Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (35 μέλη και 297 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Δουλεύουν κάπου κάποια από τις παρακάτω;
1. Σουζανα (ξανθό granny που δούλευε τελευταία Ιάσωνος 30Β και πιο πριν Κολωνού 47 ισόγειο βραδινή βάρδια)
2. Ελένη Κολωνού 47 οροφος απόγευμα
3. Αντριαννα από Μ. Αλεξάνδρου υπόγειο
4. Ναταλία από Μ. Αλεξάνδρου 15
5. Ζανα από κολωνου 47 ισόγειο απόγευμα
Αν έχετε τηλ στείλτε μου σε pm.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
..... και καλο ειναι να μην την συγκρίνουμε με τη Τζώρτζια γιατί είναι ιεροσυλία! Η Τζωρτζιαρα είναι απλά ΤΟ κορμί στην περιοχη της Φυλής καθώς επίσης και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ από θέμα υπηρεσιών! Το στανταρακι μου χρόνια τώρα.... αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει οριστικά.
Σταματησε η τζωρτζια?ποτε ρε φιλαρακι?το χασαμε το κορμι?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και θα γράψω τις τοπ κοπέλες από παλιά έως σήμερα λουιζα φυλής 84 πάνω 2007-2010Τερέζα Φωκαίας 25α 2009-2012!!! Χριστίνα Καζακστάν 2007-2014!! Ναντια Μενάνδρου 45 2012-2013!! Σουζη άγκυρας έως σήμερα για όσους ξέρουν !! Εβελίνα αχαρνων 85 , θα αναφερο και κάποιες σποραδικές αλλά με πολύ καλές υπηρεσίες αλλά και λόγο παράτολμες κοπέλες Ελένη αλκιβιαδου , Ατζελα Φωκαίας 7!! Ριτα άγκυρας !! Βλέπετε πως είναι λίγες σε σχέση μετά χρόνια που γαμαω ;; Έχω ξεχάσει παρά πολλές οι οποίες όμως ήταν για λίγο έφευγαν πολύ γρήγορα και έχω ξεχάσει και ονόματα !!! Δεν θα αναφερθώ σε κολ γκιρλς 1-2 είναι καλές και αυτές έχουν πολύ μπλα μπλα και χάνετε η μπάλα στην ηδονή του πελάτη !! Εγώ πχ θέλω στυλ μπουρδελου 2-3 κουβεντούλες και γλώσσα σώματος !! Αν αρχίσεις τώρα με την βυζιτα και σου λέει. Α γιατί γαμας με λεφτά , α γιατί ιδρώνεις εύκολα ; Α γιατί έχεις αγχως ; Α το ένα α το άλλο ….. είναι καθαρά για να σου φάει χρόνο και εγώ είμαι τύπος που πληρωνο για να κάνει η άλλη αυτό που πρέπει ούτε πιο πολύ ούτε πιο λίγο … αν αντιλιφθο πως η άλλη θέλει να φάει χρόνο τρωο τέτοιο ξενέρωμα που η θα την διώξω η θα πω από μέσα μου βρε την μαλακω και απλά παρακολουθώ που θα το φτάσει για να πέραση η ώρα …. Είναι κωμικό να πληρώνεις και εσυ ο ίδιος να προσπαθείς ν ξεκλειδώσεις την κοπέλα !! Όταν πληρώνεις και είσαι καθαρός και ευγενικός οφειλή η πουτανα να σε αφηνη να κανείς ότι θες για να καβλωσεις σε λογικά πάντα πλαίσια …. Όλα τα αλλά είναι παραμύθια της χαλιμάς
Ήταν τόσο παλιά η Τερέζα;:erection:

Μιλάω για εμφάνιση. Όπως το πες ,πολύ σπάνια φυλής και εμετουργειο.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.582
Πόντοι
41.129
Παιδιά ένα δυνατό μουνί αυτή τη στιγμή στο Μεταξουργείο -ίσως το καλύτερο- είναι η Νικολέττα από Ρουμανία στο Ι 20Β. Ανέβασε την τιμή στα 15 -πολύ καλή στρατηγική κίνηση από μέρους της αφού πήρε πρέφα ότι είναι η μονόφθαλμη ανάμεσα στις τυφλές- και συν ότι θα πάνε μαζί της πολύ λιγότεροι Πάκηδες. Αξίζει, δεν βιάζεται, ευγενική κτλ.. αχ αχ,τα θυμάμαι και πνίγομαι απ' την καύλα...
Όντως πολύ καλή κίνηση από τη Νικολίτσα.
Της το είχα πει και εγώ ότι και 15 να το πάει δεν πρόκειται να με χάσει από πελάτη.
Έτσι και αλλιώς τα σπίτια στη φυλής δε θα ανοίξουν όλα οπότε όλοι Μετάξι θα πηγαίνουν.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παιδιά ένα δυνατό μουνί αυτή τη στιγμή στο Μεταξουργείο -ίσως το καλύτερο- είναι η Νικολέττα από Ρουμανία στο Ι 20Β. Ανέβασε την τιμή στα 15 -πολύ καλή στρατηγική κίνηση από μέρους της αφού πήρε πρέφα ότι είναι η μονόφθαλμη ανάμεσα στις τυφλές- και συν ότι θα πάνε μαζί της πολύ λιγότεροι Πάκηδες. Αξίζει, δεν βιάζεται, ευγενική κτλ.. αχ αχ,τα θυμάμαι και πνίγομαι απ' την καύλα...
Τώρα το λες και εσύ ρε Κάρλος Μπράντον; Μόλις τσεκαρα τη Στέλλα του Τόνιξ. Το όνειρο κάθε σαβουρογαμη που σέβεται τον εαυτό του. Πιασίματα ,βυζι πεσμένο μέχρι τον αφαλό, ξανθιά,ανατολικού μπλοκ .

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τώρα το λες και εσύ ρε Κάρλος Μπράντον; Μόλις τσεκαρα τη Στέλλα του Τόνιξ. Το όνειρο κάθε σαβουρογαμη που σέβεται τον εαυτό του. Πιασίματα ,βυζι πεσμένο μέχρι τον αφαλό, ξανθιά,ανατολικού μπλοκ .
Ρε τρελέ έστειλα και χθες δεν το είδες? Σού απάντησα στο ''δεν ξέρεις ποια σαβούρα να διαλέξεις''

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Καλημέρα. Διαβάζοντας τα παραπάνω θέλω να πώ τα εξής. Όταν ανοίξουν, ποιος θα πάει να πηδήξει την κοπέλα των 20 ευρώ με 100; Για ποιο λόγο; Ένα call girl θέλει 150 ευρώ για μία ώρα δηλαδή για 10 λεπτά 25. Ε, αυτοί που είχαν το γούστο πριν θα το κάνουν, αλλά με πραγματικά μοντέλα. Με τις ξαφνικές θεραπεύτριες ποιος θα πάει αφού θα βρει την ίδια ποιότητα στα 20; Στο τέλος όλες θα επαναπατριστούν πιστεύω. Θα συναντήσαμε ξανά στα ίδια μέρη. Εξάλλου στο μπορδέλο περισσότερα βγάζουν. Η φτήνια φέρνει τον παρά.
Την Καλημέρα μου σε όλους
:thumbsup: " Η φτήνια φέρνει τον παρά. " Βασική αρχή για τζίρο........... :hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κάνε τουλάχιστον μία σωματική περιγραφή
Λεπτή πολύ ωραίο σώμα , ύψος νορμάλ, μαλλί ξανθό(? ), τα βυζιά της είναι ακριβώς αυτό που θέλω μικρό καλοσχηματισμένο, έχει ωραίο χαμόγελο , πεντακάθαρη , ευγενική , κάνει καλή πίπα χωρίς να πιέζει με το στόμα και να στο πω απλά είσαι πλήρης με μια τέτοια γκόμενα. Αφού δεν γουστάρεις καθόλου μετάξι, πήγαινε μόνο σε αυτήν που είναι το Highlight. Παρ' όλη την λατρεία μου στην Γιασμίν, θα το πω, ετούτη εδώ είναι πολύ καλύτερη σε όλα..

Τελευταία τροποποίηση:

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Λεπτή πολύ ωραίο σώμα , ύψος νορμάλ, μαλλί ξανθό(? ), τα βυζιά της είναι ακριβώς αυτό που θέλω μικρό καλοσχηματισμένο, έχει ωραίο χαμόγελο , πεντακάθαρη , ευγενική , κάνει καλή πίπα χωρίς να πιέζει με το στόμα και να στο πω απλά είσαι πλήρης με μια τέτοια γκόμενα. Αφού δεν γουστάρεις καθόλου μετάξι, πήγαινε μόνο σε αυτήν που είναι το Highlight. Παρ' όλη την λατρεία μου στην Γιασμίν, θα το πω, ετούτη εδώ είναι πολύ καλύτερη σε όλα..
Αν είναι να σκάσεις 15 πήγαινε Πάμελα που είναι 10 level πάνω!Γνώμη μου.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αν είναι να σκάσεις 15 πήγαινε Πάμελα που είναι 10 level πάνω!Γνώμη μου.
Εννοείς Πάολα?? Έχει σταματήσει αυτή έτσι δεν είναι, τι ξανάρχισε?? Μπααα καλύτερη η Νικόλ..και πάλι..!

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Φίλε τι ώρες είναι η συγκεκριμένη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom