Ν.σμυρνη μήπως ξέρεις που πήγε η αλινα από διδ 16;όταν τελείωσα τη πρωινή μου βόλτα συνέχισα προς Αλκαμένους και συγκεκριμένα στο 113 μήπως πετύχω μία μίλφ τη Νίκη που είχα δει σε παλιότερη μου τσάρκα αλλά μετά δεν την πέτυχα ξανά , σήμερα την ξαναπέτυχα και πέρασα να τη δοκιμάσω , πρόκειται για ξανθιά μίλφ με ψιλοκανονικό σώμα ωραία επιδερμίδα και 2.5-3άρι βυζί , διευκρίνηση δε λέω τη γιαγία Νίκη που γαμιόταν ακάποτα με σχεδόν όλους τους 50+ ενώ ανακοίνωνε απλό πρόγραμμα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
φώτος απο το δωμάτιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Θα ναι κ απόγευμα αυτή η Νίκη η μόνο πρωί??όταν τελείωσα τη πρωινή μου βόλτα συνέχισα προς Αλκαμένους και συγκεκριμένα στο 113 μήπως πετύχω μία μίλφ τη Νίκη που είχα δει σε παλιότερη μου τσάρκα αλλά μετά δεν την πέτυχα ξανά , σήμερα την ξαναπέτυχα και πέρασα να τη δοκιμάσω , πρόκειται για ξανθιά μίλφ με ψιλοκανονικό σώμα ωραία επιδερμίδα και 2.5-3άρι βυζί , διευκρίνηση δε λέω τη γιαγία Νίκη που γαμιόταν ακάποτα με σχεδόν όλους τους 50+ ενώ ανακοίνωνε απλό πρόγραμμα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
φώτος απο το δωμάτιο
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Aλκ 113 ! Θαυμάσια , ευχαριστούμε . Αλλά .. που είναι το παλιό στηθαίο - περβάζι, πλακακο- διαχωριστικό.. επί Μαρίνας , Αλεξάνδρας, μετά Αλίνας, Τατιάνας κ.λπ... (Υπήρχε νομίζω ήδη και επί Τρελοκοτσιδούς όταν είχε πάει εκεί μετά το Διδ 8 και πριν το Παρ 36 ..) Το .. ξήλωσαν ?!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Έχω ερωτευτεί ξέρω πώς είναι , καμιά πρωτότυπη άποψη??? Γιατί με πιάσανε χασμουρητά πάλι.....?????Νομιζω οτι αν ερωτευτεις θ αλλαξουν πολλα στη ζωη σου , η επικοινωνια ειναι πολυ σημαντικο κομματι.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ που δεν βγαίνω πλέον σε τέτοια μέρη είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..Φυσικά και ΔΕΝ θα κάνω εμβόλιο..! Δεν μού στερούν τίποτα απολύτως. Δεν πάω σε μπυραρίες, δεν πάω σε Ελληνάδικα , δεν πάω σε φαγάδικα, δεν πάω σε μαγαζιά. Μόνο μπουρδέλα....Που δεν κλεινουν ποτέ και δεν ζητάνε πιστοποιητικόΠαραπροχθές πήγα σε ένα ίντερνετ καφέ αλλά έφαγα πόρτα γιατί δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού!
Προχθές πήγα σε μία μπυραρία αλλά έφαγα και εκεί πόρτα γιατί δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού!
Εχθές πήγα σε μία πιτσαρία...και ναι... έφαγα καί εκεί πόρτα γιατί δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού!
ΥΓ: Η νεοταξικη, νεοφασιστικη ελληνική κυβέρνηση είναι παράνομο αυτό που κάνει!
#Θα έπρεπε κανονικά οι ανεμβολιαστοι με rapid test να μπαίνουν παντού στους κλειστούς χώρους εστίασης...και όχι να τρώνε πόρτα...λες καί είναι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού...!!!
ΈΛΕΟΣ........
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ωραίος , να κάποιες σοβαρές κουβέντες εδώ... Οπότε Follow...Παιδιά αν δείτε Αλίσα στο φωκαίας 7κάτω μακριά. έκανα την μαλακία και πέρασα γιατί την είχα πάρει κάποτε στο φωκ27 και ήταν εξτρατζού αλλά μόλις μπήκε μέσα δεν έβγαλε καν το σουτιέν, για ακά πίπα (που είχε ανακοινωθεί κανονικά) είπε ότι δεν θέλει. στο γαμήσι έβαζε χέρι πραγματικά είχα χρόνια να τα ζήσω αυτά. ΜΑΚΡΙΑ!!!
όσο για τις "ιδεολογικές" συζητήσεις περί μπουρδέλων και σχέσης, πραγματικά συγκρίνεται άσχετα μεταξύ τους πράγματα άλλο η σχέση και άλλο τα μπουρδέλα και τα 2 έχουν τα καλά τους μεν αλλά δεν υποκαθιστά το ένα το άλλο.
Τώρα φυσικά άτομα που έχουν πάρει βαριά την απόρριψη από τις γυναίκες είναι λογικό να βγάζουν μια θεωρία που να τους κάνει να κοιμούνται ήρεμοι, όπως συμβαίνει άμα αποτύχεις στην δουλειά σου ή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής. Αλλά αυτό είναι παγίδα γιατί ηρεμώντας σταματάς να προσπαθείς και ουσιαστικά τότε χάνεις οριστικά το παιχνίδι.
Και φυσικό είναι να αποτύχουμε σε διάφορους τομείς της ζωής αλλά πρέπει να το δεχόμαστε σαν άντρες και όχι να μας φταίνε οι γυναίκες, η τρόικα, οι δημόσιοι υπάλληλοι, η κοινωνία κτλ. και για την κοινωνία (που εξ'ορισμού είναι μια μαλακία γιατί στερεί την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου και τον κάνει να παρατάει τη ζωή που θέλει και να ζει με τον τρόπο που του επιβάλουν οι ηλίθιοι κανονές) η μαγκιά είναι να πετυχαίνεις αυτό που θες με τον τρόπο σου και να δείχνεις στους κοιμισμένους ότι κοίτα εγώ έχω καλύτερη σχέση από εσένα και χωρίς να έχω τατουάζ που δεν βγάζουν νόημα, χωρίς να κάνω το μαλάκα σε κάθε βρομόμουνο κτλ. εκεί μας θέλω, όχι να λέμε, με έχουν απορρίψει οι γυναίκες και πάω και πληρώνω για να γαμήσω μια γκόμενα που δεν μπορεί να αρνηθεί και να ομολογούμε ότι είναι υποκατάστατο της αγαμίας.
Φυσικά όμως και η χαρά του μπουρδέλου (το σεξ, για όσους το έχουν ξεχάσει) είναι σημαντική, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο μέσος άνθρωπος να γαμήσει τόσα διαφορετικά ωραία μουνιά χωρίς να πληρώνει; και φυσικά δεν είναι εύκολο να βγάλεις τα γούστα που θέλεις αν πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να τελειώσει και η γκόμενα!! Αλλά επουδενή δεν υποκαθιστά την σχέση,
Για να κάνω πιο σαφή την σύγκριση είναι σαν να λέει κάποιος, δεν γαμάω σε μπουρδέλα γιατί τον παίζω με τσόντες!!!!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μια μέρα θα σου ζητάνε πιστοποιητικό και για να μπορείς να πας στη δουλειά σου. Αλλιώς rapid test από την τσέπη σου.Εγώ που δεν βγαίνω πλέον σε τέτοια μέρη είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..Φυσικά και ΔΕΝ θα κάνω εμβόλιο..! Δεν μού στερούν τίποτα απολύτως. Δεν πάω σε μπυραρίες, δεν πάω σε Ελληνάδικα , δεν πάω σε φαγάδικα, δεν πάω σε μαγαζιά. Μόνο μπουρδέλα....Που δεν κλεινουν ποτέ και δεν ζητάνε πιστοποιητικό
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Άλλο αυτό... Εκεί μπορεί να υποκύψω. Αλλά στο να κλαίει κάποιος επειδή τρώει πόρτα σε Ελληνάδικο , ε ναι ,είναι φεφτιλισμένο τσόλι και καραγκιοζιλίκι..Μια μέρα θα σου ζητάνε πιστοποιητικό και για να μπορείς να πας στη δουλειά σου. Αλλιώς rapid test από την τσέπη σου.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Σεξ με το Κατερινάκι από Ρωσία στην Οδό Ιάσωνος 37Β -σιδερένις σκάλες με πιθανότητα σκονταψίματος-. Η Κατερίνα μάγκες είναι underrated ηφαίστειο ηδονής. Μάλλον δεν την έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί ακόμα...Έχει καλό σώμα, τσαχπίνκη φάτσα η οποία έχει ομορφύνει σε σχέση με τις αρχές που ήταν πιο άγρια πιο μέτρια, και μια στενή μουνάρα που σε κάνει να γονατίζεις. Λοιπόν... Με την Κατερίνα πλέον κάνω το καλύτερο σεξ στο Μετάξι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡά...
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ όποτε κάνω σχέση θέλουν να με παντρευτούν κατ 'ευθείαν, έλεος.....Κι όμως γίνεται. Αυτές είναι οι αρετές της ελεύθερης σχέσης.
Θα πάρω μέρος στην κουβέντα για να επισημάνω μόνο κάτι που έχει διαφύγει την προσοχή. Λέω, φιλικά, σε όλους ότι δεν υπάρχει μόνο το δίπολο "μονογαμική σχέση - μπουρδέλα" (που θεωρώ ότι δεν είναι καν δίπολο, αλλά τεσπα).
Απλά υπενθυμίζω ότι για αυτό υπάρχουν και οι ελεύθερες σχέσεις, για να διατηρείται η πολυγαμία, να μην υπάρχει βαρεμάρα, γκρίνια, "απιστία", κτητικότητα κλπ.
Δεν θα συνεχίσω. Αν είχαμε κάποιο αντίστοιχο νήμα να συνεχίσουμε, ευχαρίστως.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Έχει δοκιμάσει κανείς και τις 2 (15ευρες) στην κολωνου 32 σκαλάκια υπόγειο????? Έχω πάει με την ξανθιά μολδαβή -αν μού είπε αλήθεια και δεν ήταν αλβανέζα-
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Καλά ναι, μόνο για την πιτσαρία θα κλαιγόμουν.Άλλο αυτό... Εκεί μπορεί να υποκύψω. Αλλά στο να κλαίει κάποιος επειδή τρώει πόρτα σε Ελληνάδικο , ε ναι ,είναι φεφτιλισμένο τσόλι και καραγκιοζιλίκι..
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Ονειρεύομαι ότι στο Βέργας 3, θα πάει να δουλέψει εκεί η μουνάρα Βίκυ ,όπως παλιά.Βεργας 3 κλειστά, έχουν χαρτί κολλημένο στη πόρτα ότι μεταφέρθηκαν Χωματιανου 11α καθώς και τηλέφωνο
Αυτή που δούλεψε για λίγο Κολωνού υπόγα.
Μάλλον όνειρο θα μείνει
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Βεργας 7 Αναστασία ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δίπλα δεξιά μάλλον ετοιμάζεται νέος οίκος.
Η γνωστή Ουκρανή Αναστασία του Βέργας 7; Νταρντανοπαχουλή; Πήρε τόσα κιλά;
πόσο καιρό έχεις να την δεις? σχεδόν πάντα έτσι ήταν
Φίλε Σμύρνη, εγώ έτσι τη γνώρισα και έτσι την άφησα πριν τρεις μήνες:
Αγαπητέ Σμύρνη, τι ισχύει τελικά με την Αναστασία μας;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
εγώ έτσι πώς την εμφανίζει η γνωστή φωτογράφος μας δεν την έχω δεί ποτέ...Αγαπητέ Σμύρνη, τι ισχύει τελικά με την Αναστασία μας;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
παιχτη ετσι ηταν οταν ηρθε στο ελαντα και πριν μαθει την ελληνικη παραδοσιακη και μεσογειακη διατροφη.Φίλε Σμύρνη, εγώ έτσι τη γνώρισα και έτσι την άφησα πριν τρεις μήνες:
δηλαδη, πιτα γυρο με διπλη απ'ολα με πατατες και κοκακολα ζιρο
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Συμφωνώ, δεν είμαι νορμάλ...Η ζωή δεν είναι μόνο μπουρδέλα!
Ένας φυσιολογικός και νορμάλ άνθρωπος...
Και στην μπυραρία θα πάει να πιει την μπύρα του!
Και στο club θα πάει να πιει το ποτό του!
Και στην καφετέρια θα πάει να πιει τον καφέ του!
Και στα μπουζούκια θα πάει για να γλεντήσει!
Και στην πιτσαρία θα πάει να φάει την πίτσα του!
Και στο σουβλατζίδικο θα πάει νά φάει το σουβλάκι του!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
'Ξ'Καλά ναι, μόνο για την πιτσαρία θα κλαιγόμουν.
Τα κινητρα της "κυβερνησης" τα ξερουμε: 20 εκατομυρια κ αλλα τοσα στα ΜΜΕ, για να μας γεμιζουν με φοβο κ απειλες!! Οσοι θελετε εμβολιαστειτε, οι υπολοιποι θα αντεξουμε κ χωρις Ελληναδικα"..!Όταν όμως τα κρούσματα φτάσουν στα 10000 τη μέρα, θα λέμε γιατί η κυβέρνηση κάνει lockdown αντί να δώσει κίνητρα να εμβολιαστούμε όλοι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Καλά, αφήστε τα ελληνάδικα. Δε θέλετε να γλυτώσετε τη νοσηλεία και τη ΜΕΘ στη χειρότερη που κολλήσετε; Δεν αρρωσταίνεις βαριά μόνο αν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα απαραίτητα.Τα κινητρα της "κυβερνησης" τα ξερουμε: 20 εκατομυρια κ αλλα τοσα στα ΜΜΕ, για να μας γεμιζουν με φοβο κ απειλες!! Οσοι θελετε εμβολιαστειτε, οι υπολοιποι θα αντεξουμε κ χωρις Ελληναδικα"..!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν...Άλλαξα κινητό με μια κοπέλα από τη δουλειά.... Είχe γίνει ήδη ένα καλό ζέσταμα εδώ και 3 μήνες και τελικά το πήρα απόφαση και ενέδωσε κι αυτή. Δεν εξεπλάγην με κάτι, για μένα αυτά τα κονέ είναι συνηθισμένα οπότε αύριο θα έχω πρώτη συνάντηση με την κοπέλα για πρώτη φορά εκτός δουλειάς. Άντε να δούμε... Μετάξι δεν το κόβω για κανέναν λόγο φυσικά αλλά είμαι περίεργος να δω τι φάση θα παιχτεί με την Σ. γιατί αντικειμενικά είναι η μόνη κοπέλα που μετά από χρόνια είχαμε να πούμε κάτι ενδιαφέρον στα λίγα λεπτά που κάναμε break μαζί όλο αυτό τον καιρό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις