Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (10 μέλη και 87 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Παίδες 7/6 θα βγεί να γαμησει και ο καθε πικραμένος!!! θα ειναι στη γύρα ολοι!!!! και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα περάσουμε καλά... ισως να κρατάμε "μικρο καλάθι" γιατι και τα πουτανάκια δεν νομίζω να είναι και τα καλύτερα. Λέω εγω τώρα... μην το χώσουμε τελικά σε κανα σάπιο, που δεν θα το χώναμε ποτέ , επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Αφού οι περισσότεροι τον χώνουν σε όποια τρύπα βρουν ανοιχτή, όσες είναι καλές και ωραίες θα προτιμήσουν να μην επιστρέψουν στην Φυλής αλλά να συνεχίσουν να εργάζονται στην χώρα και στον χώρο που είναι τώρα.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Μάγκες μου αύριο θέλω να κατέβω προς Φ και Λ μέρη γύρω τις πρωινές προς μεσημεριανές ώρες ξέρει κανείς αν παίζει τπτ τέτοιες ώρες ? η θα κατέβω τζάμπα γιατί δεν είμαι και δίπλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δώστε μου το φως σας παίχτες μου

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Απογευματινή βολτούλα Μαραθώνος 59 αριστερά κάτω υπόγειο ξανθιά πετιτ Γιοανελα φοβερή Ουκρανιδα περίπου 20 χρόνων 1,60+ ύψος 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα 20ευρω είναι παιχνιδιάρα τσαχπίνα τα δίνει όλα στο κρεβάτι δεν λέει όχι γενικότερα της αρέσει πολύ το σεξ μου είπε και κάνει τρέλα πράγματα
Έκατσα συνολικά κανένα 10 λεπτό ο τσάτσος δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα ψιλοκαθαρα και επίσης μου άρεσε που ενώ τελείωσα συζητάγαμε γενικά προσπάθησα μήπως την γνωρίσω και απέξω αλλά μου είπε μόνο στο μπουρδελο επίσης μου έλεγε τι όμορφο παιδί είσαι εσύ και τι να σε κάνω γενικότερα το σκεφτόταν αλλά τελικά δεν αντάλλαξαμε κάτι
Για 20 ευρώ μάγκες αξίζει θεωρώ από τα ??

Αυτη ειναι συνηθως σε βαρδια με την Μονικα?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Μάγκες μου αύριο θέλω να κατέβω προς Φ και Λ μέρη γύρω τις πρωινές προς μεσημεριανές ώρες ξέρει κανείς αν παίζει τπτ τέτοιες ώρες ? η θα κατέβω τζάμπα γιατί δεν είμαι και δίπλα

δώστε μου το φως σας παίχτες μου
όποιος μπορεί να με ενημερώσει για την επικαιρότητα είτε πμ είτε έδω μάγκες να ξέρουμε τι μας γίνεται

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Στη Φ δεν παίζει κάτι.
Στη γνωστή διασταύρωση με ενημέρωσαν ότι παίζει μόνο η Αλίσα. Η Έμιλυ από Παρασκευή.
Στο χάρακα θα βρεις εύκολα.
Μεταξουργείο, επίσης, θα βρεις μια χαρά.

ierwnymos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Παίδες 7/6 θα βγεί να γαμησει και ο καθε πικραμένος!!! θα ειναι στη γύρα ολοι!!!! και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα περάσουμε καλά... ισως να κρατάμε "μικρο καλάθι" γιατι και τα πουτανάκια δεν νομίζω να είναι και τα καλύτερα. Λέω εγω τώρα... μην το χώσουμε τελικά σε κανα σάπιο, που δεν θα το χώναμε ποτέ , επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Μην το λες. Πέρυσι τέτοια εποχή που άνοιξαν οι οίκοι μετά το lockdown εδώ αναφερόταν ότι η κίνηση ήταν πεσμένη, με κοπέλες και υπηρεσίες σε ημιέξαλλη κατάσταση να σιχτιρίζουν τους πελάτες που δεν περνούσαν στο δωμάτιο. Αν υπολογίσεις την οικονομική δυσπραγία και τον φόβο του ιού νομίζω ότι το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και φέτος. Ίδωμεν.

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
δεν υπαρχει κανενα μπουρδελακι να ανοιγει 5.00 το πρωι για εμας τους πολυ πρωινους τυπους;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ρε μαγκες επειδη διαβαζω εδω και πολλες μερες, πως δουλευουν τα μαγαζια παρωχης υπηρεσιων και ψυχωλογικης ανατασης(φαση παιρνουμε τηλεφωνο,χτυπαμε πορτα)??
Πολλούς μήνες πες καλύτερα. Κατέβα και δες . Θα καταλάβεις μόνος σου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βλέπω τώρα πλακωσαν όλοι και ανακάλυψαν την Αμερική. Το εμετικό και η οδός αλυπητου ξυλου είναι ανοιχτα μήνες τώρα. Και ενώ πριν εβριθαν οι αναφορές και ενημερώσεις τώρα που χαλάρωσαν κάπως τα πράγματα δεν πατάει κανένας. Είναι τρελοί αυτοί οι βορδελιάρηδες.:uglystupid:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Με το επίσημο άνοιγμα ριχτε μαύρο στις βίζιτες και τα οσμοσε γιατί βλέπω το σύστημα να γίνει γερμανικό. Θα γαματε τις ίδιες στο 100 αντί για εικοσαρικο. Λαμπρό παράδειγμα η κονδοπουτανη Άντζελα από φυλής 86 που τώρα 'οσμώνεται' στο κατοσταρι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ο βορδελοκοσμος είναι βαθια νυχτομένος τελικά. Εχθές πέρασα απο στουδιο . Τίγκα στην πελατεία ήταν. Τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ανοιχτό γιατί το είπε η τουβου:jerking:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επειδή Φ δε παίζει κάτι και Λ
Αν κατέβω μετάξι Κωλ θα παίζει τπτ η μόνο Ιασ τα συνηθισμένα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τέλος πάντων τζάμπα τα λέω. Ο μέσος βορδελιαρης τρώει ότι τον ταΐζει ο Κούλιο. Γαμαει βίζιτα ή οσμομενη μια φορά το δίμηνο. Εκτός αν έχουν βρει όλοι γκόμενες. :tooth:

Επειδή Φ δε παίζει κάτι και Λ
Αν κατέβω μετάξι Κωλ θα παίζει τπτ η μόνο Ιασ τα συνηθισμένα?
Λεωνιδίου και Κολωνού και απέναντι στην υπογα μονο

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Τέλος πάντων τζάμπα τα λέω. Ο μέσος βορδελιαρης τρώει ότι τον ταΐζει ο Κούλιο. Γαμαει βίζιτα ή οσμομενη μια φορά το δίμηνο. Εκτός αν έχουν βρει όλοι γκόμενες. :tooth:

Λεωνιδίου και Κολωνού και απέναντι στην υπογα μονο
Μάλιστα ευχαριστώ συναγωνιστή

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
Καλά ρε σεις έχω πεθάνει στα γέλια τόσο καιρό.

Μου αρέσει που τα λέτε Φ, Λ, Χάρακα, Μεγάλος Στρατηλάτης κτλπ λες και οι ασφαλίτες που μπορεί να διαβάζουν το site είναι τίποτα χάπατα που σε αυτά τα θέματα στροφάρουν x10 φορές παραπάνω από τον μέσο άνθρωπο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

Μου αρέσει που τα λέτε Φ, Λ, Χάρακα, Μεγάλος Στρατηλάτης κτλπ λες και οι ασφαλίτες που μπορεί να διαβάζουν το site είναι τίποτα χάπατα που σε αυτά τα θέματα στροφάρουν x10 φορές παραπάνω από τον μέσο άνθρωπο.
μου αρέσει που στο κείμενο σου έχεις βάλει το "μπορεί"

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885

σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να τα λένε ως "σύνθημα"! Να σου θυμίσω πως υπάρχουν ΚΡΙΤΙΚΕΣ στο site που δείχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το τι/πως/που
Όσον αφορά τα "σώματα ασφαλείας" το 90% και βέλε είναι βούδια από την επαρχία χωρίς στον ήλιο μοίρα που μπήκαν εκεί. Βούδια μπήκαν ΒΟΥΔΙΑ είναι και βούδια θα βγούνε!
Ας μην πούμε το πόσο στροφάρουν, οκ ας μείνουμε στο ότι κάνουν τη δουλειά...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να τα λένε ως "σύνθημα"! Να σου θυμίσω πως υπάρχουν ΚΡΙΤΙΚΕΣ στο site που δείχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το τι/πως/που
Όσον αφορά τα "σώματα ασφαλείας" το 90% και βέλε είναι βούδια από την επαρχία χωρίς στον ήλιο μοίρα που μπήκαν εκεί. Βούδια μπήκαν ΒΟΥΔΙΑ είναι και βούδια θα βγούνε!
Ας μην πούμε το πόσο στροφάρουν, οκ ας μείνουμε στο ότι κάνουν τη δουλειά...
Αναλόγως θα πω εγώ. Κάποιος που είναι επιφορτισμένος με την συγκεκριμένη εργασία (να διαβάζει ενημερώσεις :grin: ) θα ξέρει τί γίνεται.
Έχει την πλάκα του δεν πειράζει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Αναλόγως θα πω εγώ. Κάποιος που είναι επιφορτισμένος με την συγκεκριμένη εργασία (να διαβάζει ενημερώσεις :grin: ) θα ξέρει τί γίνεται.
Έχει την πλάκα του δεν πειράζει.
έχουν ασφαλήτες για τη δουλειά αυτή, για όνομα του Θεού να περιμένει η αστυνομία να κάνει δουλειά από ένα site

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom