Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (20 μέλη και 150 επισκέπτες)

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Με το επίσημο άνοιγμα ριχτε μαύρο στις βίζιτες και τα οσμοσε γιατί βλέπω το σύστημα να γίνει γερμανικό. Θα γαματε τις ίδιες στο 100 αντί για εικοσαρικο. Λαμπρό παράδειγμα η κονδοπουτανη Άντζελα από φυλής 86 που τώρα 'οσμώνεται' στο κατοσταρι.
Ο βορδελοκοσμος είναι βαθια νυχτομένος τελικά. Εχθές πέρασα απο στουδιο . Τίγκα στην πελατεία ήταν. Τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ανοιχτό γιατί το είπε η τουβου:jerking:
Πήγες να γαμήσεις ή να πάρεις μάτι (κίνηση και τα ρέστα);

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Κανα κινκοπουτανο που να κανει γλυφοκωλαδα χωρις κλαψες παιζει αυτη τη περιοδο στα 10-20?

Εννοειται και με καποτα στη γλωσσα δεκτο και προτιμοτερο.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από τα Βέργας 2-7;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από τα Βέργας 2-7;
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί ήταν.
Αυτες τις μέρες γίνονται έργα στην οδό αυτη, δεν ξέρω αυτό κατά πόσο επηρεάζει την λειτουργία των οίκων.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί ήταν.
Αυτες τις μέρες γίνονται έργα στην οδό αυτη, δεν ξέρω αυτό κατά πόσο επηρεάζει την λειτουργία των οίκων.
Το 3 εχτές ήταν από τις 13:00 εως τις 21:00 ανοικτό

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κανα κινκοπουτανο που να κανει γλυφοκωλαδα χωρις κλαψες παιζει αυτη τη περιοδο στα 10-20?

Εννοειται και με καποτα στη γλωσσα δεκτο και προτιμοτερο.

Ξέρω μια που σ αφήνει να τη γαμησεις στο αυτί. Με καποτα.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα. Διαβάζοντας τα παραπάνω θέλω να πώ τα εξής. Όταν ανοίξουν, ποιος θα πάει να πηδήξει την κοπέλα των 20 ευρώ με 100; Για ποιο λόγο; Ένα call girl θέλει 150 ευρώ για μία ώρα δηλαδή για 10 λεπτά 25. Ε, αυτοί που είχαν το γούστο πριν θα το κάνουν, αλλά με πραγματικά μοντέλα. Με τις ξαφνικές θεραπεύτριες ποιος θα πάει αφού θα βρει την ίδια ποιότητα στα 20; Στο τέλος όλες θα επαναπατριστούν πιστεύω. Θα συναντήσαμε ξανά στα ίδια μέρη. Εξάλλου στο μπορδέλο περισσότερα βγάζουν. Η φτήνια φέρνει τον παρά.
Την Καλημέρα μου σε όλους

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Χαίρε.
Καλημέρα. Διαβάζοντας τα παραπάνω θέλω να πώ τα εξής. Όταν ανοίξουν, ποιος θα πάει να πηδήξει την κοπέλα των 20 ευρώ με 100; Για ποιο λόγο; Ένα call girl θέλει 150 ευρώ για μία ώρα δηλαδή για 10 λεπτά 25. Ε, αυτοί που είχαν το γούστο πριν θα το κάνουν, αλλά με πραγματικά μοντέλα. Με τις ξαφνικές θεραπεύτριες ποιος θα πάει αφού θα βρει την ίδια ποιότητα στα 20; Στο τέλος όλες θα επαναπατριστούν πιστεύω. Θα συναντήσαμε ξανά στα ίδια μέρη. Εξάλλου στο μπορδέλο περισσότερα βγάζουν. Η φτήνια φέρνει τον παρά.
Την Καλημέρα μου σε όλους
Χαίρε! Γιατί αφενός δυσκολεύονται να γαμήσουν σε συνθήκες βοθροπήγαδου και αφετέρου για να ταΐζουν στο μυαλό τους την ουτοπική βεβαιότητα ότι τη τάνα που γάμησαν, την είχαν πάρει πολύ λιγότεροι άντρες πριν από αυτούς (αυτό όμως αφορά κυρίως τους τακτικούς). Το ερώτημα είναι πόσοι από τους παραδοσιακούς μπουρδελαίους ανοίχτηκαν αυτή τη περίοδο στις ανεξάρτητες και τα cg, τη στιγμή που μεγάλη μερίδα αυτών ήδη βαρυγκομούσαν να παίξουν μπάλα στο κοσάρι. Γιατί δηλαδή δεν κρατήθηκαν και άνοιξαν διάπλατα τη πορτοφόλα;

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Πάντως, αφού συστήνεις να μπει φρένο με τα στούντιο και τα ελαιοτριβεία μετά το επίσημο άνοιγμα, θα μπορούσες πιστεύω να κρατηθείς και αυτή τη περίοδο. Εκτός κι αν είσαι κανας βαρόνος

• Like
Αντιδράσεις: Conan

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάντως, αφού συστήνεις να μπει φρένο με τα στούντιο και τα ελαιοτριβεία μετά το επίσημο άνοιγμα, θα μπορούσες πιστεύω να κρατηθείς και αυτή τη περίοδο. Εκτός κι αν είσαι κανας βαρόνος
Σιγά μην κρατηθώ. Εξάλλου άλλο 50αρι άλλο 100αρι και 150αρι.

Και δεν είναι ότι πάω κάθε μέρα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βασικά εννοώ ότι με τον κορώνα πολλές μεταπήδησαν από βορδελα στα οσμοσε,απ' τα στουδιο στις βίζιτες. Κάποιες γύρισαν. Αν βρουν όμως υποστήριξη απ' τους ίδιους που τις επαιρναν με λιγότερα λεφτά θα χάσουν και οι ίδιοι και όλοι μας. Απλά έτσι θα χαμηλώνει η ποιότητα και θα αυξάνεται η τιμή. Δεν μπορείς να πηγαίνεις να δίνεις 100 στο κονδοπουτανο την Άντζελα εκεί που την οσμωνες στα κοσαρια. Χαλάς την πιάτσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom