Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (44 μέλη και 255 επισκέπτες)

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
αρα ουσιαστικα το τοπ κομάτι από αποψη καλο κρεββατι που κυκλοφορεί πιοο είναι..το λέω γιατι η κατασταση στο 109 έχει νπερδευτει με Ναταλια-Βικυ-Βικτωρια κλπ κλπ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως χθες το βράδυ πέρασα από Φυλής 109 και ηταν μια πολύ γλυκιά και όμορφη κοπέλα. Στο δωμάτιο δεν πέρασα. Λες να ήταν αυτή η Μαρία για την οποία ανέβηκε κριτική ?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Πάντως χθες το βράδυ πέρασα από Φυλής 109 και ηταν μια πολύ γλυκιά και όμορφη κοπέλα. Στο δωμάτιο δεν πέρασα. Λες να ήταν αυτή η Μαρία για την οποία ανέβηκε κριτική ?

Η Μαρία από βουλγαρία είναι αυτή, ρώτα για λεπτομέρειες απόδοσής της τον Kokolongos που την τιμά.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η Μαρία από βουλγαρία είναι αυτή, ρώτα για λεπτομέρειες απόδοσής της τον Kokolongos που την τιμά.

σε μερικους αξιλογους εδω μεσα δεν αρεσει

εγω την θεωρω τοπ.
εχει την τσαη να τεμπελιαζει νομιζω μερικες φορες.

αν ομως παρεις πρωτοβουλια και ζητας αυτο που θελεις δεν λεει ποτε οχι.
ειναι πολυ δεκτικη.

και δεν βιαζεται στο δωματιο.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μηπως λέμε για αυτήν που δούλευε και στο Φυλής 80 και στο λαβύρινθο με τις διθυραμβικές κριτικές ?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Άλλη Βικτώρια ήταν αυτή Συναγωνιστή, μάλλον η φίλη της Ξένιας. Με λευκό κορμί και σίλικον βύζους
και με ασχημογλυκιά φατσούλα (μοιάζει λίγο με την Sandra Bullock).

Η Βικτώρια του Φ109Β είναι μελανούρι με μαύρα πυκνά μαλλιά ψηλή κορμάρα βορειοευρωπαϊκή
φάτσα μογγολοειδής με μικρά στητά βυζάκια.

Αγαπητε Συναγωνιστη HotScorpio....
Σε Υπερευχαριστω (& Ολους Τους Αλλους Συναγωνιστες Για Την Ενημερωση που Δινετε Εδω Μεσα) Για Την Περιγραφη Αυτης Της Απιστευτης Πιπινοειδους Πιτσιρικας (Βικτωρια - Φυλης 109)  :boobies:!!!
Ετυχε Να Μενω Κοντα & Σημερα Την Πετυχα Στις 16:30 Απογευματακι !!
Φυσικα & Μου Αφησε Τις Καλυτερες Των Εντυπωσεων...  :knockinb: Θα Ακολουθησει Κριτικη Αργα Το Βραδακι...!
& Παλι Ευχαριστω Σε Προσωπικα...
:dancing:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αγαπητε Συναγωνιστη HotScorpio....
Σε Υπερευχαριστω (& Ολους Τους Αλλους Συναγωνιστες Για Την Ενημερωση που Δινετε Εδω Μεσα) Για Την Περιγραφη Αυτης Της Απιστευτης Πιπινοειδους Πιτσιρικας (Βικτωρια - Φυλης 109)  :boobies:!!!
Ετυχε Να Μενω Κοντα & Σημερα Την Πετυχα Στις 16:30 Απογευματακι !!
Φυσικα & Μου Αφησε Τις Καλυτερες Των Εντυπωσεων...  :knockinb: Θα Ακολουθησει Κριτικη Αργα Το Βραδακι...!
& Παλι Ευχαριστω Σε Προσωπικα...
:dancing:

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βοήθησε η ενημέρωσή μας Συναγωνιστή,
δηλαδή πέτυχες το υπέροχο φρεσκότατο μογγολάκι στο Φυλής 109β ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια έτσι ?

Εγώ προτίμησα να πάω θάλασσα σήμερα και το 'έχασα' το μωρό ...χεχεχε

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βοήθησε η ενημέρωσή μας Συναγωνιστή,
δηλαδή πέτυχες το υπέροχο φρεσκότατο μογγολάκι στο Φυλής 109β ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια έτσι ?

Ακριβως Οπως Τα Λες !!! Σταθηκα & Εγω Μια Φορα Τυχερος !! :dancing:
Ξερεις...
Δεν Ειναι Μονο <<Κουκλι>> (Αλλωστε Γουστα Ειναι Αυτα) Δειχνει Να <<Το 'Χει>> Κιολας !!!

Εγώ προτίμησα να πάω θάλασσα σήμερα και το 'έχασα' το μωρό ...χεχεχε

Καλη & Η Θαλασσα...! Παντως Αν Δεν Πας Αυριο Παλι Θαλασσα....  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
σε μερικους αξιλογους εδω μεσα δεν αρεσει

εγω την θεωρω τοπ.
εχει την τσαη να τεμπελιαζει νομιζω μερικες φορες.

αν ομως παρεις πρωτοβουλια και ζητας αυτο που θελεις δεν λεει ποτε οχι.
ειναι πολυ δεκτικη.

και δεν βιαζεται στο δωματιο.

Το έχουμε σημειώσει αρκετές φορές σε αυτό το θρεντ για την Μαρία την Βουλγάρα (με το σκουλαρίκι στη γλώσσα και στον αφαλό) ότι έχει αρκετά "συμφιλιωθεί" με την δουλειά που κάνει και μάλιστα την κάνει πολύ καλά  ;)

Μια φορά (τον μήνα Μάρτιο αν θυμάμαι καλά) κάναμε βόλτα από Φωκαίας και η Μαρία είχε βγεί στο μπαλκόνι από το "24" Λαβύρινθος και μας χαιρετούσε άνετα και γυμνή ... :grin: :grin: :grin: 

...όμως οι ημέρες περνούν,

το θρεντ γεμίζει από ποστάκια

και αρκετές φορές, χάνονται ουσιώδεις πληροφορίες μέσα στις πολλές (πλέον) "σελίδες" του θρεντ  ;) 

Επισκέπτης
Ἑκάστη κριτικὴ ὀφείλει νὰ ἀναφέρηται εἰς τὰ διαδραματισθέντα ἐν τῷ δωματίῳ. Ὁ ἀξιολογητὴς δέον ὅπως μὴ λαμβάνῃ ὑπ' ὄψιν του ὑπαρχούσας κριτικὰς καὶ μὴ ἐξαγάγῃ αὐθαιρέτως συμπεράσματα.

Τηρῶν ἀπαρεγκλίτως τὰ ἀνωτέρω, ἐβαθμολόγησα τὴν Μαρίαν κάτω τῆς βάσεως. Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ τὴν ἐπισκεφθῶ π.χ. 25 φορὰς ὥστε νὰ διενεργήσω ...στατιστικὴν ἀνάλυσιν. Τοῦτο ἀς γίνῃ ἐπὶ τοῦ συνόλου τῶν κριτικῶν (ἐν οἵς καὶ ἡ ἰδικὴ μου) ὑπὸ ὑποψηφίων πελατῶν. Αὐτὸς εἶναι καὶ ὁ κύριος λόγος ὑπάρξεως τοῦ ἱστοτόπου ἐξ ἄλλου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ἑκάστη κριτικὴ ὀφείλει νὰ ἀναφέρηται εἰς τὰ διαδραματισθέντα ἐν τῷ δωματίῳ. Ὁ ἀξιολογητὴς δέον ὅπως μὴ λαμβάνῃ ὑπ' ὄψιν του ὑπαρχούσας κριτικὰς καὶ μὴ ἐξαγάγῃ αὐθαιρέτως συμπεράσματα.

Τηρῶν ἀπαρεγκλίτως τὰ ἀνωτέρω, ἐβαθμολόγησα τὴν Μαρίαν κάτω τῆς βάσεως. Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ τὴν ἐπισκεφθῶ π.χ. 25 φορὰς ὥστε νὰ διενεργήσω ...στατιστικὴν ἀνάλυσιν. Τοῦτο ἀς γίνῃ ἐπὶ τοῦ συνόλου τῶν κριτικῶν (ἐν οἵς καὶ ἡ ἰδικὴ μου) ὑπὸ ὑποψηφίων πελατῶν. Αὐτὸς εἶναι καὶ ὁ κύριος λόγος ὑπάρξεως τοῦ ἱστοτόπου ἐξ ἄλλου.
φιλε με τρελλαινει η καθαρευουσα σου,στα κοριτσια πιανει; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να την χρησιμοποιω; εσυ το κανεις; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ἡ ἀναφερομένη πάντως εἰς τὴν συνεύρεσὶν μας συμπεριεφέρετο ὡς ...κωφάλαλη.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Κατά της 22.00 όλα τα σπίτια στη Φυλής ήτανε κλειστά. Το μόνο ακοικτό το 80 που δούλευε η Έλλη. Μέσα λαϊκό προσκύνημα. Η γκόμενα τούμπανο αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς χρόνος διάρκειας στο δωμάτιο τα 5 λεπτά. Πως την έχουν δει έτσι οι βουλγάρες δεν το καταλαβαίνω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συμφωνώ αγαπητέ συναγωνιστή Bakalhs ως προς τους ..."κανόνες" τους οποίους οφείλουν να ακολουθούν οι αξιολογητές  :thumbsup:

Γνωρίζεις ότι δεν εκφέρω την προσωπική μου εκτίμηση για την Μαρία την Βουλγάρα μέσα από το σάϊτ  ;)

Σεβόμενος την δική σου αξιολόγηση θα σημείωνα ότι αποτελεί μια αποδεκτή επιλογή ως προς άλλες ... απαράδετες  ;)

Βεβαίως η παρουσία της θυμίζει έντονα ..."τυπική Ελληνίδα"

αλλά αυτό δεν είναι πάντα ή κατ' ανάγκη αρνητικό δεδομένο

Τέλος, να σου σημειώσω ότι για εμένα ...

... κάθε γυναίκα

όπως και κάθε μακρυμαλλούσα γυναίκα

έχει ορισμένο "κύκλο"

...που κάποτε "κλείνει"  ;)

να και μια "εξαδέλφη" της Μαρίας από την Ελλάδα

την ώρα που ετοιμάζει φαγητό  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 999.jpg
    999.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Ἔ, ἐπ' ἐσχάτων μὲ τοὺς χρηματισμοὺς ἠυτελίσθη καὶ αὐτόν!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom