You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Μετακόμισε εκεί;Μου το είχε πει ότι θα μετακόμιζε,αλλά το καθυστέρησε!Η κοπέλα κάνει εξαιρετικό κρεβάτι.Αξίζει κάθε δοκιμή.
Τι βάρδια δούλευε;
Μεσημεριανή
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Πρωινή δηλαδή.Το απόγευμα εκεί δουλεύει η τρελο Έλενα...Θα περάσω την Κυριακή για μια κατάθεση!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
[size=9pt]ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 52 ή 56 [/size](δίπλα από το Αγαθουπόλεως που δουλεύει η Βανέσσα) βρήκα στην μεσημεριανή βάρδια μια Άντζελα
Ξανθιά, με μαλλιά ραστας μέχρι τις πλάτες, πρόστυχη έκφραση προσώπου, περίεργο σωματότυπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα, με υπερμεγέθεις πλάτες, 4άρια βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
Ξανθιά, με μαλλιά ραστας μέχρι τις πλάτες, πρόστυχη έκφραση προσώπου, περίεργο σωματότυπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα, με υπερμεγέθεις πλάτες, 4άρια βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πρωινή δηλαδή.Το απόγευμα εκεί δουλεύει η τρελο Έλενα...Θα περάσω την Κυριακή για μια κατάθεση!
Έλεγξε το γιατί συνήθως Κυριακές αλλάζουν οι βάρδιες ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Τη δοκίμασες μεγάλε Φαρκέλι;
είπαμε ότι ήταν ξανθιά
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Επιστροφη πριν λιγο απο Μεταξι
Εκανα το λαθος κ περασα στο Κεραμεικου 15α(με τα σκαλοπατια).Εκει ηταν ενα αδυνατο κοριτσακι που στην πορεια αποδειχτηκε Βουλγαρικο ΠΡΟΒΑΤΟ,τι εννοω?Τριχα σε ολη την κοιλια κ την πλατη σε σημειο που εδειξα αμεσως την δυσαρεσκεια μου κ της ειπα ΄΄μονο πιπα΄΄.Με ρωτησε αν υπαρχει προβλημα,εκλεισα τα ματια κ με το μπουκι τελειωσα,ηθελε να της κανω κ μασαζ κ της ειπα΄΄εδω ηρθα για σεξ.πολυ μπλα μπλα εισαι΄΄Ας ''επαιζα μια παχια΄΄ σπιτι καλυτερα.
Στο διπλα αλλο μπαζακι κ στην Κολωνου στο υπογειακι ηταν ενα ξανθο καυλετο με 15 γιουργια.Δεν μπηκα κ περασα κολλητα στο διπλα το 27 με τα λιγα σκαλοπατια.
Εκει εμφανιστηκε με υφος΄΄ειμαι μια ψωλου τουριστρια΄΄σαν σε πασαρελα ενα ξανθο μιλφακι με βυζους Νο4(ισως λεω κ λιγο)κ καυλε πακετο γενικα,για 15ευρω περασα κ αφου ειπαμε κανα 2 κουβεντες,δηλωσε Ρωσιδα,Σονια στο ονομα κ ξεκινησε μια φοβερη τσιμπουκα.Μετα ιεραποστολικο οπου χωρις ελεος καρφωνα κ οταν της ζητησα να γυρισει στα 4 να την σφυροκοπησω(οπως τελικα εγινε)μου ειπε ''σου δινω 1 λεπτο να χυσεις''.
''Θα σου χυσω τη μουναρα σε λιγοτερο''Εκει της αλλαξα τον αδοξαστο κ τα ψιλοπηρε(κομπρεσερ).Αει γαμησου ψωλουμπα.Για 15αρια κ για τον πεουλα το Μεταξι για μενα πλεον τελος.
Εκανα το λαθος κ περασα στο Κεραμεικου 15α(με τα σκαλοπατια).Εκει ηταν ενα αδυνατο κοριτσακι που στην πορεια αποδειχτηκε Βουλγαρικο ΠΡΟΒΑΤΟ,τι εννοω?Τριχα σε ολη την κοιλια κ την πλατη σε σημειο που εδειξα αμεσως την δυσαρεσκεια μου κ της ειπα ΄΄μονο πιπα΄΄.Με ρωτησε αν υπαρχει προβλημα,εκλεισα τα ματια κ με το μπουκι τελειωσα,ηθελε να της κανω κ μασαζ κ της ειπα΄΄εδω ηρθα για σεξ.πολυ μπλα μπλα εισαι΄΄Ας ''επαιζα μια παχια΄΄ σπιτι καλυτερα.
Στο διπλα αλλο μπαζακι κ στην Κολωνου στο υπογειακι ηταν ενα ξανθο καυλετο με 15 γιουργια.Δεν μπηκα κ περασα κολλητα στο διπλα το 27 με τα λιγα σκαλοπατια.
Εκει εμφανιστηκε με υφος΄΄ειμαι μια ψωλου τουριστρια΄΄σαν σε πασαρελα ενα ξανθο μιλφακι με βυζους Νο4(ισως λεω κ λιγο)κ καυλε πακετο γενικα,για 15ευρω περασα κ αφου ειπαμε κανα 2 κουβεντες,δηλωσε Ρωσιδα,Σονια στο ονομα κ ξεκινησε μια φοβερη τσιμπουκα.Μετα ιεραποστολικο οπου χωρις ελεος καρφωνα κ οταν της ζητησα να γυρισει στα 4 να την σφυροκοπησω(οπως τελικα εγινε)μου ειπε ''σου δινω 1 λεπτο να χυσεις''.
''Θα σου χυσω τη μουναρα σε λιγοτερο''Εκει της αλλαξα τον αδοξαστο κ τα ψιλοπηρε(κομπρεσερ).Αει γαμησου ψωλουμπα.Για 15αρια κ για τον πεουλα το Μεταξι για μενα πλεον τελος.
Επιστροφη πριν λιγο απο Μεταξι
στη σονια πηγες ρε? αυτη νομιζω ουτε βυζους δεν σε αφηνει να πιασεις
και λεει γενικοτερα κατι αντι καυλωτικα στο κρεβατι.εχω βαλει φαρμακο και αλλες τετοιες μαλακιες
κατι τετοιο εχω ακουσει.
το θεμα ειναι η ερικα ποτε παιζει στην ιασωνος..αυτη αξιζει..
πηγες καθολου ιασωνος?
Επισκέπτης
αχαχαχαχαχ ακου εχω βαλει φαρμακο αχαχχααχαχαχχαχα
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Πρωινη καταθεση στο Φ71 πανω,για Μπαρμπαρα πηγα αλλα δεν ηταν εκει μαλλον πηγε διακοπες αλλα ειχε ενα καινουργιο μωρο ονοματι Βαννεσσα,μελαχρινο με πολυ ωραια και τελεια κωλαρα,ρουμανα απ΄ οτι μου ειπε πρωτη της μερα σημερα πιο πριν δουλευε σε στουντιο γενικα για ενα αξιζει.Μοναδικο μειονεκτημα οτι δεν κανει πισοκολλητο,κριμα γιατι παει χαμενη η κωλαρα της ετσι.Καλημερα
καλημερα παιδια.θελω τα φωτα σας σε μια περιπτωση.πριν κανα μηνα πανω κατω,ημουν ισασωνος20β(εκει που ειναι η μαρινα πολλες φορες)και ειχε μια μιρελα,γυρω στα 30-35,βυζαρα..κωλαρα...μελαχρινη.μακρι μαυρο μαλλι.
μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το που βρισκεται?
την ειχα πετυχει βραδυ παρασκευης.γυρω στις 1.
μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το που βρισκεται?
την ειχα πετυχει βραδυ παρασκευης.γυρω στις 1.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μοναδικο μειονεκτημα οτι δεν κανει πισοκολλητο,
Πισωκολλητό ή πρωκτικό;Αν δεν κάνει πισωκολλητό,τι κάνει;
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Πρωινή ΕΚΤΑΚΤΗ ενημέρωση από Φυλής 18/07/2009
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Στο Φυλής 109Β Ισόγειο τώρα πιτσιλιέται ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μογγολάκι πιθανώς από Σοβιετική Άπω Ανατολή
ονόματι Βικτώρια, ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
(σαν το κορμί της Sandy αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΟ) γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνια,
Μαυρισμένο κορμί, μαύρα πυκνά ίσια μαλλιά μέχρι την πλάτη, γύρω στα 22 έτη,
εφηβικά βυζάκια με μεγάλες ρόγες, με ξυρισμένο το μουνάκι του και ΚΑΒΛΙΑΡΑ.
Πήγα και του έγλυψα όλο το κορμάκι και κάβλωνε το μωράκι και μετά
που πηδιόμασταν προσπαθούσε το γλυκούλι μου να χύσει.
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ !!!
υ.γ. Θυμήθηκα μια μογγόλα City Tour-ίστρια που πήδαγε ο Baby και μας έλεγε ...χεχεχε
Μόνο που το μωράκι ζητά μόνο ένα 20-αρικάκι, δυστυχώς δεν κάνει εξτράκια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Στο Φυλής 109Β Ισόγειο τώρα πιτσιλιέται ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μογγολάκι πιθανώς από Σοβιετική Άπω Ανατολή
ονόματι Βικτώρια, ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
(σαν το κορμί της Sandy αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΟ) γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνια,
Μαυρισμένο κορμί, μαύρα πυκνά ίσια μαλλιά μέχρι την πλάτη, γύρω στα 22 έτη,
εφηβικά βυζάκια με μεγάλες ρόγες, με ξυρισμένο το μουνάκι του και ΚΑΒΛΙΑΡΑ.
Πήγα και του έγλυψα όλο το κορμάκι και κάβλωνε το μωράκι και μετά
που πηδιόμασταν προσπαθούσε το γλυκούλι μου να χύσει.
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ !!!
υ.γ. Θυμήθηκα μια μογγόλα City Tour-ίστρια που πήδαγε ο Baby και μας έλεγε ...χεχεχε
Μόνο που το μωράκι ζητά μόνο ένα 20-αρικάκι, δυστυχώς δεν κάνει εξτράκια.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πάρε για να θυμηθείς ρε λιγούρη:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/tn/tn_1788_izabella4_1215146473.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.tv/content/view/1788/1/[/URL]
Άμα ήταν σαν κι αυτή τότε μιλάμε.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/tn/tn_1788_izabella4_1215146473.jpg[/img[/URL]]
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Πάρε για να θυμηθείς ρε λιγούρη:
[/quote]
Σαν την μικρή (και ομορφότερη) αδερφούλα της ήταν το μωράκι και είχε και καβλίτσες το γλυκό μου ...χεχεχε
Υ.Γ. Βρε βολταιράκο εάν εγώ είμαι ο 'λιγούρης' τότε εσύ είσαι ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ γιατί χρυσοπληρώνετε αυτά τα μουνάκια
ενώ εμείς 'τα τρώμε άβγαλτα' με ένα 20-αρικάκι μόλις πρωτοβγαίνουν στο κλαρί ...χεχεχε
Υ.Γ.2. Για να μην θυμηθώ χθές που μας ρώταγες που θα βρεις καλώδιο τροφοδοσίας από 'παλιό βύσμα' σε 'νέο SATA'...χαχαχα, πάρε πρώτα καινούργιο κομπιούτερ ΑΡΧΙ-ΣΚΡΟΥΤΖ, και μετά λέγε τους άλλους 'λιγούρηδες'...χεχεχεχε
και λέγοντας αυτές τις νουθεσίες στον βολταιράκο θυμήθηκα κάτι ζητιάνουνς που όταν πέθαναν τους βρήκαν με
βιβλιάρια εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες...χαχαχαχαχαχα Τουλάχιστον ελπίζω να τα τρώς στα CT γιατί ...
τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...μπούχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K