Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (6 μέλη και 124 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εμφανισιακώς, Βαλέρια,Νικόλ, Βιολέτα ή Βραζιλιάνος κωλος;
Νομίζω η Βαλέρια υπερέχει λίγο στο σώμα από τη ΝΙκόλ -είναι ντέρμπυ φυσικά- αλλά πρόσωπο σίγουρα ποντάρω Νικόλ και υπηρεσίες σίγουρα πάλι Νικόλ, άρα Νικόλ..!! Η βιολέτα όχι δεν τη βάζω σε αυτό τον πήχη εμφάνισης , αλλά γαμιέται πολύ καλά. Βραζιλιάνικος κώλος...?????

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Νομίζω η Βαλέρια υπερέχει λίγο στο σώμα από τη ΝΙκόλ -είναι ντέρμπυ φυσικά- αλλά πρόσωπο σίγουρα ποντάρω Νικόλ και υπηρεσίες σίγουρα πάλι Νικόλ, άρα Νικόλ..!! Η βιολέτα όχι δεν τη βάζω σε αυτό τον πήχη εμφάνισης , αλλά γαμιέται πολύ καλά. Βραζιλιάνικος κώλος...?????
Η Πάμελα,Πάολα , Πάρτα όλα,πώς τη λένε ,στο Κο 27. Έχει καλή κίνηση στα 4, και φίπα, αλλά βιαστική γιατί την περνάνε όλοι οι στερημένοι νεοέλληνες γαμίκοι μετά το άνοιγμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Σμύρνη έχουμε τα ίδια γούστα ακριβώωως! Εύγε από εμένα μεστές επιλογές , πολύ εμφανίσημες κοπέλες στο βούρκο του μεταξουργείου και οι δύο... Τις κυκλοφορούσα άνετα στα νότια για ένα χαλαρό κοκτέιλ στο Nalu
Έτσι αλλά μόνο εμφάνιση, ειδικά η Βαλερία, η Ιονελα σε συμμετοχή πολύ καλύτερη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον Αρχιμαγο της ενημερωσης n.smirni76 οπου με τη live ενημερωση του "καρφωσε" την παρουσια της Λολας
στο Περδικκα 1 οροφος που η διοικηση του οικου εκρυβε επιμελως για να μη την τιμωρησω αγρια λογω της υπερβολικα σεξι παρουσιας της.
Να ευχαριστησω δημοσια και τη φολο-Μπιανκα που υψωνοντας τον τονο της φωνης της εστειλε χωρις πολλες κουβεντες τη Λολα στο δωματιο μιας και η Λολα ξινησε μολις με ειδε.
Φολα εφαγα δεν το συζηταμε, λεπτομερειες στην κριτικη.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επειδή είμαι και ψαράς της ακροθαλασσιάς, αύριο το μεσημέρι κατεβαίνω Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη για καμιά Ρωσίδα από αυτές που κάνουν ρεπό κάθε Πέμπτη και που αν τσιμπήσουν τότε έχεις πιάσει μπαρμπούνι ή τσιπούρα ανοιχτής θαλάσσης που πωλούνται στα νυχτερινά μαγαζιά από 100 ευρώ το κομμάτι και πάνω!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Η Πάμελα,Πάολα , Πάρτα όλα,πώς τη λένε ,στο Κο 27. Έχει καλή κίνηση στα 4, και φίπα, αλλά βιαστική γιατί την περνάνε όλοι οι στερημένοι νεοέλληνες γαμίκοι μετά το άνοιγμα.
το αξιοσημείωτο ειναι οτι οταν γινοταν του κουτρουλη ο γαμος σε σαλονι κ διάδρομο προς τη πορτα ουρά ,ήταν χαλαρη ευδιαθετη και δεν βιαζόταν, 3 φορες την πηρα με αυτες τις συνθηκες.
Μία φορα πηγα με βροχη που ηταν αδειο το σαλονι και στο δωματιο ηταν αγχωμενη κ βιαστική, μη τυχον δεν την δουν οι λιγοι που εμπαιναν στο κ27 κ χασει το 15ευρο. Επομενως μαλλον οταν εχουν συμπληρωσει πολλα μαμισια ειναι πιο καβλομητρες:P

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εποιδη θίχτηκε το θέμα της ανορθόγραφιαςς μου θα θελα να πω κάποια πράγματα για μένα.καταρχας είμαι Έλληνας βέρος.απο Θεσσαλία.οντος ειμουν πολύ κακός μαθητής στο σχολείο δεν έμαθα ορθογραφία ποτέ δεν την καταλαβενα.τελοιοσα το σχολείο με 10 και εμένα κάθε χρόνο μεταξεταστεος.περναγα το Σεπτέμβρη.εφυγα από το σπίτι στα 18 περιπλανώμενος με ένα λουνα παρκ σε πανιγυρια.μετα ένα κάρο κολοδουλειες .ανακάλυψα το ταλέντο μου στην ζωγραφική πολύ Νόρις όπου και διέπρεψα στο χορο των τοιχογραφιών σε ναούς.ατα 35 μου εδοσα εξετάσεις στην σχολή καλών τεχνών όπου και πέρασα σπούδασα και πείρα πτυχίο εικαστικού.στις εξετάσεις εξετάζεσαι μόνο στο σχεδιο και το χρομα.
Σήμερα εργάζομαι σε γυμνάσιο της Αθήνας σαν εικαστικός και διδασκο σχέδιο σε μαθητές.αυτο που τους λέω σιχνα είναι ότι μην ακούτε ανθρώπους που σας λένε αχριστους όλοι έχουμε μια θέση στον κόσμο αρκεί να ανακαλύψουμε την κλίση μας και το ταλέντο μας.οντος δεν γνωρίζω ορθογραφία αλλά είμαι ιδημων στην ιστορία της τέχνης βοιθω παιδιά να βρουν το δρόμο τους και ο κύκλος μου και πολλές γκόμενες είναι καθηγητές πανεπιστημίου λέκτορες καθηγητές γυμνασίων λυκείων γνωστοί ζωγράφοι και συνγραφοις .αυτά για μένα και το ποιος ειμαι
Εμένα μα την αλήθεια πιο πολύ μου τρύπησε το μάτι η φάση που ανέφερες με το νοικιασμένο σπίτι της «ροντίκα» παρά η ορθογραφία σου!
Υ.Γ.: Αράξτε λίγο με την ορθογραφία του ανθρώπου ρε Μπαμπινιώτηδες επιτέλους.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Θα ήθελα να πω ότι προφανώς κάποιος που δυσκολεύεται πολύ στην ορθογραφία θα έχει δυσλεξία/δυσορθογραφία. Δεν το κάνει για να κουράσει. Οπότε τα σχόλια καλό είναι να λείπουν.
Και εν τέλει, η αξία του ανθρώπου δεν έχει να κάνει με την ορθογραφία.
Από φιλόλογο.
Πρώτα από όλα, εδώ ο καθένας σχολιάζει το μακρύ & το κοντό του.

Την ορθογραφία της γλώσσας μας δεν θα σχολιάσουμε;

Επίσης η αξία του ανθρώπου φαίνεται Και μέσα από την προσπάθεια που κάνει να διορθώσει τις ελλείψεις του.

Από μη φιλόλογο...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν σκαρφίστηκα κάτι , απλώς σού μεταφέρω το τι κάνω στο Μεταξουργείο. Επίσης το να έχει μια τάνα ένα ανώδυνο έως και ευχάριστο δεκάρικο κάνει τη ζωή της αυτόματα πιο όμορφη. Σκέψου ότι 9 στους 10 πελάτες που μπαίνουν να τη γαμήσουν τής προκαλούν εμετό. Αν τη γαμάει κάποιος όμως που τον γουστάρει και αυτή δηλαδή -πολύ απλά- τής αρέσει η μάπα του και το σώμα του και είναι και καθαρός το δεκάλεπτο γίνεται αντί για αγγαρεία καλή συνεύρεση. Νομίζω ότι αυτά είναι ήδη γνωστά δε χρειαζόταν όλο αυτό το ειρωνικό μήνυμα που κατέθεσες....
Καμμία ειρωνία, απλώς απορώ με την οπτική σου. Σκαρφίστηκες το ότι δίνει γλωσσόφιλα όχι για να εκμαιεύσει φράγκα (και ίσως να μετατρέψει και κάποιον σε τακτικό) αλλά επειδή γουστάρει κάποιον εμφανισιακά, κάτι που στη βάση του είναι φαιδρό (μιας και μιλάμε για τάνες και όλα τα δεκαροεικοσάρια είναι ίδιας αξίας για κείνες απ’ όπου κι αν προέρχονται). Έπειτα για μια τάνα το ανώδυνο και ευχάριστο πήδημα είναι αλά «πάκι», δηλαδή γαριδάκι, όχι δυνατά σφυροκοπήματα και τάκα τάκα τελείωμα.
Αλλά επειδή τα έχεις κάνει έναν χυλό στο μυαλό σου και έχεις χάψει παπά με το τσουβάλι, το κλείνω εδώ μιας και απ’ ό,τι κατάλαβα δεν έχει νόημα η κουβέντα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εποιδη θίχτηκε το θέμα της ανορθόγραφιαςς μου θα θελα να πω κάποια πράγματα για μένα.καταρχας είμαι Έλληνας βέρος.απο Θεσσαλία.οντος ειμουν πολύ κακός μαθητής στο σχολείο δεν έμαθα ορθογραφία ποτέ δεν την καταλαβενα.τελοιοσα το σχολείο με 10 και εμένα κάθε χρόνο μεταξεταστεος.περναγα το Σεπτέμβρη.εφυγα από το σπίτι στα 18 περιπλανώμενος με ένα λουνα παρκ σε πανιγυρια.μετα ένα κάρο κολοδουλειες .ανακάλυψα το ταλέντο μου στην ζωγραφική πολύ Νόρις όπου και διέπρεψα στο χορο των τοιχογραφιών σε ναούς.ατα 35 μου εδοσα εξετάσεις στην σχολή καλών τεχνών όπου και πέρασα σπούδασα και πείρα πτυχίο εικαστικού.στις εξετάσεις εξετάζεσαι μόνο στο σχεδιο και το χρομα.
Σήμερα εργάζομαι σε γυμνάσιο της Αθήνας σαν εικαστικός και διδασκο σχέδιο σε μαθητές.αυτο που τους λέω σιχνα είναι ότι μην ακούτε ανθρώπους που σας λένε αχριστους όλοι έχουμε μια θέση στον κόσμο αρκεί να ανακαλύψουμε την κλίση μας και το ταλέντο μας.οντος δεν γνωρίζω ορθογραφία αλλά είμαι ιδημων στην ιστορία της τέχνης βοιθω παιδιά να βρουν το δρόμο τους και ο κύκλος μου και πολλές γκόμενες είναι καθηγητές πανεπιστημίου λέκτορες καθηγητές γυμνασίων λυκείων γνωστοί ζωγράφοι και συνγραφοις .αυτά για μένα και το ποιος ειμαι

Και έβγαζες 5,000 ως εικαστικός; :O Ή ήταν άλλη η δουλειά που έκανες τότε;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δηλαδή ένα καλό μουνί στα 10 δεν υπάρχει πλέον, ούτε για τα χοντρά;

Πώς καταντήσαμε..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ μου,

Δεν με ενδιαφέρει η επαγγελματική σου καριέρα & οι γνωριμίες σου.

Ο γραπτός λόγος είναι ένα μέσο επικοινωνίας & έκφρασης.

Όπως θα ήθελες να σέβονται & να εκτιμούν τα έργα σου, ακόμα και ο κάθε άσχετος, έτσι θέλω και εγώ όλοι να σέβονται την γλώσσα τους.

Όπως θα σε πληγωνε αν κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί : τον χρόνο που διέθεσες, την φαιά ουσία που εστιψες, την φαντασία που καλπασες, να είναι άσχετος με την τέχνη, αλλά έχει άποψη και την εκφράζει άμομψα, έτσι με πληγώνει και μένα κάποιος που δεν σέβεται και δεν προσπαθεί να μάθει την γλώσσα του.

Στο κάτω - κάτω, πλέον η τεχνολογία σου λύνει τα χέρια.

Αν νομίζεις ότι σου είναι δύσκολο να την μάθεις, τουλάχιστον προσπάθησε για το καλό των υπολοίπων, με διάφορα εργαλεία.

Καλώς - κακώς, είσαι μέλος μιας κοινωνίας. Με ότι αυτό συνεπάγεται....

Αυτό και τέλος.
Δεν θα σε ξαναενοχλήσω.

Καλή σου συνέχεια.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μπορούμε να καλέσουμε τον Μπαμπινιώτη να γίνει μέλος στο βορδελα.ψομ . Θα γαμαμε μετ' ορθογραφίας.

Για τον Ατριδη. Δεν ξέρω αν αληθεύει ότι έβγαζες κάργα χρήμα,ίσως και να έβγαζες αν είχες μπλέξει σε τίποτα παπαδίστικα κυκλώματα με τοιχογραφίες και αγιογραφίες αλλά άμα κρίνω από το μωσαϊκό του 60 στο πάτωμα του ατελιέ σου,την παλιά πορτα και το ταβάνι που θέλει στοκάρισμα,οι δουλειές τώρα μάλλον δεν πάνε καθόλου καλά.

Και δεν χρειάζεται να αποδείξεις εδώ μέσα σε κανέναν ποιος είσαι . Εδώ μεσα γράφει κάθε λογής βορδελογαμίκος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ας αλλάξουμε θέμα, δεν θέλω να δω πάλι αντρικά δάχτυλα με πορτοκαλί μανό..

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Παρεμπιπτόντως, τώρα που καταργείται η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας... πότε αρχίζουν τα σπιτάκια την τρίτη βάρδια;
(Ειδικά από Φυλής μεριά, πάντως, τα περισσότερα ακόμα και με δύο βάρδιες είναι σε καθεστώς υπολειτουργίας...)

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παρεμπιπτόντως, τώρα που καταργείται η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας... πότε αρχίζουν τα σπιτάκια την τρίτη βάρδια;
(Ειδικά από Φυλής μεριά, πάντως, τα περισσότερα ακόμα και με δύο βάρδιες είναι σε καθεστώς ημιλειτουργίας...)
Και που σαι ακόμα. Θα δουλεύουν οι ίδιες και οι ίδιες. Θα κρεμάσει το μουνι τους σαν ψοφιο κρέας κι ακόμα αυτές θα είναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom