Καλησπέρα απο τον κύριο γκρινιάρη ... Θυμάμαι παλία που έγραφα στο φόρουμ όλα τα καλά περίεργα που μου τύχεναν ήταν ενας χχχweed something που με έκραζε και μου έλεγε ότι όλα τα περίεργα σε εμένα συμβαίνουν. Τώρα μόνο αρνητικά έχω να πώ ... Έχω χαλάσει 200 ευρο σε 3 μέρες και απο αυτά το 1 εικοσάρικο max value τα 2 ήταν μέτρια γαμήσια και όλα τα άλλα πεταμένα λεφτά... Δίαβασα καλές κρητικές για το δυδύμου 27 είχα προσπαθήσει να πάω τις 2 προιγούμενες μέρες αλλά όπως έκανα δεξία απο φυλής ο δρόμος ήταν κατελημένος απο πρεζάκια... 2 φορες αυτό. Φοβήθηκα και έκανα μεταβολή. Σήμερα έκανα τον κύκλο και τελικά πήγα. Και όπως μπήκα, βγήκα κιολάς. Είχε 2 γιαγίαδες μέσα το τσαρδί ουτε τσάμπα δεν τις πήδαγα πόσο μάλλον να πληρώσω κιολας αν έιναι δυνατον.... Αφου δεν βρήκα κάτι καλό θυμήθηκα μια κριτική που είχα διαβάσει στο φόρουμ για στουρνάρη 29 το μασατζίδικο. Είχα πάει 2 φορες στο παρελθόν και ήταν πεταμένα λεφτά αλλά η κριτική έλεγε για γλωσσόφιλα, ελευθερο στοματικό, 69 και θεικά γαμήσια και λεω δεν γαμίετε πάω. Μου λέει η υπεύθηνη 60 ευρο 30 λεπτα 80 1 ώρα. Οκ? ΟΚ λέω. Μην τα πολυλογώ 35 λεπτά κάτσαμε μαζί με το μασαζ απλό πρόγραμμα μόνο (ουτε καν 69)... Πάω να φύγω τι χρωστάω λέω. 100 ευρο μου λεει. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τι 100 ευρο ρε? Πέρασα τα 30 λεπτά το είχα ψιλιαστεί οτι θα φύγει το έξτρα 20ρακι άκλαφτο. Τα άλλα 20? Μου λέει ότι πείρα πρόγραμμα με λάδι και το λάδι το χρεώνουν 20 ευρο εχτρα.... Τρελάθηκα. Μου το είπες της λέω? Πως πας να με χρεώσεις για κάτι που δεν με έχεις ενημερώσει? Μου λέει νόμιζα ότι σου το έιπε η υπεύθηνη. Πείγενε μίλα μαζί της λέω εμένα μου είπε μια φράση μόνο. 60 ευρο 30 λεπτά 80 μια ώρα. Δεν σου δίνω 100. Δεν με ενημέρωσε κανείς αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. 5 λεπτά μου έλεγε ότι επειδή είναι καινούργια και νόμιζε ότι με είχαν ενημερώσει πρέπει να πληρώσω. Εγώ εκεί δεν την πλήρωνα. Στο τέλος μου λέει καλά δωσε 80....
Μου έκανε και χάρη μωρέ η γλυκούλα.... σίγα μην πληρώσω 100 ευρο για 30 λεπτά απλό πρόγραμμα wtf. Στην Πράγα 100 ευρο είναι 1 ωρα με 20χρονη , 2 εκτονώσεις, ελεύθερο και γλωσσόφιλα.
Η μόνη μου ελπίδα προς το παρων είναι το αχαρνών 85. Αμα είναι και αυτό μούφα μόνο κλάμα.
PS> Δεν ξαναγκρινιάζω για φόλες και τετία γιατί απο ότι φαίνετε η εξέρεση έγινε ο κανόνας. Άμα μου τύχει τίποτα καλό ώμος θα φροντίσω να ενημερώσω
Edit: Ήταν 2 πακιστανοί έξω απο το διδυμου και είχαν 2 κοκόρια δεμένα. Το ένα το σφάξανε μπροστά μου σε ένα δεντράκι στάζανε το αίμα.... Ρε πάμε καλά?