βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πρέπει να χεις κάψει κάργα βιζιτόχρημαΤα κολ είναι μόνο για μπλαμπλα και μπαλαμουτι γαμηση του 15 λεπτού και πάνε τα λεφτά ..
Πρέπει να χεις κάψει κάργα βιζιτόχρημαΤα κολ είναι μόνο για μπλαμπλα και μπαλαμουτι γαμηση του 15 λεπτού και πάνε τα λεφτά ..
Θα τη δημοσιεύσεις τελικά μήπως τη βρει χρήσιμη και κανένας άλλος; Έστω σε πμ. Το να την κρατάς κλειδαμπαρομενη δεν λέει τίποτα. Καντη ένα download απ' τη γκλάβα.Στο μυαλό μου.
Μπορεί να έχουν εγκατασταθεί τίποτα αθίγγανοι και σύνδεσαν το ρεύμα.Καλησπερα, εκανα την απογευματινη μου βολτα και περασα απο το Ιωαννινων 5 και ειδα οτι η λαμπα στην εισοδο του μαγαζιου ηταν αναμμενη... αλλα η σιδερινια πορτα απεξω ηταν κλειστη...προσπαθησα να την ανοιξω... χτυπησα το κουδουνι απεξω αλλα τιποτα... μαλλον ανοιξε και αυτο και δουλευουν με ραντεβου! Οποιος ξερει κατι αλλο ας μας πει!
Λες?Μπορεί να έχουν εγκατασταθεί τίποτα αθίγγανοι και σύνδεσαν το ρεύμα.
Κααααααλά,για το σκούρο γιασμινακι βρήκες χρόνο. Πρόσεχε γιατί θα στο φάει ο τριξ.Εχω πολλες δουλειες να τελειωσω ρε βορδελε δεν εχω χρονο για σισσυ.Μεγαλη εβδομαδα των παθων αντε να παρουμε κανα φραγκο νωριτερα γιατι πεμπτη υα ειναι θα ειναι τελευταια μερα εργασιας για εμενα.Μετα ξεκιναω παλι απο τριτη τεταρτη
Την έχεις δει τη Σίσσυ;Η Σίσσυ είναι για όσους γουστάρουν τις ξανθιές ενώ η Γιασμίν για τους υπόλοιπους.
Αυτό το παρατήρησα έχουμε διαφωνία στο χρώμα και στο βυζί.Οι ξανθιες ποτέ δε με ελκυαν.Οπως και τα μεγαλα βυζια και μεγαλοι βραζιλιανικοι κωλοι
Δεν είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα. Αυτές οι γκόμενες ονομάζονται είτε αργόσχολες είτε επαγγελματίες άεργες που τις ταίζουν μονίμως άλλοι.Το μονιμο προβλημα που ειχα και εχω με γκομενες ειναι η φυση της δουλειας μου.
Ποτε θα γυρισεις ποτε θα βρεθουμε ποτε θα βγουμε εξω σε κλαμπ σε μπουζουκια γιατι δεν ηρθες γιατι με αμελης ενα σκασμο τηλεφωνα μεσα στη μερα που εισαι με καμια κοπελιτσα?Εν ολιγης παπαρολογια.Εγω να ερχομαι σκοτωμενος 10.00 στο σπιτι και φευγω παλι 9.00 πρωι και αυτες να λενε τα δικα τους.Αντε γαμηθειτε
Ναι συμφωνω ενταξει αν η ξανθια ειναι σαν τη σισσυ τοτε δε θα ελεγα οχι.Αλλα δεν θα τρεξω κιολαςClaimain ο σκληρός ο μπουρδελιαρης γαμαει και ξανθές και μελαχρινές.