Επισκέπτης
ξερει κανεις που δουλευει η μονικα που δουλευε στο φυλης 80 πριν κανα χρονο?βουλγαρα με καρε μαλλι 30αρα και μεγαλη μυτη
Εγώ όμως ρώτησα ''τα απογεύματα'' που είναι γενικό όχι σήμερα. Το ότι δουλεύει σήμερα το απόγευμα το κατάλαβα. Τέλος πάντων ευχαριστώ
Φυλης 134 στο υπογειο συνηθως τα απογευματαξερει κανεις που δουλευει η μονικα που δουλευε στο φυλης 80 πριν κανα χρονο?βουλγαρα με καρε μαλλι 30αρα και μεγαλη μυτη
στο Φωκαίας 25 όροφος όμορφο κοντούλι μάλλον Ρουμανογυφτάκι (αυτό που μας είπε
ο Αγαπητός farkeli) πολύ καλό κορμάκι γεμάτα ωραία βυζάκια αλλά λίγο πεσμένα
αλλά χωρίς εξτράκια.
στο Φυλής 80 ήταν η 'Ναταλί' που την Κυριακή πρωί την 'πέτυχα' στο Φυλής 109Β ισόγειο
και μάλλον είναι 'φίλη' της Βικτώριας, από γαμήσι όμως ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την 'φίλη' της,
η μέρα με την νύχτα, δυστυχώς παρασύρθηκα και κατέθεσα και έκλαψα το καημένο το 20-άρι μου.
Περιγραφή της: Μελαχρινή με ίσιο μαλλί λευκό δέρμα (Ρωσίδα εξ ανατολάς), μικρό στητό βυζάκι,
κωλάρα, γύρω στο 1.72+.
Χθές το απόγευμα Πιπίνου 65 Βικτώρια απο ρωσία με τατού στη πλάτη , ξανθό κοντό μαλί , δεν ξέρω αν είναι η ίδια απο Φυλής 109 Β , αλλά πολύ καλή για ξέσκισμα
και με ασχημογλυκιά φατσούλα (μοιάζει λίγο με την Sandra Bullock).
Άλλη Βικτώρια ήταν αυτή Συναγωνιστή, μάλλον η φίλη της Ξένιας. Με λευκό κορμί και σίλικον βύζους
και με ασχημογλυκιά φατσούλα (μοιάζει λίγο με την Sandra Bullock).
Η Βικτώρια του Φ109Β είναι μελανούρι με μαύρα πυκνά μαλλιά ψηλή κορμάρα βορειοευρωπαϊκή
φάτσα μογγολοειδής με μικρά στητά βυζάκια.
Στην αρχή πάντως μπορεί να πάρεις το μπούλο-κ όταν τη δεις αλλά γενικά αξίζει σαν εμπειρία.
Tελικά η κρίση επλιξε και τα μπουρδέλα. Μέχρι και ακάποτο προσφέρουν.Ελεος πιος θελει να αυτοκτονήσει ελεος
Καλησπερα να σε ενημερωσω οτι η Μπαρμπαρα εφυγε απο το σαββατο 18 του μηνα και θα γυρισει αρκετα αργα τελη αυγουστου και αν~!!!! ΔυστηχωςΚαλησπερα,τελικα τι η Μπαρμπαρα δεν εφυγε στην πατριδα?Καποιος ειχε γραψει οτι θα εφευγε στις 19 του μηνα,εγω παντως που το Σαββατο 18 δεν ηταν εκει και υπεθεσα οτι εφυγε. Αν περασε καποιος σημερα το πρωι απο Φυλης ας το επιβεβαιωσει.Το μονο που με φτιαχνει πολυ με την Μπαρμπαρα ειμαι οι που ειναι πολυ καλες για ισπανικο.
αμαν? μασ εφυγε η μπαρμπαρα? τοωρα τι θα κανουμε? θα ζησουμε?Ευχαριστω maria-brasil. ;)