Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (33 μέλη και 324 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.677
Πόντοι
736
Θέλω να θίξω ένα θέμα όσον αφορά την περιοχή Φυλής & Διδύμου.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα τζάνκια και το λουμπεναριό. ΟΚ, ποτέ δεν ήταν και Κολωνάκι, αλλά δεν θυμάμαι να με λούζει κρύος ιδρώτας για να μην μου την πέσει κανείς μεσημεριάτικα. Τώρα συνέβη κι αυτό.
Η περιοχή είναι πλέον στο επίπεδο της Ιάσωνος.
Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι, αν θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη του 20ευρου.

Ετσι ειναι φιλε, η περιοχη της φυλης και των γυρω στενων εχει γινει χειροτερα και απο το Μεταξουργειο... βρωμα, πρεζονια, λαθρο, πλεον εχει γινει γκετο!:shit::zombie::zombie::vomit::vomit:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Ο Ατρίδης ίσως να είναι ένας από τους Βορειοηπειρώτες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα.
Ο οποίος, "ευδοκιμεί" για πάνω από μια 20ετία.

Εδώ, πουτανες με μήνες παρουσία στην Ελλάδα & γράφουν καλύτερα.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.125
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Μαραθωνος 59 αριστερά το υπόγειο Ιονελα/Ιωάννα ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Λάρισα καστανοξανθη χοντρουλα με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλ ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό πολύ ωραίο σώμα ωραίο κωλο ωραία πόδια 2αρι, βυζι, απλό πρόγραμμα και Αλμπινα μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59α Αναστασία ξανθιά νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 Λίζα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Αννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθοκαστανη μιλφ πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι και Μαριάννα ξανθιά γκιλφ χοντρή με 4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 κάτω Χριστίνα ξανθιά σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 πάνω Χριστίνα καστανή κατσαρομαλλα γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ιρις καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Η Άννα θα δουλέψει Πέμπτη, Σάββατο και Τρίτη.

καλό απόγευμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Φίλε ισχύει ΚΑΙ αυτό που λες, αλλά εγώ ξέρεις τι έπαθα ??? Ξεκινήσαμε με την κοπέλα τα γλωσσόφιλα και έμεινα 10 λεπτά να φιλιόμαστε μόνο
και έφυγες; Το εικοσάρικο στο πήρε ή έδωσες παραπάνω; call girl η σπιτάκι; Δν τα λες όλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
συνέχεια πάντα live

Μαραθωνος 59 αριστερά το υπόγειο Ιονελα/Ιωάννα ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Λάρισα καστανοξανθη χοντρουλα με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλ ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό πολύ ωραίο σώμα ωραίο κωλο ωραία πόδια 2αρι, βυζι, απλό πρόγραμμα και Αλμπινα μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59α Αναστασία ξανθιά νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 Λίζα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Αννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθοκαστανη μιλφ πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι και Μαριάννα ξανθιά γκιλφ χοντρή με 4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 κάτω Χριστίνα ξανθιά σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 πάνω Χριστίνα καστανή κατσαρομαλλα γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ιρις καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Η Άννα θα δουλέψει Πέμπτη, Σάββατο και Τρίτη.

