Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (7 μέλη και 103 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
μάλιστα.... μάλλον εσύ δε κατάλαβες ότι σε αυτή ακριβώς αναφέρθηκα
Α εντάξει τότε, για τις προηγουμενες δνσεις ξέρω, για Κ32 δεν το θυμώνουν. Τρελό κορμί όμως, μέχρι και πριν σταματήσει και πολυ καθαρή, τουλάχιστον όταν με εβλεπε παντα έκανε ντουζ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βορδέλα,βορδελα δεν βλέπω φυλής.

Έκπληξη μας το φυλάει ο Κούλιο;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
έτσι την είχα βγάλει γιατί ο συναγωνιστής FORMET/ISINAS την γούσταρε πολύ, αν δεις στις ενημερώσεις πριν 1.5-2 χρόνια όλο γι αυτή μίλαγε, γενικά σε πολλές κοπέλες από παλιά δίπλα στο όνομα τους "κολλαγα" κ τον Νο1 "θαυμαστή" τους πχ Άννα Κου, Χριστίνα ξαδέρφη Άννας Κου, Άντζελα του FORMET Μαργαρίτα και Βαλερια του xilnik, Βίκυ και Φλορα του "στρατηγού" farkeli κλπ
Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί η ατζελα τότε με έκανε να νιωσο ξανά σαν έφηβος βίωσα για λίγο έναν παράδεισο ξανά εγινα μαζί της παιδί !! Ένιωσα πως ξανά κάποια με θέλει πραγματικα !! Δεν το προσπάθησα εκείνη από μόνη της το έκανε εγώ συμφώνησα και δεν έδωσα κάτι παραπανο παρά μόνο το μπλε εισιτιριο !! Τελοσπαντον μετά από τόσο καιρό και με όλα όσα περάσαμε και παίρναμε όλοι μας συνηδητοποιω ότι πέρασαν άγγελοι από δίπλα μου μέσα στον βούρκο και αντί να πω ένα ευχαριστώ έβγαλα θυμό γιατί αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί ήθελα να κερδισο μια άβυσσο που αυτό ήταν μεγάλο αμάρτημα !!! Πλέον μόνο ευχαριστώ οσες με έκαναν να περάσω πραγματικ καλά απλόχερα και πάντα όσο εργάζονται θα τις τιμώ θα τις εκτιμο και θα προσφερο ότι μπορώ οικονομικά για αυτές τέλος ο θυμός τέλος το κυνήγι του χαμένου παραδείσου τελικά ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ είναι μόνο οι στιγμές και σε αυτές θα επικεντροθω !! Συγνώμη αν το έκανα μελό αλλά οφείλω να λέω σοβαρά συμπεράσματα ώστε να παίρνουν παράδειγμα και άλλοι συναγωνιστές που πιθανός βιώνουν ανάλογα προβλήματα με εμένα και έτσι με αυτό τον τρόπο να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μάλιστα.... μάλλον εσύ δε κατάλαβες ότι σε αυτή ακριβώς αναφέρθηκα, όπως και ο συναγωνιστής ISINAS σε αυτή αναφέρθηκε...
Συναγωνηστη μου ναι και εγώ σε αυτήν αναφέρθηκα απλά δεν κατάλαβε καλά ο συναγωνιστής

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί η ατζελα τότε με έκανε να νιωσο ξανά σαν έφηβος βίωσα για λίγο έναν παράδεισο ξανά εγινα μαζί της παιδί !! Ένιωσα πως ξανά κάποια με θέλει πραγματικα !! Δεν το προσπάθησα εκείνη από μόνη της το έκανε εγώ συμφώνησα και δεν έδωσα κάτι παραπανο παρά μόνο το μπλε εισιτιριο !! Τελοσπαντον μετά από τόσο καιρό και με όλα όσα περάσαμε και παίρναμε όλοι μας συνηδητοποιω ότι πέρασαν άγγελοι από δίπλα μου μέσα στον βούρκο και αντί να πω ένα ευχαριστώ έβγαλα θυμό γιατί αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί ήθελα να κερδισο μια άβυσσο που αυτό ήταν μεγάλο αμάρτημα !!! Πλέον μόνο ευχαριστώ οσες με έκαναν να περάσω πραγματικ καλά απλόχερα και πάντα όσο εργάζονται θα τις τιμώ θα τις εκτιμο και θα προσφερο ότι μπορώ οικονομικά για αυτές τέλος ο θυμός τέλος το κυνήγι του χαμένου παραδείσου τελικά ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ είναι μόνο οι στιγμές και σε αυτές θα επικεντροθω !! Συγνώμη αν το έκανα μελό αλλά οφείλω να λέω σοβαρά συμπεράσματα ώστε να παίρνουν παράδειγμα και άλλοι συναγωνιστές που πιθανός βιώνουν ανάλογα προβλήματα με εμένα και έτσι με αυτό τον τρόπο να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα !!
Εννοείς ότι βιώνουμε κι οι υπόλοιποι ψυχολογικά και υπαρξιακά πρόβληματα; Αυτό είναι σίγουρο.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν Ελένη Γκράνι από Ι43 λέει τίποτα αν αξίζει
Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Α εντάξει τότε, για τις προηγουμενες δνσεις ξέρω, για Κ32 δεν το θυμώνουν. Τρελό κορμί όμως, μέχρι και πριν σταματήσει και πολυ καθαρή, τουλάχιστον όταν με εβλεπε παντα έκανε ντουζ.
λογικό να μην το θυμόσουν γιατί δούλεψε στο Κ30β και όχι στο 32,επίτηδες το έγραψα λάθος

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:
Kάνας τρολλοδημοσιογράφος under cover θα ήταν, μη μασάς...:2funny::2funny::2funny:
Έφυγαν οι πόνοι από τα πόδια ή έχεις ακόμα ταλαιπωρία;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ακριβώς συνάδελφε , τα είπες όλα, Παράδεισος είναι οι στιγμές και τι καλύτερο από τις ωραίες στιγμές με τις κοπέλες στα μπουρδέλα χωρίς το άγχος της καθημερινότητας και της δέσμευσης , χωρίς προσδοκίες , απλώς '''ό 'τι βγει''' το ζεις και το αποθηκεύεις στο D.N.A σου. Κι εγώ το ίδιο κάνω!

Τελευταία τροποποίηση:

Newguyhere

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα. τα μπουρδελα ποτε ανοιγουν κανονικα? εννοω επισημα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συνεύρεση με Ζήνα από Ιάσωνος 37Α με απόλυτη επιτυχία , την είχα ονομάσει ως '''Η γεματούλα που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου'''' και πληρεί τον τίτλο ικανοποιητικά. Normal sex, καλή ενέργεια , χαμηλών τόνων, ευγενική με τεράστια βυζόμπαλα που σου φράζουν τον ισοφάγο... Καλησπέρα ΜΥΣΤΕΣ..!!!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Φυλης ακόμα κλειστα όλα έτσι?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom