Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (26 μέλη και 205 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.413
Πόντοι
46.232
Ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.... ίσως κάνει και κώλο..αλλά δε θυμάμαι αν το είπε η τσατσά...ίσως είπε φουλ..δε θυμάμαι....
τη πρώτη μέρα που την είδα τη 2η μέρα που εμφανίστηκε στο Φ84α η υπηρεσία είχε πει απλό πρόγραμμα, τις επόμενες 4-5 φορές που τη πέτυχα σε τσάρκα μου στα 84α και 65α η υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τη πρώτη μέρα που την είδα τη 2η μέρα που εμφανίστηκε στο Φ84α η υπηρεσία είχε πει απλό πρόγραμμα, τις επόμενες 4-5 φορές που τη πέτυχα σε τσάρκα μου στα 84α και 65α η υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια

Ναι όντως...ίσως να είναι και έτσι και να μη κάνει πρωκτικό.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Προβολή πάνω σου δεν κάνω .. έτυχε απλά να απαντήσω σε εσένα … Πιο πάνω το είπε κάποιος πως δεν φταίνε ούτε τα πρεζακια ούτε οι ξένοι για την έρημο …άλλοι φταίνε οι πιο μεγάλες δύναμης βασικά … Όσο αναφορά στο να κάνουμε βόλτα τα μεσάνυχτα θα το αφήσω ασχολίαστο … Μπορεί να είμαι φωτεινός σαν άνθρωπος όπως με είπες αγαπουλη των πουτανων …αλλά πίστεψε με στα σκοτάδια μου δεν πατάει κανείς …ούτε πιο πιο σκοτεινοί δρόμοι της Αθήνας δεν είναι τόσο σκοτεινοί όσο τα δικά μου σκοτάδια …. Υστερόγραφο ..: εγώ 13 μισό γύρναγα 2 την νύχτα στην πλατεία Βάθης εποχή 1997 θα σέβεσαι !!
:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πατέρα Σμυρνη παρε με γιουσουφάκι και δώσε μου το 20% των κερδών σου! :2funny:
Για να δεχτεί κάποιος να γίνει γιουσουφάκι με 20% πρέπει να παίζει χοντρό παραδάκι. Πάλι καλά που δεν μου ρίξανε ακόμα με κάνα καλασνικοφ δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πες κάνα όνομα
Αφου λέω ότι δεν κατέχω από την αγορά. Όσοι έχουν μεγαλώσει στα δελα ας απαντήσουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.413
Πόντοι
46.232
Για να δεχτεί κάποιος να γίνει γιουσουφάκι με 20% πρέπει να παίζει χοντρό παραδάκι. Πάλι καλά που δεν μου ρίξανε ακόμα με κάνα καλασνικοφ δηλαδή.

Αφου λέω ότι δεν κατέχω από την αγορά. Όσοι έχουν μεγαλώσει στα δελα ας απαντήσουν.
Μα αναφέρθηκες σε επαγγελματίες πορνορεπορτερ και κονομες, σε ποιους αναφέρεσαι και τα ποσά

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.450
Πόντοι
17.885
Μα αναφέρθηκες σε πορνορεπορτερ και πληρωμές, πες σε ποιους αναφέρεσαι και τα ποσά
άστο τώρα μην ασχολείσαι, οκ έτσι λειτουργούν τα φόρουμ και η δημοκρατία, άστο ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει και αγαπάει!
ακόμα και δω μιλάμε με πράξεις πολλές φορές, εσύ μιλάς με τις πράξεις σου εδώ, άστο και κούλαρε

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια επειδη εφαγα πακετο με την κάσανδρα το αρχιδι.. εχετε να μου προτείνετε καποια οσο εμφανισημη μπορει να ειναι με μεγαλη κολάρα και να κανει δυνατη πίπα και γενικα να ειναι καλη σε αυτο που κανει;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
αλαναροι ειρηνη υμιν..μην τσακωνεστε.πες ο ενας πες ο αλλος ενταξει συμβαινουν αυτα.
ηρεμια και προσηλωση στον σκοπο μας τον ιερο.
πρεπει να σταματησουν καποια στιγμη να υπαρχουν αγαμητες γυναικες..
πρεπει να βαλουμε ολοι λιγο πουτσα να σταματησει αυτο το αισχος.
ολα καλα μην τσακωνεστε συναγωνιστες.
ηρεμια κουλ.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Συνέβη πριν περίπου 3 χρόνια. Δεκέμβριος. Κρύο παγωνιά.

Γύρω στις 9 το βράδυ μόλις έχω βγει από το 71Β και κατευθύνομαι προς το 65 μήπως και πετύχω την Σόνια.
Μαύρη mercedes c class coupé κατεβαίνει την Φυλής με πολύ μικρή ταχύτητα, σχεδόν τσουλαει. Με το τζαμί του οδηγού κατεβασμένο, το χέρι του οδηγού με ένα χρυσό ρολόι στον καρπό να κρέμεται από το παράθυρο, όπως το χέρι των ταξιτζήδων, και μουσική ραπ να ακούγεται αρκετά δυνατά.

Οι υπηρεσίες έβγαιναν μια μια από τα σπίτια του φιλούσαν το χέρι και του έδιναν από ένα παχύ φάκελο.

Η mercedes από πίσω έγραφε :
Έτσι γαμαει η Ν. Σμύρνη.

Μόνο αυτό.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μα αναφέρθηκες σε επαγγελματίες πορνορεπορτερ και κονομες, σε ποιους αναφέρεσαι και τα ποσά
Πάλι το ίδιο ρωτάς; εμένα μου έπιασε κουβέντα ένας τύπος των μπουρδελων και μου έλεγε γιατι γράφω ενημέρωση ενώ υπάρχει ήδη επαγγελματίας ενηνερωτης που βγάζει λεφτά από αυτό. Από εκεί και πέρα δεν γνωριζω άλλες λεπτομέρειες.

• Ουάου
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάλι το ίδιο ρωτάς; εμένα μου έπιασε κουβέντα ένας τύπος των μπουρδελων και μου έλεγε γιατι γράφω ενημέρωση ενώ υπάρχει ήδη επαγγελματίας ενηνερωτης που βγάζει λεφτά από αυτό. Από εκεί και πέρα δεν γνωριζω άλλες λεπτομέρειες.
Πώς πιάνεις δουλειά σαν επαγγελματίας ενημερωτής, μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο κι εμείς; Ένσημα σου κολλάνε κανονικά;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Γύρω στις 15.00 το μεσημέρι.. επίσκεψη στη Χριστίνα φ65β... Καινούρια Τσέχα κατά δήλωση της..Εξαιρετική περίπτωση..αδυνατούλα..αλλά με καμπύλες που τις πάνε πολύ άτριχη...την εγλειψα παντού και το καταφχαριστηθηκε.στη συνέχειας πολύ όμορφο σεξ αργού ρυθμού..με είχε χουφτωσει από τα κωλομερια και με έσπρωχνε γλυκά μέσα της... χαμογελαστή..μιλάει αγγλικά..φερθείτε της γλυκά και θα περάσετε ωραία.
Η Χριστίνα που λες είναι μια μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους,άσπρο δέρμα,μικρό βυζί που είναι και απογεύματα στον ίδιο οίκο?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
:d-spam:Δεν υπαρχει επαγγελματιας ενημερωτης και μην πιστευεις-ετε παντα οτι ακους-τε.

Υπαρχει ο developer που εγραψε τον κωδικα του site και αν του ανηκει ακομα και δεν το εχει πουλησει κονομαει απο τις διαφημησεις και ενας ή δυο οι λεγομενοι mods που 'τσέκαραν' τα σπιτακια (αυτο γινοταν παλια) για να χτιστει η φαση..
Επισης ο Developer και ο mod φροντιζουν και για την εμφανιση-ελεγχο-καλη λειτουργια του site..μαλλον καποιος mod δλδ..

Ισως πουλανε d2d και καμμια διαφημηση σε στουντια και cg..ισως..
αν και το βλεπω απομακρυσμενα να γινετε και αυτο ή να ερχονται απο μονοι τους οι πελαται!

Τωρα με την εκταση που εχει παρει το site υπαρχουν ενημερωτες μελη και οι mods δεν πανε σε σπιτια για την ενημερωση..
Αυτο το κανουν παιδια οπως ο Smirni ή πιο παλια π.χ ο Πυραυλος-ο Digweed, ο Φανουρης και αλλοι απο ανιδιοτελεια χωρις να εχουν καποιο κερδος *αν και θα πρεπε, πχ αν μαζευες καποιους ποντους να ειχες καποια δωροεπιταγη ή εκπτωση ή δωρεαν συνδρομη στο netflix ή καπου αλλου..δεν ξερω, τεσπα!
Αυτη ειναι μια μικρη περιληψη του τι γνωριζω εγω, σιγουρα δεν μπορω να ανφερθω σε περισσοτερες λεπτομεριες για ευνοητους λογους!

Αυτα:face-medical-mask:

Τελευταία τροποποίηση:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Κατέβηκα βόλτα κέντρο μιας και έκοψε λίγο η ζέστη,πήγα για Λίζα Φιλιππίδου αλλά ήταν η Σύλβια,η τσα με ενημέρωσε ότι αυτή την εβδομάδα η Λίζα θα είναι τρίτη βραδεία.
Κατευθύνθηκα για Μπούτι στο 65 αλλά ήταν κλειστό,απ' έξω ακριβώς ήταν μια ξανθιά ωραία που καθόταν στον τοίχο και κοίταζε,σαν να έκανε πιάτσα αλλά το θεώρησα απίθανο να πιατσαρει έξω από τα μαγαζιά και να μην τη διώχνουν,είχε καλό σώμα και άνετα την έκανες για κοπέλα του επαγγέλματος,σταματάω και την ρωτάω τι κάνει εκεί και αν ψάχνει τίποτα,με ρώτησε αν γνωριζόμαστε,από αυτές τις λίγες λέξεις κατάλαβα ότι είναι φρέσκια στη πρέζα και ψάχνοταν κανένα πελάτη για να γίνει.
Αναχώρηση για μετάξι για την ειρήνη τη τσιμπουκλου στο μεγαλείου 28,γεμάτα δωμάτια και 3 αναμονή,έχει πέραση η περούκα.
Επόμενη στάση Κολωνού 48 για το Μαράκι που έχει ομορφυνει και πάντα περνάω καλά παρόλο τις αντίθετες απόψεις που γράφονται εδώ μέσα,γούστα είναι αυτά.Τιγκα τα δωμάτια και εδώ καμία όρεξη για αναμονή εκ μέρους μου.
Στο 48αρι δίπλα μια Νίνα από Μολδαβία,αξιόλογη εμφάνιση για την περιοχή,τσα η γνωστή Ρωσίδα με τις βυζάρες που τη γλυκοκοιταζουν πολλοί αλλά δεν κάθεται σε κανένα.Μπηκα δωμάτιο,αυτή πρέπει είχε ξανά δουλέψει εκεί πριν 1-2 χρόνια και την είχα πάρει με μέτρια αποτελέσματα,το θυμήθηκα αφού την είδα στο δωμάτιο,μέτρια και σήμερα,δεν την προτινω.
Η Βάλια από Κολωνού μάλλον διακοπές γιατί ήταν κλειστό όπως και το λατινοσπιτο κλειστό τουλάχιστον 8που πέρασα εγώ,μετά δεν ξέρω αν θα ανοίξει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
40 Bαθμοι-Λιωνει το Καυλι:wanker:

Μεταξουργειo

Κένσινγκτον (Kensington)​

Γειτονιά στη Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια
--Απογευματινη βαρδυα

KOΛΩΝΟΥ

30-Κατερινα-γυφτακι με ωραιο σωμα-σκυλε προσωπο σε απλο

27 ισογειο-Καρολινα μελαχροινη ωραια με πατουρα,Λατινα απο παππου και γιαγια,Ισπανικα σε απταιστη Αλβανικη προφορα:cool2:
23/ΑΝΑΚΤΟΡΟ/ Θειτσα Γιαννα,κοκκινομαλλα σαπια μιλφ

15-αριστερα Aντζελινα,μελαχροινη ΒΒW ,Μολδαβοφατσα,ωραιο χαμογελο-σε απλο:headbang:

ΙΑΣΟΝΟΣ
10/Τζενη,γυφτακι με κωλαρα και Θεια Καιτη,Αλβανομπαζο με ελευθερο μπουκιτσι:pipa1:
20--ισογειο-στο δωματιο μια Δαναη,ποια ειναι,η γρια με γκροβερ;

19Α*ΙΣΟΓΕΙΟ*Χριστινα-μετριο μελαχροινο μιλφ με 69

27 υπογειο//Μαρια,Ρωσοφωνη θειτσα,μπαζο με κοντο κοκκινο μαλλι,ακαποτο μπουκι,ΕΛΕΟΣ

31-δεξια-ισογειο-Παολα,αδυνατη κοκκινομαλλα Αλβανη,σχετικα καλο σωμα,μαπα μετρια--69-αφιλτρο τσιμπουκι-χυσιμο σε βυζους

37\ισογειο Μαρια-Λατινα κι αυτη,μελαχροινη ωραια με 69

37-οροφος σκινυ ομορφο γυφτακι,με καλο μπουκι κατα την τσατσα

36-Ντινα,αδιαφορη παχουλουλα Αλβανη και Αντζελα,ωραια sista ,σε απλο ομως:sad2:

43--Ελενα,ξανθο πρεζογκρανυ με κωλοτρυπιδι στο μενου και μια Στελλα στο δωματιο

Που πρεπει να καταντησεις για να γαμησεις κωλο στο Μεταξι σημερα:angry:

Ανεβαινεις level kaltilas βεβαια:smoke:

44-2ο απο δεξια-Κοντο Αλβανακι με γυαλια σε απλο,δεν νομιζω Τακη

44/τερμα δεξια,Σαρα,σπασμενο Καζακστανο μιλφ σε απλο-κριμα παντως
και Καρινα ΒΒW Καζακστανο καστανο/μελαχροινο,25 περιπου

Περδικας 1-οροφος
Παολα,καστανη νταρντανα με αγριοφατσα,προδιαθετει για απαξιωτικα γαμησια

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

28Α Ειρηνη και Ελενη-θειες για συνταξη με ακαποτη πιπα

25\\Χριστινα,σπασμενο ξανθο μιλφ με πιασιματα,που πας ρε κυρα μου με απλο,αν διαβαζεις βαλε κωλο επειγοντως και θα το σκεφτω?

Στραγγιχτικο χυσιμο στην Καρινα απο Ιασονος 44,αρκετα δεκτικη,Ελληνικα ελαχιστα,οποιος τον καυλωνει ας την γαμησει πριν πονηρεψει και φολιαζει κοσμο.
Καλως εχοντων,την αλλη βδομαδα και κριτικη επ αυτου.
:hi:
:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• IMG_20210804_204459_4.jpg
    IMG_20210804_204459_4.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 71

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον ρε πατερα που δεν καταλαβαίνει το χιουμορ από το σοβαρό. Δεν χρειάζεται να εξηγείς τίποτα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ότι κανείς το κάνεις επειδή είσαι "άρρωστος" με την ενημέρωση και γουστάρεις επειδή ο κόσμος κρέμεται απο εσένα! Αυτό που δείχνεις εισαι, ουτε αποσκοπεις σε κατι, ουτε έχεις συμφέροντα από οτιδήποτε. Αγαπάς αυτό που κάνεις και τέλος! Όλο το Bou σου είναι ευγνώμων. Και ο Andrew256 θέλω να πιστευω πως έκανε μαυρο χιουμορ.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Φιλαρακο μιλησα με Νανα κ μου ειπε να δωσω τηλ,επειδη ομωσ δεν τα σκαμπαζω αυτα τα πμ στειλε μου αν θελεισ εσυ κ να σου στειλω μυνημα στο τηλ.Μου το εχουν ζητησει κ αλλοι αν θελουν μονο ετσι μπορω.
δηλαδή θα ξέρει η κυρία Νανά ποιό μέλος την καλεί, βαρύ το βλέπω

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πώς πιάνεις δουλειά σαν επαγγελματίας ενημερωτής, μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο κι εμείς; Ένσημα σου κολλάνε κανονικά;
Για ένσημα δεν ξέρω αλλά κάνα παράσημο θα μείνει αφού θα θέλουν να πληρώνουν και σε είδος.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
40 Bαθμοι-Λιωνει το Καυλι:wanker:

Μεταξουργειo

Κένσινγκτον (Kensington)​

Γειτονιά στη Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια
--Απογευματινη βαρδυα

KOΛΩΝΟΥ

30-Κατερινα-γυφτακι με ωραιο σωμα-σκυλε προσωπο σε απλο

27 ισογειο-Καρολινα μελαχροινη ωραια με πατουρα,Λατινα απο παππου και γιαγια,Ισπανικα σε απταιστη Αλβανικη προφορα:cool2:
23/ΑΝΑΚΤΟΡΟ/ Θειτσα Γιαννα,κοκκινομαλλα σαπια μιλφ

15-αριστερα Aντζελινα,μελαχροινη ΒΒW ,Μολδαβοφατσα,ωραιο χαμογελο-σε απλο:headbang:

ΙΑΣΟΝΟΣ
10/Τζενη,γυφτακι με κωλαρα και Θεια Καιτη,Αλβανομπαζο με ελευθερο μπουκιτσι:pipa1:
20--ισογειο-στο δωματιο μια Δαναη,ποια ειναι,η γρια με γκροβερ;

19Α*ΙΣΟΓΕΙΟ*Χριστινα-μετριο μελαχροινο μιλφ με 69

27 υπογειο//Μαρια,Ρωσοφωνη θειτσα,μπαζο με κοντο κοκκινο μαλλι,ακαποτο μπουκι,ΕΛΕΟΣ

31-δεξια-ισογειο-Παολα,αδυνατη κοκκινομαλλα Αλβανη,σχετικα καλο σωμα,μαπα μετρια--69-αφιλτρο τσιμπουκι-χυσιμο σε βυζους

37\ισογειο Μαρια-Λατινα κι αυτη,μελαχροινη ωραια με 69

37-οροφος σκινυ ομορφο γυφτακι,με καλο μπουκι κατα την τσατσα

36-Ντινα,αδιαφορη παχουλουλα Αλβανη και Αντζελα,ωραια sista ,σε απλο ομως:sad2:

43--Ελενα,ξανθο πρεζογκρανυ με κωλοτρυπιδι στο μενου και μια Στελλα στο δωματιο

Που πρεπει να καταντησεις για να γαμησεις κωλο στο Μεταξι σημερα:angry:

Ανεβαινεις level kaltilas βεβαια:smoke:

44-2ο απο δεξια-Κοντο Αλβανακι με γυαλια σε απλο,δεν νομιζω Τακη

44/τερμα δεξια,Σαρα,σπασμενο Καζακστανο μιλφ σε απλο-κριμα παντως
και Καρινα ΒΒW Καζακστανο καστανο/μελαχροινο,25 περιπου

Περδικας 1-οροφος
Παολα,καστανη νταρντανα με αγριοφατσα,προδιαθετει για απαξιωτικα γαμησια

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

28Α Ειρηνη και Ελενη-θειες για συνταξη με ακαποτη πιπα

25\\Χριστινα,σπασμενο ξανθο μιλφ με πιασιματα,που πας ρε κυρα μου με απλο,αν διαβαζεις βαλε κωλο επειγοντως και θα το σκεφτω?

Στραγγιχτικο χυσιμο στην Καρινα απο Ιασονος 44,αρκετα δεκτικη,Ελληνικα ελαχιστα,οποιος τον καυλωνει ας την γαμησει πριν πονηρεψει και φολιαζει κοσμο.
Καλως εχοντων,την αλλη βδομαδα και κριτικη επ αυτου.
:hi:
:confused::confused::confused:
Ευχαριστούμε Νάσο ΑΚΑΠΟΤΙΑΔΗ για τη δυνατή ενημέρωση από το σιχαμένο Μετάξι!
Έχουμε πελώρια ανάγκη τα ενημερωτικά και απαξιωτικά ποσταρίσματά σου! :kneel:
Ρσπέκτ!:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom