Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (19 μέλη και 187 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και αφού μιλάτε για παρέα ,η παρέα κόστιζει, καφέ ,βενζίνες,ρούχα Κάλβιν Κλάνει διακοπές και,και,και,και ψήσιμο ψαριού στα χείλη και σπάσιμο ουμπάλων για μερικά μίζερα γαμήσια. Οπότε πάμε κατευθείαν στα βορδελα,σώνοντας την τσέπη μας και την κεφάλα μας την πάνω και τη κάτω.

Σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνω με εκδιδόμενη μετά κατά ειρωνεία της τύχης πετυχαίνω έξω την πρώην. Εχθές έπινε κόφε των 3,5 ευρώ με έναν προφανως ματσωμένο βάρβα. Και λέω αυτή την παρέα την είχα κι εγώ και την πληρωσα το βάρος σε χρυσάφι.

Ευτυχώς που υπάρχουν ποτανες που λέει και το άσμα.
Έεεετσιιι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχω δουλειά , βγάζω μισθό, αλλά η προσθήκες των γονιών βοηθούν ώστε να βάζω κάποια χιλιάρικα στην άκρη, που είναι και το όνειρο του κάθε ανθρώπου ,να αποταμιεύει δηλαδή -ειδικά στις μέρες μας που με το που μπαίνει ο μισθός βγαίνει κατ'ευθείαν-. Πάει το ένα. Πάμε στ'άλλο τώρα. Μένω μόνος μου από ΕΠΙΛΟΓΗ. Έχω παρέες αλλά τούς έχω ενημερώσει ότι μην περιμένετε πολλά θέλω να μείνω μόνος. Σε αριθμό είναι περίπου στα 40 άτομα αγόρια κορίτσια. Στη δουλειά που δουλεύω με προσέγγισαν άτομα να πάμε για καφέ κτλ, αλλά πάλι δεν ήθελα, δεν μού εξάπτουν το ενδιαφέρον. Το πλάνο μου στη ζωή είναι να εξελίσσομαι στους τομείς που έχω διαλέξει π.χ α) Έχω ξεκινήσει να γράφω πάλι με σκοπό να ολοκληρώσω το πρώτο μου βιβλίο β) Έχω στήσει στο υπόγειό μου ένα κανονικό γυμναστήριο πλέον (μέρος των χρημάτων από αποταμιεύσεις) για να κάνω το αυτονόητο για όλους (κανονικά) , να γυμνάζομαι κάθε μέρα. γ) Θέλω να ολοκληρώσω κάτι κομμάτια που συνέθετα με μπάσο, κιθάρα , πλήκτρα και ντραμς έτοιμα από Youtube. δ) Να σταθεροποιήσω ένα δυνατό ρόστερ στο μετάξι -όσο είναι δυνατόν- ώστε να γεράσω μαζί τους. Το ξέρω ότι μέχρι τώρα η λογική έλεγε ότι ένας άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, δηλαδή 100% κοινωνικό ον. Εμένα ο εγκέφαλός μου είναι επαρκής κατά 90% και τού αρκεί μόνο ένα 10% κοινωνικότητα. Σ'ευχαριστώ για την ευγενική απάντηση κι εγώ ακούω και δέχομαι όλες τις απόψεις ακόμα κι αν δεν μπορώ να τις καταλάβω.
Νενικήκαμεν. Βγήκα νικητής απ' το αφοδευτήριο.

Τί τίτλο θα χει το βιβλίο; Χίλιες και μία πουτάνες;

• Like
Αντιδράσεις: fil69

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Έχω δουλειά , βγάζω μισθό, αλλά η προσθήκες των γονιών βοηθούν ώστε να βάζω κάποια χιλιάρικα στην άκρη, που είναι και το όνειρο του κάθε ανθρώπου ,να αποταμιεύει δηλαδή -ειδικά στις μέρες μας που με το που μπαίνει ο μισθός βγαίνει κατ'ευθείαν-. Πάει το ένα. Πάμε στ'άλλο τώρα. Μένω μόνος μου από ΕΠΙΛΟΓΗ. Έχω παρέες αλλά τούς έχω ενημερώσει ότι μην περιμένετε πολλά θέλω να μείνω μόνος. Σε αριθμό είναι περίπου στα 40 άτομα αγόρια κορίτσια. Στη δουλειά που δουλεύω με προσέγγισαν άτομα να πάμε για καφέ κτλ, αλλά πάλι δεν ήθελα, δεν μού εξάπτουν το ενδιαφέρον. Το πλάνο μου στη ζωή είναι να εξελίσσομαι στους τομείς που έχω διαλέξει π.χ α) Έχω ξεκινήσει να γράφω πάλι με σκοπό να ολοκληρώσω το πρώτο μου βιβλίο β) Έχω στήσει στο υπόγειό μου ένα κανονικό γυμναστήριο πλέον (μέρος των χρημάτων από αποταμιεύσεις) για να κάνω το αυτονόητο για όλους (κανονικά) , να γυμνάζομαι κάθε μέρα. γ) Θέλω να ολοκληρώσω κάτι κομμάτια που συνέθετα με μπάσο, κιθάρα , πλήκτρα και ντραμς έτοιμα από Youtube. δ) Να σταθεροποιήσω ένα δυνατό ρόστερ στο μετάξι -όσο είναι δυνατόν- ώστε να γεράσω μαζί τους. Το ξέρω ότι μέχρι τώρα η λογική έλεγε ότι ένας άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, δηλαδή 100% κοινωνικό ον. Εμένα ο εγκέφαλός μου είναι επαρκής κατά 90% και τού αρκεί μόνο ένα 10% κοινωνικότητα. Σ'ευχαριστώ για την ευγενική απάντηση κι εγώ ακούω και δέχομαι όλες τις απόψεις ακόμα κι αν δεν μπορώ να τις καταλάβω.
μωρέ μπράβο ενδιαφέροντα που έχεις! πολύπλευρος! εύγε!
πάλι μιας και τραβιέσαι που τραβιέσαι από κει, κοίτα μη σου κάτσει κανα κοριτσάκι, αλλιώς είναι ένα θηλυκό! Στο λέω εγώ που καλώς ή κακώς ούτε που θέλω κοινωνικά νταραβέρια, αλλά ένα κοριτσάκι....έλα τρέξτο λίγο! Σου πα δεν είναι κακό αν το ζεις από μέσα!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Αυτη η Κατερινα απο Φλ74 η κολαρου η PAWG τι να απεγινε?

Ειχε κανεις καμμια πληροφορια προcovid?
Εδώ για μένα υπάρχει θέμα πλέον...
χωρίς να έχω ξεκάθαρη εικόνα για το στάτους που επικρατεί ανάμεσα σε Ελλάδα-Ρουμανία (Κατερίνα-Ευα = Ρουμάνες) έχω δει Ρουμάνες να χουν γυρίσει στη δουλειά! Αυτό δεν είναι καλό.
Επίσης η τσατσά στο ακριβώς δίπλα που είχε πει πως αυτό με την Κατερίνα δεν θα ανοίξει για την ώρα επιβεβαιώνεται. Ακόμα, η τσατσά που δούλευε τις Κατερίνα-Ευα πλέον δουλεύει Μετάξι.
Το πράγμα έφτιαξε ελάχιστα ακόμα και με το άνοιγμα της 3ης βάρδιας...Περίμενα να γυρίσουν περισσότερες
Δεν πιστεύω πως δεν θα τις ξαναδούμε, πιστεύω πως ελέω κόβιντ πολλές το δαν διακοπές και θα δούμε ότι δούμε ποιες και αν θα γυρίσουν από 15 Αυγούστου ως αρχές Οκτώβρη

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Και κατι αλλο δεν ξερω εαν ολη αυτη η απαραδεχτη συμπεριφορα της ξινιλισμενης τσα2 , εχει γνωση το τι γινετε εξω η Εβελινα , απορια εχω ??????
Αυτές πάνε πάντα πακέτο,duo,χοντρός-λίγος, Μπάντ Σπένσερ και Τερενς Χιλ, κτλ δυστυχώς.

Τρέχα γύρευε τη πλύση εγκεφάλου έχει κάνει το τέρας στην μικρή για να την εκμεταλευεται.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
2021 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ SITE ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΈΛΕΟΣ...:headbang::headbang::headbang:

ΥΓ: Η NASA ΑΠΟΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ SITE.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused:

εδώ πολλές φορές δεν έχουν κρεβάτια ρε! :grin: :grin: :grin:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
2021 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ SITE ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΈΛΕΟΣ...:headbang::headbang::headbang:

ΥΓ: Η NASA ΑΠΟΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ SITE.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused:

Τι περιμενεις αφου ειναι μπουρδελα!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
μωρέ μπράβο ενδιαφέροντα που έχεις! πολύπλευρος! εύγε!
πάλι μιας και τραβιέσαι που τραβιέσαι από κει, κοίτα μη σου κάτσει κανα κοριτσάκι, αλλιώς είναι ένα θηλυκό! Στο λέω εγώ που καλώς ή κακώς ούτε που θέλω κοινωνικά νταραβέρια, αλλά ένα κοριτσάκι....έλα τρέξτο λίγο! Σου πα δεν είναι κακό αν το ζεις από μέσα!
Στα χνάρια σου βαδίζω φίλε Plasma , αρχίζω να το θέλω πλέον...Αυτό ακριβώς ...ένα κοριτσάκι χωρίς κοινωνικά πάρε δώσε

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλημέρα συνάδελφοι! Αν και μπουρδελομαχιτής απο το 2015 όπως και αναγνώστης του Forum από το 2017, αποφάσισα σήμερα, μετά από 6 χρόνια πορνοκαριέρας να ανοίξω λογαριασμό ώστε να συμβάλω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ στην υπέροχη πορνοενημέρωση και κριτική εμπορεύματος στο φόρουμ. Σήμερα λοιπόν μετά από αϋπνίες και έντονες βραδινές καύλες αποφάσισα στις 5:10πμ να επισκεφτώ το Metaxy Hills, έφτασα περίπου στις 5:30πμ και άρχισα να διασχίζω την Jason’s Street, μετά από την αναζήτηση ενός αξιόλογου πορνίδιου στο Mall, μη βρίσκοντας κάτι που να γεμίζει τα γούστα μου μετά απο μια μικρή αναζήτησή σε 3-4 μπουρδελόσπιτα ακόμα έφτασα στην Ιάσονος 32 όπου με υποδέχτηκε η κοντούλα πεταλουδίτσα που ακούει στο όνομα Άνναμπελ, ήταν 5:50πμ και γνωρίζοντας πως οι περισσότεροι οίκοι κλείνουν στις 6:00πμ είπα να το παίξω safe και να αδειάσω τον μαγικό ζωμό μου στην γλυκιά μαγισσούλα μας, χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσα το κόκκινο εισιτήριο στην τσατσά και μπήκα στο δωμάτιο για να απολαύσω την διαδρομή μου στην Disneyland, πριν καλά καλά προλάβω να γδυθώ η Άνναμπελ μπήκε στο δωμάτιο, άρχισα να γλείφω τα βυζάκια της και να της δίνω φιλάκια στο στόμα ενώ αυτή χαϊδεύει το πέτρινο εργαλείο μου, αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω και ενώ βλέπει πως στάζω από καύλα αρχίζει να ρουφάει με μανία την πούτσα μου χωρίς σκουφάκι, ξεκινάω να την γαμάω με μανία από το στόμα χώνοντας όσο πιο βαθιά στο λαρύγγι της μπορώ την καυλομένη πουτσα μου, χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια στιγμή αδειάζω μετά από περίπου 8 λεπτά το υγρό πυρ μέσα στο στόμα της, κάνοντας έτσι μια τίμια απόσβεση του εισιτηρίου. Μετά από το ικανοποιητικό άδειασμα σε αυτόν τον υπέροχο χυσοτενεκέ, κάθισα ένα τέταρτο σε ένα πεζούλι στην αρχή της Jason’s να πιω την Fanta μου για παν ενδεχόμενο και εκεί είδα την Άνναμπελ με πολιτικά να κατεβαίνει με την τσάτσα τον δρόμο, ομόλογο ότι καύλωσα στην ιδέα να την πηδάω με τα πολιτικά της, την ρώτησα τι ώρα επιστρέφει στο πορνόσπιτο και μου απάντησε 6:00μμ, περιμένω πως και πως να έρθει το απόγευμα να πάω για δεύτερη φορά σήμερα να εκτονωθώ στον τενεκέ μου. Την προτείνω σε όσους έχουν βαρεθεί το κλασικό πίπα-γαμήσι και τελείωμα στο σκούφο και θέλουν πιο ανωμαλιάρικες περιπέτειες. Εύχομαι σε όλου να έχετε μια όμορφη μπουρδελομέρα ! Είμαι ο Μπουρδελομαχητής1999 και αυτή ήταν η σημερινή μου εμπειρία.
Πάρε και κανένα βιμπραμισίν μαζί με τη φαντα. Εδώ ο Κορωναίος και τα αφροδίσια δίνουν και παίρνουν. Και λίγοι το παραδέχονται.

Την Άναμπελ παρεπιπτόντως την έχει περάσει και ο πολλάκις νοσών από Κορωναίο δίμτριξ αλλά και ο άλλος,τον ξέχασα ,που έπαθε ουρολοίμωξη.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Παιδιά έχει πάρει κανείς την Έλλη ξανθο μιλφ από εξηκιου18 έχετε γνώμη???όποιος ξέρει ας μου πει, ευχαριστώ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επί την ευκαιρία οι μεγαλογαμικουλες και μέγκα-ενημερωτες του νήματος (βλ. Παπαροτηλεόραση,Άπτηνο πτηνό,Βουβωνοκοιλης Δούδος,κι εκείνος ο κρυφογκεης με το πακμαν άβαταρ τί απέγιναν;
Βρήκαν όλοι γκόμενες;
:think::think::think::hmm::tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλημέρα συνάδελφοι! Αν και μπουρδελομαχιτής απο το 2015 όπως και αναγνώστης του Forum από το 2017, αποφάσισα σήμερα, μετά από 6 χρόνια πορνοκαριέρας να ανοίξω λογαριασμό ώστε να συμβάλω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ στην υπέροχη πορνοενημέρωση και κριτική εμπορεύματος στο φόρουμ. Σήμερα λοιπόν μετά από αϋπνίες και έντονες βραδινές καύλες αποφάσισα στις 5:10πμ να επισκεφτώ το Metaxy Hills, έφτασα περίπου στις 5:30πμ και άρχισα να διασχίζω την Jason’s Street, μετά από την αναζήτηση ενός αξιόλογου πορνίδιου στο Mall, μη βρίσκοντας κάτι που να γεμίζει τα γούστα μου μετά απο μια μικρή αναζήτησή σε 3-4 μπουρδελόσπιτα ακόμα έφτασα στην Ιάσονος 32 όπου με υποδέχτηκε η κοντούλα πεταλουδίτσα που ακούει στο όνομα Άνναμπελ, ήταν 5:50πμ και γνωρίζοντας πως οι περισσότεροι οίκοι κλείνουν στις 6:00πμ είπα να το παίξω safe και να αδειάσω τον μαγικό ζωμό μου στην γλυκιά μαγισσούλα μας, χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσα το κόκκινο εισιτήριο στην τσατσά και μπήκα στο δωμάτιο για να απολαύσω την διαδρομή μου στην Disneyland, πριν καλά καλά προλάβω να γδυθώ η Άνναμπελ μπήκε στο δωμάτιο, άρχισα να γλείφω τα βυζάκια της και να της δίνω φιλάκια στο στόμα ενώ αυτή χαϊδεύει το πέτρινο εργαλείο μου, αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω και ενώ βλέπει πως στάζω από καύλα αρχίζει να ρουφάει με μανία την πούτσα μου χωρίς σκουφάκι, ξεκινάω να την γαμάω με μανία από το στόμα χώνοντας όσο πιο βαθιά στο λαρύγγι της μπορώ την καυλομένη πουτσα μου, χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια στιγμή αδειάζω μετά από περίπου 8 λεπτά το υγρό πυρ μέσα στο στόμα της, κάνοντας έτσι μια τίμια απόσβεση του εισιτηρίου. Μετά από το ικανοποιητικό άδειασμα σε αυτόν τον υπέροχο χυσοτενεκέ, κάθισα ένα τέταρτο σε ένα πεζούλι στην αρχή της Jason’s να πιω την Fanta μου για παν ενδεχόμενο και εκεί είδα την Άνναμπελ με πολιτικά να κατεβαίνει με την τσάτσα τον δρόμο, ομόλογο ότι καύλωσα στην ιδέα να την πηδάω με τα πολιτικά της, την ρώτησα τι ώρα επιστρέφει στο πορνόσπιτο και μου απάντησε 6:00μμ, περιμένω πως και πως να έρθει το απόγευμα να πάω για δεύτερη φορά σήμερα να εκτονωθώ στον τενεκέ μου. Την προτείνω σε όσους έχουν βαρεθεί το κλασικό πίπα-γαμήσι και τελείωμα στο σκούφο και θέλουν πιο ανωμαλιάρικες περιπέτειες. Εύχομαι σε όλου να έχετε μια όμορφη μπουρδελομέρα ! Είμαι ο Μπουρδελομαχητής1999 και αυτή ήταν η σημερινή μου εμπειρία.
Άρχοντας σε όλα σου, καλωσήρθες, να πω ότι δεν υπήρχε πιο πετυχημένη ορολογία για να περιγράψεις την Άναμπελ.. ''Χυσοτενεκές'' .Εύγε..!!!:2funny::2funny::rockon:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Σε δελτίο ειδήσεων πρέπει να σε πάνε εσένα μεγάλε χαχαχ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom