Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (9 μέλη και 118 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καμμία ειρωνία, απλώς απορώ με την οπτική σου. Σκαρφίστηκες το ότι δίνει γλωσσόφιλα όχι για να εκμαιεύσει φράγκα (και ίσως να μετατρέψει και κάποιον σε τακτικό) αλλά επειδή γουστάρει κάποιον εμφανισιακά, κάτι που στη βάση του είναι φαιδρό (μιας και μιλάμε για τάνες και όλα τα δεκαροεικοσάρια είναι ίδιας αξίας για κείνες απ’ όπου κι αν προέρχονται). Έπειτα για μια τάνα το ανώδυνο και ευχάριστο πήδημα είναι αλά «πάκι», δηλαδή γαριδάκι, όχι δυνατά σφυροκοπήματα και τάκα τάκα τελείωμα.
Αλλά επειδή τα έχεις κάνει έναν χυλό στο μυαλό σου και έχεις χάψει παπά με το τσουβάλι, το κλείνω εδώ μιας και απ’ ό,τι κατάλαβα δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Δεν σού είπα ότι αυτό είναι ο κανόνας , όντως είναι η εξαίρεση. Φυσικά και το επίκεντρο είναι το χρήμα, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι μια κοπέλα μπορεί να γουστάρει κάποιον και να τον φιλάει όχι για να τελειώσει -σώνει και καλά- αλλά επειδή νοιώθει καλά μαζί του. Εμένα προσωπικά με έχει αρπάξει κοπέλα για γλωσσόφιλο στο σαλόνι και τελικά δεν μπήκα, απλώς ήθελε να μού πει ένα γεια...Υ.Γ Ευχάριστο πήδημα από Πάκηδες δεν το λες..Απλώς συμφέρουν από θέμα χρόνου, ρώτα τες πρώτα τις ίδιες να σού πουν. Grigora lefta απαντούν, σιγά μήν τους παντρευτούν κιόλας.. Και για να τελειώνει το πράμα με την πα΄ρτη σου ΝΑΙ θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερο που σημαίνει ότι και μια τάνα μπορεί να με ερωτευτεί..

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
Τύπε είναι αυτή που δούλευε στο Διδιμου 27 πριν την καραντίνα;;;
όχι ,δουλεύει κοντά 3 χρόνια Εξηκιού και πιο πρίν δούλεψε Αγκύρας 12α , μακάρι να γύριζε η Μιλένα που λές που δούλεψε για 3μήνες μέχρι να λήξει η άδεια της αλλά δυστυχώς όχι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Νομίζω ότι δεν μου έχει τύχει.
Αλλά το θεωρούσα πάντα δυνατόν να γίνει.
Σου έτυχε;
ετσι πιστευω χωρις να περνω ορκο...1-2 φορες μ χει πει πουτανα "εσυ θα περασεις επιτελους? αφου ξερεις οτι εγω ειμαι βαρδια..μ ειχε πει μια" οταν ειχα μπει μεσα δε μπορω να πω οτι καλοπερασα.Εκτος και αν απλα ηταν λαμογιο και επεσα στη περιπτωση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
στην αρχη ηταν καλη. σχετικα καλη πιπα, ωραια στησιματα και συμμετοχη ελαφρως.
μετα που τη δασκαλεψε η τζανινα, καραφολεψε του κερατα.
λωριδες πηγε να μου τονε κανει στην πιπα τη δευτερη φορα... οπως κοβουν οι μπαρμαναρεοι τα αγγουρακια και τα καροτακια φαση.
αγαπημενη του @claimain ❤️
τζανινα αλλη βρωμιαρα απο κει,καθε φορα που παω να βγω απο τη πορτα να φυγω ειναι και με την ατακα στο στομα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
τώρα live

...

Ιάσωνος 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Εύα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Αυτή είναι η παλιά καλή Χριστίνα του ΜΑ 28 που πλέον δεν βγάζει ρούχα και χτυπούν στο 7-λεπτο;

Επίσης αυτή η Εύα λέει τίποτα;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Όσα έχουν γραφτεί τις προηγούμενες μέρες, Φυλής/Φωκαίας ειδικά είναι οι ίδιες και οι ίδιες.

Maximos88

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Ξερουμε στο κολωνου 11α τι ωρες δουλευει η Λαουρα;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτή είναι η παλιά καλή Χριστίνα του ΜΑ 28 που πλέον δεν βγάζει ρούχα και χτυπούν στο 7-λεπτο;

Aαα λες τη Χριστίνα που έχει τα νεύρα της που δούλευε και στο Ι 39..όχι ..Ο Σμύρνης λέει μάλλον τη Ρωσίδα τη Χρισ΄τινα η οποία είναι πολύ καλή..!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Aαα λες τη Χριστίνα τη Ρωσίδα, πολύ καλή..!!
Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά έγραψαν (;) ότι βιάζεται πολύ πλέον.

Επιλέγω στόχους για την κάθοδό μου στην Αθήνα σε μερικές μέρες, να πάω καρφωτός.. :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232

Τη Χριστίνα που λέω μόνο στο 44 την έχω πετύχει καλό σώμα καλή πιπα δε βιάζεται αλλά μέχρι εκεί, την Εύα δεν την έχω πάρει πήρα σήμερα την Εύα τη μιλφ από 44β μεσαίο όροφο και έχω στείλει κριτική

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
ΝΑΙ θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερο που σημαίνει ότι και μια τάνα μπορεί να με ερωτευτεί..
Αδερφε νομιζω οτι οι μεγαλυτερες πουτανες δεν πληρωνονται καν και το να σ ερωτευτει μια πορνη δεν εχει διαφορα απο μια καθημερινη κοπελα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αδερφε νομιζω οτι οι μεγαλυτερες πουτανες δεν πληρωνονται καν και το να σ ερωτευτει μια πορνη δεν εχει διαφορα απο μια καθημερινη κοπελα
Ακριβώς Συνουσιαστή, δυστυχώς κάποιοι ξεχνούν ότι αυτά τα κορίτσια είναι άνθρωποι. Και καμιά φορά θέλουν κι αυτές μια αγκαλιά

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τώρα live. Πέσιμο Βάτσων στο στουδιο Αριστοτέλους 6. Τί θέλουνε πάλι ρε τα μουνόπανα; Ούτε να γαμησεις δεν μπορείς σαν άνθρωπος.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μού έχει τύχει στο I 39 να μού πει μια καριόλα ''γιατί δε μού δίνεις 50 για μισή ώρα'' κι όχι μία φορά αλλά 2. Της λέω : ''Άντε πάλι τα ίδια μού τα 'χεις πρήξει...'' Δεν είναι όμως όλες μουνόπανα .Κάποιες με έχουν κρατήσει και 20λεπτο , άλλες 17 λεπτά άλλες 14..και μιλάμε για δεκάευρο πάντα..Φυσικά και ανπτύσσονται ανθρώπινα συναισθήματα με τις κοπέλες , όποιος δεν το πιστεύει αυτό ζει σε βαθειά παρακμή..

paparounosporos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
0
Μάγκες, γνωρίζει κανεις αν δουλεύει η Κωνσταντίνα η αγρινιωτισσα;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μού έχει τύχει στο I 39 να μού πει μια καριόλα ''γιατί δε μού δίνεις 50 για μισή ώρα'' κι όχι μία φορά αλλά 2. Της λέω : ''Άντε πάλι τα ίδια μού τα 'χεις πρήξει...'' Δεν είναι όμως όλες μουνόπανα .Κάποιες με έχουν κρατήσει και 20λεπτο , άλλες 17 λεπτά άλλες 14..και μιλάμε για δεκάευρο πάντα..Φυσικά και ανπτύσσονται ανθρώπινα συναισθήματα με τις κοπέλες , όποιος δεν το πιστεύει αυτό ζει σε βαθειά παρακμή..
Έτσι κ εγώ δύο εμπειρίες που είχα, με το που με βλέπει η κοπέλα πρώτη φορά με τραβάει δωμάτιο, δεν με άφηνε να φύγω.
Μέσα φιλιά συνέχεια, που τελειώνω καθόταν κ με φιλούσε πάλι αγκαλιά και με κοιτούσε στα μάτια.
(Λογικά της άρεσα και ακολούθησα και εγώ πολύ ευγενικά να νιώσει ωραία αν κ είχα ενδοιασμούς για γλωσσόφιλα κτλπ).

Άλλη επίσης που την έλεγαν φόλα κ ξεπετάχτρα, μπήκε μέσα μου ανέβηκε στην αγκαλιά, μου χόρευε κ έπεσε καλό χαμούρεμα.
Αφού τελειώσαμε έκατσε μέσα και μιλάγαμε σύνολο 25-30'..

Είναι τί θα τούς βγάλεις.

Στο δεκαρικάκι αυτά..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γαμω τη γκαντεμιά μου δηλαδή. Το απέναντι το Αριστοτέλους 5 δεν το πείραξαν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom