Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (17 μέλη και 150 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
τώρα live

Κολο38 ισόγειο Σουζι ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ με 2.5-3αρια πεσμένα βυζια, φουλ πρόγραμμα.

ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ντασα με κόκκινο μαλλί πια σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με πρωκτικο, Μιρελα μελαχρινή λεπτή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Μαρίνα ξανθιά πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο δεξιά ισόγειο Ιωάννα ξανθιά χοντρή με 4αρι βυζι και Χριστίνα καστανή ψηλή παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(1) Κατερίνα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά ψηλή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Άντζελα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 4.5αρια βυζια, αρκετά τατουάζ με ένα τεράστιο στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα.

Ι37α Ζετα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο .

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι 31α δεξιά Χριστίνα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ι27α Τζοαννα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, φουλ πρόγραμμα, Μαριάννα μελαχρινή με ροζοσομον ανταύγειες σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Λ28 ισόγειο Αλεξάνδρα με κάστανο ανοιχτό μαλλί κοντή με κανονικό ωραίο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λ28 όροφος Λάουρα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό μοντελε σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι Βικτόρια ξανθοκαστανη λεπτή με ωραίο κορμί 1.5αρι και βυζι Γιάννα καστανή λεπτή με μικρό βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, η Βικτόρια στα 15 ευρώ.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο κανονικό σώμα 2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Ι 2β Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ακομινάτου 2α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κερ13α Κορινα ξανθιά νταρντανα μιλφ με 4.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Υ. Γ αυτή τη στιγμή τα σπιτάκια από Ι32 και κάτω σταμάτησαν να λειτουργούν γιατί 3 παπάκια της ομάδας Δ έχουν αράξει απέναντι από το γνωστό καφενείο.
H λεπτομέρεια με τα παπάκια με έβαλε σε κατάσταση αστυνομικού θρίλερ, δεν υπάρχεις ρε αρχηγέ! REspect

grover inspector1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση η λαουρα απο λ.28 και η ροζα απο ι.19 μέχρι τι ωρα καθονται το αργότερο? ευχαριστώ.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.163
Πόντοι
31.618

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.163
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα στης 18:40με Πάολα.της την είχα φυλαγμένη από δύο βδομάδες πριν που καθόταν πόρτα στο Ι20 και έλεγε πος δεν γαμιετε ποια.με το ντζινακη το σκισμένο και όλο χαμόγελα.σημερα ξανά στη δουλειά με κατευασμενη μούρη.καλη και υπομονετική πίπα μετά όταν της τον έβαλα ούτε παρθένα δεν κάνει έτσι. και πονάω και σιγά στα τέσσερα κολισε πανομου για να μην παλινδρομω .κάθησα κι εγώ κάτι και την άφησα να κάνει παιχνίδι από πάνω όπου ειρθε και το τέλος.μ αυτή τη γκόμενα μια φαντασίωση μπορεί να σου βγει ,ότι την βιάζεις.αλοιος δεν πρόκειται να φτιάχνεις με τίποτα Πάντος ορεο μουνι αν και στα 15 ευρώ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σημερινο ξεφορωμα αρχιδιων στη μαραθωνος στο κλασικο 59 που εχει πανω κατω.
Στο κατω λοιπον μια Τινα περασμενης ηλικιας βαμενη μου θυμισε κατι σαν κλοουν.
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Στον πανω οικο η Αλμπινα και ξεκιναμε με τα θετικα.
Κορμι ΓΕΩΜΑΤΡΙΑ καποιες φορες ο δημιουργος βαζει ολη την τεχνη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Στα του αγωνα πολυ διαικπερεωτικη βιαστικη αντε να τελειωνουμε.
Τσιμπουκι 15 δευτερολεπτα και αυτο μετα απο απαιτηση μου.
Δεν ανοιγε τα ποδια της ωστε να τη γαμησεις σωστα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Μην σου ανοιξει το στομα της και το δεις θα φυγεις επι τοπου.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.
Επήγα στην Αλμπινα για ξαλαφρωμα. Πολύ κοκαλιαρα και στενοκωλη για τα γούστα μου. Πάντως ετιμήθη. Διεκπεραιωτικη. Πόναγε ολόκληρη είπε. Τυπικά πράγματα. Το περιβάλλον όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά όχι εμετικό. Δεν ξαναπάω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια στη Μαραθώνος;

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Καλησπερα σε όλους. Μήπως, λεω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την Αντζελα το αλβανακι από φωκαιας 7/φ86/φ74? Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία του είμαι ευγνώμων.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καλησπερα σε όλους. Μήπως, λεω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την Αντζελα το αλβανακι από φωκαιας 7/φ86/φ74? Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία του είμαι ευγνώμων.
Osmose massage θα την βρεις με νέο όνομα ως "Κάρμεν" την κλείνεις με 100€ για μία ώρα γαμήσι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατοσταρικο για το κονδοπουτανο εγώ δεν δίνω. Την είχα ξεπατωσει στο κοσαρι. Αρνούμαι να δώσω κατοσταρι

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Έχει γεμίσει και το fb με όλες αυτές. Μασάζ ερχόμαστε παντού Αττική κτλπ

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:
Για troll τον κόβω... :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom