Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλησπερα καταθεση στη καρολινα στο φωκαιας 27 στο ισογειο..... αδυνατισμενη,ανανεωμενη οσο ποτε.... περασα 2 φορες την τιναξα. Η μαλλον με τιναξε.... κορυφαια επιλογη να ξερετε...... ουτε να βιαστει. Την δευτερη φορα εκατσε μιση ωρα.( παρολο που η τσατσα χτυπησε στο 10λεπτο)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
οποιος δε βαζει τονο ειναι ανθελληνας?
Αν και δεν εννοούσα αυτό, μιας που το αναφέρεις όμως, ναι ισχύει.

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι : όταν κάποιος αναφέρεται σε κάτι ελληνικό ή και σωστό, αμέσως πετάγονται κάποιοι Και εκτοξεύουν ειρωνεία & χολή.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς τους προκαλεί καούρες, όταν συναντούν κάτι ελληνικό.

Και μια που σε τρώει και σένα ο κώλος σου, ο τόνος είναι ένα αναπόσπαστο ορθογραφικό σημείο του γραπτού λόγου (όλων των γλωσσών του κόσμου).

Όταν εσύ, επίτηδες, ακρωτηριάζεις & κατακρεουργείς την γλώσσα, δείχνει πόσο εκτιμάς & σέβεσαι αυτό το εργαλείο-μεγαλείο ζωής.

Καλώς - κακώς, στην Ελλάδα είσαι, σε ελληνικό φόρουμ είσαι μέλος, στα ελληνικά γράφουμε εδώ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι : όταν κάποιος αναφέρεται σε κάτι ελληνικό ή και σωστό, αμέσως πετάγονται κάποιοι Και εκτοξεύουν ειρωνεία & χολή.

Και μια που σε τρώει και σένα ο κώλος σου, ο τόνος είναι ένα αναπόσπαστο ορθογραφικό σημείο του γραπτού λόγου (όλων των γλωσσών του κόσμου).

Όταν εσύ, επίτηδες, ακρωτηριάζεις & κατακρεουργείς την γλώσσα, δείχνει πόσο εκτιμάς & σέβεσαι αυτό το εργαλείο-μεγαλείο ζωής.

Καλώς - κακώς, στην Ελλάδα είσαι, σε ελληνικό φόρουμ είσαι μέλος, στα ελληνικά γράφουμε εδώ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
ναι αλλα εμενα μαρεσει να τα γραφω "μπουρδελο"

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη στο Ιασ 44 τερμα δεξι για την Χριστινα, τη νεαρη Ρωσσιδα με το ελκυστικο κορμι και το μακρυ μαυρο μαλλι .
Η τσατσα με ενημερωσε οτι η κορασις σταματησε απο το Μεταξι πηγε στην οδο φυλης και θα ξεκινησει απο αυριο.
Δε ρωτησα σε πιο ακριβως αλλα θα το μαθουμε απο τις ενημερωσεις, ελπιζω να βαλει και κανα ακα μπουκι στο
μενου μιας και το εκανε καλα.
Το Ιασ 44 συνεργαζεται με εναν οροφο και ενα υπογειο στην οδο Φυλης.

Τελικα καταθεσα στη Μαρια στο Περδικα 1 γωνια το οποιο πρεπει να μετονομαστει σε φολοσπιτο.
Προκειται για την ιδια κορασιδα που μου ειχε ριξει επικη φολα στο Ιασ 39
πριν κανα μηνα.
Ειναι μικρη σε ηλικια ξανθουλα με σεξυ καπουλια.
Παραμενει φολα σε αλλα πραγματα ωστοσο σταματησε να κλεβει στο γαμησι και τον παιρνει πλεον ολο μεσα.
Καλη αρχη, σε κανα μηνα που θα την ξαναπαρω ελπιζω να εχει μαθει να κανει και πιπα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οποιος βαζει τονους δηλ δεν ειναι ανθελληνας?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Eπισκεψη στο Ιασ 44 τερμα δεξι για την Χριστινα, τη νεαρη Ρωσσιδα με το ελκυστικο κορμι και το μακρυ μαυρο μαλλι .
Η τσατσα με ενημερωσε οτι η κορασις σταματησε απο το Μεταξι πηγε στην οδο φυλης και θα ξεκινησει απο αυριο.
Μας γάμησες. Το Μετάξι θα καταντήσει 100% μπαζοφολοκατάσταση, ούτε για ξεμπούκωμα..

Ίσως με το άνοιγμα των συνόρων να αλλάξει η κατάσταση αλλά μέχρι τότε θα έχουμε 10 νέες μεταλλάξεις.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Παιδες εγω ειμαι συχνος πελατης λ73. Δυο κοριτσια σε καθε οροφο παλευουν καθε μερα δεν βλεπω να ρχεται οχι νεο αιμα αλλα ουτε οι παλιες που ειχε κι αυτο ειναι κακο για το χωρο γενικα πολυ ανασφαλεια παντου.οσοι λενε για ξανακλεισιμο το φθινοπωρο μονο καλο δεν κανουν
κι όμως φίλε...
όσοι λένε για κλείσιμο από φθινώπορο...κάνουν καλό...γιατί προετοιμάζουν τους παίχτες...να κάνουν έγκαιρα τα νέα τους κονέ για τον χειμώνα...ώστε να μην πιστέψουν την εκάστοτε προπαγάνδα...και πιαστούν απροετοίμαστοι...

φυσικά...με το ίδιο σκεπτικό...αυτό είναι καλό και για κορίτσια...που θα πρέπει να φροντίσουν να δίνουν τηλεφωνάκι...διαφορετικά θα ξύνουν το πράμα τους...

Κακό είναι μονάχα για τις υπηρεσίες...και όλους τους ενδιάμεσους...αν με καταλαβαίνεις...

:hi::hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Ελπίζω να σε κάλυψα.
τυπε...κανε ενα reboot στον εγκεφαλο σου και μετα ψαξε να δεις τι σημαινει ανθελληνας..ξερεις ποσοι εχουν ξεπουλησει την ελλαδα και τα γραφουν καλυτερα και απο σενα?

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Στην καραντίνα βρήκα το Facebook της, της στέλνω μήνυμα πόσα θέλει για 1 ώρα σε ξενοδοχείο, τρελάθηκε λες και της έβρισα τη μάνα, με μπλόκαρε κατευθείαν. Αν τη δεις έξω η σε φώτο η αλήθεια είναι ότι δεν πάει με τίποτα στο μυαλό σου ότι αυτή τη κοπέλα τη γαμαμε 30 διαφορετικοί την ημέρα.
Για ποια Βάλια λες παίχτη?...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
τυπε...κανε ενα reboot στον εγκεφαλο σου και μετα ψαξε να δεις τι σημαινει ανθελληνας..ξερεις ποσοι εχουν ξεπουλησει την ελλαδα και τα γραφουν καλυτερα και απο σενα?
Ανθελληνισμός είναι και η καταστροφή του πολιτισμού.

Δεν είναι μόνο τα σύνορα. Τα σύνορα διαφυλάττουν το Έθνος που έιναι ο μεταλαμπαδευτής του πολιτισμού.

Για αυτόν γίνονται τα πάντα, ό,τι πιο ανώτερο υπάρχει, ανώτερο της ανθρώπινης ζωής.

Με το να μιλάς και γράφεις σωστά, διαφυλάττεις το σώμα του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ανθελληνισμός είναι και η καταστροφή του πολιτισμού.

Δεν είναι μόνο τα σύνορα. Τα σύνορα διαφυλάτουν το Έθνος που έιναι ο μεταλαμπαδευτής του πολιτισμού.

Για αυτόν γίνονται τα πάντα, ό,τι πιο ανώτερο υπάρχει, ανώτερο της ανθρώπινης ζωής.

Με το να μιλάς και γράφεις σωστά, διαφυλάτεις το σώμα του.
ανθελληνας ειναι αυτος που εχει εχθρικες τασεις προς την ελλαδα,μισει την χωρα,τον πολιτισμο του,και ειναι ετοιμος να ξεπουλησει την πατριδα του για το συμφερον.Αν ολοι αυτοι δεν εβαζαν τονους στην γραφη τοτε ναι θα δεχομουν και γω οτι ειμαι ανθελληνας.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
ανθελληνας ειναι αυτος που εχει εχθρικες τασεις προς την ελλαδα,μισει την χωρα,τον πολιτισμο του,και ειναι ετοιμος να ξεπουλησει την πατριδα του για το συμφερον.Αν ολοι αυτοι δεν εβαζαν τονους στην γραφη τοτε ναι θα δεχομουν και γω οτι ειμαι ανθελληνας.

Μία πτυχή αναφέρω. Πάντως είναι χρέος μας να γνωρίζουμε την γλώσσα.

Ανθέλληνας είναι βαρύ αλλά οφείλουμε να βελτιωνόμαστε. Για τούς τόνους αδιαφορώ, και εγώ παλαιότερα βαριόμουν να τούς βάζω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Ρε παιχτες δεν πατε σε κανα αλλο θρεντ να τα πειτε για τον πατριωτισμο σας και ποσο σπουδαγμενοι εισαστε ;
Eδω ειναι ενημερωση για μπουρδελα. δεν ενδιαφερει κανεναν αλλο η συζητηση σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μία πτυχή αναφέρω. Πάντως είναι χρέος μας να γνωρίζουμε την γλώσσα.

Ανθέλληνας είναι βαρύ αλλά οφείλουμε να βελτιωνόμαστε. Για τούς τόνους αδιαφορώ, και εγώ παλαιότερα βαριόμουν να τούς βάζω.
μαζι σου...αλλα μην τα λες σε μενα αυτα,εγω τα ξερω.Αλλοι κανουν τους εξυπνους εδω.Φυσικα και ειναι σωστο να βαζουμε τονους αλλα αυτο δε σε κανει ανθελληνα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ρε παιχτες δεν πατε σε κανα αλλο θρεντ να τα πειτε για τον πατριωτισμο σας και ποσο σπουδαγμενοι εισαστε ;
Eδω ειναι ενημερωση για μπουρδελα. δεν ενδιαφερει κανεναν αλλο η συζητηση σας.
Ε μα .... ήμαρτον με όλους αυτούς που ψάχνονται για καβγά....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
κι όμως φίλε...
όσοι λένε για κλείσιμο από φθινώπορο...κάνουν καλό...γιατί προετοιμάζουν τους παίχτες...να κάνουν έγκαιρα τα νέα τους κονέ για τον χειμώνα...ώστε να μην πιστέψουν την εκάστοτε προπαγάνδα...και πιαστούν απροετοίμαστοι...

φυσικά...με το ίδιο σκεπτικό...αυτό είναι καλό και για κορίτσια...που θα πρέπει να φροντίσουν να δίνουν τηλεφωνάκι...διαφορετικά θα ξύνουν το πράμα τους...

Κακό είναι μονάχα για τις υπηρεσίες...και όλους τους ενδιάμεσους...αν με καταλαβαίνεις...

:hi::hi:
ναι αλλα αν ειναι να δινω 120ρια σε πουτανες της φυλης και να κραταω κονε μαζι τους,να μου λειπει το βυσσινο

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Ρε μαγκες ας μου απαντησει καποιος
Η Σαρα που ηταν παλια στο φιλλιπιδου 11β
που βρισκεται τωρα?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
εκτος και αν παρω τηλεφωνο απο καποια,κρατησω ενα κονε,αλλα στο σπιτι να μου ερθει με 20ρικο οχι με 100 και 150
Ένα 20αρικο ίσα να βγάλει το ταξί ξέρω γω;; χεχε .. εντάξει μπορεί να πάρει και λεωφορείο ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ένα 20αρικο ίσα να βγάλει το ταξί ξέρω γω;; χεχε .. εντάξει μπορεί να πάρει και λεωφορείο ?
δε πειραζει και λιγο παραπανω αντε 30 μη σου πω και 40. αλλα οχι τωρα πουτανα του 20ρικου στη φυλης να την εχει δει και εσκορτ επειδη μας κλεισανε μεσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom