Λοιπόν, χθες έκανα μια βόλτα στο βρωμοκέντρο και πέρασα από
Μεταξουργείο-Λιοσίων-Φυλής.
Δεν πήγα σε όλα και όταν έβλεπα πως έχει δωμάτιο έβγαινα. Τα αναφέρω κακογραμμένα και πρόχειρα, απλώς και μόνο για να ''δώσω'' και εγώ κάτι με τη σειρά μου και να μην παίρνω μόνο.
Μεταξουργείο 20:00
Ιάσωνος
43 Η Μάγκι το γυφτάκι με μια ξανθιά milf ανατολική. Νομίζω έκαναν και οι δύο τους ακάποτο τρομπόνι.
46 Στο αριστερό μια νεαρή ανατολική με κόκκινο μαλλί, στο μέσα μια άσχημη πλαδαρή, στον όροφο ένα αποτρόπαιο και απερίγραπτο θέαμα (χοντρή, κακάσχημη, κ.λπ.) παραλίγο να με κάνει να ξεράσω και να σκεφτώ πόσο χαμηλά έχω ξεπέσει.
Δίπλα από το 46, στα καινούρια που άνοιξαν στην προηγούμενη καραντίνα, είχε κάτι μετριότητες (συνήθως υπέρβαρες με πλαδαρό σώμα). Τίποτα το αξιοσημείωτο.
37Β Είχε δύο νεαρές σε ηλικία ΄΄λατίνες'' με απλό
39 Σ'αυτό που είναι 5-6 μπουρδέλα μαζί, είδα τις κλασικές αλβανικές φάτσες με τα τετράγωνα κούτελα και τα απλά προγράμματα.
31 (χόστελ) Η κουνίστρα ο τσάτσος μου παρουσίασε δύο μπάζα τα οποία δεν βλέπονταν, νομίζω πως έκαναν ακάποτο τρομπόνι. Του είπα πως προτιμώ να πηδήξω αυτόν παρά αυτές.
Απέναντι από το χόστελ έχει αυτό που άνοιξε πέρυσι και δούλευε στα κρυφά ενώ είχαμε lockdown. Στο ισόγειο είχε μια Πατρίτσια, ήταν τόσο αδιάφορη που ούτε την εμφάνιση της δεν συγκράτησα. Στον όροφο είχε το πιο όμορφο κορίτσι που είδα στο βόθρο του Μεταξουργείου, μία Άνα Μπέλα με ακάποτο τσιμπούκι. Στο διπλανό 'ρδελο του ορόφου είχε μια νεαρή μαυρομάλλα με καλό σώμα και απλές προσφερόμενες υπηρεσίες.
30β Ήταν τρεις μέσα, όλες τους παχουλές και άσχημες (όπου βλέπω τέτοια εμφάνιση γίνομαι καπνός και δεν κάθομαι να ακούσω προγράμματα και μαλακίες).
Στον όροφο του 30 είχε μια λεπτή γυφτοπούλα η οποία είναι χρόνια στα μπουρδέλα και προσφέρει απλό. Την έχω πετύχει σε πάρα πολλά, γνωστή γυρολόγος της περιοχής.
27Α Είχε μια μικροκαμωμένη κοπελίτσα με απλό (δουλεύει χρόνια σε αυτό αλλά ξεχνάω πως τη λένε, έχει και τατουάζ στο δεξί μέρος της κοιλιάς). Μαζί της ένα μπάζο αγύμναστο και κακοσουλουπωμένο.
19Α Στο ισόγειο είχε μια μαύρη που την έχω πετύχει 100 φορές στον όροφο (Ναόμι νομίζω). Το πάνω ήταν κλειστό.
20 Στο αριστερό είχε νομίζω μία με πλαστικά βυζιά και γυαλιά, μέσης ηλικίας και αδιάφορης εμφάνισης. Στον όροφο είχε μια με 15 ευρώ (αλβανίδα τετραγωνοκέφαλη) και μια άσχημη με 10. Στο δεξιό είχε δύο ναυάγια. Η μία ήταν Ελληνίδα γύρω στα 50 με ένα απαίσιο γαλάζιο φόρεμα και η άλλη ήταν μια νεαρή ''Ρωσίδα'' (δηλαδή Βουλγάρα ή Μολδαβή) με απλό.
1 Στο δεξιά είχε μια μεγάλη σε ηλικία ανατολική με ακάποτη πίπα. Το μεσαίο ήταν κλειστό και στο αριστερό δεν θυμάμαι.
2 Στον όροφο είχε μια μέσης ηλικίας, παχουλή με ακάποτο τσιμπούκι.
10 Είχε τρεις στο ισόγειο, ο όροφος ήταν κλειστός. Από τις τρεις η μία μόνο ''τρωγόταν'', διότι οι άλλες δύο ήταν παχύσαρκες. Μου έκανε εντύπωση ωστόσο πόσο μεγάλο κώλο είχε μία από αυτές.
Μ.Αλεξάνδρου
25 Κλειστό εδώ και καιρό, κρίμα διότι έψαχνα μία η οποία έμοιαζε με τη Μέρκελ (Σοφία λεγόταν).
28Α Η Βικτώρια με στοματικό χωρίς προφύλαξη. Στο υπόγειο δεν θυμάμαι, στο δεξιά είχε 2 πουτάνες από τις οποίες η μία με το ξανθό μαλλί με είχε κολλήσει επιχείλιο έρπη(στο πουλί). Ακάποτο τσιμπούκι αμφότερες.
Λεωνίδου
28 Στο ισόγειο δούλευε μια εμφανίσιμη ξανθιά, η οποία είχε 2-3 ελιές που προεξείχαν στο πρόσωπο της. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που την είχα ξαναδεί. Χαρακτηριστικό της πως σου χαμογελά ψεύτικα όταν σαλονάρει και όταν δει ότι φεύγεις κρεμάει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Στον όροφο είχε μια λεπτή και ελκυστική μαυρούλα.
Πέρδικα
Είχε μια χοντρομπαλού ανατολική και μεγάλη σε ηλικία, η ξανθιά τσατσά ήταν δέκα φορές καλύτερη.
Κολωνού
11 Ήταν κλειστά και τα 3
30Α Είχε την κλασική εδώ και τόσα χρόνια κοπέλα, μια ανοιχτόχρωμη ξανθιά Ρουμάνα (;) με το απλό πρόγραμμα. Στον όροφο είχε ένα σκληρό μιλφ με κοντό μαλλί που φαινόταν πως κάνει καλό γαμήσι. Τα άλλα δύο μπουρδέλα ήταν κλειστά.
47 Εργαζόταν στον όροφο μια Ελένη, ούτε που θυμάμαι ποια εννοούσε ο τσάτσος, αν είναι όμως όπως η Τζούλια τότε να μου λείπει.
48 Το συνηθισμένο σοβιετικό mature με στοματικό χωρίς πλαστικό.
Εν κατακλείδι: Είχα μήνες να κατέβω στην Πορνοντίσνευλαντ και ήμουν προετοιμασμένος για τα χάλια τα οποία θα αντίκριζα.
Οι γαμεύσιμες δεν ήταν ούτε 5 στις 50 που συνάντησα. Αναρωτιέμαι πως σας σηκώνεται και γαμάτε τέτοια τέρατα. Για τις πακιστανικές, γυφτικές και αλβανικές σκατόφατσες δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι διότι αυτά είναι προφανή και ήδη γνωστά. Απλώς σκέφτομαι πως με ναπάλμ δεν κάνεις τη δουλειά ώστε να ξεβρωμίσεις την περιοχή. Χρειάζεται μια πυρηνική όπως ο Fat Man ώστε να είσαι σίγουρος πως για τα επόμενα 100 χρόνια δεν θα ξαναφυτρώσει τίποτα από την εξαϋλωση που θα συμβεί.
Θα επιστρέψω αργότερα μέσα στην ημέρα για Λιοσίων και λίγο Φυλής, εκεί δηλαδή όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα.