Σε συνέχεια της χθεσινής μου βόλτας, έφτασα στη Λιοσίων κατά τις 22:00
Δεν ξέρω τις πουτάνες διότι δεν πηγαίνω συχνά στα 'δελα του εικοσάρικου, όποιος θέλει ας με διορθώσει ή ας προσθέσει κάτι.
Χωματιανού
Κλειστά
Λιοσίων
Σχεδόν όλα ήταν κλειστά, μόνο ένα πριν την Εξηκίου βρήκα ανοιχτό. Εργαζόταν μια milf, με ξανθό μαλλί, ωραίο βυζί, λίγη κοιλίτσα και φουλ πρόγραμμα. Κανονικό φουλ, όχι μαλακίες. Ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στο σαλόνι, φαινόταν τίμια πάντως.
Α, και ένα άλλο ήταν ανοιχτό με μια Κατερίνα μέσα, milf με μαύρο κοντό μαλλί η οποία συζήταγε με την τσατσά αν η τιμή είναι 20 ή 15
Εξηκίου
Στα σκαλιά καθόντουσαν 3-4 (τσατσάδες και πουτάνες). Στο δεξιό είχε μία που τρωγόταν με ακάποτο τρομπόνι (γύρω στα 35 την έκοψα), στο μεσαίο είχε μια κακάσχημη mature που νόμιζα πως ήταν η τσατσά, στο αριστερό είχε ένα σοβιετικό σκυλί με ξανθό μαλλί και ακάποτο τσιπούκι.
Βέργας
Λοιπόν, εδώ αρχίζουν τα καλά (επιτέλους) και σίγουρα θα χρειαστώ την άποψη του παντογνώστη Σμύρνη.
3 Στο δεξιά, μια αδελφάρα που κάνει τον τσάτσο μου παρουσίασε έναν ΑΓΓΕΛΟ. Μια αιθέρια ύπαρξη, με αλαβάστρινη επιδερμίδα, καταγάλανα μάτια, κορμί λαμπάδα και ξανθό μαλλάκι. Αναρωτιέμαι όμως αν λέει τίποτα μέσα, μιλάμε πάντως για κούκλα, καμία σχέση με τα σκουπίδια που βλέπω συνέχεια να λέτε πως είναι ωραίες. Επειδή τα έχασα με το που την είδα δεν συγκράτησα τι πρόγραμμα κάνει.
Στο αριστερά είχε μια χοντρή οπότε δεν έκατσα να τη δω, στον όροφο είχε μια ομορφούλα με ωραίο κώλο, κόκκινο μαλλί και ακάποτο τσιμπούκι. Μαζί της ήταν μια milf η οποία φαινόταν πως γαμιέται καλά και δεν σου σπάει τα αρχίδια.
Στα απέναντι δεν θυμάμαι τι είχε, νομίζω πάντως πως στο πιο αριστερό ήταν η Μπαρμπόρα(;) κόκκινο μαλλί και προφανές εγκεφαλικό κάψιμο. Σε ένα υπόγειο είχε δύο σοβιετικά milf, η μία με μαύρο καρέ μαλλί και ή άλλη με ξανθό μέχρι τους ώμους. Προσοχή, κάνουνε απλό πρόγραμμα και βαράνε την πόρτα στο 7λεπτο.
Στα υπόλοιπα της Βέργας δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο, νομίζω κάτι matures ήταν που είχαν σπάσει από την πούτσα και τα χρόνια.
Επειδή είχε νυχτώσει και δεν είχα πως να γυρίσω πίσω, επίσπευσα τη βόλτα μου και επισκέπτηκα ελάχιστα στη Φυλής και πέριξ.
Απ'όσα πήγα έχουμε και λέμε
Αχαρνών
85 Κλειστό, κρίμα διότι έχω ακούσει πως εργάζεται ένα σκληρό σκυλί του πολέμου.
Έλλης
Είχε 3 ώριμες κλώσσες, τίποτα αξιόλογο, απλώς οι δύο τουλάχιστον δεν ήταν χοντρές. Σε κάτι τέτοιες πάντως πάνε όσοι ψάχνουν πιο ''ρομαντικά'' προγράμματα.
Διδύμου
27Είχε δύο μιλφάκια, η μία ξανθιά, κοντούλα και στρουμπουλή και η άλλη πλαδαρή και μαυρομάλλα. Το δυνατό χαρτί του οίκου (Βικτώρια;) έλειπε.
18 Μια Αλιόνα με ακάποτο τσιμπούκι, δεν ήταν η γνωστή gilf, πρόκειται περί συνωνυμίας. Το υπόγειο κλειστό.
22 2 μπάζα, πάμε παρακάτω
Τα υπόλοιπα της οδού κλειστά
Φυλής
Δεν μπήκα σχεδόν σε κανένα, πάντως πρεζόνια είδα ελάχιστα. Ήταν μαζεμένα σε ένα ισόγειο και δίπλα κάτι αραπάδες μαγείρευαν και είχαν σκυλοβρωμίσει όλη τη γειτονιά. Αν έχασε κανείς το σκύλο του του έχω δυσάρεστα
Στη γωνία με Φωκαίας, είχε μια με γυαλάκια και ακάποτο τσιμπούκι. Φαίνεται καλή περίπτωση.
109 Στο ισόγειο μόλις είχε φύγει η Όλγα, skinny σωματότοτυπος και ξανθό αγορέ μαλλί. Στη θέση της ήταν η milf με το τατουάζ στο μπράτσο και τη χαρακτηριστική παντομίμα του τσιμπουκιού που κάνει κάθε φορά.
Στον όροφο είχε τη Νέλη και μια άλλη ασχημομούρα. Και οι 2 τους ήταν γύρω στα 40, με ακάποτο στοματικό και καλή διάθεση. Φαίνονται καλές περιπτώσεις.
Θα σας πω και μια ιστορία επί την ευκαιρία αν και δεν είμαι καλός στην περιγραφή/διήγηση.
Η Νέλη ήταν κουρασμένη και νύσταζε στο σαλόνι, έγειρε λοιπόν στον ώμο μου και περιμέναμε να βγει η άλλη (αν ήξερα πως ήταν θα την είχα κοπανήσει). Μιλήσαμε στα αγγλικά μιας και ελληνικά ΔΕΝ, και μου έλεγε τα δικά της. Σε κάποιο σημείο και αφού εγώ είχα καυλώσει και ήμουν έτοιμος να τη γαμήσω στο σαλόνι, μπήκε κάποιος νταβατζής/πατρόνας/εραστής/και 'γω δεν ξέρω τι, και αυτή τινάχθηκε σαν να τη χτύπησε το ρεύμα τρέχοντας κοντά του.
Καθόμουν σαν ΜΑΛΑΚΑΣ και χρησιμοποιούσα την μετάφραση στο google (μιας και δεν σκάμπαζε και πολλά από αγγλικά), της έλεγα πως φαίνοταν γλυκό κορίτσι και κάτι τέτοιες μαλακίες μπας και πηδήξω στο τσάμπα, και μόλις ήρθε ο άλλος ο ρωσομπλιατ αυτή μόνο τεμενάδες δεν του έκανε και εμένα με ΕΧΕΣΕ.
Να σας γίνει μάθημα πιρφόροι και αγαπούληδες πως οι πουτάνες (εργαζόμενες και μη) γουστάρουν σκληρό και απαξιωτικό γαμήσι. Τους αγαπούληδες, τους ευαίσθητους και τους ρομαντικούς τους έχουν για να τους τα τρώνε και για να τις βγάζουν έξω βόλτα.
Τέλος μαθήματος.
Φωκαίας
27 Στο υπόγειο είχε την Άννα (αυτή από το
μεταξουργείο που την είχε δει και call girl) και την Εμανουέλα. Η μία ξανθιά, η άλλη μελαχρινή, και οι δύο λεπτοκαμωμένες. Στο ισόγειο είχε την Άννα, γνωστή φάτσα της περιοχής, η οποία βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι και τριβόταν στους πελάτες. Στον όροφο είχε δύο μέτριες που προσπαθούσαν -λόγω της αναδουλειάς- να γραπώσουν το πρώτο θύμα που έμπαινε μέσα.
25 Στον όροφο είχε αυτήν με τα πλαστικά βυζιά και το απλό πρόγραμμα, στο ισόγειο βγήκε ξεβράκωτη αυτή η μαλακισμένη με το αλήτικο υφάκι και το μακρύ μαλλί.
24 Είχε μια μικρούλα Ρουμάνα, το κούναγε το κωλαράκι της καλά στον στύλο και φαινόταν πως είχε τεράστια ανάγκη ένα γαμήσι γεμάτο πάθος και έρωτα. Μαζί της η ευγενική και γλυκιά τσατσά που όλο προσπαθώ να τη ρίξω και όλο χυλόπιτες τρώω.
Σε γενικές γραμμές αυτά. Κουράστηκα με το γράψιμο και έφαγα πολύ χρόνο, ωστόσο ήταν ένα καλό τεστ για τη μνήμη μου ώστε να δω τι συγκράτησα από εχθές.
Κλέινοντας. στα μπουρδέλα του εικοσάρικου έχουμε ασύγκριτα καλύτερη εμφάνιση και συνήθως περισσότερες παρεχόμενες υπηρεσίες. Πολλές από τις φάτσες όμως είναι γνωστές και χρειάζεται οπωσδήποτε μια ανανέωση. Έβλεπα πουτάνες που τις είχα γνωρίσει για πρώτη φορά πριν χρόνια, δηλαδή έλεος. Υποτίθεται πάμε για την ποικιλία, όχι για να (αερο)γαμάμε τις ίδιες και τις ίδιες.
Καλές βόλτες και μακριά από φόλες.