Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (23 μέλη και 268 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.452
Πόντοι
736
Ανυπομονώ να ανοίξουν ξανά στην φυλής, το εχω ξαναπεί,δεν μπορώ να πάω στο Μεταξουργείο,δεν μπορώ τοση μπιχλα.
Με την οικονομική στενότητα που έχω τελευταία,ακόμα και τα 50 είναι πολλά,όμως,υπάρχει και η ψυχική όπως και η σωματική υγεία,επειδει τον έχω κάνει λάστιχο,θα προτιμήσω το μασάζ,αν τώρα φάω πόρτα είναι γιατί δεν θα με έχουν ξαναδεί.Ειναι μια ευκαιρία να δω τι φάση είναι κι αυτό μιας και δεν τα έχω τιμήσει ποτέ. [/q

Συμφωνω μαζι σου , φιλε μου!!:wink:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η περίφημη Γαλλική Επανάσταση του 1789 έγινε επειδή η τότε κυβέρνηση και ο δήμαρχος του Παρισιού έκλεισαν τα σφαιριστήρια όπου οι νέοι της εποχής περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας μπιλιάρδο. Η Ελληνική Επανάσταση του 2021 θα γίνει επειδή η σημερινή κυβέρνηση με κάποιο γελοίο πρόσχημα δεν επιτρέπει στους Έλληνες νέους να γαμήσουν άλλη γυναίκα εκτός από την σύζυγο, την αρραβωνιαστικιά ή την χείρα με τα 5 ορφανά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
Όλο και κάτι θα βρεις αν πας, η Αντριανα όμως δε δουλεύει

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Η περίφημη Γαλλική Επανάσταση του 1789 έγινε επειδή η τότε κυβέρνηση και ο δήμαρχος του Παρισιού έκλεισαν τα σφαιριστήρια όπου οι νέοι της εποχής περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας μπιλιάρδο. Η Ελληνική Επανάσταση του 2021 θα γίνει επειδή η σημερινή κυβέρνηση με κάποιο γελοίο πρόσχημα δεν επιτρέπει στους Έλληνες νέους να γαμήσουν άλλη γυναίκα εκτός από την σύζυγο, την αρραβωνιαστικιά ή την χείρα με τα 5 ορφανά!

:thumbsup:
:jerking2::jerking: χείρα με τα 5 ορφανά! :tooth::2funny::grin::tooth:

Συνημμένα

• ETSI.jpg
    ETSI.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
μπουρδελα δεν ανοιγουν. Χωνεψτε το. Εδω δεν ανοιξαν καφετεριες.
Μην ελπιζετε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η λογικη.
Τελευταια τα μπουρδελα λογω αμεσης επαφης. Αν ανοιξουν, θα ειναι εκπληξη.
Προηγουνται ολα τα αλλα.
Καπου βαρεθηκα να σκεφτομαι και πηγα να ψωνισω καλτσες
σε καταστημα ηλετρονικων ειδων!!! :confused:
Οταν η κυβερνηση ειχε παγωσει την αγορα και δεν μπορουσες να αγορασεις
σχεδον τιποτα, οι Πακιστανοι σαν αλλοι Ταμερλανοι κατακτουσαν την Αχαρνων.
Μέχρι να τελειώσει την θητεία του ο γουρλής, θα ζούμε το κυνήγι μαγισσών και τον εγκλεισμό στα σπίτια μας .. :confused:
Τα πάκι φαίνεται να είναι οι σύγχρονες ιερές αγελάδες για την κυβέρνηση. :confused:

Συνημμένα

• 84705738_126140812242858_3773079020929810432_n.jpg
    84705738_126140812242858_3773079020929810432_n.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Ληγμένη ενημέρωση από το κατουρημένο Μετάξι:
:jerking:
Προχτές το βράδυ είχε αρκετή κίνηση με Πάκηδες να κάνουν περατζάδα.
Ως μόνος λευκός τρύπωσα κι εγώ μαζί τους σε αρκετούς οίκους της Τζεισον Στρητ.
Σε οίκο με 2 μπουρδελα στο ισόγειο κι ένα πάνω με σιδερένια σκάλα είχε ένα
τεμάχιο που δεν γνώριζα. Μαρία, κοντή με γαλάζια μάτια, προμιλφ.
Μου έριξε άκυρο για 69 γιατί έχω μούσια. Οπότε λογικά θα πάω να ξυριστώ... :2funny: :jerking:
Πέρασα κι από οίκο λίγο πριν το Μωλλ, όπου δούλευε μια Αλεξάνδρα μιλφ με
τσα2 τη Ντίνα την Βουλγάρα. Είχα καιρό να δω την εν λόγω τσα2 και τα είπαμε για τις
παλιές καλές εποχές που δούλεψε με το Ολγάκι στο Κολωνού 30... :sunglasses:
Στη συνέχεια πέρασμα από το Μωλλ με τη Σάνδρα να φυλάει τσίλιες.
Είχε αρκετά μωρά, με αξιόλογης εμφάνισης την Μπιάνκα και την Ντάρια.
Και τα 2 κοντοπούτανα πετίτ Μολδαβέλια. Επίσης, η Χριστίνα το γυφτορουμάνικο στυλιάρι
έβαλε και ακα στοματικό στο μενού της, όχι όμως τελειωτικό. Οπότε προσπέρασα.
Τελικά δεν έγινε κατάθεση γιατί δεν μου άρεσε κάτι και είχε αρκετή αναμονή.

Όμως, χτες το πρωί έγινε 2η κατάθεση στην Όλγα το σχετικά νέο στυλιάρι από Μολδαβία.
Gfe κλίμα μεν, χωρίς γλωσσόφιλα δε, με ελάχιστα πεταχτά στοματόφιλα.
Κατόπιν προτροπής συναγωνιστή της προσέφερα σοκολάτα με γέμιση φράουλας,
αλλά δεν κατάφερα έτσι να εξαγοράσω τα γλωσσόφιλά της... :smitten:
Αναμονή εντός του οίκου λόγω περιπολίας :police: όπου τα είπαμε με την κορασίδα
στη μητρική της γλώσσα και αποχώρηση χαιρετώντας την τσα2 τη Νέλλη τη βουλγάρα
που φρουρούσε εξωτερικά! :hi:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
πώς γίνεται έχω απορία να σας βασανίζει ένας πρωθυπουργος 2 χρόνια σχεδόν και να έχει ακόμα πάνω από 35 τα εκατό :headbang:
τα γκάλοπ θα γίνονται μέσα στα γραφεία της πειραιώς και στο σκάι φαίνεται :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Επίσης, η Χριστίνα το γυφτορουμάνικο στυλιάρι

Μετά τη δυνατη πληροφορία του μύστη έτρεξα στον οίκο να δω την παλιά καλή γνώριμη Χριστίνα τη σκιστοματα.
Η κορασις κάνει ελεύθερη πίπα μόνο σε Έλληνες.
Τον έβαλε ακά όλο στο στόμα της και άρχισε το ρουφηχτο πιπωμα με αρκετό σάλιο και μερικά βαθιά μπασίματα στο στόμα της χωρίς πέρασμα από μπάλες παρά μόνο χαϊδεμα.
Αρκετά καλή η πίπα της, είναι έμπειρη πόρνη η Χριστίνα αλλά κρατάει κρυφό το ταλέντο της....
Μου έδειξε τα μεγάλα βαμμένα νύχια της και μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άμα τελειώσω μέσα στο στόμα της θα με γδάρει...
Ικανοποιητικός ο χρόνος της πίπας..
μετά μου άνοιξε τις αδύνατες ποδαρες της και της έριξα και ένα δυνατό συζυγικό γαμήσι.
Έφυγα ξεκαυλωμενος και με τα αρχιδια αδειανά με κόστος μόνο 10 ευρώ.
Ο οίκος πολύ καθαρός και ζεστός.
Το πάτωμα ήταν σφουγγαριζμενο και μύριζε χλωρίνη.
Εγώ έχω να σφουγγαρισω το σπίτι μου πάνω απο ένα μήνα άρα μπορώ να πω ότι το μπουρδέλο είναι πιο καθαρό από το σπίτι μου.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.888
Πόντοι
206
Κ γω μόλις βγήκα απ το πορνομολ
Ωραίο τσιμπουκι με μπόλικο σάλιο κ δεν της το είχα
Γενικά την απεφευγα γιατί ήταν τυπική αλλά τώρα δεν έχασα την ευκαιρία
Εντομεταξυ έγινε μανουρα μεταξύ τσατσαδων κ κοριτσιών γιατί περνούσαν μόνο με την Χριστίνα κ οι άλλες βαρουσαν μύγες ???

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Επίσης, η Χριστίνα το γυφτορουμάνικο στυλιάρι

Μετά τη δυνατη πληροφορία του μύστη έτρεξα στον οίκο να δω την παλιά καλή γνώριμη Χριστίνα τη σκιστοματα.
Η κορασις κάνει ελεύθερη πίπα μόνο σε Έλληνες.
Τον έβαλε ακά όλο στο στόμα της και άρχισε το ρουφηχτο πιπωμα με αρκετό σάλιο και μερικά βαθιά μπασίματα στο στόμα της χωρίς πέρασμα από μπάλες παρά μόνο χαϊδεμα.
Αρκετά καλή η πίπα της, είναι έμπειρη πόρνη η Χριστίνα αλλά κρατάει κρυφό το ταλέντο της....
Μου έδειξε τα μεγάλα βαμμένα νύχια της και μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άμα τελειώσω μέσα στο στόμα της θα με γδάρει...
Ικανοποιητικός ο χρόνος της πίπας..
μετά μου άνοιξε τις αδύνατες ποδαρες της και της έριξα και ένα δυνατό συζυγικό γαμήσι.
Έφυγα ξεκαυλωμενος και με τα αρχιδια αδειανά με κόστος μόνο 10 ευρώ.
Ο οίκος πολύ καθαρός και ζεστός.
Το πάτωμα ήταν σφουγγαριζμενο και μύριζε χλωρίνη.
Εγώ έχω να σφουγγαρισω το σπίτι μου πάνω απο ένα μήνα άρα μπορώ να πω ότι το μπουρδέλο είναι πιο καθαρό από το σπίτι μου.

Μπράβο μύστη για το ακάποτο πίπωμα που πρέπει κι αυτό να μπει στο απλό πρόγραμμα, μαζί με το ακα γαμήσι.
Έπρεπε να τελειώσεις στο στόμα της για να δούμε αντιδράσεις... :sunglasses:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Εντομεταξυ έγινε μανουρα μεταξύ τσατσαδων κ κοριτσιών γιατί περνούσαν μόνο με την Χριστίνα κ οι άλλες βαρουσαν μύγες ???
Μπράβο και σε σένα Στρατηγέ! Ελπίζω να της έριξες στοματικό κρεμπιέ!
Φαντάσου να βάλει και κώλο στο μενού!
Θα της ρίξουν βιτριόλι οι υπόλοιπες! :2funny:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Θερμή παράκληση για όσους με ρωτάνε για το ινσταγκραμ της Νατάσας από Κολ 30.
Έχω πολλά π.μ. οπότε απαντάω εδώ:

Δεν μπορώ να το δώσω γιατί δεν έχει πελάτες φίλους,
όπως άλλες κορασίδες. Τώρα γιατί έχει εμένα είναι άλλη ιστορία. :embarrased:
Συν ότι έχει σοβαρό δεσμό σχεδόν 5 χρόνια με έναν Καλαματιανό καθηγητή Λάτιν χορού.
Και δεν λέω μπούρδες. Τώρα γιατί διάλεξε μια κοινή, ενώ θα μπορούσε να κουτουπώνει όποια
μαθήτρια θέλει στη σχολή χορού, αλλά και όποια γκόμενα σε λάτιν/σάλσα πάρτυ μου είναι ανεξήγητο... :jerking:
Όποιος θέλει να πάει να την διεκδικήσει από τον ίδιο στη σχολή χορού του στη Νέα Ερυθραία.
Αυτά από μένα... :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.005
Πόντοι
3.556

Συν ότι έχει σοβαρό δεσμό σχεδόν 5 χρόνια με έναν Καλαματιανό καθηγητή Λάτιν χορού.
Και δεν λέω μπούρδες. Τώρα γιατί διάλεξε μια κοινή, ενώ θα μπορούσε να κουτουπώνει όποια
μαθήτρια θέλει στη σχολή χορού, αλλά και όποια γκόμενα σε λάτιν/σάλσα πάρτυ μου είναι ανεξήγητο... :jerking:
Όποιος θέλει να πάει να την διεκδικήσει από τον ίδιο στη σχολή χορού του στη Νέα Ερυθραία.
Γράψε τυπε τη διεύθυνση της σχολής χορου για να μην ψάχνουμε σα μαλακες

• Like
Αντιδράσεις: Conan

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646

Ρε χύστη, σόρρυ κιόλας, αλλά με τέτοια μούρη θα πας να διεκδικήσεις τη μουνάρα? :rockon: :2funny:
Πάντως, είναι πανεύκολο να τη βρει κάποιος με μια απλή αναζήτηση των σχολών χορού στη Νέα Ερυθραία στο google.
Αυτή τη στιγμή έχει 4,8 αστέρια στις αξιολογήσεις. :sunglasses:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.005
Πόντοι
3.556

Ρε χύστη, σόρρυ κιόλας, αλλά με τέτοια μούρη θα πας να διεκδικήσεις τη μουνάρα? :rockon: :2funny:
Πάντως, είναι πανεύκολο να τη βρει κάποιος με μια απλή αναζήτηση των σχολών χορού στη Νέα Ερυθραία στο google.
Αυτή τη στιγμή έχει 4,8 αστέρια στις αξιολογήσεις. :sunglasses:
Ρε τυπε δεν τη γνωρίζω τη τύπισσά και στα αρχιδια μου κιολας για το προφίλ της στο ινσταγραμ και ούτε και στο ζήτησα αλλά σου ζητάνε οι συνάδελφοι ένα προφίλ μιας πουτανας προφανος η για να κανονίσουν κανα ραντεβού μαζι της η για να τον παίξουνε σιγά το πράμα και καθεσε και μας λες ένα καρο παπαριες για τον καλαματιανο χορευτη που εχει πέντε χρονια σοβαρο δεσμο και σχολή χορου και αμα θέλουμε να πάμε εκεί να την διεκδικήσουμε λες και αμα μπουμε στο προφίλ της μετα θα πάμε στην ερυθραια να την ζητήσουμε σε γάμο......Η μούρη μου μια χαρά είναι τι εχει ?? Την εχω και σε βίντεο αν θες να την δεις καλυτέρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Nαι οντως υπηρξε διαπληκτισμος της κορασιδας Μελινας με το τροφαντο κωλαρι και της γιαγιας τσατσας.
Η Μελινα κατηγορησε την τσατσα οτι πασσαρει ολους τους πελατες στη Χριστινα και οτι ιδια λογω αναδουλειας καθεται μεσα στο κουζινακι και κανει ζαπινκγ τα καναλια !!
Βεβαια δεν εχει και αδικο η κορασις Μελινα , η τσατσα οσο ημουνα στο σαλονι ποτε δε μου ανεφερε οτι υπηρχε και δευτερη κοπελα στον οικο και μου παρουσιασε μονο την Χριστινα
λεγοντας μου να την παρω δωματιο γιατι ειναι πολυ καλη συν το οτι κανει και πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι.
Τη Μελινα την ειδα μονο οταν εφευγα, ηταν στο σαλονι και ειχε μια μικρη λογομαχια με την τσατσα.
Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η Μελινα ειναι καινουρια πορνη στον οικο ενω η χριστινα πιο παλια αλλα και οτι η Χριστινα με την συγκεκριμενη τσατσα εχουν συνεργαστει αρκετες φορες μαζι.
Τελευταια φορα τις ειχα δει στο Μεγαλεκου 21 οροφος.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Nαι οντως υπηρξε διαπληκτισμος της κορασιδας Μελινας με το τροφαντο κωλαρι και της γιαγιας τσατσας.
Η Μελινα κατηγορησε την τσατσα οτι πασσαρει ολους τους πελατες στη Χριστινα και οτι ιδια λογω αναδουλειας καθεται μεσα στο κουζινακι και κανει ζαπινκγ τα καναλια !!
Βεβαια δεν εχει και αδικο η κορασις Μελινα , η τσατσα οσο ημουνα στο σαλονι ποτε δε μου ανεφερε οτι υπηρχε και δευτερη κοπελα στον οικο και μου παρουσιασε μονο την Χριστινα
λεγοντας μου να την παρω δωματιο γιατι ειναι πολυ καλη συν το οτι κανει και πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι.
Τη Μελινα την ειδα μονο οταν εφευγα, ηταν στο σαλονι και ειχε μια μικρη λογομαχια με την τσατσα.
Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η Μελινα ειναι καινουρια πορνη στον οικο ενω η χριστινα πιο παλια αλλα και οτι η Χριστινα με την συγκεκριμενη τσατσα εχουν συνεργαστει αρκετες φορες μαζι.
Τελευταια φορα τις ειχα δει στο Μεγαλεκου 21 οροφος.
Ενημερωτικότατο ποστάρισμα Γαμήτρη! Σε ευχαριστούμε!
Πάντως μιας κι αναφέρθηκε η Νατάσσα από Κολ 30 θυμάμαι ότι δεν υπήρχε καν διαπληκτισμός με την
τσα2, την κ. Βέρα. Ίσα ίσα θυμάμαι ένα βράδυ που έκανα την πρώτη μου παρτούζα στον εν λόγω οίκο
με Νατάσσα και Λόρυ (πρώην Κρίνα) περίμενα μια ώρα και είχε πέσει τρελό γέλιο.
Τρομερό κλίμα και τρομερή διαχείριση των κοριτσιών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο διπλάσιο,
όπως συνήθιζε να λέει... :rockon:
Ωραία χρόνια! :hi:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
619
Πόντοι
81

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
137
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Αν ξέρει κάποιος εάν δουλεύει η Μπάρμπορα ας στείλει ένα pm γιατί σαν μακάκας και εγώ δεν την είχα ρωτήσει προ lockdown εάν θα δουλεύει γιατί δεν πίστευα και ότι θα μας κρατήσουν τόσο καιρό πάλι μέσα. :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom