The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Η σκατιάρα-Melania έρχεται μεταγραφή στο ειδυλλιακό Μεταξουργείο....
Γιατί σκατιάρα, μύστη; (Δεν την ξέρω, έχω χάσει κάτι; )
Χίλιες φορες κατοστάρα στη βιζιτα παρα τριακοσαρα στο μπουρδελο αν σε πιάσουν και αν προλάβεις να πηδήξεις!λιπον για να τελειωνουμε ποια μπουρδελα λητουργουν στα κρυφα στο μεταξουργειο η στη φυλης γραψτε μου εδω η στηλτεμου μνν να ριξω κανενα πουτσο να ξεχαρμανιασω εχω να γαμησω 3 μηνες πες τε μου οπωσδηποτε μην πηγενω στις βυζιτες που θελουν 100 ευρω και πανω περιμενω θελω να ξεκωλιασω καμια καλη αν υπαρχει περιμενω μην με γραψεται στα αρχηδια σας οτι ξερεται πιτε το για αυτο ειναι το site?
Γιατί σκατιάρα, μύστη; (Δεν την ξέρω, έχω χάσει κάτι; )
θα μαζέψει ΌΛΟ το χαρτί
ΤΙΜΕS:
2.98e/min ή 3,59$/min
OLA mέσα σκουφωτά-ξεσκούφωτα, πιπα-κώλο-ΕΜΠΛΟΚή....OLA mέσα
Πες τα ρε φίλε! Άμα είναι να γινόμαστε ρόμπα 30 φορές σερί και να λασπωσουμε απ'τις χυλόπιτες τι να το κάνεις... Επιτυχία στις γυναίκες έχουν μόνο οι κάγκουρες, εκείνοι δηλαδή που θα μοστράρουν τα κλειδιά τους σε καφετέρια στη γλυφάδα..Εκείνοι που θα φορέσουν το λευκό πουκαμισάκι στο γάμο του κολλητού τους και μπροστά σε όλους θα μοστράρουν το δώρο τους το οποίο δώρο θα είναι αμάξι. Αυτοί δηλαδή που εξαγοράζουν και τη φιλία και τον έρωτα κι οποιοδήποτε ανθρώπινο συναίσθημα. Και ξέρεις εεε, αν κάποια γκόμενα τολμήσει να τούς πει όχι, θα την απειλήσουν θανάσιμα γιατί έχουνε και τα κονέ τους..Σε κερνάω 5 γαμήσια στο μετάξι για να κάνεις πράξη αυτό που του πρότεινες ζωντανά μπροστά μου. Θα κάνεις το λιγότερο 30 απόπειρες και εννοείται ύστερα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις/αντιδράσεις που έλαβες μία προς μία. Τι λες;
Θα χασεις. Ολοι χανουν. Μην βαζεις στοιχημα ουτε μισο ευρω.
Μην περιμενεις ομως να γινει ευκολα κατι ετσι. Αλλιως δεν θα εβαζα γελακι.
Πρεπει να πεσω σε πολυ ειδικη περιπτωση και το καταλαβαινεις.
Θα φαω 30 ακυρα ομως κι οτι γινει. Εγω το βλεπω ως μελετη.
Πρεπει μονο να βεβαιωθω οτι δεν γινεται καταγραφη.
Θα παω κανονικα οπως καταλαβαινεις. Φατσα καρτα.
Απo μενα οκ.
Το κέρασμα θα το εισπράξεις πιάσεις δεν πιάσεις ψάρια. Καμμία οπτικοακουστική καταγραφή (απορώ πως σου πέρασε και απ το μυαλό). Η μόνη «καταγραφή» (στο μυαλό μου εννοείται) θα αφορά αυτά που θα ακούσεις (ή δεν θα ακούσεις - μιλάω για πλήρη αδιαφορία από μεριάς τους-).
Αλλά τι εννοείς με αυτά που σου υπογράμμισα; Προτείνεις δηλαδή κάτι που αναμένεις να έχει απόλυτη αποτυχία (από τα αποδυτήρια, ρε θηρίο, λες 30/30 ΑΚΥΡΑ και να μην περιμένω να γίνει κάτι); Ωραίος...
..αστα φιλε! και γω με αυτο το παραπονο εχω μεινει,εσκασα και προσφατα ενα 90ρι σε ενα στουντιο πανω στην λεωφ αθηνων με μια φολαρα του κερατα και ακομα το κλαιω..(αναγκαστικα δηλ να το σκασω)καλημερα σε ολους,βλεπω αναρτησεις απο στουντιο! ειναι ανοιχτα ολα ?εκτος απο τους οικους ανοχης???????
Ειμαι βολτα και περναω
Απο Φυλης τωρα.
Καλα ρε, πατατες πουλαει
ο αλλος εξω απο Φωκαιας γωνια;
Νομιζω Χαλκιδας.
Δεν μαυριζουν στο τηγανι.
Πολυ καλες για πατατοσαλατα
με λιγο σχοινοπρασο.