Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Όντως....και πριν το στούντιο...δούλευε Κολωνού 30Β...
Όντως....και πριν το στούντιο...δούλευε Κολωνού 30Β...
Μουνοπαναδες...! Όταν λέω εγώ μόνο με Παπαδοπουλο θα καθάριζε ο τόπος όλοι με χλευάζουν! Αλλά και παλι έχουμε γίνει το χωνευτήρι της Ευρώπης. Οι εντολές είναι να γίνουμε χαβουζα!Με καινούργιο αμάξι σε τέτοιες περιοχές; κινδυνεύεις τουλάχιστον με ένα καλό γραντζουνιά από κάποιον ζηλιάρη σκυλαραπα.
Προφανός δεν έχεις κάνει βόλτα πρόσφατα στον πεζόδρομο ανάμεσα στα κτίρια της Ακαδημίας να δεις τι πάει να πει κοσμοσυρροή από πρεζόνια και όλα με την σύριγγα στο χέρι. Ότι χειρότερο έχω δει ως τώρα και σε τέτοιο κεντρικό σημείο!
Και όμως ο κόσμος κυκλοφορούσε σαν να μην τρέχει τίποτα ανάμεσα σε τόσους τοξοβολους.
Που είναι αυτό τύπε να πάρω το αεροπλάνο;;;ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ - ΠΕΡΙΞ & ΜΕΤΑΞΙ......
ΓΑΜΑΟΥΑ SUMMER ΦΑΣΗ ?️
Να σου πω πότε μα ποτέ δεν ήμουν υπέρ ακροδεξιών αλλά τώρα με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο το μυαλό μου πάει αυτόματα προς τα εκεί.Μουνοπαναδες...! Όταν λέω εγώ μόνο με Παπαδοπουλο θα καθάριζε ο τόπος όλοι με χλευάζουν! Αλλά και παλι έχουμε γίνει το χωνευτήρι της Ευρώπης. Οι εντολές είναι να γίνουμε χαβουζα!
Βρε Φλωρε εποχή 2002 παιρναγες φυλής απογεύματα ; Μπορούσες γενικά να κανείς βόλτες εκεί στην φυλής η πήγαινες στα γρήγορα τρομαγμένος στα ντελα ; Εποχή που Έλληνες πρεζάκηδες έκαναν τρελές φερμες αλλά και τσαμπουκάδες τρελούς ; Εγώ θεωρώ πως οι ξένοι στο σήμερα γενικά δεν ενοχλούν απλά αν τύχη η στραβή με αλλοδαπό θα γίνει χοντρη ζημιά !! Το φλωρε στο λέω κυριολεκτικά και να παρεξηγηθείς κανονικά και με τον νόμο !!Έκανα μια γύρα στην φυλής σήμερα και όντως το περιβάλλον αγριεύει όλο και πιο πολύ. Από όσο έμαθα κλείσανε γιαπιά που είχαν κάνει κατάληψη τα πρεζόνια και γέμισαν οι δρόμοι. Αναρωτιέμαι πως κυκλοφορούν γυναίκες εκεί ακόμα και στο φως της ημέρας.
Μ.Α. 28 -υπόγειο..Καλό βόλι..Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω την Ελένη και την Καίτη από μεγάλου Αλεξάνδρου Μεταξουργείο. Παίζει να ξέρει κανείς τον αριθμό του μπουρδέλου για να πάω καρφί? Είναι απέναντι απο μια καφετέρια και έχει σκαλιά που πάνε προς τα κάτω. Ευχαριστώ
Ωραίο δήμαρχο εχουμε, μεγάλο το ενδιαφέρον του για το κέντροΜε καινούργιο αμάξι σε τέτοιες περιοχές; κινδυνεύεις τουλάχιστον με ένα καλό γραντζουνιά από κάποιον ζηλιάρη σκυλαραπα.
Προφανός δεν έχεις κάνει βόλτα πρόσφατα στον πεζόδρομο ανάμεσα στα κτίρια της Ακαδημίας να δεις τι πάει να πει κοσμοσυρροή από πρεζόνια και όλα με την σύριγγα στο χέρι. Ότι χειρότερο έχω δει ως τώρα και σε τέτοιο κεντρικό σημείο!
Και όμως ο κόσμος κυκλοφορούσε σαν να μην τρέχει τίποτα ανάμεσα σε τόσους τοξοβολους.
Δηλαδή σαν τις κατσαρίδες που τρέχουν να σωθούν μετά από ξεκασμο στα φρεάτια της πολυκατοικίας χαχαχαχαΈκανα μια γύρα στην φυλής σήμερα και όντως το περιβάλλον αγριεύει όλο και πιο πολύ. Από όσο έμαθα κλείσανε γιαπιά που είχαν κάνει κατάληψη τα πρεζόνια και γέμισαν οι δρόμοι. Αναρωτιέμαι πως κυκλοφορούν γυναίκες εκεί ακόμα και στο φως της ημέρας.
Προβολή κάνεις πάνω μου ρε; εσύ ο αγαπούλης των πουτανών;Βρε Φλωρε εποχή 2002 παιρναγες φυλής απογεύματα ; Μπορούσες γενικά να κανείς βόλτες εκεί στην φυλής η πήγαινες στα γρήγορα τρομαγμένος στα ντελα ; Εποχή που Έλληνες πρεζάκηδες έκαναν τρελές φερμες αλλά και τσαμπουκάδες τρελούς ; Εγώ θεωρώ πως οι ξένοι στο σήμερα γενικά δεν ενοχλούν απλά αν τύχη η στραβή με αλλοδαπό θα γίνει χοντρη ζημιά !! Το φλωρε στο λέω κυριολεκτικά και να παρεξηγηθείς κανονικά και με τον νόμο !!
Εγώ πάω! Δίπλα μένω σχεδόν! θα σας πω κάτι και ας σκεφτεί ο καθένας ότι θέλει....Προβολή κάνεις πάνω μου ρε; εσύ ο αγαπούλης των πουτανών;
Μήπως θες να πάμε βόλτα τα μεσάνυχτα πλατεία Βάθης και άγιο Παντελεήμονα να δω την μαγκιά σου;
Ισχύει , τα παραφουσκώνουν στα ΜΜΕ, οκ ο κίνδυνος πάντα θα υπάρχει σε ένα μικρό βαθμό όπου κι αν βρίσκεσαι -και στο κέντρο φυσικά- αλλά τι να κάνεις, να κρυφτείς κάτω απ' το πάπλωμα μέχρι να σαπίσεις???? Η ζωή ξεκινάει όταν αποσυνδέεσαι από την ασφάλεια...τέλος..!!!Εγώ πάω! Δίπλα μένω σχεδόν! θα σας πω κάτι και ας σκεφτεί ο καθένας ότι θέλει....
Ήμουν εδώ όταν ΟΛΑ ήταν Ελληνικά, ήμουν εδώ όταν γεμίσαμε Αλβανούς, ήμουν εδώ όταν ήρθαν και όλοι οι άλλοι.
"Εδώ" μένουν και κορίτσια και γέροι! Δεν θα σας πω ότι όλα είναι υπερβολές, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι άκακοι, θα σας πω πως τα ΜΜΕ τα μεγεθύνουν πολύ τα πράγματα, δεν είναι τόσο τραγικά, είναι σχεδόν ήρεμα, θα σας πω να το ξέρετε επειδή έχω δουλέψει και βράδυ με πολύ μεγάλο σουξέ ότι Ο ΦΟΒΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ, σχεδόν ο άλλος μπορεί να τον μυρίσει και επομένως και δυστυχώς έχουμε κατευθείαν το στερεότυπο "Ιστός-Αράχνη-Έντομο"
Δεν θα σας πω ούτε φλώρους ούτε τίποτα μαλακίες, το μόνο που έχω να σας συμβουλεύω είναι αυτά...
1) μακριά και αλάργα
2) μάτια ανοιχτά, το κεφάλι κάτω και τη δουλειά σου
3) στο φως της μέρας όλα είναι πιο soft
για μένα ΑΙΣΘΗΤΗ διαφορά έχει αν κάποιος μένει σε κανα προάστιο ή χωριό! Από κει και πέρα ΧΩΡΙΣ να το λέω νορμαλ (καλά για μένα είναι) άν στην Καλλιθέα πχ έχεις 10% να σε ληστέψουν κτλ εδώ έχεις 20%Ισχύει , τα παραφουσκώνουν στα ΜΜΕ, οκ ο κίνδυνος πάντα θα υπάρχει σ εένα μικρό βαθμό όπου κι αν βρίσκεσαι -και στο κέντρο φυσικά- αλλά τι να κάνεις να κρυφτείς κάτω απ' το πάπλωμα μέχρι να σαπίσεις???? Η ζωή ξεκινάει όταν αποσυνδέεσαι από την ασφάλεια...τέλος..!!!
Τυχερός είσαι. Μακάρι να προλάβαινα και εγώ την Αθηνά σε τέτοια κατάσταση.Ήμουν εδώ όταν ΟΛΑ ήταν ελληνικά.