Πριν 3 ώρες περίπου.
Είμαι στην διδύμου,μπαίνω στο 18 βλέπω την αλιονα,είχε τρία πελατακια και βιαζόταν να κλησει,για σας.Μπαινω στο δίπλα,βλέπω ένα πράγμα που δεν βλέποταν.Μπαινω και στο 22 και βλέπω επίσης μια Λίντα,κάτι από λ που έκανε φουλ,αλλά ήταν επίσης χαλιά.Ανεβηκα προς Φώκαιας.Στα σπίτια που είναι προς Αχαρνών.Ανεβηκα στον όροφο που είναι δεξιά με την μπλε πόρτα.Ειδα ένα πάρα πολύ όμορφο πλάσμα,αλλά δεν έκατσα.Μελαχροινη πολύ ωραίο σώμα,μακρύ μαλλί και σχετικά ντροπαλή θα λεγα.Ειπα θα ξαναπεράσω και μόνο που δεν άκουσα τίποτα καριολικια από την τσατσά.Αποτελεσμα μπήκα στο δεξιά που έχει δύο εισόδους και Φώκαιας και Αχαρνών.Εκει βρήκα το άλλο κουκλάκι την Αννίτα.Ξανθια αδύνατη,μικρό βυζί,γύρω στα 22 μάλλον. Έδωσα παράβολο και μέσα.Η κοπέλα ευγενική,πρόγραμμα άκα χωρίς τίποτα άλλο,επειδει έχει το μικρό της ηλικίας και εγώ είμαι λίγο ηλίθιος με αυτά με έπιασε άγχος.
Ντροπή όπως θες πες το.Ομως ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη.
Η πίπα της μονότονη γρήγορηε δόντι που εμένα με πόνεσε και δεν μπορούσα να έρθω σε στύση.Τελικα όταν πέρασε σε μπαλάκι ρουφηγμα γλυψιμο έγινε το καλό και το κακό μαζί.Λογο άγχους ήρθα και δεν μπόρεσα να την πάρω.Πιστευω είναι καλή περίπτωση,βέβαια είχε απανωτά δωμάτια,οπότε θα δείξει εάν αντέξει η όχι.Σορρυ για τα νούμερα και οδούς,δεν τα πάω καλα