Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (6 μέλη και 90 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είδα επιτέλους και την Καριολίνα απέναντι. Μιγού αλόγα με μπραζίλιαν κωλο. Η Βιολέτα κλασσικά μετα βίας στεκόταν στα πόδια της. Η τσαδύο πήγε να με ψυχοαναγκασει στο δώματιο. Δηλαδή ανάμεσα στις εμετικές τείνω στη Νικόλ. Άντε και στις εξωτικές βραζιλιάνικες κωλάρες για μία φορά.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αλλά τέτοια μαλακια δεν μου είχε τύχει όταν γαμουσα στα κλειστά . Τώρα που είναι ανοιχτά κάναν πέσιμο οι βαβάτσοι; Με ποιο αιτιολογικό άραγες;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ναι ,σίγουρα ο κορεσμός είναι μέσα στο παιχνίδι και γι' αυτό προτιμούμε την ποικιλία.
Το θέμα είναι σε πόσα έρχεται; Στο τρίτο το πολύ τις βαριέμαι ήδη αν πηγαίνω συνεχόμενα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Αλλά τέτοια μαλακια δεν μου είχε τύχει όταν γαμουσα στα κλειστά . Τώρα που είναι ανοιχτά κάναν πέσιμο οι βαβάτσοι; Με ποιο αιτιολογικό άραγες;
Ξέρεις πόσα πεσίματα γίνονται? το ότι δεν έχει τύχει να τα δεις δια ζώσης δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξαναγίνει, και όταν ήταν "κλειστά" γινόντουσαν, οι λόγοι πάντα είναι πολλοί

Jokerdreamer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
25
Πόντοι
0
συνέχεια live

Χωματιανου 11α κλειστό

Χωματιανου 11β Αντριανα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα, ωραίο πεταχτώ κωλαράκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε (επιλεκτικά κάνει ελεύθερο στοματικό) και τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα καστανοξανθη λεπτή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 δεξιά Εύα ξανθιά χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Όλγα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο κότσο σώμα με πιασιματα 1.5αρι βυζι και Λαρίσα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί ακόμα πιο χοντρή από την Εύα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστό.

Βεργας 6β Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι,μεγάλο τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και Αναστασία ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δίπλα δεξιά στο υπόγειο κάνουν εργασίες

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η Βραζιλιανα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα γιατί προσέχουν για να έχουν όπως είπαν... κάνουν και παρτουζα.

Τροφωνιου 13 όροφος Κέλι η ξανθιά Ελληνίδα γυρολόγος μιλφ, ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, με πρωκτικο και αν έκανα ντουζάκι και ελεύθερο στοματικό.

Κνιδου 18 κλειστό.

Τροφωνιου, Βεργας κλπ έχουν κορδέλες με χαρτιά Α4 που ειδοποιούν να μην σταθμεύουν τα αμάξια γιατί αύριο Παρασκευή 25/6 θα γίνουν εργασίες ασφαλτροστρωσης.
Τύπε μου κατ αρχήν χαρά στο κουράγιο σου με τέτοια θερμοκρασία που μας παρέχεις έκτακτα ρδελοnews...εχω απορία για την Αλεξάνδρα ελληνογερμανίδα απο Βέργας 2 που αναφέρθηκε..είναι μήπως μια που έχει παίξει και σε τσόντες η καμία σχεση?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
.εχω απορία για την Αλεξάνδρα ελληνογερμανίδα απο Βέργας 2 που αναφέρθηκε..είναι μήπως μια που έχει παίξει και σε τσόντες η καμία σχεση?
Καμία σχέση, ίσως την μπερδεύεις με την παλιά καραβάνα τη Τζούλια τη ρωσοφιλανδη...

Τελευταία τροποποίηση:

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
« ...η κοπέλα που ΔΕΝ κατονόμασε ο dodos... » --> Το έκανε έμμεσα και συγκεκριμένα έγραψε:
«Στο Φώκαιας 24 εθεάθη καινούριο κορμί για τον οίκο σε απογευματινή βάρδια!! Πιο αδύνατη από την Ανίτα, πραγματικό και όμως αληθινό...
Τζούλια η "καινούρια" σε μελαχρινό, ίσως και γύφτικο αλλά είναι όμορφη. Περιμένω να ακούσω που έχει ξενοδουλέψει, στην τύχη λέω Φιδιππίδου 11Α.»
!!!!ποοοο ρε δυσκολία, ούτε γραμμική άλγεβρα τέτοιο πράμα "να ούμε"!!!:2funny::2funny::2funny:

«αλλά εννοούσες το Φωκ. 24» ---> Εκεί επανεθεάθη ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα;;

Και για να κλείσω, αντί να ζητήσεις έστω διευκρινίσεις αφού σε μπέρδεψαν όλα αυτά τα -και καλά- ακατανόητα και ανακριβή, έσπευσες να μου την πεις επειδή δήθεν δεν ανέφερα τίποτα για τη τύπισσα, τη στιγμή που ΚΑΙ είχα αναφέρει (εκεί που την είδα εγώ) ΚΑΙ μόλις εντόπισα ξανά τα ίχνη της (μέσω ντόντου) βγήκα επίσης και το είπα (στον ίδιο, με σχόλιο κιόλας του τύπου «τρεχάτε να τη γαμήσετε»). Είπες και ένα άλλο ανέκδοτο περί Μπαμπινιώτηδων αλλά κάνω πως δεν το είδα!

Και στη τελική δεν βρίσκω λόγο να την πέσεις σε μένα τη στιγμή που ο ντόντος την είδε πιο πρόσφατα και απ’ ό,τι διαπίστωσα, το δικό του κείμενο σε μπέρδεψε.

Υ.Γ.: πέρνα μια βόλτα από το κοράσιο να μας πεις εντυπώσεις και με την ευκαιρία να ξεθολώσεις κιόλας.
Παιδιά αν λέμε μια μαυριδερή πιτσιρίκα με αδύνατο καλό κορμάκι που κάνει απλό πρόγραμμα στο Φ24 δεν αξίζει καθόλου.
Μέσα ΠΟΛΥ τυπική και μόλις χαμογελάσει ή μιλήσει καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται στο σαλόνι.

Βέβαια είναι πολύ νέα και αν αυτό είναι αρκετό για κάποιους οκ αλλά γενικά το ψιλοέκλαψα το 20άρικο

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αν κάποια στιγμή περάσω από Φωκαίας, θα ρωτήσω αν θα ξαναέρθει η Ρίτα, η ξανθιά Ρωσίδα.
Εμφανίστηκε τελευταία φορά κατά την έναρξη της λειτουργίας των οίκων.
Έπειτα, όταν ξαναπέρασα, μου είπε η τσατσά ότι ήταν στην πατρίδα της για διακοπές.
Κατόπιν έκλεισαν οι οίκοι. :confused:

Ακόμα, θα ήθελα να ξέρω τι έγινε μια μικρούλα Άννα με φουλ στο Φωκαίας 7Β. Κοντούλα, σγουρό μαλλί. Την έλεγες και πετίτ νομίζω. Είχα τόσους ενδοιασμούς που δεν πέρασα ποτέ και τελικά δεν την ξαναείδα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ξέρεις πόσα πεσίματα γίνονται? το ότι δεν έχει τύχει να τα δεις δια ζώσης δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξαναγίνει, και όταν ήταν "κλειστά" γινόντουσαν, οι λόγοι πάντα είναι πολλοί
Καλά όταν ήταν 'κλειστά',τώρα η δικαιολογία ποια είναι;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο πόστο τους βυζαρου και λοιπές. Το πέσιμο ήταν μάλλον συνεννοημένο για να μην πάω να γαμησω.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Πήγα κι άδειασα στη Βάλια τελικά. Κλασικό αλβανέζικο προφίλ χωρίς σαγωνι. Δεν με ενθουσίασε μετά βίας μου σηκώθηκε. Ξεκίνησα για τη βυζαρου τη Βικτώρια και κατέληξα στη Βάλια. Γαμω τον Κούλη μου γαμω.
Για ποια Βικτωρια λες φιλε γιατι εχω μπερδευτει?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για ποια Βικτωρια λες φιλε γιατι εχω μπερδευτει?
Η Βικτώρια είναι των στουδιο. Παλαιά καραβάνα στο κουρμπετι. Τεράστιοι βυζοι χωρίς να είναι βόιδι. Πρέπει να 25 χρονών τώρα πάνω κατω

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Παιδες εγω ειμαι συχνος πελατης λ73. Δυο κοριτσια σε καθε οροφο παλευουν καθε μερα δεν βλεπω να ρχεται οχι νεο αιμα αλλα ουτε οι παλιες που ειχε κι αυτο ειναι κακο για το χωρο γενικα πολυ ανασφαλεια παντου.οσοι λενε για ξανακλεισιμο το φθινοπωρο μονο καλο δεν κανουν

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Πήγα κι άδειασα στη Βάλια τελικά. Κλασικό αλβανέζικο προφίλ χωρίς σαγωνι. Δεν με ενθουσίασε μετά βίας μου σηκώθηκε. Ξεκίνησα για τη βυζαρου τη Βικτώρια και κατέληξα στη Βάλια. Γαμω τον Κούλη μου γαμω.
Στην καραντίνα βρήκα το Facebook της, της στέλνω μήνυμα πόσα θέλει για 1 ώρα σε ξενοδοχείο, τρελάθηκε λες και της έβρισα τη μάνα, με μπλόκαρε κατευθείαν. Αν τη δεις έξω η σε φώτο η αλήθεια είναι ότι δεν πάει με τίποτα στο μυαλό σου ότι αυτή τη κοπέλα τη γαμαμε 30 διαφορετικοί την ημέρα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλά όταν ήταν 'κλειστά',τώρα η δικαιολογία ποια είναι;

ΔΕΝ θα πήραν τα ποσοστά τους & ήθελαν να υπενθυμίσουν και στους υπόλοιπους τριγύρω πως όταν και εάν θέλουν τους γαμάνε τα πρέκια !

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Το πρωί πρωί τι ώρα ανοίγουν; Θέλω να πάω τώρα!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Παλιά υπήρχαν ανοικτοί από τις 7 κάποιοι. Πλέον δν ξερω

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Στην καραντίνα βρήκα το Facebook της, της στέλνω μήνυμα πόσα θέλει για 1 ώρα σε ξενοδοχείο, τρελάθηκε λες και της έβρισα τη μάνα, με μπλόκαρε κατευθείαν. Αν τη δεις έξω η σε φώτο η αλήθεια είναι ότι δεν πάει με τίποτα στο μυαλό σου ότι αυτή τη κοπέλα τη γαμαμε 30 διαφορετικοί την ημέρα.
Δεν ήθελε φαίνεται να τη περάσεις για καμμιά πουτανα...:2funny::2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom