poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
1η πρωινή διδύμου ή αλκιβιαδου παίζει τίποτα καλό?
Φίλε στο Φωκαίας 27 πάνω έκανε ακάποτα γαμήσια και μάλιστα όταν έβαζες καπότα σταμάταγε και την έβγαζε για να κάνει και καλά πίπα και μετά πήγαινε να κάτσει μόνη της χωρίς καπότα.Κι εγω πιστευω πως η συγκεκριμενη δεν ενδιδει σε τετοιες προκλησεις. Κανεις δεν ξερει ομως. Κι εγω που ειχα πιασει μια φορα κουβεντα μαζι της ητανε κατηγορηματικη.Η Μπαρμπορα ειναι επαγγελματιας οπως λιγες.
Και γω είδα προσφάτως 5-6 να σουλατσάρουν για να ρίξουν κανέναν πούτσο... Το θέμα είναι που στα γαμήδια βρίσκουν οι σκουπιδοφάγοι τα κοσάρια, μου λες;Παιδια μολις γυρισα απο τσαρκα, περασα απο λιοσιων και τα γυρω στενα μετρια πραγματα, αλλα συνεβη κατι απροοπτο, πηγα στο στουντελο το λιοσιων 73α και περιμενα στο σαλονι να δω τις κοπελες, περιμενα κανα 10 λεπτο , και σκαει μυτη η Καιτη ξανθο ρωσιδι, μετρια για τα δικα μου γουστα, και καποια στιγμη χτυπαει το κουδουνι τους ανοιγει, και μπαινουν μεσα 3 πακιστανοι ή γυφτοι , και αρχιζει η τσατσα να τους φωναζει εξω , και οτι δεχεται μονο Ελληνες, να φωναζει μετα αστυνομια, σηκωθειτε φυγετε, πηγε να πεσει ξυλο! Κατευθειαν σηκωθηκα και εφυγα, για να μην μπλεξω, καθως του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε! Περασα απεναντι στο φαναρι, και ακομη τσακωνοντουσαν! Προσοχη παιδια η περιοχη εχει γινει επικινδυνη, γκετο, εχει γεμισει λαθρο, δυσκολα θα ξανα παω τσαρκα εκει!
Από επιδοτήσεις του κυρίου Σόρος, από μικροκλοπές, από ναρκωτικά, από γυφτοπούλες που εκδίδονται και από άλλα διάφορα τέτοια ωραία....Και γω είδα προσφάτως 5-6 να σουλατσάρουν για να ρίξουν κανέναν πούτσο... Το θέμα είναι που στα γαμήδια βρίσκουν οι σκουπιδοφάγοι τα κοσάρια, μου λες;
Απο τα επιδοματα των αθλιων κυβερνωντων Κουλη και τσιπρα! Αφου τα ξερεις φιλε μου!Και γω είδα προσφάτως 5-6 να σουλατσάρουν για να ρίξουν κανέναν πούτσο... Το θέμα είναι που στα γαμήδια βρίσκουν οι σκουπιδοφάγοι τα κοσάρια, μου λες;
Δεν πειράζουν γυναίκες ρε... Είναι του ιδίου συνδικάτου, αφού τα ξέρεις καλλίτερα αυτά...Έκανα μια γύρα στην φυλής σήμερα και όντως το περιβάλλον αγριεύει όλο και πιο πολύ. Από όσο έμαθα κλείσανε γιαπιά που είχαν κάνει κατάληψη τα πρεζόνια και γέμισαν οι δρόμοι. Αναρωτιέμαι πως κυκλοφορούν γυναίκες εκεί ακόμα και στο φως της ημέρας.
Με self test μπαινεις σε studio/οικο ανοχης?
Αφού ξέρεις που είναι και πως είναι το μπουρδέλο γιατί απλά δεν πας; Τι σημασία έχει να ξέρεις το νούνερο;Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω την Ελένη και την Καίτη από μεγάλου Αλεξάνδρου Μεταξουργείο. Παίζει να ξέρει κανείς τον αριθμό του μπουρδέλου για να πάω καρφί? Είναι απέναντι απο μια καφετέρια και έχει σκαλιά που πάνε προς τα κάτω. Ευχαριστώ
Αφου δεν κολλησε κανένας τίποτα παλι καλά να λες!Φίλε στο Φωκαίας 27 πάνω έκανε ακάποτα γαμήσια και μάλιστα όταν έβαζες καπότα σταμάταγε και την έβγαζε για να κάνει και καλά πίπα και μετά πήγαινε να κάτσει μόνη της χωρίς καπότα.
Αν ο σκυλαραπας είναι μουσουλμάνος άμεσα θα θέλει να την καθαρίσει. Έτσι τους λέει η θρησκεία τους να μην δέχονται μαγκιές από οποιοδήποτε θηλυκό. Απορώ πως δεν έχω δει στις ειδήσεις κάτι τέτοιο.Δεν πειράζουν γυναίκες ρε... Είναι του ιδίου συνδικάτου, αφού τα ξέρεις καλλίτερα αυτά...
Το ίδιο χέρι τους κατευθύνει/προστατέυει!!
Φαντάσου όμως γούστο που θά’ χε να τη (μ)πέσει σκυλάραπας σε φεμιναζίδι...
Δεν κρεμασε φιλαρακο ουτε τακουνια ουτε κυλωτεσ,δουλευει κανονικα με ραντεβου και απο τι μου λεει εχει δουλιτσα.
Περασμένα ΑΚΑΠΟΤΑ μεγαλεία!Φίλε στο Φωκαίας 27 πάνω έκανε ακάποτα γαμήσια και μάλιστα όταν έβαζες καπότα σταμάταγε και την έβγαζε για να κάνει και καλά πίπα και μετά πήγαινε να κάτσει μόνη της χωρίς καπότα.
Δεν ήξερα φίλε μου. Ένας άλλος μου εξήγησε που στο περίπου είναι και σας το έγραψα μήπως ξέρετεΑφού ξέρεις που είναι και πως είναι το μπουρδέλο γιατί απλά δεν πας; Τι σημασία έχει να ξέρεις το νούνερο;
Φίλε μου έστειλες προσωπικο μυνημα, σου απάντησα ακριβώς που είναι αλλα με αμφισβήτησες. Άρχισες να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια παλι στο νημα αυτό. Νομίζεις ότι είχα κάποιο λόγο να σου πω ψέματα; Δεν ξεκινάς καλά..... Αν αρχίσουν να σε κράζουν δεν θα φταίω εγώ που για μια πληροφορία πρεπει να ρωτάς τους παντες!Δεν ήξερα φίλε μου. Ένας άλλος μου εξήγησε που στο περίπου είναι και σας το έγραψα μήπως ξέρετε
καλημερα αν εχεις το τηλ μπορεις να μου το στειλεις σε p m ?ευχαρστω πολυΔεν κρεμασε φιλαρακο ουτε τακουνια ουτε κυλωκαληντεσ,δουλευει κανονικα με ραντεβου και απο τι μου λεει εχει δουλιτσα.
Δικέ μου μην αγχώνεσαι όλα καλά, είσαι μπροστά σε μία οθόνη είσαι ασφαλής. Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο, όντως είναι απέναντι από την καφετέρια , καλά να περνάς!!!Βρε παλικάρια συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γτ έγινα θέμα... Σας ζήτησα κάτι πληροφοριες που μου τις δωσατε και σας ευχαριστώ αλλά ήθελα αν γινόταν κάποιος να μου πει και ακριβός τον αριθμό γτ δεν έχω ιδέα από το Μεταξουργείο. Εν τέλει ο Σμύρνης μου το είπε και τον ευχαριστώ και εκείνον αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το "δεν ξεκινάς καλά". Τέλος πάντων εγώ δεν έχω κανένα θέμα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας