Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (19 μέλη και 219 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Οι Λατίνες από Κολωνού 27 μέχρι τι ώρα είναι εκεί, ξέρουμε?
Τελευταία αναφέρεται ότι πάνε εκεί από τις 20:00. Και εγώ που πήγα το ίδιο μου είπε η τσα.
Λογικά καπου μέχρι τις 04:00. Αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ναι αλλά το σεξ δεν είναι σαν τη δουλειά γιατί η επαφή είναι άμεση. Δεν υπάρχει περιπτωση δηλαδή ένας πελατης να είναι μπιχλας και να μην το καταλάβει στο σαλόνι και να το καταλάβει όταν έρθει σώμα με σώμα γυμνοί; Μετά τι να κάνει;
Κοίτα εγώ δεν περνω το μέρος καμοιας κοπέλας, καμοιας! Απλά ο παραλληλησμος που κάνεις είναι λανθασμένος. Η δουλειά της πορνειας ειναι πολυ ιδιαίτερη. Καμοιας δουλειά εκεί έξω δεν μπορεί να συγκριθεί. Δεν μπορείς να μου λες το να φτιάξω ενα αυτοκίνητο η να δουλέψω σε ένα γραφειο ή άλλη χειρωνακτική εργασία μπορεί να έχει την ίδια σημασία με την πορνεια.
Ναι οκ, προέβλεψα μόνο τις περιπτώσεις όπου δεν κάνουμε κλικ στην κοπέλα ή δεν έχει όρεξη. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση που ο πελάτης είναι μπίχλας και αυτό δεν φαίνεται εύκολα από το σαλόνι. Η λύση σε αυτό θα ήταν να έχουν όλα τα δωμάτια ντουζιέρα και ο πελάτης να είναι υποχρεωτικό να κάνει μπάνιο. Ή αν δεν έχουν ντουζιέρα και ο πελάτης μυρίζει, τότε η κοπέλα να φεύγει και να του δίνει τα λεφτά του πίσω. Έτσι, θα το σκέφτονταν όλοι πριν πάνε άπλυτοι. Αλλά τι περιμένω τώρα, να έχουν τέτοια οργάνωση; Μπουρδέλα είναι. :P Το πιο εύκολο είναι η κοπέλα να παίρνει λεφτά από όλους και να κερνάει φόλα σε όσους βρωμάνε ή δεν είναι για τα γούστα της ο Μάρλον Μπράντο ή τυχαίνει να ξύπνησε άσχημα. Και δεν είναι η μόνη δουλειά με άμεση σωματική επαφή που απαιτεί μία στοιχειώδη καθαριότητα και υγιεινή (πχ μασάζ, νοσηλευτική κλπ). Ούτε η μόνη δουλειά που απαιτεί μία συμπάθεια μεταξύ πελάτη και εργαζόμενου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
η Μπαρμπορα εχασε κανα κιλο ?
Έχασε, πηγα προ ολίγου. Έγινε η Μπαρμπορα προ κορόνας.
Ναι οκ, προέβλεψα μόνο τις περιπτώσεις όπου δεν κάνουμε κλικ στην κοπέλα ή δεν έχει όρεξη. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση που ο πελάτης είναι μπίχλας και αυτό δεν φαίνεται εύκολα από το σαλόνι. Η λύση σε αυτό θα ήταν να έχουν όλα τα δωμάτια ντουζιέρα και ο πελάτης να είναι υποχρεωτικό να κάνει μπάνιο. Ή αν δεν έχουν ντουζιέρα και ο πελάτης μυρίζει, τότε η κοπέλα να φεύγει και να του δίνει τα λεφτά του πίσω. Έτσι, θα το σκέφτονταν όλοι πριν πάνε άπλυτοι. Αλλά τι περιμένω τώρα, να έχουν τέτοια οργάνωση; Μπουρδέλα είναι. :P Το πιο εύκολο είναι η κοπέλα να παίρνει λεφτά από όλους και να κερνάει φόλα σε όσους βρωμάνε ή δεν είναι για τα γούστα της ο Μάρλον Μπράντο ή τυχαίνει να ξύπνησε άσχημα. Και δεν είναι η μόνη δουλειά με άμεση σωματική επαφή που απαιτεί μία στοιχειώδη καθαριότητα και υγιεινή (πχ μασάζ, νοσηλευτική κλπ). Ούτε η μόνη δουλειά που απαιτεί μία συμπάθεια μεταξύ πελάτη και εργαζόμενου.
Κοίταξε να δεις δεν διαφωνούμε σε τίποτα, απλά πρεπει να καταλάβεις ότι η πορνεια έχει τις μεγαλυτερες δυσκολίες και παραξενιές απο οποιαδήποτε δουλειά. Άλλες βάζουν ακαποτα καβλια στο στόμα πριν καν το τσεκαρουν! Έχει δεν έχει μύκητες, ή κανα παραξενο υγρό από την ουρηθρα με το καλημέρα στο λαρυγγι για να μη χάσουν το χαρτζιλίκι!! ... Και μετά αρχίζουν τα δυσκολα για όλους τους συναγωνιστές!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
η Μπαρμπορα εχασε κανα κιλο ?
Ναι, αλλά δεν την πηδηξα γιατί έχω ακουσει μαλακιτσες για παλια ακαποτα και είναι δεν είναι αλήθεια δεν το ρισκαρω. Παρ'όλαυτα όσα χρόνια παω (καμοια πενταετια) την βλεπω παντα καθαρή. Βέβαια εγώ κάνω τα παντα με καποτα αλλά στην ένταση της στιγμής και την καβλα που αναβλύζει η Τσέχα μπορεί να ενδωσω σε τίποτα παραξενο και δεν θέλω να ρισκαρω τίποτα. Είπαμε είμαι σε ηλικία που δουλευει πρωτα το άνω κεφάλι!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456
Συναγωνιστες να ρωτησω, μια κοπελα ονοματι Αννα (αλβανεζα νομιζω) απο φυλης 59, μου αρεσε γιατι ειχε ωραιες βυζαρες, γνωριζει κανεις αν αξιζει στο δωματιο?:knockinb:

Συναγωνιστες να ρωτησω, μια κοπελα ονοματι Αννα (αλβανεζα νομιζω) απο φυλης 59, μου αρεσε γιατι ειχε ωραιες βυζαρες, γνωριζει κανεις αν αξιζει στο δωματιο?:knockinb:
Παλια εδεινε και ροδελα εκει ηταν καλη , τωρα το εκοψε και δεν κανει τελειωτικο στοματικο και φιλια δεν , αρκετα κοντη ,αλλα στο πισωκολλητο λογο κωλαρας καλη !!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ναι, αλλά δεν την πηδηξα γιατί έχω ακουσει μαλακιτσες για παλια ακαποτα και είναι δεν είναι αλήθεια δεν το ρισκαρω. Παρ'όλαυτα όσα χρόνια παω (καμοια πενταετια) την βλεπω παντα καθαρή. Βέβαια εγώ κάνω τα παντα με καποτα αλλά στην ένταση της στιγμής και την καβλα που αναβλύζει η Τσέχα μπορεί να ενδωσω σε τίποτα παραξενο και δεν θέλω να ρισκαρω τίποτα. Είπαμε είμαι σε ηλικία που δουλευει πρωτα το άνω κεφάλι!
Μείνε ήσυχος συναγωνιστή, η ίδια λέει σε ανεβασμένους τόνους και προσβεβλημένη ότι ποτέ δεν έκανε. :2funny:

bakaiaisbbjsjsjs

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
117
Πόντοι
0
παιδιά μια βοήθεια λίγο ,, ξέρεις κάποιος για Μεταξουργείο ένα δυο καλά που θέλω να γαμησω ? παω τώρα και θέλω βοήθεια ,,κάντε ένα ψυχικό και θα κάνω τσάρκα για ενημέρωση να σας βοηθήσω

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Έχει και ευωδιά κατουρίλας παντου. Αλλά εσένα αυτά σ αρέσουν.

παιδιά μια βοήθεια λίγο ,, ξέρεις κάποιος για Μεταξουργείο ένα δυο καλά που θέλω να γαμησω ? παω τώρα και θέλω βοήθεια ,,κάντε ένα ψυχικό και θα κάνω τσάρκα για ενημέρωση να σας βοηθήσω
Ετσι οπως τα γραφεις αδερφε μου θυμισες λιγο αυτον :cheesy:

Συνημμένα

• tentimpois.png
    tentimpois.png
    391,4 KB · Εμφανίσεις: 61

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.516
Πόντοι
456
Γεια , πες μου το ΟΧΙ που ειναι λιγο κατηγορηματικο εαν θες γιατι ημουν ετομος να παω , τουλαχιστον να μην παει τζαμπα τα 20αρικο , οπως ποια αλλη πρωτινης για κωλο Φιλης παντα και περιξ , ευχαριστω.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Κατάθεση προ ολίγου στο μουνακι της Τζούλιας, πετιτ μολδαβογυφτακι στο Φώκαιας 24. Δοκιμάστηκε σε 3 στάσεις από λίγο γιατί βιαζόταν...Η κατάθεση έγινε κατά την τριτη στάση - πισοκωλητο - με ανακούφιση από την ίδια...Τιποτα το ιδιαίτερο... Προτείνεται μόνο σε αγαπουληδες με μικρό πουλάκι :woldman:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
ρε τυπε δεν ειμαστε διατροφολογοι να σου βρουμε κομμενες και ραμμενες στα μετρα σου επειδη εισαι καινουριος.
Αραξε ενα μισαωρακι, διαβασε ενημερωσεις και υπηρεσιες στις προηγουμενες σελιδες, διαβασε λιγες κριτικες για οποια κοπελα σε ενδιαφερει, "σημειωσε" 5-6 γκομενες που νομιζεις οτι σου ταιριαζουν, τραβα δες τες και παρε οποια σε καβλωνει ή ρωτα συγκεκριμενες ερωτησεις εδω και οχι απλα "προτεινετε μου γυναικες". Ιδια γουστα εχουμε;

πριν ζηταγες ομορφες που δινουν κωλο στη φυλης, τωρα ζητας μεταξουργειο "ενα δυο καλα", πρεπει να κατασταλαξεις. Σε μια μερα να μαθεις ολα τα καλα και ολα τα κακα δεν θα τα καταφερεις στο εγγυωμαι.

σελιδες 7251 και 7254 ειναι οι τελευταιες ενημερωσεις του σμυρνη, στις πιο πισω σελιδες εχει κι αλλες. Καλη τυχη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μείνε ήσυχος συναγωνιστή, η ίδια λέει σε ανεβασμένους τόνους και προσβεβλημένη ότι ποτέ δεν έκανε. :2funny:
Κι εγω πιστευω πως η συγκεκριμενη δεν ενδιδει σε τετοιες προκλησεις. Κανεις δεν ξερει ομως. Κι εγω που ειχα πιασει μια φορα κουβεντα μαζι της ητανε κατηγορηματικη.Η Μπαρμπορα ειναι επαγγελματιας οπως λιγες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Προ ολιγου πηγα για στοχευμενη καταθεση στη Τζωρτζια το αστερι της Διδυμου. Παρκαρα το αμαξι και μολις πηγα να διαβω την πορτα του οικου το μετανιωσα και γυρισα γιατι φοβηθηκα μη μου το χτυπησουν. Παρκαρα ρε μυστες και οχι μονο αισθανθηκα, αλλά και παρατηρησα να με κοιτανε ματια! Η Διδυμου εχει γινει ο πιο βρωμερος γεματο πρεζακια πεζοδρομος της Αθηνας! Εχω και καινουριο αμαξι και φοβηθηκα, σκιαχτηκα! Οχι για εμενα γιατι ειμαι προετοιμασμενος, αλλα να μην γυρισω και βρω το αμαξι ανοιγμενο! Μετα δεν εκατσα να ψαξω για πιο ασφαλες παρκινγκ και τωρα το 20αρικο το επενδυω σε κοκτεϊλακι μαζι με φιλο στο Κουκακι κοζαροντας δυο Σκανδιναβες που φορανε κατι πεδιλακια ολο τρελα!!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Κριμα, η Διδυμου ηταν ενα απο τα πιο ησυχα μερη, καποτε περαστικος απο εκει για να γαμησω την Αλινα στο Δ16, μου ποναγε το γονατο και καθομουν μια ωρα στα σκαλια πολυκατοικιας μεχρι να ηρεμησει και δεν συνεβει το παραμικρο, ουτε κοσμο, τιποτα τιποτα.

Οι νταβαδες δεν εχουν χασουρα απο αυτο το χαλι; Την κοτα που τους φερνει τα χρυσα αυγα δεν πρεπει να την βοηθησουν, να καθαρισουν την περιοχη μονοι τους; Απο ποιον περιμενουν, απο το κρατος;

Αλλα και αυτοι κοτες ειναι...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γεια , πες μου το ΟΧΙ που ειναι λιγο κατηγορηματικο εαν θες γιατι ημουν ετομος να παω , τουλαχιστον να μην παει τζαμπα τα 20αρικο , οπως ποια αλλη πρωτινης για κωλο Φιλης παντα και περιξ , ευχαριστω.

Δύο φορές έχω πάει..μην πιάνεις εδώ μην ακουμπάς εκεί..μη γλείφεις παραπέρα... έλεος.. τσιμπούκι σε πεσμένο πουλί...οπότε όχι.Για κώλο αν πετύχεις την Άννα στο φ59 πάρτη..πιο θερμή μέσα και καλό παιδί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom