Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (15 μέλη και 156 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Μια φορά με είχαν βάλει να "νταντεύω"/να έχω από κοντά έναν ασφαλίτη. Ο πούστης είχε και την πλάκα του...Να γαμήσουμε πηγαίναμε? Να φάμε? Να δούμε καμιά μπάλα/καφέ? Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ στο τέλος μου κανε κουβέντα να ρουφιανέψω. Μια μέρα μου χε πει τη φράση: "Ελα μην είσαι έτσι δώσε κάτι" ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ που δεν άντεξα έβγαλα από την τσέπη ένα 50λεπτο και του το δωσα! :cheesy: Δεν μου το ξαναπε

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Με το επίσημο άνοιγμα ριχτε μαύρο στις βίζιτες και τα οσμοσε γιατί βλέπω το σύστημα να γίνει γερμανικό. Θα γαματε τις ίδιες στο 100 αντί για εικοσαρικο. Λαμπρό παράδειγμα η κονδοπουτανη Άντζελα από φυλής 86 που τώρα 'οσμώνεται' στο κατοσταρι.
++++ 1
Ετσι πρέπει. Μη χαλάσσει και αλλο η πιάτσα..

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Απογευματινή βολτούλα Μαραθώνος 59 αριστερά κάτω υπόγειο ξανθιά πετιτ Γιοανελα φοβερή Ουκρανιδα περίπου 20 χρόνων 1,60+ ύψος 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα 20ευρω είναι παιχνιδιάρα τσαχπίνα τα δίνει όλα στο κρεβάτι δεν λέει όχι γενικότερα της αρέσει πολύ το σεξ μου είπε και κάνει τρέλα πράγματα
Έκατσα συνολικά κανένα 10 λεπτό ο τσάτσος δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα ψιλοκαθαρα και επίσης μου άρεσε που ενώ τελείωσα συζητάγαμε γενικά προσπάθησα μήπως την γνωρίσω και απέξω αλλά μου είπε μόνο στο μπουρδελο επίσης μου έλεγε τι όμορφο παιδί είσαι εσύ και τι να σε κάνω γενικότερα το σκεφτόταν αλλά τελικά δεν αντάλλαξαμε κάτι
Για 20 ευρώ μάγκες αξίζει θεωρώ από τα ??
Αδερφε είναι μια ομορφούλα στο πρωσοπο με μαλλί καστανόξανθο λίγο πιο κοντό από μακρι που κάθεται με μπουρνούζι συνέχεια η λες για άλλη ;

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Με το επίσημο άνοιγμα ριχτε μαύρο στις βίζιτες και τα οσμοσε γιατί βλέπω το σύστημα να γίνει γερμανικό. Θα γαματε τις ίδιες στο 100 αντί για εικοσαρικο. Λαμπρό παράδειγμα η κονδοπουτανη Άντζελα από φυλής 86 που τώρα 'οσμώνεται' στο κατοσταρι.
Συμφωνώ. Ας μη χαλάσει άλλο η πιάτσα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μια φορά με είχαν βάλει να "νταντεύω"/να έχω από κοντά έναν ασφαλίτη. Ο πούστης είχε και την πλάκα του...Να γαμήσουμε πηγαίναμε? Να φάμε? Να δούμε καμιά μπάλα/καφέ? Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ στο τέλος μου κανε κουβέντα να ρουφιανέψω. Μια μέρα μου χε πει τη φράση: "Ελα μην είσαι έτσι δώσε κάτι" ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ που δεν άντεξα έβγαλα από την τσέπη ένα 50λεπτο και του το δωσα! :cheesy: Δεν μου το ξαναπε
Στο χωριό μου έλεγαν "χωροφύλακας και παπάς, τεμπέλης και φαγάς".

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Στο χωριό μου έλεγαν "χωροφύλακας και παπάς, τεμπέλης και φαγάς".
κοίτα τώρα κακά τα ψέμματα όσο σπαστικά να ναι τα σώματα ασφαλείας ΔΕΝ γίνεται να μην έχουν ρόλο στην καθημερινότητα, αλλιώς η κουβέντα πρέπει να μεταφερθεί στο θρεντ: "να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών:"
το κακό με τις στολές είναι ότι καταλήγουν να σε φοράνε και όχι να τις φοράς, αλλά anyway

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μια φορά με είχαν βάλει να "νταντεύω"/να έχω από κοντά έναν ασφαλίτη. Ο πούστης είχε και την πλάκα του...Να γαμήσουμε πηγαίναμε? Να φάμε? Να δούμε καμιά μπάλα/καφέ? Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ στο τέλος μου κανε κουβέντα να ρουφιανέψω. Μια μέρα μου χε πει τη φράση: "Ελα μην είσαι έτσι δώσε κάτι" ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ που δεν άντεξα έβγαλα από την τσέπη ένα 50λεπτο και του το δωσα! :cheesy: Δεν μου το ξαναπ

νταντευες ;

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Η Γιασμίν γυρισε? Η παολα τέτοια ωρα υπάρχει περιπτωση να δουλευει?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Άσχετο …
Βέργας που πέρασα έκαναν κάτι έργα , σκάβαν κτλ

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφή πριν λίγο από Μαραθώνος..όπου βρήκα την Αναστασία μετά από τη κριτική του μύστη Σμύρνη.. Ξανθιά ψηλή Νταρντανα με κωλάρα ζουμερη και καυλοφατσα..
Έδωσα παράβολο... μπήκε μετά από λίγο και άρχισε ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι που άνετα με τελείωνε...με πολύ γλώσσα και καυλωτικότατο...δε την άφησα όμως άλλο και τη γυρνάω να της κάνω ένα περιποιημένο γλειφομούνι..όπου της άρεσε πολύ..πέρασα και λίγο από κώλο όπου στην αρχή τραβήχτηκε αλλά εν τέλει ενέδωσε στη τέχνη της καλής κωλογλειφαδας...αφού την έκανα μούσκεμα τη γάμησα στα 4 όπου έδωσε ρέστα. Χτυπιοτανε σα το χταπόδι... ωραία ήταν... θα τη ξαναδώ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;
Μόνο για να την σκίσεις .Δε θέλει αγγίγματα, φιλιά , αγκαλιές τίποτα. Μπαίνει μέσα στραβωμένη δεν χαιρετάει καν λες κι έχετε προηγούμενα. Παραδόξως θα ξαναπάω όμως για το σωματάκι και το γλυκό μουνί. Στα 4 η καλύτερη στάση για την συγκεκριμένη.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Και μετράει και δεν μετράει.
Εάν δεν ξέρεις να γεμίσεις δεν έχει σημασία.Να σε καλά αδελφέ πέθανα στο γέλιο,ωραίο το αγόρι σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom