Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (17 μέλη και 157 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:
Πρέπει να πήγαινε πρώτη φορά στη ζωή του μπουρδέλο ο τύπος. :2funny:

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Ο μόνος λόγος για να μπεις στο μπουρδέλο με μάσκα είναι για να καλύπτεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να μην καταστείς αναγνωρίσιμος.
Στο θέμα των νοσημάτων, και μόνο που βρίσκεσαι στο Μεταξουργείο θα πρέπει περισσότερο να σε ανησυχεί η φυματίωση, ο έμπολα και ο κίτρινος πυρετός παρά ο Covid19

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
Περασμα απο μεταξουργειο περιπου 20,30 και πηγα μεσως στο Ι43 να δω και εγω την Ιωαννα και τη γιαγια Ελενη.
Η Ιωαννα με χαλασε στη μουρη και με εφτιαξε στο σωμα!
Η γιαγια Ελενη δεν μου εκανε κατι και μολις ανακοινωσε το προγραμμα η τσατσα με κοιταξε και μου ειπε φουλ σεξ μεσα!!!!Ωραια κατασταση!Τελικα βγηκε η Στελλα απο το δωματιο!
Την ειχα επισκεφτει και στο Μ.Α.28 κουρτινα παλια 3η βαρδια!Πληρωσα και περασα χωρισ σκεψη!
Εχει αδυνατισει πολυ!Το βυζι της εχει παει σε σμικρυνση.Δισατημικη πιπα ,απο αλλο αστερισμο,τα ειδα ολα!!
Ωραια επιδερμιδα!Καθαρη και μυρωδατη!!Ωραιο στησιμο!!Δεν βιαζεται!!Ειναι καθε μερα εκει μου ειπε!

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:
αχαχα μάλλον θα μπερδεύτηκε και θα νόμιζε ότι μπήκε σε κανένα πρακτορείο οπαπ να παίξει στοίχημα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
πάντως μέσα δε λέει τίποτα
..... και καλο ειναι να μην την συγκρίνουμε με τη Τζώρτζια γιατί είναι ιεροσυλία! Η Τζωρτζιαρα είναι απλά ΤΟ κορμί στην περιοχη της Φυλής καθώς επίσης και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ από θέμα υπηρεσιών! Το στανταρακι μου χρόνια τώρα.... αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει οριστικά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
..... και καλο ειναι να μην την συγκρίνουμε με τη Τζώρτζια γιατί είναι ιεροσυλία! Η Τζωρτζιαρα είναι απλά ΤΟ κορμί στην περιοχη της Φυλής καθώς επίσης και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ από θέμα υπηρεσιών! Το στανταρακι μου χρόνια τώρα.... αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει οριστικά.
Η Τζωρτζιαννα όταν δούλευε Μεταξουργείο στο Κ32 (την είχα πάρει 2 φορες) και τον πρώτο καιρό που ήρθε Δ7(2 φορες και εδώ, μια καλή και μια χάλια) ήταν τίμια μέσα,ενώ και στο πέρασμα της από Ρεμουνδου 21(μια φορά αγγαρεία) για μικρό διάστημα, εδώ και χρόνια όμως μπα.... αν με ρωτούσε κάποιος η απάντηση μου θα ήταν ότι για ένα ξεφόρτωμα με αυτή και την κωλαρα της στα 4 οκ αλλά τίποτα άλλο.
Επίσης ναι σε κορμί δε μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, σαφώς η Τζωρτζιαννα υπερτερεί της Ιονελα μάλιστα είπα στο συναγωνιστή που έκανε αναφορά ότι μόνο στα μάτια κ στο βλέμμα μου τη θυμίζει

Τελευταία τροποποίηση:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Καμιά γκιλφ με το που τα σπίτια ανοίξουν που θα μπορώ να βρω αν ξέρει κανείς να μου δώσει την επιφωτηση

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όταν η γυναίκα καυλώνει μαζί σου τότε ακόμα και 20 πόντους ψωλή να έχεις αυτή δεν πονάει!

Με σένα δεν καύλωσε για αυτό πονούσε μαζί σου, ενώ με τον αράπη δεν έβγαλε κιχ!
Όταν καβλωνη βοηγκαει μια γυναίκα γουσταρη σε κοιτάει στα μάτια σπυ λέει γαμα με αχ ωχ ιιιιιι έτσι κάνει !!! Μην ξεχάσουμε και αυτά π ξέραμε !! Φιλικά !! Καλημερες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η Τζωρτζιαννα όταν δούλευε Μεταξουργείο στο Κ32 (την είχα πάρει 2 φορες) και τον πρώτο καιρό που ήρθε Δ7(2 φορες και εδώ, μια καλή και μια χάλια) ήταν τίμια μέσα,ενώ και στο πέρασμα της από Ρεμουνδου 21(μια φορά αγγαρεία) για μικρό διάστημα, εδώ και χρόνια όμως μπα.... αν με ρωτούσε κάποιος η απάντηση μου θα ήταν ότι για ένα ξεφόρτωμα με αυτή και την κωλαρα της στα 4 οκ αλλά τίποτα άλλο.
Επίσης ναι σε κορμί δε μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, σαφώς η Τζωρτζιαννα υπερτερεί της Ιονελα μάλιστα είπα στο συναγωνιστή που έκανε αναφορά ότι μόνο στα μάτια κ στο βλέμμα μου τη θυμίζει
Όταν την πείρα στο δίδυμου ήταν ότι χειρότερο !! Μπαίνει μέσα μολης λέω τι κανείς ;; Έκανε έναν μορφασμό μίσους !! Πίπα χάλια !! Στα 4 ξεφύσαγε !! Την έδιωξα !! Από σώμα οκ δεν ήταν το τρελό που μου φάνηκε στο σαλόνι !! Το χειρότερο όλων ήταν πως στο σαλόνι μου χαμογελούσε γλυκά με κοίταζε όμορφα και τις είπα οκ θα περάσω … Πουτανες οι γυναίκες !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Nα μού χαλάσεις τη διάθεση θες Σαββατιάτικα? Μια χαρά γούσταρε και έχυσε κιόλας
Να μην σου χαλάει καμία διάθεση η κοπέλα γούσταρε μαΖι σου απλά τα πράγματα !! Όταν μια τανα δεν θέλει είναι ξυνή είναι με το ρολόι ξεφυσάει κτλ όταν γουσταρη κάνει λίγο διάλογο φιλιέστε βογγά σου μειλαει γκυκα αγκαλιάζεστε χυνεις μέσα της ενώ σε έχει αγκαλιά κτλ !! Οκ έχουν ψυχολογικά κάποιες κοπέλες αν όχι όλες !! Αλλά κάποιες είναι καλές με ψυχολογικά κάποιες Κακές παλυ με ψυχολογικά !! Ο χαρακτήρας παίζει μεγάλο ρόλο τύπε μου χίλια προβλήματα να έχεις αν είσαι καλός καλός θα παραμεινης !! Το ίδιο και τα κορίτσια στα σπίτια !!

Τζονι Μπι

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές, καμία καλή πρόταση για απόγευμα πετιτ σχετικά ομορφούλα με καλή πίσω κίνηση, έχετε να προτείνετε κάτι ;

• Like
Αντιδράσεις: Dst55
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Κατοσταρικο για το κονδοπουτανο εγώ δεν δίνω. Την είχα ξεπατωσει στο κοσαρι. Αρνούμαι να δώσω κατοσταρι
Εν μέρει συμφωνώ μαζί σου. Το θετικό όμως είναι ότι αν πάρεις απόφαση να δώσεις το 100αρι ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Σε αντίθεση με τα call girls που οι φωτογραφίες είτε είναι φουλ επεξεργασμενες είτε είναι αμφιβόλου επιδωσεων.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να 'σαι καλά
Να μην σου χαλάει καμία διάθεση η κοπέλα γούσταρε μαΖι σου απλά τα πράγματα !! Όταν μια τανα δεν θέλει είναι ξυνή είναι με το ρολόι ξεφυσάει κτλ όταν γουσταρη κάνει λίγο διάλογο φιλιέστε βογγά σου μειλαει γκυκα αγκαλιάζεστε χυνεις μέσα της ενώ σε έχει αγκαλιά κτλ !! Οκ έχουν ψυχολογικά κάποιες κοπέλες αν όχι όλες !! Αλλά κάποιες είναι καλές με ψυχολογικά κάποιες Κακές παλυ με ψυχολογικά !! Ο χαρακτήρας παίζει μεγάλο ρόλο τύπε μου χίλια προβλήματα να έχεις αν είσαι καλός καλός θα παραμεινης !! Το ίδιο και τα κορίτσια στα σπίτια !!
Να' σαι καλά ρε δικέ μου, Thanks..!!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Γιατί του φορμετ;
έτσι την είχα βγάλει γιατί ο συναγωνιστής FORMET/ISINAS την γούσταρε πολύ, αν δεις στις ενημερώσεις πριν 1.5-2 χρόνια όλο γι αυτή μίλαγε, γενικά σε πολλές κοπέλες από παλιά δίπλα στο όνομα τους "κολλαγα" κ τον Νο1 "θαυμαστή" τους πχ Άννα Κου, Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Άντζελα του FORMET Μαργαρίτα και Βαλερια του xilnik, Βίκυ και Φλορα του "στρατηγού" farkeli κλπ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν καταλαβες αρχηγέ μας και μέγα μυστη ποια εννοώ. Εννοώ την Τζώρτζια της Διδυμου 7.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Κανα καλο μωρακι πετιτ παίζει ρε παιδιά?Βαρδια δε με πειράζει είτε πρωινή είτε βραδυνή δεν εχω θέμα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Δεν καταλαβες αρχηγέ μας και μέγα μυστη ποια εννοώ. Εννοώ την Τζώρτζια της Διδυμου 7.
μάλιστα.... μάλλον εσύ δε κατάλαβες ότι σε αυτή ακριβώς αναφέρθηκα, όπως και ο συναγωνιστής ISINAS σε αυτή αναφέρθηκε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom