Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (3 μέλη και 118 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Ναι συμφωνω ενταξει αν η ξανθια ειναι σαν τη σισσυ τοτε δε θα ελεγα οχι.Αλλα δεν θα τρεξω κιολας
Αν δώσεις εσύ την πιστοποίηση ότι το κορίτσι λέει, θα πάω κι εγώ.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πραγματικα τωρα και δεν διαφημιζω καμια κοπελα.Μονο και μονο η μπιανκα ειναι 98-99% οπως δειχνουν οι φωτογραφιες της.Θα εβαζα 100% αλλα εχουν φωτοσοπ που τις κανουν ποιο σμουθ.Ποιο λειο το δερμα οχι οτι δεν ειναι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βορδελε εγω θελω την ηρεμια μου τιποτα αλλο.Να μπορω οταν γυριζω σπιτι να θελω να γυρισω και οχι να το σκεφτομαι γιατι θα αντιμετωπισω μουρμουρες.Πραγματικα αν θες να με σκοτωσεις μονο με τη μουρμουρα και τα μουτρα θα το καταφερει καποιος.
Ηρεμια δεν μπορω τις εντασεις στις σχεσεις.
Αυτά που περιέγραψες τα ξερω πολύ καλά. Να σου φεύγει ο κωλος και να δέχεσαι δεκάδες τηλεφωνήματα που είσαι ,με γκόμενα,άνοιξε το βαιμπερ να δω και ξέρεις τα σχετικά.
Να γυρνάς μετά και να μην κοιμασαι 24ωρο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτά που περιέγραψες τα ξερω πολύ καλά. Να σου φεύγει ο κωλος και να δέχεσαι δεκάδες τηλεφωνήματα που είσαι ,με γκόμενα,άνοιξε το βαιμπερ να δω και ξέρεις τα σχετικά.
Να γυρνάς μετά και να μην κοιμασαι 24ωρο.
Δε θελω να απαξιωσω ολες τις γυναικες ουτε αυτα συμβαινουν με ολες.Απλα σε εμενα τυχαινουν οι 8 στις 10 κοπελες.
Σιγουρα υπαρχουν εκει εξω κοπελες που ξερουν να συμπεριφερθουνε σε ενα αντρα αλλα και στη σχεση τους.
Το εχω ξαναπει αν μια τετοια μπορεσω η μπορεσει να με βρει τοτα θα παντρευτω και το αν θα αφησω πισω τα μπορδελα δε το νομιζω.
Παντα πηγαινα στα δελα ειτε ειχα κοπελα ειτε οχι.Ειναι κατι διαφορετικο η πουτανα που απλα πρεπει να ξερεις να κρυβεσαι καλα.Ουτε απιστια ειναι παρα μονο ενα διαλειμα.Αλλωστε ποτέ ο αντρας δεν χαλασε το γαμο του για ενα εξωσυγικο γαμησι ενω αν το κανει αυτο η γυναικα τοτε απλα ολα εχουν ειδη διαληθει

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλη βδομαδα να εχουμε με υγεια και δουλειες.Καλο θα ηταν λιγη αυτοσυγκρατηση λογω μεγαλης εβδομαδας και λιγη νιστια δε θα εβλαπτε οπως και η θεια κοινωνια.
Επισης λογω πασχα καλο να πουμε και κατι γιαυτο.
Η ανασταση κυριου εγινε κυριακη και οχι σαββατο οπως πολλοι νομιζουν.
Για τους εβραιους η μερα αλλαζει στης 6 το απογευμα ενω για εμας στης 12 βραδυ.
Οποτε εχουμε και λεμε ο χριστουλης αναστηθηκε μεταξύ 3 με 6 ημερα σαββατου αλλα επειδη 6 αλλαζει η μερα και γινεται κυριακη η γιορτη γινεται 6.01
Για εμας γινεται 12.01 βραδυ γιατι οι ωρες του χριστου στον Αδη οταν πεθανε μεχρι να αναστηθει ητανε 33 ωρες οσα και τα χρονια της διδασκαλιας του στη γη.Η πραγματικη ανασταση ομως ειναι 6.01 ημερα κυριακη για τους εβραιους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όσο είναι στο 10ικο το Μετάξι δεν θα πεθανει ποτε. Εκτόνωση-10ικο σχέση ζωής! Προτιμάς να δώσεις 10 ευρώ να στον παιξει άλλη παρα να τον παιξεις εσυ. Το ποσο είναι εξευτελιστικο για να έχεις ενδοιασμούς. Περάσεις δεν περασεις καλά!

Μα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο ανοικτο απο μπουρδελα.
Το Εμετουργειο εχει μεινει. Ναι ειναι μποχα και ναι εχει και λυσεις. Το ξερουμε χρονια αυτο.
Να το θεοποιησουμε δεν παιζει με την καμια.
Θα δειτε παντως οτι ακομα αν κι οταν ανοιξει η Φυλης κι η Λιοσιων, θα μοιραστουμε
σε υπο-κατηγοριες και εννοω ο καθενας θα γειρει καπου.
Μαγκες, να παραδεχομαστε την αληθεια. Μπουρδελιαρηδες, ξεμπουρδελιαρηδες, καπου γερνουμε.
Αλλος θα θελει μονο Φυλης, αλλος θα θελει μονο Εμετουργειο, αλλος θα θελει παντου
αλλος θα θελει ακαποτα με γκομενες, αλλος θα θελει παρτουζες, αλλος θα θελει Λιοσιων
(ελεος ρε πουστη μου) :2funny: και παει λεγοντας. Το θεμα ειναι να περναμε καλα.
Αυτο το ξερουμε οι ιδιοι.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπερα, εκανα την απογευματινη μου βολτα και περασα απο το Ιωαννινων 5 και ειδα οτι η λαμπα στην εισοδο του μαγαζιου ηταν αναμμενη... αλλα η σιδερινια πορτα απεξω ηταν κλειστη...προσπαθησα να την ανοιξω... χτυπησα το κουδουνι απεξω αλλα τιποτα... μαλλον ανοιξε και αυτο και δουλευουν με ραντεβου! Οποιος ξερει κατι αλλο ας μας πει!

Εκει ολο λαμπες και μαλακιες ειναι.
Ο μυθος λεει οτι κρυβονται μεσα κι ανοιγουν σε γνωστους. :2funny:

Ολως παραδοξως δεν εχει δει κανεις, κανεναν, να μπαινει.

Δεν ξερω τι ισχυει!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Δεν ξερω τι ισχυει!

Είδα τις προάλλες εγώ μύστη, το ξέρω σκαει σαν βόμβα για πολλούς τώρα.
Η σιδερένια αυτή πόρτα όσες φορές έχω περάσει είναι μισόκλειστη.
Σίγουρα κάτι έχει παιχτεί ή παίζεται.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δε θελω να απαξιωσω ολες τις γυναικες ουτε αυτα συμβαινουν με ολες.Απλα σε εμενα τυχαινουν οι 8 στις 10 κοπελες.
Σιγουρα υπαρχουν εκει εξω κοπελες που ξερουν να συμπεριφερθουνε σε ενα αντρα αλλα και στη σχεση τους.
Το εχω ξαναπει αν μια τετοια μπορεσω η μπορεσει να με βρει τοτα θα παντρευτω και το αν θα αφησω πισω τα μπορδελα δε το νομιζω.
Παντα πηγαινα στα δελα ειτε ειχα κοπελα ειτε οχι.Ειναι κατι διαφορετικο η πουτανα που απλα πρεπει να ξερεις να κρυβεσαι καλα.Ουτε απιστια ειναι παρα μονο ενα διαλειμα.Αλλωστε ποτέ ο αντρας δεν χαλασε το γαμο του για ενα εξωσυγικο γαμησι ενω αν το κανει αυτο η γυναικα τοτε απλα ολα εχουν ειδη διαληθει

Θα παω να ζητησω σε γαμο με προοπτικη χωρισμου, εκεινη του Βορδελου.

Το πολυ πολυ να μου πει οχι. Αν ομως μου πει ναι, τι θα κανω;;;

:confused:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Δεν ξερω τι ισχυει!

Μπορει να ειναι ετσι φιλε μου! Εγω εκατσα για λιγο μηπως δω και παει κανεις ή ανοιξει την πορτα η τσατσα, αλλα τζιφος! Αλλες φορες δεν υπηρχε φως καθολου, θα κανω καταδρομικη βολτα και το πρωι μηπως δω κατι!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Δεν είδα πιο πριν αν γράφτηκε, έγινε πέσιμο κατά τις 6 στο Μετάξι, περνούσα τυχαία. Έξω από τα 44άρια στον πεζόδρομο, μηχανές και ένα περιπολικό, φορτώσανε τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, τελευταία χώνανε μια κοπέλα, δεν κατάλαβα ποια ήτανε, ήμουνα στο αμάξι..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα παω να ζητησω σε γαμο με προοπτικη χωρισμου, εκεινη του Βορδελου.

Το πολυ πολυ να μου πει οχι. Αν ομως μου πει ναι, τι θα κανω;;;

:confused:
Τότε ετοίμασε ένα εκατονπενηντάρι για την πρόταση.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι; εχει παραβολο κι η προταση; στο σαλονι δεν γινεται;

:dunno:
Αφού είπαμε το παράβολο τώρα είναι τρία πορτοκαλί μίνιμουμ. Περίμενε μετά το Πάσχα μήπως ξαναπέσει στο ένα .

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οπότε και στο σαλόνι θα γίνεται χωρίς τέλη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αφού είπαμε το παράβολο τώρα είναι τρία πορτοκαλί μίνιμουμ. Περίμενε μετά το Πάσχα μήπως ξαναπέσει στο ένα .

Θα της την πεσω στο σαλονι λεμε.

Αν μου πει για θεραπευτικη συνεδρια, την πουτσισα. :confused:

Θα βγαλω μια ληγμενη American Express και θα της πω να ντυθει να παμε

για παγωτο στο Kokkion και μετα να της παρω εσωρουχα Aerakis.

(για παγωτο εχω)

:2funny:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Γινομαι κουραστικος αλλα πρεπει να ρωτησω...με το ανοιγμα του τουρισμου πιστευετε οτι θα εχουμε απελευθερωση του αγοραιου ερωτα;;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν και εφόσον γυρίσει στο σαλόνι γιατί ο δόδος εκ Μαυρικίου ο παρεξηγιαρης προτιμά το παράβολο.

Αφου θα βγει σαλονι, δεν θα την πετυχω;;; με σχοινι θα κατεβει;;; :2funny:

θα της γραψω σε σημειωματαριο Moleskine οτι την φανταζομαι νυφη ξυπολητη σε ξωκλησι

με ανθη στα μαλλια της, να ανοιγουμε τα φτερα μας σαν δυο ερωτευμενοι κυκνοι.

Σκιζω σελιδα και την βαζω στην παλαμη της, σφιγγοντας την.

Φιλω με υποκλιση και αποχωρω σαν τον Ιντιανα Τζοουνς, ψιθυριζοντας:

"να προσεχεις μωρο μου".

Εχω τυχη λες η θα τον πιουμε;

:dunno:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom