένα λάθος, μια στιγμή, καταστρέφονται τα πάντα.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν παίρνεις φουλ με μία που βλέπεις πρώτη φορά, πρώτα απλό, βλέπεις πως πάει και το ανεβάζεις. Δεύτερη φορά που την πατάω μπας και βάλω μυαλό.
Είναι πολλά λεφτά τα 100 ευρώ, υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές. Ακόμα και καλή να είναι η κορασίδα πάλι φεύγοντας έχει ξεκολλήσει από την τσέπη σου ένα σημαντικό ποσό. Είμαι κατά των στούντιο

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Πολύς ντόρος γίνεται γι'αυτην!!!

Κάνει καλό deepthroat....????:pipa1:

Καλό κάνει δυνατή πιπα γενικώς δύσκολα να μην αφεθεις σε φινιτο στομα ?το θέμα είναι αν δουλεύει τώρα εκεί ?κ δε μιλάει κανειςς

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
824
Πόντοι
86
Μια απορια εχω.....Σε παλιοτερα σχολια εδω ειχα διαβασει μερικους που ανεφεραν αντιπαλο γνωστο site με ενημερωση για ιεροδουλες οτι ανεβαζαν φωτος(οχι προσωπο) απο γυναικες στη φυλης,μεταξι κτλ. Κατι που εδω δεν συμβαινει γιατι οπως εχω καταλαβει το απαγορευουν οι διαχειριστες. Οταν λεω φωτος απο εκδιδομενες επαναλαμβανω δεν εννοω απο studios ή αλλου ειδους οργανωμενα μαγαζια που ετσι και αλλιως εχουν στις επισημες ιστοσελιδες τους φωτογραφιες και τις αναλογες υπηρεσιες που προσφερει η καθε κοπελα αλλα αναφερομαι σε φωτογραφιες γυναικων απο μπουρδελα στη φυλης,μεταξι και αλλου.

Αν ανεβαιναν φωτος απο γυναικες απο αυτες τις περιοχες σιγουρα θα γλυτωναμε χρονο,κοπο αλλα και λεφτα!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και να μην ξεχνάμε: Μποϊκοτάρουμε μέχρι θανάτου Πορνομόλ διότι όποιες δουλεύουν εκεί , κορασίδες Τσατσάδες Και ο Αντιπαθέστατος Τσάτσος που μοιάζει με Καθηγητή φυσικοχημείας είναι απλά μουνόπανα..!!! Πιο πολύ για τους φρέσκους Μπουρδελιάρηδες οι παλιοί τα γνωρίζουν στην πέτσα τους... Το πορνομόλ έχει αυτή τη φιλοσοφία γενικώς..όποια γκόμενα και να πιάσει δουλειά εκεί μέσα γαλουχείται στην 'αρπαχτή' : 'Βιάσου, κλέψε, μείνε βρώμικη, στα 5 λεπτά βγες έξω ό' τι και να γίνει' . Ρε τέλος.. μη δίνετε 10ευρα εκεί μέσα , άστες να πεινάσουν οι καριόλες και οι καριόληδες...!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία.
Δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις, αλλά για να παραθέσω και την άλλη όψη, τα μπουρδέλα δεν είναι η απάντηση σε όλα. Με την πουτάνα δε θα πεις πολλές κουβέντες, δε θα σου προσφέρει παρέα, δε θα ανταλλάξετε μετά μηνύματα στο μέσσεντζερ, ούτε θα βγείτε για ένα ποτό. Μπορεί να μην τη βλέπεις απλά σαν ένα κομμάτι κρέας, αλλά αυτή σίγουρα σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι. Το μπουρδέλο είναι 10 λεπτά απόλαυσης και άλλα 10 λεπτά πες ευφορίας μετά και μετά πάλι μόνος σου είσαι. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια σχέση στην οποία κάνεις και πιο κοινωνικές δραστηριότητες με την άλλη. Και εννοώ σχέση όπου θέτεις δικούς σου όρους, όχι αγαπουλίστικη, μονογαμική, μουνοδουλική κλπ.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Είναι πολλά λεφτά τα 100 ευρώ, υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές. Ακόμα και καλή να είναι η κορασίδα πάλι φεύγοντας έχει ξεκολλήσει από την τσέπη σου ένα σημαντικό ποσό. Είμαι κατά των στούντι

Δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις, αλλά για να παραθέσω και την άλλη όψη, τα μπουρδέλα δεν είναι η απάντηση σε όλα. Με την πουτάνα δε θα πεις πολλές κουβέντες, δε θα σου προσφέρει παρέα, δε θα ανταλλάξετε μετά μηνύματα στο μέσσεντζερ, ούτε θα βγείτε για ένα ποτό. Μπορεί να μην τη βλέπεις απλά σαν ένα κομμάτι κρέας, αλλά αυτή σίγουρα σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι. Το μπουρδέλο είναι 10 λεπτά απόλαυσης και άλλα 10 λεπτά πες ευφορίας μετά και μετά πάλι μόνος σου είσαι. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια σχέση στην οποία κάνεις και πιο κοινωνικές δραστηριότητες με την άλλη. Και εννοώ σχέση όπου θέτεις δικούς σου όρους, όχι αγαπουλίστικη, μονογαμική, μουνοδουλική κλπ.
Τι του εξηγείς τώρα... δικαιολογεί την αποτυχία η την αδράνεια η το βολεμμα των μπουρδέλων.. βάζω κ μένα μεσα σε αυτό χωρίς παρεξήγηση..διαφορες σχέσεις.. ασχολίες
.τι να συγκριθούν αυτά με το να γαμας απλά στα μπουρδέλα..καμία σχέση με την σχέση σου έξω

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Τι συζητάμε ρε παιδιά για άλλους είναι ανάγκη , για κάποιους χόμπι , για κάποιους κυριαρχία , γούστα , τρόπος ζωής ! Άλλοι τα χώνουν σε μηχανές , αμάξια, θαλάσσια σπορ και ότι γουστάρουν εμείς τα χώνουμε στις πουτανες !
Μην ξεχαστώ είναι και μια μορφή τζόγου ποντάρουμε τα € μας χωρίς να ξέρουμε απαραίτητα αν θα μας γυρίσουν ! Απολαυστε υπεύθυνα ! Καλά γαμησια !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Ήταν μια πουτάνα που πριν από χρόνια έκανα ακάποτα γαμήσια μαζί της και ακόμα κάνω όταν πηγαίνω μια στο τόσο. Δε θα πω όνομα για ευνόητους λόγους. Τι 20λεπτα στο δωμάτιο, τι gfe, τι γαμησάρες... Ξέρετε τι έγινε όταν της είπα μια φορά στο τέλος να βρεθούμε έξω; Μου είπε "θα δούμε" και εξαφανίστηκε γρήγορα. Αυτή που κατά τ' άλλα με γουστάρει και κάνει σεξ όπως με τον γκόμενό της. Έχω και διάφορα άλλα τέτοια παραδείγματα. Μπορεί να τις γαμάμε καλά και να κάνουν το κάτι παραπάνω μαζί μας, αλλά τίποτα δεν αλλάζει ότι είναι μια εμπορική συναλλαγή.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχω κάνει σχέσεις και μία μάλιστα κράτησε για 5 χρόνια σερί. Οπότε δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξυπνάδες και οι συγκρίσεις για το τι είναι καλύτερο..μπουρδέλα ή σχέση. Τα γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα 2 και επιλέγω μπουρδέλα, όποιος θέλει σχέση να κάνει σχέση και μετά να είναι μες στα νεύρα όταν τελειώσει η σχέση και να ψάχνει τα γιατί και τα πώς..Καλά τρεχάματα στους 'δέσμιους' και με τσέπες που πιάνεις μόνο ύφασμα..!

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Ήταν μια πουτάνα που πριν από χρόνια έκανα ακάποτα γαμήσια μαζί της και ακόμα κάνω όταν πηγαίνω μια στο τόσο. Δε θα πω όνομα για ευνόητους λόγους. Τι 20λεπτα στο δωμάτιο, τι gfe, τι γαμησάρες... Ξέρετε τι έγινε όταν της είπα μια φορά στο τέλος να βρεθούμε έξω; Μου είπε "θα δούμε" και εξαφανίστηκε γρήγορα. Αυτή που κατά τ' άλλα με γουστάρει και κάνει σεξ όπως με τον γκόμενό της. Έχω και διάφορα άλλα τέτοια παραδείγματα. Μπορεί να τις γαμάμε καλά και να κάνουν το κάτι παραπάνω μαζί μας, αλλά τίποτα δεν αλλάζει ότι είναι μια εμπορική συναλλαγή.
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, όμως κατά 101% γαμιέται ακάποτα με δεκάδες άλλους αρσενικούς.

Τα <<μόνο σε εσένα τα κάνω>> είναι για να τα χάφτουν νέοι, αγαθοί και αφελείς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, όμως κατά 101% γαμιέται ακάποτα με δεκάδες άλλους αρσενικούς.

Τα <<μόνο σε εσένα τα κάνω>> είναι για να τα χάφτουν νέοι, αγαθοί και αφελείς.
Δε με στενοχωρείς, ίσα ίσα δεν το αποκλείω καθόλου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Έχω κάνει σχέσεις και μία μάλιστα κράτησε για 5 χρόνια σερί. Οπότε δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξυπνάδες και οι συγκρίσεις για το τι είναι καλύτερο..μπουρδέλα ή σχέση. Τα γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα 2 και επιλέγω μπουρδέλα, όποιος θέλει σχέση να κάνει σχέση και μετά να είναι μες στα νεύρα όταν τελειώσει η σχέση και να ψάχνει τα γιατί και τα πώς..Καλά τρεχάματα στους 'δέσμιους' και με τσέπες που πιάνεις μόνο ύφασμα..!
Δεν είπα ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, και τα δύο χρειάζονται. Όταν θέλεις γυναικεία παρέα, το κάνεις με τη σχέση σου. Όταν το σεξ μαζί της το έχεις βαρεθεί, δεν είναι διαθέσιμο ή θέλεις ποικιλία άμεσα, πας στο μπουρδέλο. Εσύ όταν φεύγεις από το μπουρδέλο, δε νιώθεις ότι επιστρέφεις στη μίζερη ρουτίνα; Και δε θα έχεις τόσα λεφτά ώστε να βρίσκεσαι σε ένα μπουρδέλο όλη την ώρα.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Το να είσαι Μπουρδελιάρης δεν σημαίνει απλά ότι είσαι ένας πελάτης μπουρδέλων. Υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν κίνητρα που σε στέλνουν εκεί πέρα στους οίκους και δεν είναι μόνο το σεξ προφανώς -αν και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό-, θα έλεγα ένα 70% +++. Το πρότυπο ενός Μπουρδελιάρη για μένα είναι ένα άτομο που έχει κατανοήσει απόλυτα ότι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτή την ζωή και ταυτόχρονα η μόνη οδός που καθιστά ένα έμψυχο ον αξιοπρεπές, είναι η Ελευθερία. Δηλαδή το να δρας υπακούοντας πρώτα την ψυχή σου. Ο κόσμος έχει στήσει ένα ολάκερο θέατρο που λέγεται 'Κοινωνία' και αν εκτραπείς από τους κανόνες του θα δεχθείς βίαιες ψυχολογικές συμπεριφορές που για έναν αδύναμο χαρακτήρα μπορεί να αποβούν μοιραίες (Αυτοχειρία.). Αν παρατηρήσετε όλοι ζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο -ένα μίγμα ηθικού κώδικα και εθίμων- ο οποίος διαδίδεται από γενιά σε γενιά -απαράλλακτος σχεδόν- μπολιάζοντας τα νεογνά που θα γίνουν με τη σειρά τους οι επόμενοι ψυχαναγκαστικοί καταναλωτές και οι επόμενοι χαζοχαρούμενοι κάγκουρες. Λίγοι κατάφεραν να ξυπνήσουν και να ξεμπλέξουν έστω και αργά από αυτή τη θανάσιμη δίνη του λήθαργου και φυσικά πληρώνουν το κόστος του να καταδιώκονται συνεχώς από τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένα την αηδία που αισθάνομαι παρατηρώντας όλα αυτά να νωχελικά zombies ολόγυρά μου. Τα ίδια και ίδια αστεία, χάνουν τον χρόνο τους λιώνοντας στα καφέ περιμένοντας απλά τον θάνατο. Καμία υπέρβαση -ψυχική και σωματική-δεν τούς πέρασε από το μυαλό να στοχεύσουν γιατί μόλις ζοριστούν λίγο αποζητούν απελπισμένα τους παθολόγους τους , τους ψυχοθεραπευτές τους, πόσο μάλλον τις παρέες τους που για μια ζωή θα τούς λένε ΝΑΙ..! σε όλα, Μπράβο..! σε όλα, σαν κασετοφωνάκι που παίζει ασταμάτητα , μηχανικές φράσεις που τούς συντηρούν μαλθακούς -εύθραυστους- αδύναμους, εθισμένους στα κανακέματα και τα χάδια. Πόσο λάθος είναι φτιαγμένη αυτή η κοινωνία , τούς λυπάμαι και ταυτόχρονα μού φέρνουν ξερατό όλοι τους.Ο τρόπος που μοιράζονται τα νέα τους, οι δυνατές φωνές για να τούς ακούσουν και οι παραδίπλα, η αμαξάρα που θα παρκάρουν για να κάνουν εντύπωση , τα κορναρίσματα όταν κάποιος παντρεύεται λες και κατάφερε κάτι απίστευτο, τα live videos στο instagram για να μοστράρουν τις μπριζόλες που τρώνε στο 5 αστέρων εστιατόριο και φυσικά η απόγνωση -σαν κερασάκι στη τούρτα- όταν τα πράγματα εκτραπούν και χάσουν τις περιουσίες τους , το κύρος τους , την εικόνα που έφτιαξαν μόνο για τους άλλους, την υγεία τους την ίδια από τις ασυδωσίες...Εκεί θέλω να τούς δω αν θα έχουν τα άντερα να σηκωθούν πάλι όρθιοι... Μπουρδελιάρης = Υπερελεύθερη οντότητα...τέλος...!
Ωραίο το κατεβατό όμως δεν πείθεις.
Και προφανώς το έγραψες όλο αυτό απευθυνόμενος στον εαυτό σου και όχι σε εμάς τους υπόλοιπους.

Μάθε λοιπόν (ή δέξου) πως η συντριπτική πλειονότητα πηγαίνει στα μπουρδέλα διότι δεν βρίσκει να τον βρέξει αλλού εξαιτίας πολλών και διαφόρων λόγων όπως : φτώχεια, ασχήμια, αυτισμός, μιζέρια, δυσμορφία, αντικοινωνικότητα, μοναχικότητα, διαστροφή κ.λπ. Σίγουρα δεν το κάνει για ιδεολογικούς/φιλοσοφικούς λόγους αλλά από καθαρή πείνα, απόγνωση και αγανάκτηση.

Το γαμήσι με γκόμενα ΔΕΝ συγκρίνεται με το γαμήσι με πουτάνα. Ειδικά με τα τέρατα του Μεταξουργείου με τα οποία εσύ συνευρίσκεσαι. Να τα έγραφε αυτά κάποιος που πάει με εσκορτς των 500 ευρώ να πω πάει στο διάολο, εσύ όμως με προκαλείς και με εξοργίζεις.
Βρε ΜΑΛΑΚΑ αερογαμάς κάτι χοντρές/άσχημες/άρρωστες και προσπαθείς να χύσεις στο 5λεπτο ενώ απ'έξω σε περιμένουν οι Πακιστανοί. Έχεις συνειδητοποιήσει την κατάσταση σου;

Και επειδή σε γνωρίζω καλύτερα απ'όσο νομίζεις, αυτά τα οποία γράφεις ναι μεν ενέχουν μια δόση αλήθειας, αλλά αυτή είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και τίγκα στην υπερβολή. Διαστρεβλώνεις μια κατάσταση έτσι ώστε να τη φέρεις στα μέτρα σου για να μην νιώθεις εσύ δυσάρεστα.
Ε, όχι! Σίγουρα υπάρχουν οι χλιμίτζουρες οι οποίοι γλείφουν κάτι μέτριες πουτανίτσες του instagram και δεν τους κάθεται ούτε η παλάμη τους, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν τις γκόμενες και κάθονται σε μια παραλία όλο το βράδυ μαζί τους. Αυτοί ντε, οι οποίοι θα γαμήσουν ακάποτα και δεν θα ανησυχούν πως κόλλησαν όλες τις ασθένειες της οικουμένης και ούτε θα τους βαρέσει την πόρτα η τσατσά. Αυτοί οι οποίοι Σάββατο βράδυ βγαίνουν έξω και χαίρονται τη ζωή και δεν κάθονται να αναλώνονται σε ένα μπουρδελοφόρουμ με τα υπόλοιπα θλιβερά ναυάγια της ζωής. Δεν είσαι ένας αντισυμβατικός τύπος ο οποίος απαξιοί τους σαθρούς και ψεύτικους κανόνες τους οποίους επιβάλει η κοινωνία. Είσαι ένα περιθωριακό και περίεργο πλασμα το οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει ως απόβρασμα.

Μην αυταπατάσαι λοιπόν. Καταλαβαίνω πως το κάνεις διότι η πραγματικότητα σου (αυτή με τα ψυχοφάρμακα, τη σχιζοφρένεια, τα μπουρδέλα του 10ρικου) είναι σκληρή και άσχημη.
Εγώ που στα γράφω αυτά δεν είμαι καλύτερος σου και ούτε προσπαθώ να στο παίξω ανώτερος. Είμαι απλώς μια βελτιωμένη έκδοση σου, αποτελούμενη ωστόσο από το ίδιο υλικό.
Προσδοκώ όμως να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα επειδή είναι προφανές πως βιώνεις μια φάση άρνησης (self denial) της κατάστασης σου και δεν είσαι μακριά από την ολοκληρωτική ψυχολογική κατάρρευση (το λεγόμενο meltdown).

Όταν δεχτείς -και αποδεχτείς- πως έχουν τα πράγματα, τότε θα πραγματοποιήσεις το πρώτο βήμα προς τη γνήσια ελευθερία.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.862
Πόντοι
4.646
Ωραίο το κατεβατό όμως δεν πείθεις.
Και προφανώς το έγραψες όλο αυτό απευθυνόμενος στον εαυτό σου και όχι σε εμάς τους υπόλοιπους.

Μάθε λοιπόν (ή δέξου) πως η συντριπτική πλειονότητα πηγαίνει στα μπουρδέλα διότι δεν βρίσκει να τον βρέξει αλλού εξαιτίας πολλών και διαφόρων λόγων όπως : φτώχεια, ασχήμια, αυτισμός, μιζέρια, δυσμορφία, αντικοινωνικότητα, μοναχικότητα, διαστροφή κ.λπ. Σίγουρα δεν το κάνει για ιδεολογικούς/φιλοσοφικούς λόγους αλλά από καθαρή πείνα, απόγνωση και αγανάκτηση.

Το γαμήσι με γκόμενα ΔΕΝ συγκρίνεται με το γαμήσι με πουτάνα. Ειδικά με τα τέρατα του Μεταξουργείου με τα οποία εσύ συνευρίσκεσαι. Να τα έγραφε αυτά κάποιος που πάει με εσκορτς των 500 ευρώ να πω πάει στο διάολο, εσύ όμως με προκαλείς και με εξοργίζεις.
Βρε ΜΑΛΑΚΑ αερογαμάς κάτι χοντρές/άσχημες/άρρωστες και προσπαθείς να χύσεις στο 5λεπτο ενώ απ'έξω σε περιμένουν οι Πακιστανοί. Έχεις συνειδητοποιήσει την κατάσταση σου;

Και επειδή σε γνωρίζω καλύτερα απ'όσο νομίζεις, αυτά τα οποία γράφεις ναι μεν ενέχουν μια δόση αλήθειας, αλλά αυτή είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και τίγκα στην υπερβολή. Διαστρεβλώνεις μια κατάσταση έτσι ώστε να τη φέρεις στα μέτρα σου για να μην νιώθεις εσύ δυσάρεστα.
Ε, όχι! Σίγουρα υπάρχουν οι χλιμίτζουρες οι οποίοι γλείφουν κάτι μέτριες πουτανίτσες του instagram και δεν τους κάθεται ούτε η παλάμη τους, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν τις γκόμενες και κάθονται σε μια παραλία όλο το βράδυ μαζί τους. Αυτοί ντε, οι οποίοι θα γαμήσουν ακάποτα και δεν θα ανησυχούν πως κόλλησαν όλες τις ασθένειες της οικουμένης και ούτε θα τους βαρέσει την πόρτα η τσατσά. Αυτοί οι οποίοι Σάββατο βράδυ βγαίνουν έξω και χαίρονται τη ζωή και δεν κάθονται να αναλώνονται σε ένα μπουρδελοφόρουμ με τα υπόλοιπα θλιβερά ναυάγια της ζωής. Δεν είσαι ένας αντισυμβατικός τύπος ο οποίος απαξιοί τους σαθρούς και ψεύτικους κανόνες τους οποίους επιβάλει η κοινωνία. Είσαι ένα περιθωριακό και περίεργο πλασμα το οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει ως απόβρασμα.

Μην αυταπατάσαι λοιπόν. Καταλαβαίνω πως το κάνεις διότι η πραγματικότητα σου (αυτή με τα ψυχοφάρμακα, τη σχιζοφρένεια, τα μπουρδέλα του 10ρικου) είναι σκληρή και άσχημη.
Εγώ που στα γράφω αυτά δεν είμαι καλύτερος σου και ούτε προσπαθώ να στο παίξω ανώτερος. Είμαι απλώς μια βελτιωμένη έκδοση σου, αποτελούμενη ωστόσο από το ίδιο υλικό.
Προσδοκώ όμως να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα επειδή είναι προφανές πως βιώνεις μια φάση άρνησης (self denial) της κατάστασης σου και δεν είσαι μακριά από την ολοκληρωτική ψυχολογική κατάρρευση (το λεγόμενο meltdown).

Όταν δεχτείς -και αποδεχτείς- πως έχουν τα πράγματα, τότε θα πραγματοποιήσεις το πρώτο βήμα προς τη γνήσια ελευθερία.
Απολαυστικότατο ποστάρισμα! :rockon:
Φαίνεται ότι είσαι ''αφυπνισμένος''! :woldman:
Πάντως, είτε με πουτάνες, είτε με γκόμενες, η ουσία είναι ότι
ΠΑΝΤΑ πληρώνεις. Κι όχι μόνο με χρήματα, αλλά με χρόνο, με
διάθεση, με συναίσθημα. Οπότε για μένα η ζυγαριά γέρνει
προς τα μπουρδέλα έχοντας περάσει από την πουτανική και τη
γκομενική φάση. Γιατί στο μπουρδέλο πληρώνω μόνο χρήματα
κι ''εξοικονομώ'' το χρόνο, τη διάθεση και το συναίσθημα εκεί
που θεωρώ σημαντικότερο. Άλλωστε, όπως έλεγαν και οι παλιοί,
''στο μπουρδέλο δεν πληρώνεις για το γαμήσι, αλλά για να φύγεις μετά''. :woldman:
Εκτός φυσικά αν είσαι κακάσχημος, χλιμίτζουρας και ναυάγιο... :tooth:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Αν θέλουμε να γράψουμε δύο πράγματα επί του θέματος, υπάρχει αντίστοιχο νήμα;
Δεν υπάρχει λόγος να το γεμίζουμε άσχετα απλά κ μόνο επειδή έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Απολαυστικότατο ποστάρισμα! :rockon:
Φαίνεται ότι είσαι ''αφυπνισμένος''! :woldman:
Πάντως, είτε με πουτάνες, είτε με γκόμενες, η ουσία είναι ότι
ΠΑΝΤΑ πληρώνεις. Κι όχι μόνο με χρήματα, αλλά με χρόνο, με
διάθεση, με συναίσθημα. Οπότε για μένα η ζυγαριά γέρνει
προς τα μπουρδέλα έχοντας περάσει από την πουτανική και τη
γκομενική φάση. Γιατί στο μπουρδέλο πληρώνω μόνο χρήματα
κι ''εξοικονομώ'' το χρόνο, τη διάθεση και το συναίσθημα εκεί
που θεωρώ σημαντικότερο. Άλλωστε, όπως έλεγαν και οι παλιοί,
''στο μπουρδέλο δεν πληρώνεις για το γαμήσι, αλλά για να φύγεις μετά''. :woldman:
Εκτός φυσικά αν είσαι κακάσχημος, χλιμίτζουρας και ναυάγιο... :tooth:
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :rockon: :rockon: :rockon: Βάλτο αγόρι μου...!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom