Εποιδη θίχτηκε το θέμα της ανορθόγραφιαςς μου θα θελα να πω κάποια πράγματα για μένα.καταρχας είμαι Έλληνας βέρος.απο Θεσσαλία.οντος ειμουν πολύ κακός μαθητής στο σχολείο δεν έμαθα ορθογραφία ποτέ δεν την καταλαβενα.τελοιοσα το σχολείο με 10 και εμένα κάθε χρόνο μεταξεταστεος.περναγα το Σεπτέμβρη.εφυγα από το σπίτι στα 18 περιπλανώμενος με ένα λουνα παρκ σε πανιγυρια.μετα ένα κάρο κολοδουλειες .ανακάλυψα το ταλέντο μου στην ζωγραφική πολύ Νόρις όπου και διέπρεψα στο χορο των τοιχογραφιών σε ναούς.ατα 35 μου εδοσα εξετάσεις στην σχολή καλών τεχνών όπου και πέρασα σπούδασα και πείρα πτυχίο εικαστικού.στις εξετάσεις εξετάζεσαι μόνο στο σχεδιο και το χρομα.
Σήμερα εργάζομαι σε γυμνάσιο της Αθήνας σαν εικαστικός και διδασκο σχέδιο σε μαθητές.αυτο που τους λέω σιχνα είναι ότι μην ακούτε ανθρώπους που σας λένε αχριστους όλοι έχουμε μια θέση στον κόσμο αρκεί να ανακαλύψουμε την κλίση μας και το ταλέντο μας.οντος δεν γνωρίζω ορθογραφία αλλά είμαι ιδημων στην ιστορία της τέχνης βοιθω παιδιά να βρουν το δρόμο τους και ο κύκλος μου και πολλές γκόμενες είναι καθηγητές πανεπιστημίου λέκτορες καθηγητές γυμνασίων λυκείων γνωστοί ζωγράφοι και συνγραφοις .αυτά για μένα και το ποιος ειμαι
Αγαπητέ μου,
Δεν με ενδιαφέρει η επαγγελματική σου καριέρα & οι γνωριμίες σου.
Ο γραπτός λόγος είναι ένα μέσο επικοινωνίας & έκφρασης.
Όπως θα ήθελες να σέβονται & να εκτιμούν τα έργα σου, ακόμα και ο κάθε άσχετος, έτσι θέλω και εγώ όλοι να σέβονται την γλώσσα τους.
Όπως θα σε πληγωνε αν κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί : τον χρόνο που διέθεσες, την φαιά ουσία που εστιψες, την φαντασία που καλπασες, να είναι άσχετος με την τέχνη, αλλά έχει άποψη και την εκφράζει άμομψα, έτσι με πληγώνει και μένα κάποιος που δεν σέβεται και δεν προσπαθεί να μάθει την γλώσσα του.
Στο κάτω - κάτω, πλέον η τεχνολογία σου λύνει τα χέρια.
Αν νομίζεις ότι σου είναι δύσκολο να την μάθεις, τουλάχιστον προσπάθησε για το καλό των υπολοίπων, με διάφορα εργαλεία.
Καλώς - κακώς, είσαι μέλος μιας κοινωνίας. Με ότι αυτό συνεπάγεται....
Αυτό και τέλος.
Δεν θα σε ξαναενοχλήσω.
Καλή σου συνέχεια.