Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (12 μέλη και 169 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
λιπον για να τελειωνουμε ποια μπουρδελα λητουργουν στα κρυφα στο μεταξουργειο η στη φυλης γραψτε μου εδω η στηλτεμου μνν να ριξω κανενα πουτσο να ξεχαρμανιασω εχω να γαμησω 3 μηνες πες τε μου οπωσδηποτε μην πηγενω στις βυζιτες που θελουν 100 ευρω και πανω περιμενω θελω να ξεκωλιασω καμια καλη αν υπαρχει περιμενω μην με γραψεται στα αρχηδια σας οτι ξερεται πιτε το για αυτο ειναι το site?
Χίλιες φορες κατοστάρα στη βιζιτα παρα τριακοσαρα στο μπουρδελο αν σε πιάσουν και αν προλάβεις να πηδήξεις!

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• b987c56656e7bbf2d2bbe1fd2ed90703.jpg
    b987c56656e7bbf2d2bbe1fd2ed90703.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 27

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Α ρε Κλεοβουλε ...με γυρνας πισω...υπεροχη τσατσα σε στουντιο Θεσσαλονικης, κομψη , κυριλε, κοσμογυρισμενη...μου εδωσε τηλ.αλλα μετα το αλλαξε ομως μαθαινα απο συναγωνιστες που μας ειχε δει μαζι οτι ρωτουσε για μενα.Γυρω στα 50...υπεροχη αλλα μαλλον πυροβολημενη στα μυαλα!

stefgirls

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους,βλεπω αναρτησεις απο στουντιο! ειναι ανοιχτα ολα ?εκτος απο τους οικους ανοχης???????

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.827
Πόντοι
441
κατεβαίνοντας την Κεραμεικου , μολις περασεις Κολωνου πριν το φαβαρι , ο οικος δεξια εχει αγριεμενο τυπο απ εξω , κατι λεει ,κατι του λενε , σπρώχνει την θυρα και ο υποψήφιος τρεχει μεσα ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
την Κυριακή θα βγει το ΦΕΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν επιτρέπεται αλλα κι εγω το ίδιο βλεπω

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Σε κερνάω 5 γαμήσια στο μετάξι για να κάνεις πράξη αυτό που του πρότεινες ζωντανά μπροστά μου. Θα κάνεις το λιγότερο 30 απόπειρες και εννοείται ύστερα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις/αντιδράσεις που έλαβες μία προς μία. Τι λες;

Θα χασεις. Ολοι χανουν. Μην βαζεις στοιχημα ουτε μισο ευρω.
Μην περιμενεις ομως να γινει ευκολα κατι ετσι. Αλλιως δεν θα εβαζα γελακι.
Πρεπει να πεσω σε πολυ ειδικη περιπτωση και το καταλαβαινεις.
Θα φαω 30 ακυρα ομως κι οτι γινει
. Εγω το βλεπω ως μελετη.
Πρεπει μονο να βεβαιωθω οτι δεν γινεται καταγραφη.
Θα παω κανονικα οπως καταλαβαινεις. Φατσα καρτα.
Απo μενα οκ.

:rockon:

Το κέρασμα θα το εισπράξεις πιάσεις δεν πιάσεις ψάρια. Καμμία οπτικοακουστική καταγραφή (απορώ πως σου πέρασε και απ το μυαλό). Η μόνη «καταγραφή» (στο μυαλό μου εννοείται) θα αφορά αυτά που θα ακούσεις (ή δεν θα ακούσεις - μιλάω για πλήρη αδιαφορία από μεριάς τους-).
Αλλά τι εννοείς με αυτά που σου υπογράμμισα; Προτείνεις δηλαδή κάτι που αναμένεις να έχει απόλυτη αποτυχία (από τα αποδυτήρια, ρε θηρίο, λες 30/30 ΑΚΥΡΑ και να μην περιμένω να γίνει κάτι); Ωραίος...
Πες τα ρε φίλε! Άμα είναι να γινόμαστε ρόμπα 30 φορές σερί και να λασπωσουμε απ'τις χυλόπιτες τι να το κάνεις... Επιτυχία στις γυναίκες έχουν μόνο οι κάγκουρες, εκείνοι δηλαδή που θα μοστράρουν τα κλειδιά τους σε καφετέρια στη γλυφάδα..Εκείνοι που θα φορέσουν το λευκό πουκαμισάκι στο γάμο του κολλητού τους και μπροστά σε όλους θα μοστράρουν το δώρο τους το οποίο δώρο θα είναι αμάξι. Αυτοί δηλαδή που εξαγοράζουν και τη φιλία και τον έρωτα κι οποιοδήποτε ανθρώπινο συναίσθημα. Και ξέρεις εεε, αν κάποια γκόμενα τολμήσει να τούς πει όχι, θα την απειλήσουν θανάσιμα γιατί έχουνε και τα κονέ τους..

Mη συγχέεις τη πρόκληση που έβαλα στον TnT με τη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά του μουνιού. Από τη στιγμή που στην εποχή που ζούμε το χρήμα αποτελεί κυρίαρχο metric ισχύος, είναι λογικό τα βαρύτερα πορτοφόλια να έλκουν περισσότερο τις γυναίκες (όλες λατρεύουν το χρήμα, ποτέ μην πιστέψεις τι λένε ορισμένες). Δεν πρέπει όμως αυτό να σε αποθαρρύνει. Δέξου το και ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ· όλα καλά!! Το πρόβλημα για μένα αρχίζει, όταν τέτοια βαριά πορτοφόλια πέσουν θύματα των γυναικών, τρώγοντας παραμύθι περί έρωτα κτλ. από τις τελευταίες. Πρέπει δηλαδή ακόμα και ο φραγκάτος να είναι υποψιασμένος και να ξέρει να κρατά το πορτοφόλι του κλειστό. Γιατί έχει μεγάλη απόσταση να είναι κάποιος φραγκάτος και απλά να μοστράρει τα λεφτά του και τα ακριβά του αγαθά, από έναν άλλο φραγκάτο πυρφόρο, ο οποίος θα πάρει ένα «άστεγο» μουνί και θα το ντύσει «Κλεοπάτρα», μόνο και μόνο επειδή τσίμπησε το δόλωμα που του έριξε. Τέλος, αυτό που έγραψες («αν κάποια γκόμενα...») δεν ξέρω πως σου ήρθε, ούτε αν όντως κάπου το άκουσες. Το πιο πιθανό που πιστεύω να συμβεί αν φάει άκυρο, είναι απλά να τη γράψει στα παπάρια του και να πάει στην επόμενη (ή τουλάχιστον έτσι θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει). Είναι δηλαδή και λίγο θέμα εγωϊσμού.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

M1LfoS1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες έχει κανείς επαφή με Αλιονα από το θρυλικό σπιτάκι στην δίδυμου ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σεβ 13, γενικως ο ανδρας για να επιμεινει σε μια γυναικα πρεπει να υπαρχει λογος
(γεγονοτα, συναισθηματα, θυσιες κτλ).
Σιγα μην ασχοληθουμε αν φαμε ακυρο απο μια τυχαρπαστη
(αναφερομαι παντα στην πρωτη προσεγγιση).
Διαφωνω ομως στην αντιμετωπιση. Αν φαμε ακυρο σε καμακι απο μια στον δρομο
κατι τρεχει στα γυφτικα. Αν ομως φαμε ακυρο σε καμακι απο γκομενα
που συναναστρεφομαστε λογω συνθηκων, ειναι λαθος για μενα
να κρατησουμε τουπε.
Βεβαια καταλαβαινω οτι ορισμενοι το φερουν βαρεως αλλα αν κρατησουν τουπε
ειναι σαν να πειραχτηκαν. Εγω αυτο δεν το ανεχομαι.
Ημουν ετσι μικρος οταν δεν ηξερα τα κολπα. Τοτε ντρεπομασταν ομως.
Τωρα πια ειμαι εντελως αναισθητος. Συνυπαρχω λοιπον οπως και πριν μαζι της
(οταν υπαρχει συναναστροφη λογω συνθηκων).
Ετσι ειναι καλυτερα. Γιατι να ζοριστω; στον πουτσο μου.

Ας δωσω τωρα και μια συμβουλη σε πικραμενους.
Ας διαφωνησει οποιος θελει.
Ειχατε γκομενα ας πουμε και σας τσουβαλιασε αλλα εσεις την θελετε.
Εκμεταλλευτειτε το γεγονος οτι σκεφτεται. Ειναι ακομα ευαλωτη.
Δε χασατε τη δυναμη σας. Μην μπειτε σε διαδικασια επανασυνδεσης
με ευγενικες μαλακιες. Μην ρισκαρετε με μαλακιες που λενε
ορισμενοι/ες να δωστε χρονο. Αυτα δεν δουλευουν στην συγχρονη εποχη.
Δεν μπαινετε στην ουρα. Δεν περιμενετε.
Παρτε τηλεφωνο κατω απο το σπιτι της και πειτε της να κατεβει για βολτα
επειδη περνουσατε τυχαια. Δεν σας νοιαζει τι θα πει.
Εσεις φερεστε σαν να ειστε μαζι. Στον πουτσο σας.
Μεγαλες πιθανοτητες να κατεβει η να σας δεχτει γιατι ειστε ηδη εκει.
Αν περιμενετε με δωρακια και σοσιαλ θα παρετε ενα αρχιδι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καλημερα σε ολους,βλεπω αναρτησεις απο στουντιο! ειναι ανοιχτα ολα ?εκτος απο τους οικους ανοχης???????
..αστα φιλε! και γω με αυτο το παραπονο εχω μεινει,εσκασα και προσφατα ενα 90ρι σε ενα στουντιο πανω στην λεωφ αθηνων με μια φολαρα του κερατα και ακομα το κλαιω..(αναγκαστικα δηλ να το σκασω)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η μεγαλυτερη επιτυχια στον ανδρα οσον αφορα τις γκομενες
δεν ειναι να τις ριχνει. Δυστυχως εξαρταται κι απο αυτες αυτο το πραγμα.
Η μεγαλυτερη επιτυχια ειναι να μπορει να τις καταλαβει στα βασικα τους σημεια
(ολοκληρωτικα δεν χρειαζεται και ειναι και αδυνατον) ετσι ωστε να μπορει
να τις χειριστει-διαχειριστει για να περνουν καλα.
Δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι πολυ χρησιμο.
Mε αυτον τον τροπο εχει την ησυχια του.
Η πιο σημαντικη προυποθεση που δεν πρεπει ποτε να λησμονουμε
ειναι οτι οι γκομενες δεν εχει σημασια τι λενε αλλα τι κανουν.
Δεν λαμβανουμε ποτε σοβαρα υποψη τι λεει η καθε γκομενα
και κοιταμε μονο να περναμε καλα.
Ετσι (με η διχως προβληματα μαζι της) την βγαζουμε καλυτερα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειμαι βολτα και περναω
Απο Φυλης τωρα.
Καλα ρε, πατατες πουλαει
ο αλλος εξω απο Φωκαιας γωνια;
Νομιζω Χαλκιδας.
Δεν μαυριζουν στο τηγανι.
Πολυ καλες για πατατοσαλατα
με λιγο σχοινοπρασο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μου το εστειλε ενας φιλος.
Απο τη στιγμη που θα ξεκινησουν να κυνηγανε τα στουντιο τοτε φιλτατοι τη κατσαμε τη βαρκα.Φανταζομαι τι προκειτε να γινει στα μπουρδελα του μεταξουργειου και των γυρω περιοχων.
Εντομεταξυ αθλια ψεματα περι ηλικιας του πελατη που και καλα γαμησε εκει κολλησε τον οιο και ηταν και 17 χρονων.Βλεπω να ξεκινα ΣΚΟΥΠΑ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
για μασατζηδικο είναι, βασικά δεν κόλλησε τον ιό εκεί... από την ιχνηλατηση που έγινε προέκυψε ότι είχε επισκεφθεί και το ελαιοτριβείο και το στούντιο

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Βαρώνε του Μεταξιού TnT ἄκουσον:
«γενικως ο ανδρας για να επιμεινει σε μια γυναικα πρεπει να υπαρχει λογος (γεγονοτα, συναισθηματα, θυσιες κτλ).» → Τα γεγονότα θα παραμείνουν ως καλές ή κακές μνήμες και τίποτα παραπάνω. Αν έκανες θυσίες τότε αναλόγως του μεγέθους των θυσιών είσαι αντιστοίχως μαλάκας διότι είναι γνωστό πως όσο περισσότερο θυσιάζεσαι για μία γυναίκα τόσο περισσότερο θα σε θεωρεί δεδομένο και θα ζητά όλο και περισσότερες θυσίες. Πρόκειται περί ενσωματωμένης φαυλότητας στο design ης γυναίκας. Τα συναισθήματα, αν δεν ξεθωριάσουν με το χρόνο και επιμένουν, τότε προσπαθείς να τα καταπνίξεις το συντομότερο δυνατό και να προχωρήσεις. Επομένως εγώ προσωπικά δεν βλέπω λόγο να επιμείνει κανείς.

«Αν ομως φαμε ακυρο σε καμακι απο γκομενα που συναναστρεφομαστε λογω συνθηκων, ειναι λαθος για μενα να κρατησουμε τουπε. Βεβαια καταλαβαινω οτι ορισμενοι το φερουν βαρεως αλλα αν κρατησουν τουπε ειναι σαν να πειραχτηκαν. Εγω αυτο δεν το ανεχομαι.» → Όπως και να το φέρεις (είτε βαρέως, είτε ελαφρώς), το ανέχεσαι δεν το ανέχεσαι στα μάτια της θα είσαι πάντα ο ηττημένος. Αυτός τον οποίο απέρριψε. Το καλλίτερο που έχει επομένως να κάνει κανείς, είναι να την ξεγράψει και όπως ξαναέγραψα και παραπάνω, να προχωρήσει. Γράφοντας την στα παπάρια του κανείς έχει και το άλλο πλεονέκτημα: πως θα ξέρει η οποιαδήποτε γκόμενα πως το πήρες; το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υποθέσεις. Αν πάλι πρέπει λόγω συνθηκών, όπως λες, να εξακολουθήσεις να τη βλέπεις, τήρεις μια στάση αυστηρής ουδετερότητας και είσαι όσο το δυνατόν πιο τυπικός μαζί της, χωρίς να την αφήνεις να ψαρεύει αντιδράσεις ή συναισθήματα σου.

«Ειχατε γκομενα ας πουμε και σας τσουβαλιασε αλλα εσεις την θελετε. Εκμεταλλευτειτε το γεγονος οτι σκεφτεται. Ειναι ακομα ευαλωτη. Δε χασατε τη δυναμη σας. Μην μπειτε σε διαδικασια επανασυνδεσης...» → Εφόσον όπως λες η γκόμενα τσουβάλιασε ευθύς εξαρχής, η οποιαδήποτε προσπάθεια επαναπροσέγγισης το μόνο που θα δημιουργήσει είναι ισχυροποίηση της θέσης της και αυξημένη πιθανότητα να μπει σε διαδικασία νέων παιχνιδιών εις βάρος του άντρα. Το είδα σε συμφοιτητή μου και πραγματικά το τι τράβηξε δεν περιγράφεται με λόγια. Τον είχε κάνει το κατοικίδιο της και δεν τη γάμησε και ποτέ. Ακόμα τον κοροϊδεύω, όταν, αραιά και που, μιλάμε στο τηλέφωνο! (fun fact: είναι μέγας σπόνσορας της αντριάννας της γνωστής ανεξάρτητης τσοντοπόρνης του 100άρικου με την οποία έπνιγε τακτικά το πόνο του στο Bill· μου το είπε σε ανύποπτο χρόνο και κόντεψα να χεστώ απ τη χαρά μου, του πρότεινα να τη γαμήσουμε και μαζί :2funny::2funny:)

Κάνεις ένα γενικό σφάλμα (για μένα πάντα) και στο έχω εμμέσως πλην σαφώς τονίσει στο παρελθόν. Εξαντλείς το μυαλό σου με το να εφευρίσκεις τρόπους που υποτίθεται ότι θα φέρουν κοντύτερα στο καυλί σου το εκάστοτε μουνί που έχεις κλειδώσει στο σκόπευτρο σου και το μόνο που με βεβαιότητα καταφέρνεις είναι να τους τονώνεις τον εγωϊσμό, να τις μετατρέπεις σε παθητικές ή/και τελείως αδρανείς όσον αφορά τις δικές τους προσπάθειες προς εμάς και τελικά να τους δίνεις περισσότερη αξία από όση σε γενικές γραμμές θα έπρεπε να έχουν. Και να ομολογήσω πως στη περίπτωση σου αυτό με παραξενεύει απίστευτα, με δεδομένο ότι έχεις γράψει ατελείωτα km με τις πουτάνες. Σκέψου το λίγο παραπάνω...

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Για πατατοσαλάτα
με σχοινόπρασο επιβάλλεται σως με γιαούρτι-μαγιονέζα- μουστάρδα-ελαιόλαδο-λεμόνι- σκόρδο-αλάτι-πιπέρι, μια ψιλοκομμένη πιπεριά φλωρίνης και τριμένα καρύδια.Θα με θυμηθείτε! :wink:
Ειμαι βολτα και περναω
Απο Φυλης τωρα.
Καλα ρε, πατατες πουλαει
ο αλλος εξω απο Φωκαιας γωνια;
Νομιζω Χαλκιδας.
Δεν μαυριζουν στο τηγανι.
Πολυ καλες για πατατοσαλατα
με λιγο σχοινοπρασο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σεβ 13 σιγα τον βαρωνο. " Υβριδιο" ειμαι.

Στο θεμα μας εχω να πω...

1- οταν λεω γεγονοτα, συναισθηματα θυσιες κτλ, εννοω αμοιβαια. Ρητα.
Εκει να επιμεινει. Δεν ειναι ολες σαπιες η αν θες, διαλεγουμε οποτε θελησουμε
την λιγοτερο επωδυνη.

2- συμφωνω. Οντως ουδετερη σταση δηλαδη αυτο που λεω κι εγω.
Οπως ημασταν πριν. Σιγα μην τρεχουμε απο πισω της.
Αλλα αν εισαι π.χ σε δουλεια πως να απεχεις; αν δωσεις δικαιωματα
θα χαλασεις την φημη σου. Απαγορευεται αυτο. Καλυτερα μυστηριο.

3- εδω μαλλον σε μπερδεψα η μπερδευτηκες. Λεω αν "ειχατε" γκομενα.
Δηλαδη ηδη γαμησι κτλ. Στο γυναικειο μυαλο ο πρωην εχει ισχυ μετα τον χωρισμο.
Δεν κανουμε επανα-τιποτα. Θεωρουμε σε περιπτωση που την θελουμε
οτι ας λεει αυτη. Πολυ συχνα τετοιες περιπτωσεις "γυριζουν". Αμεσα ομως.
Εμεις δηλαδη πουλαμε τρελλα. Δεν παρακαλαμε.
Απλωνουμε χερι και την παιρνουμε. Αν δε πετυχει, φευγουμε.
Δεν δινουμε χρονο. Ποτε ομως! Εκτος αν καναμε χονδρη μαλακια
και μας εχει αποδειξει ενδιαφερον.

Σε γενικες γραμμες, λογαριαζετε πολλοι εδω μεσα την απορριψη
η την επιβεβσιωση της αλλης. Αυτο για μενα ειναι ολισθημα.
Οφειλουμε να περναμε καλα με αυτες ασχετως τι λενε η πιστευουν.
Εχουν απειρες ανασφαλειες. Δεν ασχολουμαστε με αυτο ποτε.
Δεν εχει σημασια τιποτα παρα μονο να τα καταφερουμε να περναμε ωραια.
Αλλιως παμε αλλου.

Τελος δεν εχουν σημασια τα χιλιομετρα μου στις πουτανες.
Ειμσι ηδονοθηρας. Αν δεν παρω γη κσι υδωρ αποχωρω.
Οι πουτανες δεν μπορουν να δωσουν γη και υδωρ. Ειναι παραφυση.
Μονο οι γκομενες μπορουν. Μιλαω παντα για σεξ.
Το συναισθημα δεν αφορα το παρον θεμα.

Ωραια τοποθετεισαι, εχεις ενδιαφερον!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom