Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (11 μέλη και 127 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Πρώτα από όλα, εδώ ο καθένας σχολιάζει το μακρύ & το κοντό του.

Την ορθογραφία της γλώσσας μας δεν θα σχολιάσουμε;

Επίσης η αξία του ανθρώπου φαίνεται Και μέσα από την προσπάθεια που κάνει να διορθώσει τις ελλείψεις του.

Από μη φιλόλογο...
Τυπε στη πουτσα μας για την ορθογραφια. Στη πουτσακλαρα μας, οχι απλα στη πουτσα μας. Κομπλεξικε.
Κανε λοιπον και συ μια προσπαθεια να διορθωσεις την ελλειψη σεβασμου και την ελλειψη ευγενειας που σε διακατεχει και ασε τις υποδειξεις. Τελευταια φορα που κοιταξα γραφαμε στο μπουρδελα.κομ και οχι στο φορουμ της φιλοσοφικης αθηνων.

Και τελος, αν οντως "σου βγαινουν τα ματια" και δυσκολευεσαι να κατανοησεις κειμενο με δεκα αδιαφορα ορθογραφικα σε μια παραγραφο, τοτε μαλλον το προβλημα αντιληψης το εχεις εσυ και ισως ο εγκεφαλος σου ειναι πιο καθυστερημενος απ'οτι πιστευες. :alivedick:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ρε μαγκες ειχα μια απορια παντα....σας εχει τυχει να νιωσετε οτι μια πουτανα σε εκδικειται επειδη εχεις κανει πολλες φορες επισκεψη στον οικο αλλα δεν εχεις μπει ποτε δωματιο με τη συγκεκριμενη? ? να σε ξερει ομως,να σε εχει σταμπαρει αλλα εσυ να μην μπαινεις ποτε μεσα..(η να φευγεις,η να περνεις την αλλη πχ απο τις 2) .και οταν τελικα την περνεις,μεσα να σου βγαζει το λαδι σα να το κανει επιτηδες.
Νομίζω ότι δεν μου έχει τύχει.
Αλλά το θεωρούσα πάντα δυνατόν να γίνει.
Σου έτυχε;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τυπε στη πουτσα μας για την ορθογραφια. Στη πουτσακλαρα μας, οχι απλα στη πουτσα μας. Κομπλεξικε.
Κανε λοιπον και συ μια προσπαθεια να διορθωσεις την ελλειψη σεβασμου και την ελλειψη ευγενειας που σε διακατεχει και ασε τις υποδειξεις. Τελευταια φορα που κοιταξα γραφαμε στο μπουρδελα.κομ και οχι στο φορουμ της φιλοσοφικης αθηνων.

Και τελος, αν οντως "σου βγαινουν τα ματια" και δυσκολευεσαι να κατανοησεις κειμενο με δεκα αδιαφορα ορθογραφικα σε μια παραγραφο, τοτε μαλλον το προβλημα αντιληψης το εχεις εσυ και ισως ο εγκεφαλος σου ειναι πιο καθυστερημενος απ'οτι πιστευες. :alivedick:
Κομπλεξικος είσαι εσύ, που πετάγεσαι σαν την ψωλή, σε ένα θέμα σοβαρό μεν, που δεν σε αφορά δε & μάλιστα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, όταν απευθύνεσαι σε μένα, θα βγάζεις την πούτσα από το στόμα σου & θα μιλάς καθαρά, ελληνικά (βάζε κάνα τόνο), χωρίς βρομολοχίες & σε θέματα που μπορείς να φανείς χρήσιμος.

Αντε, γιατί γεμίσουμε με τρόμπες ανθέλληνες, εδώ μέσα, που καθυβρίζουν για το αυτονόητο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Κομπλεξικος είσαι εσύ, που πετάγεσαι σαν την ψωλή, σε ένα θέμα σοβαρό μεν, που δεν σε αφορά δε & μάλιστα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, όταν απευθύνεσαι σε μένα, θα βγάζεις την πούτσα από το στόμα σου & θα μιλάς καθαρά, ελληνικά (βάζε κάνα τόνο), χωρίς βρομολοχίες & σε θέματα που μπορείς να φανείς χρήσιμος.

Αντε, γιατί γεμίσουμε με τρόμπες ανθέλληνες, εδώ μέσα, που καθυβρίζουν για το αυτονόητο.
βωμολοχίες.
Πηγαινε μαστιγωσου τωρα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν επιπλήττω κανέναν.

Συγκρίνω & σχολιάζω.

Αν από τα γραφόμενα σου, που παραθέτω, βγάζει κάνεις συμπέρασμα ότι :

Αν η κοπέλα που ΔΕΝ κατονόμασε ο dodos, ήταν η Τζούλια που είδες εσύ στο Φιλ. 11 & μάλιστα το Α, αλλά εννοούσες το Φωκ. 24 και οι υπόλοιποι έπρεπε να κάνουν λογικά άλματα για να συλλάβουν τον συλλογισμό σου, τότε ok, ίσως να είμαι τρελός με την ανακρίβεια & το δυσνόητο.....

Καλά ξεμπερδεματα.....
(μέσα στο μυαλό σου, εννοω)
« ...η κοπέλα που ΔΕΝ κατονόμασε ο dodos... » --> Το έκανε έμμεσα και συγκεκριμένα έγραψε:
«Στο Φώκαιας 24 εθεάθη καινούριο κορμί για τον οίκο σε απογευματινή βάρδια!! Πιο αδύνατη από την Ανίτα, πραγματικό και όμως αληθινό...
Τζούλια η "καινούρια" σε μελαχρινό, ίσως και γύφτικο αλλά είναι όμορφη. Περιμένω να ακούσω που έχει ξενοδουλέψει, στην τύχη λέω Φιδιππίδου 11Α.»
!!!!ποοοο ρε δυσκολία, ούτε γραμμική άλγεβρα τέτοιο πράμα "να ούμε"!!!:2funny::2funny::2funny:

«αλλά εννοούσες το Φωκ. 24» ---> Εκεί επανεθεάθη ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα;;

Και για να κλείσω, αντί να ζητήσεις έστω διευκρινίσεις αφού σε μπέρδεψαν όλα αυτά τα -και καλά- ακατανόητα και ανακριβή, έσπευσες να μου την πεις επειδή δήθεν δεν ανέφερα τίποτα για τη τύπισσα, τη στιγμή που ΚΑΙ είχα αναφέρει (εκεί που την είδα εγώ) ΚΑΙ μόλις εντόπισα ξανά τα ίχνη της (μέσω ντόντου) βγήκα επίσης και το είπα (στον ίδιο, με σχόλιο κιόλας του τύπου «τρεχάτε να τη γαμήσετε»). Είπες και ένα άλλο ανέκδοτο περί Μπαμπινιώτηδων αλλά κάνω πως δεν το είδα!

Και στη τελική δεν βρίσκω λόγο να την πέσεις σε μένα τη στιγμή που ο ντόντος την είδε πιο πρόσφατα και απ’ ό,τι διαπίστωσα, το δικό του κείμενο σε μπέρδεψε.

Υ.Γ.: πέρνα μια βόλτα από το κοράσιο να μας πεις εντυπώσεις και με την ευκαιρία να ξεθολώσεις κιόλας.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
χτες πηρα τη σαρα στη φωκαιας 25...λοιπον οχι απλα δεν μου εκανε ελευθερο στοματικο ,αλλα δεν εκανε ΚΑΘΟΛΟΥ στοματικο.Αφου ξενερωνω πεταγομαι στη γωνια πανω που ειναι 2 μικρουλες κοντουλες (φωκαιας 27) πηρα τη μια την καινουργια,η τυπισσα πρεπει να ειναι τελειως λαλημενη δε ξερω μηπως ειχε παρει τιποτα κοκες...αλλα στο δωματιο συνεχεια να παραμιλαει και να λεει ασυναρτησιες..κοπανιοταν πανω κατω,και μου εριχνε σφαλιαρες στο πουτσο.Δηλ για να καταλαβω..αυτη εκει τι ρολο βαραει? γιατι πουτανα δεν την λες.
Προσπάθησες να πάρεις τα φράγκα σου πίσω ή δεν ασχολήθηκες;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχουν κουραστεί οι ίδιες κοπέλες και οι ίδιες ..!! Καμία ανανέωση τίποτα καινούργιο τίποτα το ενδιαφέρον !! Προσωπικά απλά πηγαίνω με κοπέλες που δεν είχα πάει ποτέ στο παρελθόν αλλά και αυτές οι ίδιες είναι που εργάζονταν και πριν ..απλά μου δημιουργεί λίγο σασπένς παραπάνω το ίδιο και σε αυτές που δεν με ξέρουν ..!! Ηδομεν !! Εννοείται με μάσκα γαμαω και στα 4!! Ξενερώνουν κάποιες αλλά τι να κάνουμε ; Προσέχουμε για να έχουμε τους απαντάω !! Κοιτά που τώρα το παίζω εγώ δύσκολος χαχαχα !!
Για να καταλάβουμε ίσινα στα βορδελα γαμάς ή ου;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
χτες πηρα τη σαρα στη φωκαιας 25...λοιπον οχι απλα δεν μου εκανε ελευθερο στοματικο ,αλλα δεν εκανε ΚΑΘΟΛΟΥ στοματικο.Αφου ξενερωνω πεταγομαι στη γωνια πανω που ειναι 2 μικρουλες κοντουλες (φωκαιας 27) πηρα τη μια την καινουργια,η τυπισσα πρεπει να ειναι τελειως λαλημενη δε ξερω μηπως ειχε παρει τιποτα κοκες...αλλα στο δωματιο συνεχεια να παραμιλαει και να λεει ασυναρτησιες..κοπανιοταν πανω κατω,και μου εριχνε σφαλιαρες στο πουτσο.Δηλ για να καταλαβω..αυτη εκει τι ρολο βαραει? γιατι πουτανα δεν την λες.
Και πώς περίμενε να σηκωθεί,με τη δύναμη του νου; Ή περίμενε μόλις τη δεις να πεις πω τί μουναρος και σου γίνει ευθύς κάγκελο;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μπορί το φόρυμ να ιοθετίσι τι φονιτικι ορθογραφία και να το ανακινόσι ο Αντισθένις στον Μπαμπινιότι. Να βγάλι πόρισμα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.911
Πόντοι
746
Ξέρουμε τίποτα για κάνα μιλφ ρωσσιδακι με βυζια, κωλο σχετικά μεγάλα (όχι υδροφόρο) που να αξίζει τα λεφτά της. Ευχαριστώ.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.572
Πόντοι
746

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
κοπανιοταν πανω κατω,και μου εριχνε σφαλιαρες στο πουτσο.Δηλ για να καταλαβω..αυτη εκει τι ρολο βαραει? γιατι πουτανα δεν την λες.

τετοιες σφαλιαρες;

lEnMWezPOAuZhMAaYXfWYeHZGG1nb1GA2-MOt2qfyzuodnDa4d3JKssxzL-WyLqm8X7O6RHp05_OpZwycKP26y-OpHmj1-uFHkZbVdmc0OsTuYc7Ug

εγω θα γουσταρα. θα της εβαζα το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο ρουθουνι και θα γινοταν τσιρκο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
χτες πηρα τη σαρα στη φωκαιας 25...λοιπον οχι απλα δεν μου εκανε ελευθερο στοματικο ,αλλα δεν εκανε ΚΑΘΟΛΟΥ στοματικο.
στην αρχη ηταν καλη. σχετικα καλη πιπα, ωραια στησιματα και συμμετοχη ελαφρως.
μετα που τη δασκαλεψε η τζανινα, καραφολεψε του κερατα.
λωριδες πηγε να μου τονε κανει στην πιπα τη δευτερη φορα... οπως κοβουν οι μπαρμαναρεοι τα αγγουρακια και τα καροτακια φαση.
αγαπημενη του @claimain ❤️

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
« ...η κοπέλα που ΔΕΝ κατονόμασε ο dodos... » --> Το έκανε έμμεσα και συγκεκριμένα έγραψε:
«Στο Φώκαιας 24 εθεάθη καινούριο κορμί για τον οίκο σε απογευματινή βάρδια!! Πιο αδύνατη από την Ανίτα, πραγματικό και όμως αληθινό...
Τζούλια η "καινούρια" σε μελαχρινό, ίσως και γύφτικο αλλά είναι όμορφη. Περιμένω να ακούσω που έχει ξενοδουλέψει, στην τύχη λέω Φιδιππίδου 11Α.»
!!!!ποοοο ρε δυσκολία, ούτε γραμμική άλγεβρα τέτοιο πράμα "να ούμε"!!!:2funny::2funny::2funny:

«αλλά εννοούσες το Φωκ. 24» ---> Εκεί επανεθεάθη ρε φίλε, τι να κάνουμε τώρα;;

Και για να κλείσω, αντί να ζητήσεις έστω διευκρινίσεις αφού σε μπέρδεψαν όλα αυτά τα -και καλά- ακατανόητα και ανακριβή, έσπευσες να μου την πεις επειδή δήθεν δεν ανέφερα τίποτα για τη τύπισσα, τη στιγμή που ΚΑΙ είχα αναφέρει (εκεί που την είδα εγώ) ΚΑΙ μόλις εντόπισα ξανά τα ίχνη της (μέσω ντόντου) βγήκα επίσης και το είπα (στον ίδιο, με σχόλιο κιόλας του τύπου «τρεχάτε να τη γαμήσετε»). Είπες και ένα άλλο ανέκδοτο περί Μπαμπινιώτηδων αλλά κάνω πως δεν το είδα!

Και στη τελική δεν βρίσκω λόγο να την πέσεις σε μένα τη στιγμή που ο ντόντος την είδε πιο πρόσφατα και απ’ ό,τι διαπίστωσα, το δικό του κείμενο σε μπέρδεψε.

Υ.Γ.: πέρνα μια βόλτα από το κοράσιο να μας πεις εντυπώσεις και με την ευκαιρία να ξεθολώσεις κιόλας.
Πολύ ευχαρίστως θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία, μιας και μου αρέσουν τα μοντελε κορμάκια......

Αλλά κάποιος συνάδελφος έγραψε ήδη κάτι αρνητικό.

Είδωμεν.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ρε μαγκες ειχα μια απορια παντα....σας εχει τυχει να νιωσετε οτι μια πουτανα σε εκδικειται επειδη εχεις κανει πολλες φορες επισκεψη στον οικο αλλα δεν εχεις μπει ποτε δωματιο με τη συγκεκριμενη? ? να σε ξερει ομως,να σε εχει σταμπαρει αλλα εσυ να μην μπαινεις ποτε μεσα..(η να φευγεις,η να περνεις την αλλη πχ απο τις 2) .και οταν τελικα την περνεις,μεσα να σου βγαζει το λαδι σα να το κανει επιτηδες.

Αναμφίβολα υπάρχουν και σκύλες στο χώρο φιλαράκι μου.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τύπε είναι αυτή που δούλευε στο Διδιμου 27 πριν την καραντίνα;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Προσπάθησες να πάρεις τα φράγκα σου πίσω ή δεν ασχολήθηκες;
τιποτα εφυγα και δε ξανα περναω ουτε απεξω...με τα λαμογια να πουμε μετα λενε δεν εχει δουλεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τετοιες σφαλιαρες;

lEnMWezPOAuZhMAaYXfWYeHZGG1nb1GA2-MOt2qfyzuodnDa4d3JKssxzL-WyLqm8X7O6RHp05_OpZwycKP26y-OpHmj1-uFHkZbVdmc0OsTuYc7Ug

εγω θα γουσταρα. θα της εβαζα το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο ρουθουνι και θα γινοταν τσιρκο
ναι...ετσι ακριβως..ρε τις λεω θα σταματησεις να μ κανεις πιπα επιτελους?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

οποιος δε βαζει τονο ειναι ανθελληνας?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom