aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Σε εμφάνιση Λάουρα η Νικολέτα;;
Ο Κούλης κατάφερε να καταστήσει τους φτωχούς Έλληνες μπουρδελιάρηδες ρακοσυλλέκτες στο Εμετουργείο!Ρε τρελέ έστειλα και χθες δεν το είδες? Σού απάντησα στο ''δεν ξέρεις ποια σαβούρα να διαλέξεις''
Που την πετυχαίνουμε την παμελα και τι ωρες;οχι Πάμελα κολωνου!Latin!
Α ρε Φιλε Tony...ερχομαστε κομματια απο την εργασια και μπαινουμε και διαβαζουμε και περνουμε δυναμη για την επομενη.......να στε καλα Κυριοι....χαχαχαχαχαχαχα3η συνεχόμενη μέρα,
ομορφή μου περιστέρα...
Το σεξακι το έχουμε τελειοποιήσει και το πάμε παραπέρα...
Αμίρα Αμίρα, έχεις μουνί σφυχτήρα..
Το στοματάκι σου το αμαρτωλό,
τον πούτσο μου εχει κάνει λωλό...
Το σώμα σου το πεντάστερο
αδειάζει καλάσνικοφ και το κάνει άσφαιρο..
Πάνω σε ένα κρεβάτι με σεντόνι μαργαρίτες...
Θριαμβεύεις και με τρελαίνεις στις πίπες...
Αχ Αμίρα Αμίρα..
Σε έψαχνα καιρο, αλλά σε έφερε ξανά η μοίρα...
Ωρες δεν ξέρω ακριβώς.Για το που...τα latin είναι στανταρ.Που την πετυχαίνουμε την παμελα και τι ωρες;
για πες αριθμό κολωνουοχι Πάμελα κολωνου!Latin!
Πήγαινε μετα τις 10 -11 και ρώτα την Ιουλιέτα.για πες αριθμό κολωνου
Οκ ...Πήγαινε μετα τις 10 -11 και ρώτα την Ιουλιέτα.
πρόγραμμα απλό?Πήγαινε μετα τις 10 -11 και ρώτα την Ιουλιέτα.
Ναι.πρόγραμμα απλό?
Πάντως, προ τριών εβδομάδων περίπου, πήγα Κυριακή 14:00 και δεν είχε κορίτσια εκείνη την ημέρα. Ή έτσι μου είπε.Πήγαινε μετα τις 10 -11 και ρώτα την Ιουλιέτα.
είναι ανάλογα το "φόβο" αυτή! και μένα μια έτσι μια αλλιώς και είπα από μέσα μου: οκ όταν ανοίξει κανονικά!Πάντως, προ τριών εβδομάδων περίπου, πήγα Κυριακή 14:00 και δεν είχε κορίτσια εκείνη την ημέρα. Ή έτσι μου είπε.
Που την ειχες ονομασει φιλε?Συνεύρεση με Ζήνα από Ιάσωνος 37Α με απόλυτη επιτυχία , την είχα ονομάσει ως '''Η γεματούλα που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου'''' και πληρεί τον τίτλο ικανοποιητικά. Normal sex, καλή ενέργεια , χαμηλών τόνων, ευγενική με τεράστια βυζόμπαλα που σου φράζουν τον ισοφάγο... Καλησπέρα ΜΥΣΤΕΣ..!!!
Με επιφύλαξη, τσέκαρε Ιάσωνος20ΓΌποιος θυμάται σε ποιο είναι η Μάγια η αδύνατη Ρουμάνα, θα το εκτιμούσα αν το ανέφερε.
Μου διαφεύγει τελείως.
Δε θα την έπιασε το τσιγάρο που κάνει στο μπαλκονάκι... πέρα από τη πλάκα όταν έχει κοπέλα το λέειΠάντως, προ τριών εβδομάδων περίπου, πήγα Κυριακή 14:00 και δεν είχε κορίτσια εκείνη την ημέρα. Ή έτσι μου είπε.