Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (36 μέλη και 261 επισκέπτες)

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Kαταθεση δεκαρικου για αλλη μια φορα στην Γιασμίν :rose: :rose: :rose: , οπως παντα γλυκυτατη σεμνη και τρυφερη, σε 3-4 μερες θα φυγει για Ρουμανια ειπε για Πασχα.
Αλλαξαμε και ινσταγκραμ για να μιλαμε και μη χαθουμε :kiss-mark::kiss-mark:, κοκετουλα η μικρη και δεν της φαινεται !!!
Αμα τη βλεπατε εξω στο δρομο θα ντρεποσασταν να της μιλησετε !!! Ε ρε τι ευκαιριες βρισκουμε στο τιμημενο Μεταξι !!!
✌️??
Πού είναι μύστη η κοπελιά ; στείλε μου μήνυμα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΕΤΟΥΡΓΕΙΟ: :woldman:

Αν και μπήκα μόνο σε 2 οίκους, η επίσκεψή μου άξιζε.
Ενημερώνω για τον Τζέησον Στέιθαμ (44 χρονών) ότι
είχε 2 γκόμενες Μεταξουργειώτισσες που δούλευαν
στο ΟΣΜΟΣΕ ΜΑΣΑΖ κι έπαιρναν τα 100ρικα αέρα για
γαμήσι. :rockon:
Τα πρόσφατα ονόματά τους ήταν Βερόνικα και
Μπάρμπαρα. Αν μπείτε στο φβ του ΟΣΜΟΣΕ θα βρείτε
φωτογραφίες τους (εδώ δεν μπορώ να ποστάρω δυστυχώς).
Πρόγραμμα απλό με όλες τις στάσεις και 69.
Αυτά να τα βλέπουν οι μασαζάκιδες που έσκαγαν τα
πορτοκαλί παράβολα για πάρτη τους. :jerking:
Αν έχουν όρεξη οι μασαζάκιδες, ας πάνε στο σιχαμερό Μετάξι
να τις ξεφτιλίσουν με ένα 10ρικο, τώρα που ξεβρώμισε λόγω Ραμαζανιού! :priest:
Έτσι, για την Ελλάδα ρε γαμώτο! :rockon:
Ουτε για 10ικο δεν είναι!

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Kαταθεση δεκαρικου για αλλη μια φορα στην Γιασμίν :rose: :rose: :rose: , οπως παντα γλυκυτατη σεμνη και τρυφερη, σε 3-4 μερες θα φυγει για Ρουμανια ειπε για Πασχα.
Αλλαξαμε και ινσταγκραμ για να μιλαμε και μη χαθουμε :kiss-mark::kiss-mark:, κοκετουλα η μικρη και δεν της φαινεται !!!
Αμα τη βλεπατε εξω στο δρομο θα ντρεποσασταν να της μιλησετε !!! Ε ρε τι ευκαιριες βρισκουμε στο τιμημενο Μεταξι !!!
✌️??
τι ώρα πήγες;;;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
✌️??
Κι εγώ μύστη αντάλλαξα πριν κανά δίμηνο Ίνσταγκραμ με τη Μιλένα :smitten:,
που δουλεύει στο ίδιο οίκο. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα,
βγήκαμε σε κορονοπάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη! :rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΕΤΟΥΡΓΕΙΟ: :woldman:

Αν και μπήκα μόνο σε 2 οίκους, η επίσκεψή μου άξιζε.
Ενημερώνω για τον Τζέησον Στέιθαμ (44 χρονών) ότι
είχε 2 γκόμενες Μεταξουργειώτισσες που δούλευαν
στο ΟΣΜΟΣΕ ΜΑΣΑΖ κι έπαιρναν τα 100ρικα αέρα για
γαμήσι. :rockon:
Τα πρόσφατα ονόματά τους ήταν Βερόνικα και
Μπάρμπαρα. Αν μπείτε στο φβ του ΟΣΜΟΣΕ θα βρείτε
φωτογραφίες τους (εδώ δεν μπορώ να ποστάρω δυστυχώς).
Πρόγραμμα απλό με όλες τις στάσεις και 69.
Αυτά να τα βλέπουν οι μασαζάκιδες που έσκαγαν τα
πορτοκαλί παράβολα για πάρτη τους. :jerking:
Αν έχουν όρεξη οι μασαζάκιδες, ας πάνε στο σιχαμερό Μετάξι
να τις ξεφτιλίσουν με ένα 10ρικο, τώρα που ξεβρώμισε λόγω Ραμαζανιού! :priest:
Έτσι, για την Ελλάδα ρε γαμώτο! :rockon:
Φέρνεις εκπληκτικά νέα ζούρακα. Έτσι να επιστρέφουν οι φολοσμόμενες και μάλιστα στο δεκάρικο.

