Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (25 μέλη και 195 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Βλέπω εδώ ότι πολλοί βρίζουν το Μεταξουργείο αλλά ξεχνάνε πόσες φορές το Μετάξι έσωσε τις ζωές τους από χίλιες δυο θλίψεις. Πόσες φορές γυρίσανε στα σπίτια τους με χαμόγελο μετά από μια αξιοπρεπή σεξουαλική επαφή. Την τελετουργία και την προετοιμασία -ενδεχομένως- που έκαναν στο σπίτι με ένα ποτάκι ή έναν καφέ κι ένα ζεστό μπάνιο για να φτάσουν αργότερα στις κοπέλες και να εκτονωθούν, να νοιώσουν την υπεροχή του ανδρικού φύλου. Αν δεν σας αρέσει το Μεταξουργείο και σάς προκαλεί εμετό να πάτε να βρείτε γυναίκες, αλλά που να τις βρείτε που τρώτε 200 χυλόπιτες το χρόνο και το φυσάτε και δεν κρυώνει, άντε μπράβο

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τα κολ είναι μόνο για μπλαμπλα και μπαλαμουτι γαμηση του 15 λεπτού και πάνε τα λεφτά ..
Δυστυχώς έτσι είναι, απλά η φάση είναι καλυτερη γιατί έχει παραπανω φως και βλέπεις τι γαμάς. Στους οίκους με ξενερώνει πολυ η μαυριλα. Ασε που δεν διακρίνεις τίποτα, ουτε κονδυλώματα ουτε τιποτα. Γι'αυτό δεν γαμαω ποτε σε μπουρδελο. Μόνο πιπα με λάστιχο ή μαλακια χωρίς. Και αυτό εκτόνωση είναι που αν πετυχει είναι λίρα 100 με ένα 10ακι - 20ικακι!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πέρα από την πλάκα , έχεις δίκιο ., αλλά θα γίνω κουραστικός ..άλλη μια φορά ..: Ο ιός είναι ύπουλος και αυτό προσέχω όλα τα αλλά τα γράφω στα παπάρια μου αν θέλω ...!! Καλημέρα άρχοντα τντ !!
Ο ιός είναι ύπουλος αλλά αυτοί που μας κυβερνούν είναι ακόμα πιο ύπουλοι!

Μεταξύ 2 αναγκαίων κακών διαλέγουμε πάντοτε το μικρότερο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δυστυχώς έτσι είναι, απλά η φάση είναι καλυτερη γιατί έχει παραπανω φως και βλέπεις τι γαμάς. Στους οίκους με ξενερώνει πολυ η μαυριλα. Ασε που δεν διακρίνεις τίποτα, ουτε κονδυλώματα ουτε τιποτα. Γι'αυτό δεν γαμαω ποτε σε μπουρδελο. Μόνο πιπα με λάστιχο ή μαλακια χωρίς. Και αυτό εκτόνωση είναι που αν πετυχει είναι λίρα 100 με ένα 10ακι - 20ικακι!
Λίρα 100 όπως το είπες ακριβός !! Τα πιο πολλά γαμησια τα καλά σε ντελα τα έχω κάνει ενώ τα χειρότερα σε ξενοδοχεία ( ξενέρωτα εννοώ ) ... αν σου κάτσει βέβαια κακό γαμηση σε ντελο είναι πραγματικα οδυνηρό ειδικά για προταριδες ..!! Για εμάς οκ εγβ προσωπικά μια που προσπάθησε να με τελειωση με μαλακια και χτύπαγε τα αρχιδια μου με το χέρι της ( άγαρμπη μαλακια ) λέω αμέσως στοπ !! Με κοίταγε σα χάνος !! Λέει τι έγινε λέω τίποτα απλά παιρνα έξω ....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο ιός είναι ύπουλος αλλά αυτοί που μας κυβερνούν είναι ακόμα πιο ύπουλοι!

Μεταξύ 2 αναγκαίων κακών διαλέγουμε πάντοτε το μικρότερο!
Έχουν σημιουργηγη ομάδες εμβολιασμένων και αρνητών !!! Μαλακια μεγάλη αυτό !! Τι με νοιάζει εμένα αν εσυ το έκανες και το αντίστροφο !! Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει σε αυτό το κομμάτι !!!ελεος !!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Λίρα 100 όπως το είπες ακριβός !! Τα πιο πολλά γαμησια τα καλά σε ντελα τα έχω κάνει ενώ τα χειρότερα σε ξενοδοχεία ( ξενέρωτα εννοώ ) ... αν σου κάτσει βέβαια κακό γαμηση σε ντελο είναι πραγματικα οδυνηρό ειδικά για προταριδες ..!! Για εμάς οκ εγβ προσωπικά μια που προσπάθησε να με τελειωση με μαλακια και χτύπαγε τα αρχιδια μου με το χέρι της ( άγαρμπη μαλακια ) λέω αμέσως στοπ !! Με κοίταγε σα χάνος !! Λέει τι έγινε λέω τίποτα απλά παιρνα έξω ....
Εγώ έχω στανταρακια για μαλακια και περναω σουπερ. Και αυτές κάνουν παντα αποστειρωμένα γαμησια. Η μόνες γυναικες που κάνουν τα παντα όλα σε πελατες όχι σε εμένα γιατί δεν το επιδιώκω(υπογραμμίζω το φουλ) και είναι πολυ καθαρες είναι η Μπάρμπορα και η Αννίτα,τωρα Αντζελίνα Όσμοσε. Δεν εννοώ ακαποτο γαμησι φυσικά. Οι υπόλοιπες εξ ίσου καθαρές κάνουν αποστειρωμένα

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Βλέπω εδώ ότι πολλοί βρίζουν το Μεταξουργείο αλλά ξεχνάνε πόσες φορές το Μετάξι έσωσε τις ζωές τους από χίλιες δυο θλίψεις. Πόσες φορές γυρίσανε στα σπίτια τους με χαμόγελο μετά από μια αξιοπρεπή σεξουαλική επαφή. Την τελετουργία και την προετοιμασία -ενδεχομένως- που έκαναν στο σπίτι με ένα ποτάκι ή έναν καφέ κι ένα ζεστό μπάνιο για να φτάσουν αργότερα στις κοπέλες και να εκτονωθούν, να νοιώσουν την υπεροχή του ανδρικού φύλου. Αν δεν σας αρέσει το Μεταξουργείο και σάς προκαλεί εμετό να πάτε να βρείτε γυναίκες, αλλά που να τις βρείτε που τρώτε 200 χυλόπιτες το χρόνο και το φυσάτε και δεν κρυώνει, άντε μπράβο
Όσο είναι στο 10ικο το Μετάξι δεν θα πεθανει ποτε. Εκτόνωση-10ικο σχέση ζωής! Προτιμάς να δώσεις 10 ευρώ να στον παιξει άλλη παρα να τον παιξεις εσυ. Το ποσο είναι εξευτελιστικο για να έχεις ενδοιασμούς. Περάσεις δεν περασεις καλά!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ έχω γράψει λίστα από αυτους. Και δεν προμοτάρουν μονο, τις υποστηρίζουν σθεναρά σαν συνηγοροι τους!! Βαζουνε βαθμολογίες σε call girls που δεν έχουν δόντια κάτι 8 με 9 σε προσωπο και όταν τις παραγγελνεις λες "τι έγινε ρε παιδια;;;"!! Βέβαια όσες κοπέλες δουλευουν σε οίκους μπαίνεις βλέπεις δεν σου αρέσει φευγεις. Με τις call έχεις πληρωσει ήδη το ξενοδοχείο και αν εν τέλη δεν σου αρεσει η κοπέλα και την διώξεις θα φυγει κι ένα 20αρικο για το ταξί!! Ευκολα τους σταμπαρεις παντως φιλε μου. Και ξαναλέω σε μπουρδελα λίγο το κακό, ουτε γάτα ουτε ζημιά, σε call δεν θα γαμησεις θα σου φυγει κι ένα 40αρι!
Κολογκέρλ είχα να πάρω πάνω από 15 χρόνια. Μετά από πρόσφατη δειγματοληψία που έκανα και συγκρίνοντας με το τότε μου φαίνεται ότι δεν άλλαξαν πολλά . Τυφλοσουρτι ήταν τυφλοσουρτι είναι και εμφανισιακά και σε υπηρεσίες. Το μόνο που άλλαξε είναι η τιμή που εκτοξεύτηκε. Στο βορδελο υπάρχει υπάρχει η πολυτέλεια να πεις δεν γαμιεται ένα καμμένο 10αρικο-20αρικο. Στη βίζιτα τί θας πεις;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Aυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση στο παρον νημα δεν ειναι τοσο η ενημερωση αλλα το γεγονος οτι οι 8 στους 10 που γραφουν εδω ειναι προμοτορες κοριτσιων και μαγαζιων.Αυτο αποδεικνυεται και στη πραξη οπου αρκετες φορες οι περιγραφες μερικων εδω δεν συμπιπτουν με την δια ζωσης επαφη των κοριτσιων.θελει εμπειρια να τους καταλαβεις και επισης και ο τροπος που γραφουν τους προδιδει.Προβλεπω σε λιγο καιρο αυτο το νημα να μετατραπει σε πληρως διαφημιστικο για μαγαζια και εργαζομενες.
Δεν έχεις διαβάσει μάλλον τί σχόλια κάνουν οι βιζιταδες στις αγγελίες των κοριτσιών απ' τα γραφεία. Θα σου φύγει το μαλλί,αν έχεις. Αυτά που γραφονται εδώ είναι απλά κουβέντα να γίνεται.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Κολογκέρλ είχα να πάρω πάνω από 15 χρόνια. Μετά από πρόσφατη δειγματοληψία που έκανα και συγκρίνοντας με το τότε μου φαίνεται ότι δεν άλλαξαν πολλά . Τυφλοσουρτι ήταν τυφλοσουρτι είναι και εμφανισιακά και σε υπηρεσίες. Το μόνο που άλλαξε είναι η τιμή που εκτοξεύτηκε. Στο βορδελο υπάρχει υπάρχει η πολυτέλεια να πεις δεν γαμιεται ένα καμμένο 10αρικο-20αρικο. Στη βίζιτα τί θας πεις;
Αυτό λέω κι εγώ, στην καλυτερη αν δεν σου αρέσει να σου φυγει ένα 40αρι και να μην γαμησεις. Γι'αυτό μόνο στανταρακια και όχι τυχοδιώκτισμους με ψευτικες φωτο. Είχα πάρει μια call πριν ένα χρόνο την οποία εκθειάζουν όλοι σαν την καλυτερη 45αρα ever! Την πηρα κι εγώ και αντικρισα μια 55αρα με γέφυρες σε όλο τον στόμα και χαλάρωση παντου. Μόνο χαρακτήρα καλό και όλα τα αλλά στράφι.... Α ρε τι σου κάνουν οι προμοτορες!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό λέω κι εγώ, στην καλυτερη αν δεν σου αρέσει να σου φυγει ένα 40αρι και να μην γαμησεις. Γι'αυτό μόνο στανταρακια και όχι τυχοδιώκτισμους με ψευτικες φωτο. Είχα πάρει μια call πριν ένα χρόνο την οποία εκθειάζουν όλοι σαν την καλυτερη 45αρα ever! Την πηρα κι εγώ και αντικρισα μια 55αρα με γέφυρες σε όλο τον στόμα και χαλάρωση παντου. Μόνο χαρακτήρα καλό και όλα τα αλλά στράφι.... Α ρε τι σου κάνουν οι προμοτορες!!
Πού την έχεις δημοσιεύσει τη λίστα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Aυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση στο παρον νημα δεν ειναι τοσο η ενημερωση αλλα το γεγονος οτι οι 8 στους 10 που γραφουν εδω ειναι προμοτορες κοριτσιων και μαγαζιων.Αυτο αποδεικνυεται και στη πραξη οπου αρκετες φορες οι περιγραφες μερικων εδω δεν συμπιπτουν με την δια ζωσης επαφη των κοριτσιων.θελει εμπειρια να τους καταλαβεις και επισης και ο τροπος που γραφουν τους προδιδει.Προβλεπω σε λιγο καιρο αυτο το νημα να μετατραπει σε πληρως διαφημιστικο για μαγαζια και εργαζομενες.
Εδώ θα διαφωνήσω καθέτως...

Τι μπορεί να περιμένεις απο μια ενημέρωση σε μπουρδέλο;;

Τι υπηρεσίες θα ήθελες να σου παρέχουν με €10 και €20;;

Και δυστυχώς προσβάλεις άτομα εδω μέσα, που απο αυτά στηρίζεται ολόκληρο το νήμα και το μισό forum... Γιατί χωρίς ενημερώσεις δεν έχει νόημα όλο αυτό!!

Μια τυπική ενημέρωση μπουρδελότσαρκας είναι να ενημερωθείς για την βάρδια και το πρόγραμμα και τελειώνει εκεί...

Απο εκεί και πέρα παίρνεις τα ευρουλάκια που είσαι διατεθημένος να ξοδέψεις (και τσιγάρα αν καπνίζεις). Πας περπατάς μπαίνεις βγαίνεις, βλέπεις μιλάς, επικοινωνείς και όπου αισθανθείς τα ακουμπάς!!

Στο €10 μπορεί να πηδάει ο οποιοσδήποτε οπότε μην περιμένεις επίπεδο απο τις κριτικές, ούτε είναι ανάγκη να της παίρνεις τις μετρητοίς... και το φόλιασμα στα μπουρδέλα είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν χάθηκε κανείς για 10-20 ευρώ...

Μια εβδομάδα να παρακολουθήσεις αρκεί για να καταλάβεις ποιος σου ταιριάζει για να συζητάς μαζί του ή να εμπιστευτείς μια πρόταση του!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Aβρε συ τι λες τωρα?Ειναι δυνατον να σκεφτεσαι καταυτον τον τροπο?
Για ποιες ζωες εσωσε και ποιες θλιψεις?
Δηλαδη γκρεμος αυτοκτονια η μεταξουργειο?
Βρες μου ενα σοβαρο και υπαρκτο λογο για καποιον ωστε να μην ειναι αρνητικος.
Ξεκιναμε λοιπον ενα μικρο θα προσπαθησω συντομο οδιπορικο.

Φτανω στην περιοχη και προσπαθω να παρκαρω μηχανη ειτε αυτοκινητο σε τετοιο σημειο ετσι ωστε να μπορεσω να το βρω οταν θα φυγω.
Τελειωνω απο τη βολτα η τα γαμησια και βλεπω σπασμενο το αμαξι και να λειπουν κοντα στα 10.000 ευρω σε ζημια εξοπλισμου και αμαξιου.
Συνεχιζω λοιπον σε μια αλλη μερα που φτανεις στην περιοχη και σου την πεφτουν αμετρητα ζακια και μογγολοι να σε ληστεψουν ψιρισουν.
Κανεις τη τσαρκα σου στα δρομμακια και ερχεσαι αντιμετωπος με ορδες βαρβαρων απο μεση ανατολη και δε ξερω και εγω απο που αλλου οπου ολοι αυτοι θα πανε η εχουν ειδη παει να γαμησουν οπου εσυ θα πας και φυσικα εχουν αφησει και τη βρομα τους πισω κατι σαν ενθυμιο για το δελο.
Μια αλλη μερα λοιπον μπαινεις στο δωματιο οπου απο την εισοδο η σκατιλα σε εχει προειδεαση και τελικα ξαπλωνεις στο κρεβατι και πεφτεις πανω σε χυσια που αφησε ο προηγουμενος βρωμιαρης.Φευγεις πας αλλου σε αλλο δελο και παλι οταν πεφτεις στο κρεβατι αισθανεσαι μια μποχα που προερχετυαι απο σκατωμενα σεντονια που παλι καποιος βρωμιαρης ειχε αφησει πισω του.
Τελοσπαντον λες δε γαμιεται μαζοχας ειμαι και γουσταρω και ξεκινας βολτα παλι στα δρομμακια οπου εντελως τυχαια συναντας το μεγαλυτερο ποσοστο των παρευρισκομενων να αφοδευει η να κατουραει σε οποια γωνια βρισκει ευκαιρη μιας που ολες ειναι πιασμενες.
Λες δε γαμιετε και παλι ειμαι μαζοχας και γουσταρω αυτη τη καλτιλα και συνεχιζεις στα δρομμακια να ψαχνεις τη κορασιδα που θα περασεις ομορφα αλλα τελικα εχεις ειδη δει 30 κορασιδες που ειναι ειτε γιουβαρλακια ειτε χοντροκολες η ακομα και τρολ ειτε γιαγιαδες ειτε 40 και πανω και τελικα εσυ θες να γαμησεις και φυσικα καταληγεις ( αν εισαι μπαζολαγνος ) να γαμας την καλυτερη σαβουρα γιατι αναμεσα σε ολα αυτα τα τρολ ειναι η ομορφοτερη.
Αν νομιζεις οτι καταυτον το τροπο και κατασταση καποιος μπορει να βρει κατι θετικο ωστε να περασει ομορφα και να ξεφυγει απο την καθημερινοτητα του νομιζω πρεπει να αναθεωρησεις για να μη πω τιποτα ποιο βαρυ.
Επισης υπαρχουν πολλα παιδια και αναμεσα μας αλλα και εκτος που πανε στα δελα γενικα οχι γιατι εχουν πολλες χυλοπιτες απο τις γκομενες αλλα το εχουν κανει κατι σαν τροπος διασκεδασης οπως αυτο συμβαινει και με εμενα.
Επισης υπαρχουν παιδια που δεν θελουν να δεσμευτουν και καταφευγουν στις πουτανες οποτε το να εχει καποιος στο ενεργητικο του 200 χυλοπιτες δεν ειναι και ο κανονας ωστε να ψαχνει στα δελα επειδη δε βρισκει γκομενα λογω των 200 χυλοπιτων.
Φιλικα μιλαω μη με παρεξηγης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Εγώ έχω γράψει λίστα από αυτους. Και δεν προμοτάρουν μονο, τις υποστηρίζουν σθεναρά σαν συνηγοροι τους!! Βαζουνε βαθμολογίες σε call girls που δεν έχουν δόντια κάτι 8 με 9 σε προσωπο και όταν τις παραγγελνεις λες "τι έγινε ρε παιδια;;;"!! Βέβαια όσες κοπέλες δουλευουν σε οίκους μπαίνεις βλέπεις δεν σου αρέσει φευγεις. Με τις call έχεις πληρωσει ήδη το ξενοδοχείο και αν εν τέλη δεν σου αρεσει η κοπέλα και την διώξεις θα φυγει κι ένα 20αρικο για το ταξί!! Ευκολα τους σταμπαρεις παντως φιλε μου. Και ξαναλέω σε μπουρδελα λίγο το κακό, ουτε γάτα ουτε ζημιά, σε call δεν θα γαμησεις θα σου φυγει κι ένα 40αρι!
Όταν σου έρχετε κοπέλα διαφορετική απο της φωτογραφίες ή είναι μεθυσμένη- μαστουρωμένη ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που έχει να κάνει με υπευθυνότητα του γραφείου... είναι χαζό να δίνεις €20 για το ταξί...

Απαίτησε να σου πληρώσουν το ξενοδοχείο επειδή η κοπέλα δεν είναι αυτό που συνεννοηθήκατε... να δεις πως θα φύγει τρέχωντας...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Συναγωνιστή, Ελένη +Ντάσα και δίπλα Σοφία+Αλεξάνδρα με 20€ μόνο "παρτουζάρες"..Άσε τα κορόιδα να πηγαίνουν σε στούντιο και σε οσμοσομαλακίες..
Μύστη κάνουν διπύρινο τσιμπούκι?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κλάιν θα τη δεις τελικά τη Σίσσυ ή θα πάρω τους δρόμους;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom