kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Θα το βρουμε koko που θα παει
Eπρεπε να την ρωτησουμε χθες αλλα μας φαγανε οι χαιρετουρες
επρεπε να την φορτωναμε στην πλατη και βουρ για γαμησι
Θα το βρουμε koko που θα παει
Eπρεπε να την ρωτησουμε χθες αλλα μας φαγανε οι χαιρετουρες
Πρωινές καύλες στο Μετάξι, και μετά την χθεσινή απογοήτευση από την Κλεοπάτρα πήγα στην «σιγουράτζα» του Μεταξιού στο Κολωνού 30Α. Είχα τέτοιες καύλες που απλά ήθελα να χύσω σε ένα ανθρώπινο χώρο. Στο σαλόνι η κοπέλα (μια ξανθούλα με κοτσίδια) αυτοπαρουσιαζόταν. «Η τσατσα πήγε να σώσει το σπίτι της από τις φλόγες» σκέφτηκα και έδωσα το εικοσάρικο. Θα σου φέρω εγώ τα ρέστα μου λέει και μπαίνω στο δωμάτιο. Έρχεται η κοπέλα, ακουμπάει τα λεφτά στο κομοδίνο βάζει το προφυλακτικό στο πεσμένο πέος μου και αρχίζει μια άθλια πίπα κρατώντας το σώμα της μακριά μου. Μετά από τριάντα δευτερόλεπτα (τόσο μου πήρε να καυλώσω) γυρίζει ανοίγει τα πόδια και αρχίζουμε. Μετά από 15 δευτερόλεπτα ακούγετε ένα χτύπημα στην πόρτα. Κοιταχτήκαμε με απορία διότι δεν είχαν περάσει συνολικά 1-2 λεπτά. Ένα δευτερόλεπτο μετά το χτύπο η πόρτα ανοίγει διάπλατα όπου τα κοιτάγματα απορίας συνεχίστηκαν μεταξύ εμένα, της κοπέλας, της τσατσάς που είχε ανοίξει διάπλατα την πόρτα, και των Πακιστανών που περίμεναν στο σαλόνι. Την σιωπή αμηχανίας έσπασε η παρατήρηση της τσατσάς προς εμένα και την κοπέλα που δεν φωνάξαμε «άλλος» !!! Η συνουσία σταμάτησε εκεί διότι έχασα αυτομάτως την στύση μου. Η κοπέλα μου ζήτησε συγνώμη για αυτό που έγινε. Όταν βγήκα από το δωμάτιο η τσατσά ήταν στην ίδια θέση που την είχα αφήσει όταν μπήκα, δλδ εξαφανισμένη. Φεύγοντας ξέχασα και τα 5 ευρώ ρέστα, τα οποία θα πάρει απ’ότι φαντάζομαι η τσατσά όταν πάει να φτιάξει το δωμάτιο!
Πήγα στα goodies και πήρα chikies πακέτο να φάω στη δουλειά. Όταν το άνοιξα το ψωμί ήταν σαν τούβλο (δεν ξεπάγωσε μάλλον) οπότε και το πέταξα. Σίγουρα δεν είναι η μέρα μου σκέφτηκα.
Λάθη μπορεί πάντα να γίνονται. Ήξερα ότι τα goodies της Αθήνας είναι μπουρδέλο, αλλά αν είχα κάτσει να φάω εκεί, εκτός από το συγνώμη θα μου είχαν φτιάξει άλλο chikies ή θα μου είχαν δώσει πίσω τα λεφτά.
Δεν βάζω την κριτική μου εκεί που πρέπει μην χαλάσω την ωραία εικόνα των διθυραμβικών κριτικών που έχει ως τώρα το 30Α.
αναφορα απο απογευματινη επιδρομη με τον μεγαλο πιατσα.
λιοσιων 73 κατω μια καστανη εμυ.καλο κορμι και ωραιο προσωπο κ συμφωνα με τον πιατσα κανει κ καλο κρεβατι.
73 πανω η τζουλια με την κωλαρα απο φυλης 86 κατω,διδυμου 8 πανω κλπ.μαπα γαμησι .
φυλης 200 η ελενα.γνωστη με πολλες κριτικες.
134 υπογα...αννουλα απο βουλγαρια.καστανο μωρο με καλο κορμι.μετριο γαμησι.
134 ισογειο...αννουλα κ εκει.ειναι της μοδας το ονομα.μελαχροινη μετριοτητα.
134 οροφος.θεικο ξανθο νεαρο μουνι,ντενισα λεγεται και κανει ΤΟ ΜΑΠΑ γαμησι.εχω γραψει κριτικη στο 65 πανω για αυτην.
109 κατω ενα κοντο μελαχροινο αδυνατο.αδιαφορο
92 η χριστινα απο το 66.ξανθο ρουμανακι με απαιχτο κωλο.
86 πανω ξανθο αλαβανακι με υπεροχο κορμι,υπεροχα 2αρια βυζια.γνωστη ως χρυσο μουακι απο το 25 κατω της φωκαιας.
84 παω ενα καστανο μετριο.
80 η ελλα η τρελοφρεγατα.
59 πανω μια καστανοξανθη 35αρα με μετρια φατσα κ κορμι.
59 κατω η μονικα.σγουρο μαλλι ,καλο κορμι,πολυ καλος κωλος,μικρο στηθος.
65 πανω μελαχροινο με ωραιο σωμα και προσωπο.
67 ηγνωστη ξανθια λαρισσα.
69 πανω δεν θυμαμαι.πιατσα βοηθα.θυμηθηκα.καστανο μετριο προς το καλο.
69 κατω εκφυλο μωρο με δυνατο πατο και στητο σφιχτο μικρο στηθος αλλα μαπα γαμησι.
71 πανω δεν μου ερχεται.
71 κατω η νελλυ.
66 ενα προς το ξανθο αδυναη με μικρο πλακε βυζι.
μονης προδρομου κατω ενα μελαχροινο με ωραια βυζακια κ λιγο κοιλιτσα.
φωκαιας 24 λαβυρινθος μελαχροινο μπαζο.
22 κατω ενα κοντο στρουμπουλο ξανθο με μεγαλα βυζια.
19 ξανθο ντεκαβλε
17 κατω δεν μου ερχεται γαμω τα γηρατεια μου.
μαγνησιας 11 καστανη μετριοτητα με πλουσιο στηθος.
αγκυρας 1 ο γερο τσατσος κοιμοταν στον καναπε κ μια ξανθια γρια φαλαινα αυτοπαρουσιαζοταν
αναφορα απο απογευματινη επιδρομη με τον μεγαλο πιατσα.
λιοσιων 73 κατω μια καστανη εμυ.καλο κορμι και ωραιο προσωπο κ συμφωνα με τον πιατσα κανει κ καλο κρεβατι.
73 πανω η τζουλια με την κωλαρα απο φυλης 86 κατω,διδυμου 8 πανω κλπ.μαπα γαμησι .
φυλης 200 η ελενα.γνωστη με πολλες κριτικες.
134 υπογα...αννουλα απο βουλγαρια.καστανο μωρο με καλο κορμι.μετριο γαμησι.
134 ισογειο...αννουλα κ εκει.ειναι της μοδας το ονομα.μελαχροινη μετριοτητα.
134 οροφος.θεικο ξανθο νεαρο μουνι,ντενισα λεγεται και κανει ΤΟ ΜΑΠΑ γαμησι.εχω γραψει κριτικη στο 65 πανω για αυτην.
109 κατω ενα κοντο μελαχροινο αδυνατο.αδιαφορο
92 η χριστινα απο το 66.ξανθο ρουμανακι με απαιχτο κωλο.
86 πανω ξανθο αλαβανακι με υπεροχο κορμι,υπεροχα 2αρια βυζια.γνωστη ως χρυσο μουακι απο το 25 κατω της φωκαιας.
84 παω ενα καστανο μετριο.
80 η ελλα η τρελοφρεγατα.
59 πανω μια καστανοξανθη 35αρα με μετρια φατσα κ κορμι.
59 κατω η μονικα.σγουρο μαλλι ,καλο κορμι,πολυ καλος κωλος,μικρο στηθος.
65 πανω μελαχροινο με ωραιο σωμα και προσωπο.
67 ηγνωστη ξανθια λαρισσα.
69 πανω δεν θυμαμαι.πιατσα βοηθα.θυμηθηκα.καστανο μετριο προς το καλο.
69 κατω εκφυλο μωρο με δυνατο πατο και στητο σφιχτο μικρο στηθος αλλα μαπα γαμησι.
71 πανω δεν μου ερχεται.
71 κατω η νελλυ.
66 ενα προς το ξανθο αδυναη με μικρο πλακε βυζι.
μονης προδρομου κατω ενα μελαχροινο με ωραια βυζακια κ λιγο κοιλιτσα.
φωκαιας 24 λαβυρινθος μελαχροινο μπαζο.
22 κατω ενα κοντο στρουμπουλο ξανθο με μεγαλα βυζια.
19 ξανθο ντεκαβλε
17 κατω δεν μου ερχεται γαμω τα γηρατεια μου.
μαγνησιας 11 καστανη μετριοτητα με πλουσιο στηθος.
αγκυρας 1 ο γερο τσατσος κοιμοταν στον καναπε κ μια ξανθια γρια φαλαινα αυτοπαρουσιαζοταν
πραγματι πολυ χοντρη κατηγορια φτερουΑγκυρας 1 χθες απο 5 εως 1 μ.μ η ελενα η χοντρη γρια φαλαινα
Εχει φυγει απο εκει και παιζει στο στουντιο κασσανδρας 3 πανω.H Aννα απο Σερβια ξερει κανεισ εαν παιζει στη διδημου σημερα.
Θεωρω η οτι κυριε σαμποταρετε το μαγαζι μου η οτι δεν κανατε σωστη ενημερωση η οτι κανατε λαθος στον αριθμο της οδου κα θαθελε να επανορθωσετε οπωσδηποτε.................
Αγκυρας 1 χθες απο 5 εως 1 μ.μ η ελενα η χοντρη γρια φαλαινα
πολλα υποσχομενο το κοριτσι της φωτο.
δωσε μας πληροφοριες
φιλε τι εγινε την ξεκολιασες τη Νελλυ τελικα??H Aννα απο Σερβια ξερει κανεισ εαν παιζει στη διδημου σημερα.
xaxaxaxa μπορει να γινει αυτο;
πραγματι,ξανθια και όμορφη.Ελαφρως ψυχρη αλλα για μενα οχι κατω απ τη βαση.Καθε αλλο.Αλλα για το συγκεκριμενο θεμα δεν ξερω...