Αυτό λέω ότι χαλάμε την πιάτσα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Φέρνεις εκπληκτικά νέα ζούρακα. Έτσι να επιστρέφουν οι φολοσμόμενες και μάλιστα στο δεκάρικο.

Αυτό λέω ότι χαλάμε την πιάτσα.
Ο Ζούραξ, του Ζούρακος... :tooth:
Το 10ρικο είναι η αντικειμενική τους αξία.
Αυτό τους αξίζει και κρίμα που απουσιάζουν τα Πάκια
λόγω Ραμαζανιού. :priest:
Θα τους άξιζε ένα πάκικο ξεφτίλισμα :zfuck: γιατί οι μασαζάκηδες
δεν βλέπω να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω... :headbang:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ο Ζούραξ, του Ζούρακος... :tooth:
Το 10ρικο είναι η αντικειμενική τους αξία.
Αυτό τους αξίζει και κρίμα που απουσιάζουν τα Πάκια
λόγω Ραμαζανιού. :priest:
Θα τους άξιζε ένα πάκικο ξεφτίλισμα :zfuck: γιατί οι μασαζάκηδες
δεν βλέπω να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω... :headbang:
Ανεβάζουμε τις αντικειμενικές αξίες τεχνητά. Δεν αξίζουν ούτε οι οσμόμενες ούτε οι στουδιοΛίζες τόσο χρήμα. Φούσκα είναι. Θα σκάσει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι πραγματικές αντικειμενικές πρέπει να ναι περίπου εμετάξι 10 ,Φυλής 15,στουδιο 40 το πολύ ,βίζιτα 80-90.

Αλλά όταν βγαίνουν κάτι τρόμπονες και λένε στο 300αρι η ώρα έχει ενδιαφέρον τί να περιμένει κανείς;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι πραγματικές αντικειμενικές πρέπει να ναι περίπου εμετάξι 10 ,Φυλής 15,στουδιο 40 το πολύ ,βίζιτα 80-90.

Αλλά όταν βγαίνουν κάτι τρόμπονες και λένε στο 300αρι η ώρα έχει ενδιαφέρον τί να περιμένει κανείς;

Αυτοι που δινουν 300αρια μπορει να τα εχουν, να τσιτσιριζουν για να τα βρουν ετσι ωστε να νιωσουν
διαφορετικα η μπορει και να ειναι παθος για την ελιτ. Εν ολιγοις, να μην μοιραζονται κατι πολλοι.
Συμφωνω διαφωνωντας.

Υπαρχουν χωροι σεξ που λειτουργουν ως massage parlor/parlour
και ανοιγουν τις πορτες τους σε λιγους και πιστους. Οχι απαραιτητα πλουσιους.
Κι οχι, δεν ειμαι μελος ουτε και ξερω αναλυτικα.

Τωρα για τις τιμες που ανεφερες, το καλυτερο value ever ηταν (αοριστος) η Φυλης προ ετων
που συνδυαζε μουναρες με προγραμματα. Εμφανιση στουντιο και 20αρικο τιμη
οταν στα στουντιο σε θεριζαν με πολυβολο (κλιμακωτη χρεωση).
Απο τοτε περασαν τα χρονια, επηλθε κατρακυλα, ανοργανωσια και φτασαμε στα πετρινα χρονια
του σημερα οπου αυτες που εξυμνουμε, ειναι για να απλωνουν τα στριγκακια
εκεινων που οντως αξιζαν. Η Λιοσιων ειναι ηδη νεκρη κι εχει μεινει το Εμετουργειο
να θεωρειται η κολυμβηθρα του Σιλωαμ.

Η λογικη ειναι να μπορουν να ψωνιζουν ολοι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτοι που δινουν 300αρια μπορει να τα εχουν, να τσιτσιριζουν για να τα βρουν ετσι ωστε να νιωσουν
διαφορετικα η μπορει και να ειναι παθος για την ελιτ. Εν ολιγοις, να μην μοιραζονται κατι πολλοι.
Συμφωνω διαφωνωντας.

Υπαρχουν χωροι σεξ που λειτουργουν ως massage parlor/parlour
και ανοιγουν τις πορτες τους σε λιγους και πιστους. Οχι απαραιτητα πλουσιους.
Κι οχι, δεν ειμαι μελος ουτε και ξερω αναλυτικα.

Τωρα για τις τιμες που ανεφερες, το καλυτερο value ever ηταν (αοριστος) η Φυλης προ ετων
που συνδυαζε μουναρες με προγραμματα. Εμφανιση στουντιο και 20αρικο τιμη
οταν στα στουντιο σε θεριζαν με πολυβολο (κλιμακωτη χρεωση).
Απο τοτε περασαν τα χρονια, επηλθε κατρακυλα, ανοργανωσια και φτασαμε στα πετρινα χρονια
του σημερα οπου αυτες που εξυμνουμε, ειναι για να απλωνουν τα στριγκακια
εκειων που οντως αξιζαν. Η Λιοσιων ειναι ηδη νεκρη κι εχει μεινει το Εμετουργειο
να θεωρειται η κολυμβηθρα του Σιλωαμ.

Η λογικη ειναι να μπορουν να ψωνιζουν ολοι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!

Η ελίτ μπορεί να χει αλλά δεν θέλει να νιώθει και μαλακας. Όταν του λες του ότι εγώ τη γαμουσα αυτή στο πενηνταρι και αυτός δίνει 150 νομίζοντας ότι κάνει κατόρθωμα,όταν το μαθαίνει του κακοφαίνεται και νιώθει μαλακας. Βεβαίως, βεβαίως.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η ελίτ μπορεί να χει αλλά δεν θέλει να νιώθει και μαλακας. Όταν του λες του ότι εγώ τη γαμουσα αυτή στο πενηνταρι και αυτός δίνει 150 νομίζοντας ότι κάνει κατόρθωμα,όταν το μαθαίνει του κακοφαίνεται και νιώθει μαλακας. Βεβαίως, βεβαίως.

Ειπα...συμφωνω διαφωνωντας. Σωστα, κανεις δεν θελει να αισθανεται μαλακας!

Υπηρχε-υπαρχει ο μυθος οτι αν καποια γαμιεται στο 20αρικο
οταν παει στο 100αρικο, ειναι πολυ καλυτερη.

παρακαλω πιεστε στο θολο ========> ΑΡΧΙΔΙΑ!!! :confused:

:2funny:

Αυτο ισχυει μονο οταν αλλαζουν οι υπηρεσιες!

παρακαλω ξαναπιεστε στο θολο ========> ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;;; :confused:

:2funny:

Απλα πληρωνεις συμπεριφορα, περιβαλλον και χρονο (το μονο που στεκει)

Εεε, οταν φτανεις να πληρωνεις το αμπαλαζ περισσοτερο απο το δωρο, τοτε χεσε μεσα!

Για μενα μετρανε μονο προσοντα, προγραμμα και χρονος.

Αποψη μου...

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Aυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση στο παρον νημα δεν ειναι τοσο η ενημερωση αλλα το γεγονος οτι οι 8 στους 10 που γραφουν εδω ειναι προμοτορες κοριτσιων και μαγαζιων.Αυτο αποδεικνυεται και στη πραξη οπου αρκετες φορες οι περιγραφες μερικων εδω δεν συμπιπτουν με την δια ζωσης επαφη των κοριτσιων.θελει εμπειρια να τους καταλαβεις και επισης και ο τροπος που γραφουν τους προδιδει.Προβλεπω σε λιγο καιρο αυτο το νημα να μετατραπει σε πληρως διαφημιστικο για μαγαζια και εργαζομενες.

Μπιλ

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Kαλησπέρα σε όλους.Χθεσινή επίσκεψη στην Νίκα (Πόλεως-ΕΚΑΒ).Καθαρή κι ευγενική.Ξεκίνησε με αργό γλύψιμο όρχεων και συνέχισε με πίπα (με αυξανόμενη ένταση και χωρίς χέρι ή δόντι) όπου έφτασα στο τέλος.Για ξεμπούκωμα είναι μια χαρά.Το δωμάτιο ήταν οκ.Έχω δει και χειρότερα.Επόμενος στόχος η Μπαρμπόρα.

Υ.Γ.1 Δεν προτείνεται σε συναγωνιστές με γούστα <<αναλογίες μοντέλου>>.
Υ.Γ.2Δεν προτείνεται σε συναγωνιστές με γούστα <<λευκή οδοντοστοιχία>>.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Aυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση στο παρον νημα δεν ειναι τοσο η ενημερωση αλλα το γεγονος οτι οι 8 στους 10 που γραφουν εδω ειναι προμοτορες κοριτσιων και μαγαζιων.Αυτο αποδεικνυεται και στη πραξη οπου αρκετες φορες οι περιγραφες μερικων εδω δεν συμπιπτουν με την δια ζωσης επαφη των κοριτσιων.θελει εμπειρια να τους καταλαβεις και επισης και ο τροπος που γραφουν τους προδιδει.Προβλεπω σε λιγο καιρο αυτο το νημα να μετατραπει σε πληρως διαφημιστικο για μαγαζια και εργαζομενες.
Εγώ έχω γράψει λίστα από αυτους. Και δεν προμοτάρουν μονο, τις υποστηρίζουν σθεναρά σαν συνηγοροι τους!! Βαζουνε βαθμολογίες σε call girls που δεν έχουν δόντια κάτι 8 με 9 σε προσωπο και όταν τις παραγγελνεις λες "τι έγινε ρε παιδια;;;"!! Βέβαια όσες κοπέλες δουλευουν σε οίκους μπαίνεις βλέπεις δεν σου αρέσει φευγεις. Με τις call έχεις πληρωσει ήδη το ξενοδοχείο και αν εν τέλη δεν σου αρεσει η κοπέλα και την διώξεις θα φυγει κι ένα 20αρικο για το ταξί!! Ευκολα τους σταμπαρεις παντως φιλε μου. Και ξαναλέω σε μπουρδελα λίγο το κακό, ουτε γάτα ουτε ζημιά, σε call δεν θα γαμησεις θα σου φυγει κι ένα 40αρι!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
✌️??
Σώπα που θα ντρεπόμασταν τύπε μου αμέσως κολητηλικη ..!! Δεν μασάμε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ έχω γράψει λίστα από αυτους. Και δεν προμοτάρουν μονο, τις υποστηρίζουν σθεναρά σαν συνηγοροι τους!! Βαζουνε βαθμολογίες σε call girls που δεν έχουν δόντια κάτι 8 με 9 σε προσωπο και όταν τις παραγγελνεις λες "τι έγινε ρε παιδια;;;"!! Βέβαια όσες κοπέλες δουλευουν σε οίκους μπαίνεις βλέπεις δεν σου αρέσει φευγεις. Με τις call έχεις πληρωσει ήδη το ξενοδοχείο και αν εν τέλη δεν σου αρεσει η κοπέλα και την διώξεις θα φυγει κι ένα 20αρικο για το ταξί!! Ευκολα τους σταμπαρεις παντως φιλε μου. Και ξαναλέω σε μπουρδελα λίγο το κακό, ουτε γάτα ουτε ζημιά, σε call δεν θα γαμησεις θα σου φυγει κι ένα 40αρι!
Τα κολ είναι μόνο για μπλαμπλα και μπαλαμουτι γαμηση του 15 λεπτού και πάνε τα λεφτά ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom