Ευχαριστώόχι φουλ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Λυδία κάνει και κωλο, συνήθως διπλό βάρδια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
σήμερα μετά την τσάρκα μου σε Φυλής και Φωκαίας συνέχισα μέχρι Διδύμου 22 για να συναντήσω τη Ραμόνα μετά από τόσο καιρό , στο κάτω δούλευαν κλασσικά Αγγέλα , Λυδία και επέστρεψε και η ξανθιά ψηλή μίλφ που δούλευε πρό καραντίνας η Μαρίνα , στον όροφο του οίκου επέστρεψε και η Σοφία η μελαχρινή , η τσατσα την παρουσίασε σα καινούργια , και αυτή δούλεψε πρίν τη πρώτη καραντίνα , είναι η Σοφία με το άχαρο σαλονάρισμα που πρώτοεμφανίστηκε στο Μαραθώνος 59 όροφο για λίγες μέρες πρίν έρθει εδώ και δουλέψει επίσης για λίγες μέρες .
Μετά ακολούθησε ένα μικρό οπτικό σόκ....η Ραμόνα ξανθοκάστανο κατσαρό μαλλί πια , χαλάρωση στο σώμα έχει πάρει κιλά και στο πρόσωπο σα να γέρασε απότομα 5 χρόνια...όκ όχι μπάζο αλλά καμία σχέση έτσι όπως ήταν .
Πέρασα βέβαια , μέσα παραμένει όπως ήταν , υψηλή συμμετοχή ενώ το σήμα κατατεθέν της το mouth fuck και το deepthroat της παραμένει αναλλοίωτο .
Φώτος από το δωμάτιο
στη παραπάνω φωτό το αποτύπωμα του χεριού της στον τοίχο όταν την έπαιρνα πισωκολλητά στα όρθια και στηριζόταν σε αυτόν . Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
Χθές στη τσάρκα μου στη 3η βάρδια πέτυχα ανοιχτό νέο μπουρδέλο , Φυλής 103??? η είσοδος είναι λίγα μέτρα πιο αριστερά απο την είσοδο του Φυλής 105 , οπότε απλά μπορεί να μετέφεραν την είσοδο γιατί μέσα έχει την ίδια τεχνοτροπία , βέβαια στο 105 είχε και δωμάτιο στον όροφο που εδώ δεν έχει , δούλευε η γνωστή γυρολόγος Τίνα
φώτο απο την είσοδο
κλείνω με φωτογραφία του "ρομαντικού"καθρέπτη απο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο , που κάνω αναφορά στην κριτική μου για την Ελένη
Ξεροχύνουμε με αποτύπωμα στο τοίχο...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Ρε μυστη Σμυρνη, μήπως ξέρεις η Γιάννα που ήτανε στη Γερμανόαλυσίδα (μια ομορφη, ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα που έκανε παντα απλό και άλλαζε βαρδιες συνήθως με τη Νανσυ και τη φωλοΛιζα) ξέρεις αν όντως έχει σταματήσει; Έχεις καμια πληροφορια επί αυτής; Η τσατσάδες που είχε μου είπαν ότι σταμάτησε. Όντως;
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Από εμφάνιση παλεύεται?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.579
- Πόντοι
- 4.646
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και για την ανακάλυψη του νέου οίκου!σήμερα μετά την τσάρκα μου σε Φυλής και Φωκαίας συνέχισα μέχρι Διδύμου 22 για να συναντήσω τη Ραμόνα μετά από τόσο καιρό , στο κάτω δούλευαν κλασσικά Αγγέλα , Λυδία και επέστρεψε και η ξανθιά ψηλή μίλφ που δούλευε πρό καραντίνας η Μαρίνα , στον όροφο του οίκου επέστρεψε και η Σοφία η μελαχρινή , η τσατσα την παρουσίασε σα καινούργια , και αυτή δούλεψε πρίν τη πρώτη καραντίνα , είναι η Σοφία με το άχαρο σαλονάρισμα που πρώτοεμφανίστηκε στο Μαραθώνος 59 όροφο για λίγες μέρες πρίν έρθει εδώ και δουλέψει επίσης για λίγες μέρες .
Μετά ακολούθησε ένα μικρό οπτικό σόκ....η Ραμόνα ξανθοκάστανο κατσαρό μαλλί πια , χαλάρωση στο σώμα έχει πάρει κιλά και στο πρόσωπο σα να γέρασε απότομα 5 χρόνια...όκ όχι μπάζο αλλά καμία σχέση έτσι όπως ήταν .
Πέρασα βέβαια , μέσα παραμένει όπως ήταν , υψηλή συμμετοχή ενώ το σήμα κατατεθέν της το mouth fuck και το deepthroat της παραμένει αναλλοίωτο .
Φώτος από το δωμάτιο
στη παραπάνω φωτό το αποτύπωμα του χεριού της στον τοίχο όταν την έπαιρνα πισωκολλητά στα όρθια και στηριζόταν σε αυτόν . Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
Χθές στη τσάρκα μου στη 3η βάρδια πέτυχα ανοιχτό νέο μπουρδέλο , Φυλής 103??? η είσοδος είναι λίγα μέτρα πιο αριστερά απο την είσοδο του Φυλής 105 , οπότε απλά μπορεί να μετέφεραν την είσοδο γιατί μέσα έχει την ίδια τεχνοτροπία , βέβαια στο 105 είχε και δωμάτιο στον όροφο που εδώ δεν έχει , δούλευε η γνωστή γυρολόγος Τίνα
φώτο απο την είσοδο
κλείνω με φωτογραφία του "ρομαντικού"καθρέπτη απο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο , που κάνω αναφορά στην κριτική μου για την Ελένη
Η Λυδία είχε και κωλαράκι στο μενού, όπως παλιά?
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.178
- Πόντοι
- 31.618
Πείρα μια μέρα την Άντζελα φυλής 86 πανό.αυτη η κοπέλα προ καραντίνας μου άρεσε.τορα μου φάνηκε γιφτακι.μονο τα βιζια αξίζουν.οπος και η ντζενη από Φώκαιας 17.ψιλη νταρντανα αλλά γύφτισσα.τινω να πιστεύω πος είμαι ρατσιστής.θελω να είναι άσπρη η γυναίκα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ΝαιΗ Λυδία είχε και κωλαράκι στο μενού, όπως παλιά?
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
πάντως ναι σίγουρα δεν κλέβει αλλά δεν αντέχει πολλά πολλά στον κώλο!
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Σμύρνη παλεύεται από εμφάνιση η μόνο για τσιμπούκι φάση?Ιάσωνος 16 στον όροφο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
Μόνο τσιμπουκιΣμύρνη παλεύεται από εμφάνιση η μόνο για τσιμπούκι φάση?
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
ααα τόσο καλά ?δλδ από κριρικεςυ κτλ που δα πρέπει να ναι τώρα 60 χρόνων αυτηΜόνο τσιμπουκι
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Και βάλε...ααα τόσο καλά ?δλδ από κριρικεςυ κτλ που δα πρέπει να ναι τώρα 60 χρόνων αυτη
Pilotos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 242
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Μυστη Σμυρνη θα ήθελα να σε ρωτησω εσένα ή όποιον άλλο ξέρει αν η Ιωάννα η βολλεϋ μπολιστρια είχε δουλέψει παλια στα στουντιο της Τριγγετο αλυσίδας με το όνομα Κλαούντια ευχαριστώ πολυ!τώρα live
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Βικτώρια καστανή κοπέλα κοντή σώμα μέ πιασιματακια 1.5 αρι βυζι και Λίζα ξανθιά ψιλολιγνη μοντέλα με 1.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β, 69α κλειστά.
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στις βυζαρες.
Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65β, 65α, 61, 59 & 74 αριστερά κλειστά.
Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 66δ Ιωάννα η βόλεϊμπολιστρια καστανοξανθη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α & 56 κλειστά.
Φυλής 54β Νάταλι ξανθιά κοντουλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β κλειστό.
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Θολωμένος από κάβλα και επηρεάσμενος από τις ''ρομαντικές'' αναφορές στις προηγούμενες σελίδες, κατευθύνθηκα σήμερα το πρωί στα βρωμερά σοκάκια της ηδονής και του πάθους.
Στο μετρό κόντεψα να πάθω έμφραγμα με όλες τις τσουλάρες που τα πετάνε όλα έξω φόρα παρτίδα, επέδειξα άσυλληπτο αυτοέλεγχο και με το ζόρι συγκρατήθηκα και δεν άρχισα να την παίζω μέσα στο βαγόνι.
Μέχρι να φτάσω Σύνταγμα, να αλλάξω και να πάρω τη γραμμή προς Ανθούπολη ώστε να κατέβω Μεταξουργείο, τα είχα δει όλα.
Πήγα καρφωτός στην Ιωαννίνων. Στο 3αρι του ισογείου είχε την Αναστασία, μιλφ με μακρύ μαύρο μαλλί, πεσμένο στήθος και πλαδαρό σώμα. Στο 3αρι του ορόφου τα μουνόπανα δεν μου άνοιξαν, δεν γούσταραν τη φάτσα μου μάλλον. Στο 5αρι είχε την Άννα, ένα ώριμο, ξανθό, σοβιετικό σκυλί του πολέμου με τατουάζ στο μπράτσο και ζουμερές βυζάρες.
Δεν θα αποκαλύψω με ποια από τις δύο πέρασα, όμως δεν πήρα αυτό που ήθελα. Ενώ άρχισα τη δική μου ύπουλη τεχνική (φιλάκια και γλειψήματα στο μουνάκι και αισθησιακό τρίψιμο των γεννητικών οργάνων μέχρι να μπει από μόνο του), έφαγα ''πόρτα'' και με ρώταγε σε σπαστά ελληνικά αν είμαι τρελός. Έφαγα τέτοιο ξενέρωμα που με το ζόρι έχυσα μέσα στο βρωμολάτεξ, σκεπτόμενος μόνο και μόνο το εικοσαράκι το οποίο έδωσα.
Σαν ΜΑΛΑΚΑΣ ήπια 5 λίτρα φάντα και με έπιασε κατούρημα όλη την ημέρα και στο τέλος δεν πέτυχα το στόχο μου. Πήγε να με πατήσει και το γαμωτρένο που βρίσκεται εκεί κοντά.
Αν δεν βαριόμουν τόσο, θα έψαχνα αυτόν που ανέφερε την Ιωαννίνων πριν λίγες σελίδες και θα του κατέβαζα Παναγίες στα π.μ. για την ταλαιπωρία την οποία με υπέβαλε και το χαμένο μπλε παράβολο.
Υ.Γ. Κριτική δεν γράφω, διότι μου τις λογοκρίνουν και δεν τις ανεβάζουν.
Στο μετρό κόντεψα να πάθω έμφραγμα με όλες τις τσουλάρες που τα πετάνε όλα έξω φόρα παρτίδα, επέδειξα άσυλληπτο αυτοέλεγχο και με το ζόρι συγκρατήθηκα και δεν άρχισα να την παίζω μέσα στο βαγόνι.
Μέχρι να φτάσω Σύνταγμα, να αλλάξω και να πάρω τη γραμμή προς Ανθούπολη ώστε να κατέβω Μεταξουργείο, τα είχα δει όλα.
Πήγα καρφωτός στην Ιωαννίνων. Στο 3αρι του ισογείου είχε την Αναστασία, μιλφ με μακρύ μαύρο μαλλί, πεσμένο στήθος και πλαδαρό σώμα. Στο 3αρι του ορόφου τα μουνόπανα δεν μου άνοιξαν, δεν γούσταραν τη φάτσα μου μάλλον. Στο 5αρι είχε την Άννα, ένα ώριμο, ξανθό, σοβιετικό σκυλί του πολέμου με τατουάζ στο μπράτσο και ζουμερές βυζάρες.
Δεν θα αποκαλύψω με ποια από τις δύο πέρασα, όμως δεν πήρα αυτό που ήθελα. Ενώ άρχισα τη δική μου ύπουλη τεχνική (φιλάκια και γλειψήματα στο μουνάκι και αισθησιακό τρίψιμο των γεννητικών οργάνων μέχρι να μπει από μόνο του), έφαγα ''πόρτα'' και με ρώταγε σε σπαστά ελληνικά αν είμαι τρελός. Έφαγα τέτοιο ξενέρωμα που με το ζόρι έχυσα μέσα στο βρωμολάτεξ, σκεπτόμενος μόνο και μόνο το εικοσαράκι το οποίο έδωσα.
Σαν ΜΑΛΑΚΑΣ ήπια 5 λίτρα φάντα και με έπιασε κατούρημα όλη την ημέρα και στο τέλος δεν πέτυχα το στόχο μου. Πήγε να με πατήσει και το γαμωτρένο που βρίσκεται εκεί κοντά.
Αν δεν βαριόμουν τόσο, θα έψαχνα αυτόν που ανέφερε την Ιωαννίνων πριν λίγες σελίδες και θα του κατέβαζα Παναγίες στα π.μ. για την ταλαιπωρία την οποία με υπέβαλε και το χαμένο μπλε παράβολο.
Υ.Γ. Κριτική δεν γράφω, διότι μου τις λογοκρίνουν και δεν τις ανεβάζουν.
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
τώρα live
...
Βεργας 6β ξανθιά παχουλη γκιλφ με 2 5αρι βυζι, όνομα και πρόγραμμα μόνο αν περνούσα δωμάτιο....
Ρε θα μας τρελάνουν ρεεεε!!!!!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
δε γνωρίζωΚαλησπέρα Μυστη Σμυρνη θα ήθελα να σε ρωτησω εσένα ή όποιον άλλο ξέρει αν η Ιωάννα η βολλεϋ μπολιστρια είχε δουλέψει παλια στα στουντιο της Τριγγετο αλυσίδας με το όνομα Κλαούντια ευχαριστώ πολυ!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
εδω εισαι παιχτη, διαλεξε επιλογη και καλο ασπρισμαθελω να είναι άσπρη η γυναίκα
Συνημμένα
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αλλη μια πανχρησιμη ανάρτηση . Πρέπει να είσαι κλώνος της διοίκησης και σ αφήνουν εδώ μέσα . 9 κόμμα εννιά ποστ που κάνεις είναι εντελώς άχρηστα. Καλά 5λεπτα γαμησια εξωγαμίκε. Χαχεδω εισαι παιχτη, διαλεξε επιλογη και καλο ασπρισμα
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Το βλέπω το φόρουμ να καταντάει μόνο για βίζιτες. Η ενημέρωση για στούντιο είναι για το μπούτσο και η βορδελοενημερωση έχει πολλές 'αποψεις' αντί για ενημέρωση και μάλιστα απ' αυτούς που δεν θέλουν λευκώματα.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Καταδρομικη κατάθεση στις 20:00 στο Κολωνού 48 δεξί στη μιλφ Νατάσα. Σταθερά καλές υπηρεσίες (θα γράψω και κριτική αναλυτικότερη).
Εδώ για μια ακόμα φορά θα ευχαριστήσω δημόσια τον συναγωνιστή n.smirni76 για την πληροφορία του. Θέλω να πω πως ο συναγωνιστής αυτός εκτός από τις ενημερώσεις που κάνει, πάντα δίνει και προσωπικές απαντήσεις σε ο,τι έχω ζητήσει τη βοήθειά του. Και μάλιστα χωρίς να έχουμε ειδωθεί ποτέ, χωρίς να γνωριζόμαστε καν. Να 'σαι καλά παιχταρά μου
Εδώ για μια ακόμα φορά θα ευχαριστήσω δημόσια τον συναγωνιστή n.smirni76 για την πληροφορία του. Θέλω να πω πως ο συναγωνιστής αυτός εκτός από τις ενημερώσεις που κάνει, πάντα δίνει και προσωπικές απαντήσεις σε ο,τι έχω ζητήσει τη βοήθειά του. Και μάλιστα χωρίς να έχουμε ειδωθεί ποτέ, χωρίς να γνωριζόμαστε καν. Να 'σαι καλά παιχταρά μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις