Καλημέρα συνάδελφοι! Αν και μπουρδελομαχιτής απο το 2015 όπως και αναγνώστης του Forum από το 2017, αποφάσισα σήμερα, μετά από 6 χρόνια πορνοκαριέρας να ανοίξω λογαριασμό ώστε να συμβάλω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ στην υπέροχη πορνοενημέρωση και κριτική εμπορεύματος στο φόρουμ. Σήμερα λοιπόν μετά από αϋπνίες και έντονες βραδινές καύλες αποφάσισα στις 5:10πμ να επισκεφτώ το Metaxy Hills, έφτασα περίπου στις 5:30πμ και άρχισα να διασχίζω την Jason’s Street, μετά από την αναζήτηση ενός αξιόλογου πορνίδιου στο Mall, μη βρίσκοντας κάτι που να γεμίζει τα γούστα μου μετά απο μια μικρή αναζήτησή σε 3-4 μπουρδελόσπιτα ακόμα έφτασα στην Ιάσονος 32 όπου με υποδέχτηκε η κοντούλα πεταλουδίτσα που ακούει στο όνομα Άνναμπελ, ήταν 5:50πμ και γνωρίζοντας πως οι περισσότεροι οίκοι κλείνουν στις 6:00πμ είπα να το παίξω safe και να αδειάσω τον μαγικό ζωμό μου στην γλυκιά μαγισσούλα μας, χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσα το κόκκινο εισιτήριο στην τσατσά και μπήκα στο δωμάτιο για να απολαύσω την διαδρομή μου στην Disneyland, πριν καλά καλά προλάβω να γδυθώ η Άνναμπελ μπήκε στο δωμάτιο, άρχισα να γλείφω τα βυζάκια της και να της δίνω φιλάκια στο στόμα ενώ αυτή χαϊδεύει το πέτρινο εργαλείο μου, αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω και ενώ βλέπει πως στάζω από καύλα αρχίζει να ρουφάει με μανία την πούτσα μου χωρίς σκουφάκι, ξεκινάω να την γαμάω με μανία από το στόμα χώνοντας όσο πιο βαθιά στο λαρύγγι της μπορώ την καυλομένη πουτσα μου, χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια στιγμή αδειάζω μετά από περίπου 8 λεπτά το υγρό πυρ μέσα στο στόμα της, κάνοντας έτσι μια τίμια απόσβεση του εισιτηρίου. Μετά από το ικανοποιητικό άδειασμα σε αυτόν τον υπέροχο χυσοτενεκέ, κάθισα ένα τέταρτο σε ένα πεζούλι στην αρχή της Jason’s να πιω την Fanta μου για παν ενδεχόμενο και εκεί είδα την Άνναμπελ με πολιτικά να κατεβαίνει με την τσάτσα τον δρόμο, ομόλογο ότι καύλωσα στην ιδέα να την πηδάω με τα πολιτικά της, την ρώτησα τι ώρα επιστρέφει στο πορνόσπιτο και μου απάντησε 6:00μμ, περιμένω πως και πως να έρθει το απόγευμα να πάω για δεύτερη φορά σήμερα να εκτονωθώ στον τενεκέ μου. Την προτείνω σε όσους έχουν βαρεθεί το κλασικό πίπα-γαμήσι και τελείωμα στο σκούφο και θέλουν πιο ανωμαλιάρικες περιπέτειες. Εύχομαι σε όλου να έχετε μια όμορφη μπουρδελομέρα ! Είμαι ο Μπουρδελομαχητής1999 και αυτή ήταν η σημερινή μου εμπειρία.