καλό απόγευμα
απο φυλής δν έχει Live;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.125
Πόντοι
46.232
.Ωστοσο η Λολα ελειπε και θα λειπει και τις επομενες 10 μερες
Εφυγα απο τον οικο και πηγα στο Ιασωνος 44 τερμα δεξι μπας και προλαβω την Ρωσσιδα Χριστινα με το μακρυ μαυρο μαλλι και το ομορφο κορμι.
Ωστοσο η κορασις την ειχε κανει, στον οικο ηταν δυο κανουρια τεμαχια η Σαρα και η Μαρα, προφανως μας τρολαρει τους μπουρδελιαρηδες ο ιδιοκτητης του οικου.
@dmtrsxxx βρε παλιόtroll ??? Σάρα και Αλινα δουλεύουν όχι Σάρα και Μάρα...
Η Λόλα δουλευε κανονικά σήμερα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.722
Πόντοι
41.129
@dmtrsxxx βρε παλιόtroll ??? Σάρα και Αλινα δουλεύουν όχι Σάρα και Μάρα...
Η Λόλα δουλευε κανονικά σήμερα
Mυστη μου εμενα η υπηρεσια Σαρα και Μαρα μου της συστησε, εγω δεν της ειχα ξαναδει :truce:
Η ερμαφροδιτη τσατσα μαλακιες ελεγε για τη Λολα, :jerking2:
Μου περνα απο το μυαλο οτι εχτες παιζει να με ειδανε και απο την καμερα να ανεβαινω και να μου πουλησε παραμυθι η ερμαφροδιτη
τσατσα οτι θα λειπει 10 μερες για να μην πηγαινω εκει και παρακαλαω τη Λολα να με αφησει να γλειψω τη μουνα της.
Αμεσως τωρα καβαλαω την παπια και παω να κανω επιδρομη !!! και αμα μου πουνε οτι λειπει θα μπουκαρω μεσα στο κουζινακι !!! :ak:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
συνέχεια πάντα live

καλό απόγευμα
Αδερφέ η λολα τι λέει από πέρδικα που είπες αξίζει εμφανισιακά έχω πάει 3 φορές αλλά δεν την έχω δει αε ποιο είναι ακριβώς ;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Όταν λέμε κανονικό εννοούμε μονοκόμματο όπως είναι το ψυγείο ή κανονικό κανονικό;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.125
Πόντοι
46.232
Αδερφέ η λολα τι λέει από πέρδικα που είπες αξίζει εμφανισιακά έχω πάει 3 φορές αλλά δεν την έχω δει αε ποιο είναι ακριβώς ;
Έχω γράψει ενημέρωση μια σελίδα πίσω, θα την έπαιρνα σε εμφάνιση είναι δυνατή αλλά πήρα τη Βαλερία στο Κολωνού 32 και μετά την Ιονελα στη Μαραθωνος, δε ξέρω τι λέει μέσα αλλά θα την πάρω σε επόμενη βόλτα μόνο για την εμφάνιση της

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.891
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα στης19:00 στο φυλής 71 με την ΛΙΖΑ.
Παρόλο που άκουσα μόνο αρνητικά σχόλια είχα μια θετική εμπειρία.εεε ένα τιπηκο γαμησι μπουρδέλου αλλά όχι σούπερ φόλα οπός λέγεται.
Πολλά κλειστά σπιτάκια στη φυλής θα ακολουθήσει και κριτική για Λίζα αλλά και για Σάνσα που δεν ανεβικαι ποτέ.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Έχω γράψει ενημέρωση μια σελίδα πίσω, θα την έπαιρνα σε εμφάνιση είναι δυνατή αλλά πήρα τη Βαλερία στο Κολωνού 32 και μετά την Ιονελα στη Μαραθωνος, δε ξέρω τι λέει μέσα αλλά θα την πάρω σε επόμενη βόλτα μόνο για την εμφάνιση της
Σμύρνη έχουμε τα ίδια γούστα ακριβώωως! Εύγε από εμένα μεστές επιλογές , πολύ εμφανίσημες κοπέλες στο βούρκο του μεταξουργείου και οι δύο... Τις κυκλοφορούσα άνετα στα νότια για ένα χαλαρό κοκτέιλ στο Nalu

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θα ήθελα να πω ότι προφανώς κάποιος που δυσκολεύεται πολύ στην ορθογραφία θα έχει δυσλεξία/δυσορθογραφία. Δεν το κάνει για να κουράσει. Οπότε τα σχόλια καλό είναι να λείπουν.
Και εν τέλει, η αξία του ανθρώπου δεν έχει να κάνει με την ορθογραφία.
Από φιλόλογο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 147626

Επισκέπτης
Αυτη η λαουρα κολωνου 11 τι λεει εχει κανεις εμπειραι μαζι της.??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Βαλέρια από Κολωνού στα 15 ευρώ. Όντως είναι καλό μουνί η Βαλέρια. Αλλά η τσατσά χτύπησε στο 5λεπτο. Ο Carl Barton όμως είχε ήδη βάλει χρονόμετρο. Το δείχνω στην κοπέλα και τής λέω: ''Είμαι σωστός , κοίτα..'' και απαντάει ''Ααα εσύ έχεις και χρόνο ωραία... '' Τελείωσα στα 4 με πολύ καλή αντοχή, εξωφρενικά καλή με την Βαλέρια να χάνει τη μπάλα... '' Εεεεε...ΟΧΙ δε θα ξαναπάω... Αν ήταν 10ευρο ίσως , δεν τα αξίζει τα 15... Υ.Γ Δεν με άφησε να της χαϊδέψω το μουνί σχετικά απόμακρη αλλά όχι να σε ξενερώσει , τυπική. Λίγα χάδια, όχι ένθερμη να σε φιλήσει λαιμό όπως κάνουν κάτι άλλα μωράκια και με τρελαίνουν, δεν την προτείνω σίγουρα. Αν ήταν στα 10 ευρώ, θα έλεγα σε κάποιον ''πήγαινε για ένα συμβατικό άδειασμα''.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Mυστη μου εμενα η υπηρεσια Σαρα και Μαρα μου της συστησε, εγω δεν της ειχα ξαναδει :truce:
Η ερμαφροδιτη τσατσα μαλακιες ελεγε για τη Λολα, :jerking2:
Μου περνα απο το μυαλο οτι εχτες παιζει να με ειδανε και απο την καμερα να ανεβαινω και να μου πουλησε παραμυθι η ερμαφροδιτη
τσατσα οτι θα λειπει 10 μερες για να μην πηγαινω εκει και παρακαλαω τη Λολα να με αφησει να γλειψω τη μουνα της.
Αμεσως τωρα καβαλαω την παπια και παω να κανω επιδρομη !!! και αμα μου πουνε οτι λειπει θα μπουκαρω μεσα στο κουζινακι !!! :ak:
Το σκηνικό με Λόλα μου θυμίζει παλιά που ζητάγα μια ταινία σε βιντεοκλαμπ. Ένα χρόνο τη ζήταγα, ένα χρόνο έλεγε νοικιασμένη είναι. Δεν έλεγε ο τρόμβας απλά ότι δεν την έχει. Τα ίδια μάλλον και με τη Λόλα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σεξ με Βαλέρια από Κολωνού στα 15 ευρώ. Όντως είναι καλό μουνί η Βαλέρια. Αλλά η τσατσά χτύπησε στο 5λεπτο. Ο Carl Barton όμως είχε ήδη βάλει χρονόμετρο. Το δείχνω στην κοπέλα και τής λέω: ''Είμαι σωστός , κοίτα..'' και απαντάει ''Ααα εσύ έχεις και χρόνο ωραία... '' Τελείωσα στα 4 με πολύ καλή αντοχή, εξωφρενικά καλή με την Βαλέρια να χάνει τη μπάλα... '' Εεεεε...ΟΧΙ δε θα ξαναπάω... Αν ήταν 10ευρο ίσως , δεν τα αξίζει τα 15... Υ.Γ Δεν με άφησε να της χαϊδέψω το μουνί σχετικά απόμακρη αλλά όχι να σε ξενερώσει , τυπική. Λίγα χάδια, όχι ένθερμη να σε φιλήσει λαιμό όπως κάνουν κάτι άλλα μωράκια και με τρελαίνουν, δεν την προτείνω σίγουρα. Αν ήταν στα 10 ευρώ, θα έλεγα σε κάποιον ''πήγαινε για ένα συμβατικό άδειασμα''.
Εμφανισιακώς, Βαλέρια,Νικόλ, Βιολέτα ή Βραζιλιάνος κωλος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom