Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (11 μέλη και 172 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σημερινο ξεφορωμα αρχιδιων στη μαραθωνος στο κλασικο 59 που εχει πανω κατω.
Στο κατω λοιπον μια Τινα περασμενης ηλικιας βαμενη μου θυμισε κατι σαν κλοουν.
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Στον πανω οικο η Αλμπινα και ξεκιναμε με τα θετικα.
Κορμι ΓΕΩΜΑΤΡΙΑ καποιες φορες ο δημιουργος βαζει ολη την τεχνη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Στα του αγωνα πολυ διαικπερεωτικη βιαστικη αντε να τελειωνουμε.
Τσιμπουκι 15 δευτερολεπτα και αυτο μετα απο απαιτηση μου.
Δεν ανοιγε τα ποδια της ωστε να τη γαμησεις σωστα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Μην σου ανοιξει το στομα της και το δεις θα φυγεις επι τοπου.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ξέρουμε μέχρι τι ώρα βρίσκω Μαρσέλα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.
Στο κοσαρι;

b0urdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπερα παλικαρια!
Η Σαρα που δουλευε καποτε φιλλιπιδου οροφο (δεν θυμαμαι αριθμο)
αυτο με το μπαρ παντως!
Ξερει κανεις που βρισκεται?
Ευχαριστω εκ τον προτερων,!
αυτη η Σαρα πως εμοιαζε ;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Έχει τη κωλάρα της Τζώρτζιας?
Σε πιο πετιτ έκδοση φίλε, είναι πιο στητός ο κωλος της Ιωαννέλας αλλά πιο μικρός, γενικά έτσι όπως σε έχω διαβάσει δε θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα η περίπτωση της... χωρίς διάθεση κακίας αυτο, βέβαια έχει πιο ωραίο και πιο μεγάλο βυζι από τη Τζωρτζια , οι φάτσες τους πάντως είναι κατά 70% ίδιες...
Για διάθεση στο γαμήσι ψηφίζω Ιωαννέλα δαγκωτό!

Χχ

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Τυπε μου, η Μαρία είναι αυτή που εμφανιζόταν Κολωνού καμία φορά με γυαλάκια, εκει που είχαν κλειστή πόρτα και έλεγαν γκρικ ονλι. Αν ναι δώσε κάνα στοιχείο για οίκο. Με φτιάχνει πολύ αυτό το κωλι
Σε ποιο οίκο είναι αριθμό?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Μαραθ59 αριστερό υπόγειο είναι η Ιωαννέλα όλο νάζι τσαχπινιά και τρέλα...πετιτ 20χρονο Ρωσο-ουκρανάκι, καστανοξανθο μαλλάκι πονηρό μουτράκι.
Πολύ καλή περίπτωση, παλιότερα δούλευε σε ενα στούντιο στην κων/πόλεως....
Απλό πρόγραμμα στα 20 έχει τώρα αλλά δεν το μετανιωνεις, παίζει πολύ στο δωμάτιο είναι ομιλιτικη, γουστάρει τζερτζελο και καζούρα...με αρκετές αντοχές στον αγώνα, την γάμησα και στα όρθια με το ένα πόδι της πάνω και στο άλλο φόρεσε τακούνι καθότι κοντουλα.
Σε στάση cowgirl Είναι πολύ δυνατή επίσης, γαμιεται με μανία χοροπηδώντας πάνω στον πέουλα λες και είναι τραμπολίνο με το κορμάκι της το φίνο.
Την πήρα συνολικά 2 φορές σήμερα διοτι το αξίζει και με το παραπάνω, και ας έχει βλέμμα υπεράνω .
Από μένα είναι ΝΑΙ η κοπέλα, σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί της να καεί το μαγαζί της.

Y.Γ φατσικά θυμίζει πολύ την Τζώρτζια από διδύμου .

Ανοιξε και το υπογειο? :think: Εγω ηξερα το μεσαιο και το δεξιο με την παχουλη Γιουλια!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Αρνητικα.
Συμπερασμα.
Την Ανισα μια καστανοξανθη κουκλα Ουκρανεζα την ειδες στο κατω υπογειο? Ξερεις αν δουλευει ακομη?

Kik down

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξανά Λάουρα σήμερα αν και φόλα.η ανομαλια του μπουρδελιαρι.τεσσερα δοματια γεμάτα σινεχεια .μου βγάζει λίγο από Σόνια στο φυλής 84.θα μαζεψει πολύ μαρούλι αυτή.Χθες στη Ρόζα που τη βρεικα αρκετά ευθιαθετη.ενα Έλληνα τον εδιοξε.ενο τα πακιά αβερτα μεσα
ποσο χρονων ειναι η λαουρα?

Jim Bim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρες συντρὀφια. Για εμάς τους πρωινούς τι ανοίγει νωρίς γνωρίζουμε?Καλώς σας βρήκα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Σε πιο πετιτ έκδοση φίλε, είναι πιο στητός ο κωλος της Ιωαννέλας αλλά πιο μικρός, γενικά έτσι όπως σε έχω διαβάσει δε θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα η περίπτωση της... χωρίς διάθεση κακίας αυτο, βέβαια έχει πιο ωραίο και πιο μεγάλο βυζι από τη Τζωρτζια , οι φάτσες τους πάντως είναι κατά 70% ίδιες...
Για διάθεση στο γαμήσι ψηφίζω Ιωαννέλα δαγκωτό!
Ναι όντως τα petit δε τα προτιμώ.. αλλά θα τη τσεκάρω..tnx man μου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
... ωχ το φουκαριαρικο... βλέπω να το σπανε όλοι οι μυστες του Bou μέχρι το Σαββατοκύριακο....

Τελευταία τροποποίηση:

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Κολο38 ισόγειο Σουζι ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ με 2.5-3αρια πεσμένα βυζια, φουλ πρόγραμμα.Αυτη είναι η Βουλγάρα πού δούλευε εδώ και πολλά χρόνια

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
τώρα live

Κολο38 ισόγειο Σουζι ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ με 2.5-3αρια πεσμένα βυζια, φουλ πρόγραμμα.

ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ντασα με κόκκινο μαλλί πια σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με πρωκτικο, Μιρελα μελαχρινή λεπτή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Μαρίνα ξανθιά πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο δεξιά ισόγειο Ιωάννα ξανθιά χοντρή με 4αρι βυζι και Χριστίνα καστανή ψηλή παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(1) Κατερίνα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά ψηλή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Άντζελα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 4.5αρια βυζια, αρκετά τατουάζ με ένα τεράστιο στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα.

Ι37α Ζετα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο .

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι 31α δεξιά Χριστίνα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ι27α Τζοαννα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, φουλ πρόγραμμα, Μαριάννα μελαχρινή με ροζοσομον ανταύγειες σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Λ28 ισόγειο Αλεξάνδρα με κάστανο ανοιχτό μαλλί κοντή με κανονικό ωραίο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λ28 όροφος Λάουρα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό μοντελε σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι Βικτόρια ξανθοκαστανη λεπτή με ωραίο κορμί 1.5αρι και βυζι Γιάννα καστανή λεπτή με μικρό βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, η Βικτόρια στα 15 ευρώ.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο κανονικό σώμα 2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Ι 2β Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ακομινάτου 2α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κερ13α Κορινα ξανθιά νταρντανα μιλφ με 4.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Υ. Γ αυτή τη στιγμή τα σπιτάκια από Ι32 και κάτω σταμάτησαν να λειτουργούν γιατί 3 παπάκια της ομάδας Δ έχουν αράξει απέναντι από το γνωστό καφενείο.
Φίλε smirni αυτή η Σουζη είναι μια Βουλγαρα πού δούλευε παλια στη Κολοκυνθου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom