Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (20 μέλη και 148 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
για μασατζηδικο είναι, βασικά δεν κόλλησε τον ιό εκεί... από την ιχνηλατηση που έγινε προέκυψε ότι είχε επισκεφθεί και το ελαιοτριβείο και το στούντιο

Οι δημοσιογράφοι είναι σαν τους δικηγόρους που λένε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και όχι ό,τι είναι αλήθεια.

Μην αναπαράγετε ό,τι γράφουν και λένε οι δημοσιογράφοι διότι πληρώνονται για να παραπλανούν τον κόσμο. Θέλουν να κάνουν όλους τους Έλληνες που δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιοι μαλάκες στην κυριολεξία! Διότι γνωρίζουν ότι εκτός από τους πλούσιους και τα λαμόγια μόνο μαλάκες τους ψηφίζουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καποιος να μαζεψει την κουβερτα απο το ισογειο του Φωκαιας 17. Προχτες ηταν εξω απο το υπογειο του 27 και χτες εξω απο τον οροφο του 17.
Σε λιγο θα βγει Φυλης κι αυριο μεθαυριο Πατησιων.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Οι δημοσιογράφοι είναι σαν τους δικηγόρους που λένε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και όχι ό,τι είναι αλήθεια.

Μην αναπαράγετε ό,τι γράφουν και λένε οι δημοσιογράφοι διότι πληρώνονται για να παραπλανούν τον κόσμο. Θέλουν να κάνουν όλους τους Έλληνες που δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιοι μαλάκες στην κυριολεξία! Διότι γνωρίζουν ότι εκτός από τους πλούσιους και τα λαμόγια μόνο μαλάκες τους ψηφίζουν.

Συνημμένα

• 173141005.jpg
    173141005.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Untitled_2.png
    Untitled_2.png
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
για μασατζηδικο είναι, βασικά δεν κόλλησε τον ιό εκεί... από την ιχνηλατηση που έγινε προέκυψε ότι είχε επισκεφθεί και το ελαιοτριβείο και το στούντιο
Μπορεί να το έπαιξε αγαπητικός και πήγε να γ@μήσει στο τζάμπα, πουλώντας την ιδιότητα του. Και δεν του βγήκε. Ή να είναι κάποιος κρυφοπουστράκος που δεν βρίσκει γ@μιά και το έκανε από κομπλεξισμό. Άβυσσος η σκατοψυχή του μπινέ δημοσιοκάφρου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Τις κοπέλες με αρνητικό πρόσημο δεν τις αναφέρω αλλά τις έχουν αναφέρει πολλοί συμπολεμιστές στα ατελείωτα άρθρα τους. Απλά να σημειώσω ότι πληρώνουμε παίρνουμε το οποίο ισχύει και στον αγοραίο έρωτα. Άντε να ανοίξουν τα αγαπημένα μας μαγαζάκια και να ξεκινήσουμε πάλι τις εφόδους μας στο νέο πλέον αίμα που θα έρθει!...αν και κρατάω μικρό καλάθι.....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kατηφοριζοντας την Διδυμου προ δυο ωρων, συναντησα μεγα μυστη
και μπουρδελογνωστη. :sunglasses: Ειπαμε οτι ειπαμε για την παρουσα τραγικη κατασταση
και προβληματισμενοι, πηρε ο καθενας τον δρομο του.
Στην συνεχεια κατουρησα σε καποιο στενο μην σκασει η φουσκα μου
και σκεφτηκα λιγο την Διδυμου και τα τσιμπουκαδικα.
Που ειναι η εποχη της Σονιας με τις απιστευτες βυζαρες που τσιμπουκωνε λαο;
τωρα ποια θα γκρινιαζει οταν της πιανουμε τα βυζια...κι ας εκανε φουλ;
που ειναι η εξτρατζου Σοφια με το πλουσιο προγραμμα;
που ειναι η Καρολινα με τα ραστα; αυτο το ηθικο και σοβαρο κοριτσι (στο σαλονι) ;

μπουρδελα δεν ανοιγουν. Χωνεψτε το. Εδω δεν ανοιξαν καφετεριες.
Μην ελπιζετε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η λογικη.
Τελευταια τα μπουρδελα λογω αμεσης επαφης. Αν ανοιξουν, θα ειναι εκπληξη.
Προηγουνται ολα τα αλλα.

Καπου βαρεθηκα να σκεφτομαι και πηγα να ψωνισω καλτσες
σε καταστημα ηλετρονικων ειδων!!! :confused:
Οταν η κυβερνηση ειχε παγωσει την αγορα και δεν μπορουσες να αγορασεις
σχεδον τιποτα, οι Πακιστανοι σαν αλλοι Ταμερλανοι κατακτουσαν την Αχαρνων.
Με εναν ενδιαμεσο μουσαμα σκεπαζαν και διαχωριζαν το ενα μαγαζι
απο την εισοδο του αλλου και επετρεπαν την κανονικοτητα.
Tι δηλαδη; να μην ψωνιζαμε;
θα μεναμε και ξεκαλτσωτοι κυριοι βουλευτες;
πως θα προμηθευομασταν στριγκακια τoυ ταληρου για καταναλωση;
νομιζατε θα περιμεναμε να δωστε ok ανοιγματος η το κλικ ογουει;

τι ειναι αυτα ρε;

Αντε να ουμε που ολη μερα αραλικι και το βραδυ κυνηγατε τον κοσμο
μετα τις εννια-δεκα με φακους και μπλοκα λες και ειμαστε σε ταινια
με γκανγκστερ. :2funny: Τι θα γινει με τις μασκες; θα σταματησει το πανηγυρι;
αφου ρε ολοι τις βαζουν στην τσεπη οταν τις βγαζουν και τις ξαναφορουν
ισα με 30 φορες πριν τις πεταξουν. Αυτο δεν ειναι επικινδυνο;
Οι δε υφασματινες ξεχειλωσαν πλυνε-βαλε.
Αλλοι γυριζουν με γαντια. Κλυσμα θα κανουν; :2funny:
κι ολο sms και μαλακιες. Τι θα γινει; παμε για καλοκαιρι;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Πήγα σήμερα Μετάξι και μου μαύρισε η ψυχή! Σκυθρωποί τσιλαδόροι, ένας νεκρός πεζόδρομος κακέκτυπο του παρελθόντος! Σε ομιλίες που είχα με γνωστούς από κει ελπίζουν ΜΗΠΩΣ ανοίξουν Μάρτιο! Μόλις είχε γίνει ντου και ήταν όλοι μαζεμένοι! Πήγα Μάγια όχι ότι είχε κάτι η κοπέλα αλλά ποτέ δεν ήταν του γούστου μου. Εφυγα σκεφτόμενος πόσα ξεκωλιάσματα, πόσες λατίνες και πόσες Ρωσσο-ρουμανοβουλγάρες έχω καβαλήσει! Στο δρόμο! Μασκούλες, μπάτσοι και κατήφεια! Α στο διάλο! Α για όσους λέγατε παραπάνω για τη Σόνια την έχω πετύχει 2 φορές στο δρόμο, πλάκα έχει, άγνωστοι είμαστε και τα μάτια μας "γνωρίζονταν"

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Για ποιο λόγο κατεβαίνετε ακόμα
μεταξουργείο εφόσον τα έχουμε χιλιοαναλύσει εδώ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω. Η κατάσταση εκεί είναι χειρότερη από ποτέ, μόνο μπάζα
υπάρχουν και βρωμερά δωμάτια, ας κρατήσουμε και λίγο την αξιοπρέπειά
μας! Μας αξίζει αυτός ο βούρκος;;; Ας βάλουμε κάποια λεφτά στην άκρη όσοι έχουμε τη δυνατότητα κι ας επισκεφθούμε
κάποιο στούντιο ή μασατζίδικο με μικρότερη συχνότητα, αφού εκεί μόνο πλέον έχει αξιόλογες κοπέλες, άνετα δωμάτια και ντους. Από εμένα το μετάξι έχει φάει μαύρο και ήδη σπατάλησα πολύ χρόνο σε άσκοπες τσάρκες με το φόβο πάντα να κάνουν κάνα ντου τα στρουμφάκια!
Πήγα σήμερα Μετάξι και μου μαύρισε η ψυχή! Σκυθρωποί τσιλαδόροι, ένας νεκρός πεζόδρομος κακέκτυπο του παρελθόντος! Σε ομιλίες που είχα με γνωστούς από κει ελπίζουν ΜΗΠΩΣ ανοίξουν Μάρτιο! Μόλις είχε γίνει ντου και ήταν όλοι μαζεμένοι! Πήγα Μάγια όχι ότι είχε κάτι η κοπέλα αλλά ποτέ δεν ήταν του γούστου μου. Εφυγα σκεφτόμενος πόσα ξεκωλιάσματα, πόσες λατίνες και πόσες Ρωσσο-ρουμανοβουλγάρες έχω καβαλήσει! Στο δρόμο! Μασκούλες, μπάτσοι και κατήφεια! Α στο διάλο! Α για όσους λέγατε παραπάνω για τη Σόνια την έχω πετύχει 2 φορές στο δρόμο, πλάκα έχει, άγνωστοι είμαστε και τα μάτια μας "γνωρίζονταν"

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αμαν! Με πηρε ο υπνος! :confused:

Βγαινοντας Ιουλιανου μετα την Διδυμου θυμηθηκα το εδω και πολυ καιρο
κλειστο μπουρδελο της οδου με αριθμο 71.
Βαριεμαι να γραψω αφιερωμα για αυτο το σπιτι ακραιας ηδονης
αλλα θα περιοριστω στο γαμημενο σκαλακι που σκονταφταμε ολοι :2funny:
ενω θα αναφερω μονο την νεανικη Ουκρανη (αρα πορνοδιαστροφικη) Φωτεινη.
Την ψηλη μελαχρινη μουναρα με τις φοβερες αναλογιες.
Ηταν μετριοφατσα αλλα στο δωματιο "κεντουσε".
Ελ.στοματικο-τελειωτικο (δεν το ανακοινωνε αλλα βρειτε Ουκρανη
να μην το κανει), 69, γλωσσοφιλα με την σεσουλα και θερμη-θερμοτατη! :sunglasses:

Συνεχιζοντας προς γνωστο καταστημα στην ευθεια, πηγα να παρω τα fofico μου
και γυριζοντας στα στενα της Λοσιων, ειδα μια τσατσα να την πηδαει το κρυο.
Καπου εκει γυριζοντας θυμηθηκα και την Αγαπη απο Τροφωνιου 11 οροφο.
Γνωστη κι απο Καλυμνου 48 οροφο. Την θυμαστε;
μιλφοτζιλφ με κοντο ξανθο μαλλι που αργοτερα το εκανε χαλκινο
και μετα παλι ξανθο. Πιασιματα αλλα μοναδικη στο ειδος της.
Μακραν η πιο ευγενικη πουτανα. Ελ.στοματικο-τελειωτικο.
Εμπαινες μεσα και νομιζες οτι σου κανουν φαρσα.
"Mε λενε Αγαπη και εδω κανουμε ερωτα" κτλ. :confused:
Μουσικο χαλι και βασιλικο στυλ.
Εμενα με ειχαν πιασει τα γελια τοτε αλλα για να χυσω προσσρμοστηκα αμεσα.
Οταν πηγα να τζογαρω με pse, την ειδα και τσινησε. Αρκετα καλη παντως.

Τα λεμε!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Για ποιο λόγο κατεβαίνετε ακόμα
μεταξουργείο εφόσον τα έχουμε χιλιοαναλύσει εδώ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω. Η κατάσταση εκεί είναι χειρότερη από ποτέ, μόνο μπάζα
υπάρχουν και βρωμερά δωμάτια, ας κρατήσουμε και λίγο την αξιοπρέπειά
μας! Μας αξίζει αυτός ο βούρκος;;; Ας βάλουμε κάποια λεφτά στην άκρη όσοι έχουμε τη δυνατότητα κι ας επισκεφθούμε
κάποιο στούντιο ή μασατζίδικο με μικρότερη συχνότητα, αφού εκεί μόνο πλέον έχει αξιόλογες κοπέλες, άνετα δωμάτια και ντους. Από εμένα το μετάξι έχει φάει μαύρο και ήδη σπατάλησα πολύ χρόνο σε άσκοπες τσάρκες με το φόβο πάντα να κάνουν κάνα ντου τα στρουμφάκια!

Εγώ το γαμήσι 50 εβρά ΔΕΝ το κάνω! Τον χορηγό αρνήθηκα όλη μου ζωή να τον κάνω, το να δώσω 40-50 ευρώ δεν ξέρω τελικά, γαμάω εγώ ή γαμάνε εμένα? Anyway, πάντα ανάμεσα στην σκαρταδούρα εγώ πάντα έβρισκα καλά κομμάτια, εμένα το Μετάξι και η Φυλής με έχουν σώσει, και πάντα θα τα τιμάω όσο μπορώ και όσο μπορούν και εκείνοι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Και βεβαια εγινε πεσιμο σας τα ειχα πει αυτα ειχα ειδη επιστηση την προσοχη σε ολους εδω μεσα οτι η αστυνομια ετοιμαζει πεσιμο.Θα ειχε γινει προχτες αλλα δεν ξερω γιατι ακυρωθηκε και εγινε σημερα.Το κακο ειναι οτι αν γαμας μεσα στο δωματιο και γινει πεσιμο θα σε μαζευουν με τα σωβρακα κατεβασμενα και θα πλερωσεις και το προστιμο.:cheesy: :cheesy:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Εγώ όταν ερχόμουν Ελλάδα με 2-3 ώρες ψάξιμο έβρισκα καλά και Μεταξουργείο και φυλής,τώρα άπορω πώς την παλεύετε και δεν έχετε βάλει μια θηλιά να δώσετε ένα αξιοπρεπές τέλος :2funny::):2funny: τα στούντιο Στην Ελλάδα κοστίζουν όσο μια call girl στην Ρωσία και σε φτωχές χώρες , όπου μπορείς να κάνεις καλά προγράμματα και φυσικά να την ντύσεις και σκιουρινα :2funny: τα στούντιο σε όλη την οικονομική κρίση της Ελλάδας δεν ρίξανε ποτέ την τιμή του Άπλου πρόγραμματος παρά μόνο σε κάνα 2 Στην Κασσάνδρας που θυμάμαι το 17 που είχα έρθει :headbang::headbang: είναι τέρμα κοροϊδία για 15 λεπτά να γαμας για 50-70 ευρώ με κάτι έξτρα ,πάτε φυλής με 2 μαζί :jerking::jerking: όπως μου έχουν πει φίλοι μου το επίπεδο των στούντιο είναι σε ομορφιά όπως ήταν η φυλής πριν 15 χρόνια που ήταν όλες μουναρες αν όχι οι περισσότερες:jerking: αν κάποιος τώρα αντέχει η τσέπη του να πάει στούντιο και να κάνει παζάρι,αν είναι ναυάγιο φουκαρας καλύτερα Μεταξουργείο με τελευταία λύση τον μονσελα :2funny::2funny: πώς γίνεται έχω απορία να σας βασανίζει ένας προθυπουργος 2 χρόνια σχεδόν και να έχει ακόμα πάνω από 35 τα εκατό :headbang: εδώ Ρωσία Ουκρανία προσέχει ο κόσμος αλλά όχι όπως εκεί κάτω :2funny: την τελευταία φορά Μεταξουργείο πριν 4 χρόνια ήταν ήδη χαλια, φαντάζομαι τώρα :2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το να επισκευτεις ενα στουντιο η μασατζιδικο αυτη τη στιγμη ειναι οτι ποιο ασφαλες και υπαρχουν τα υπερ αλλα και τα κατα.
Η αληθεια ειναι οτι με 50 το απλο προγραμμα δεν παιρνεις και πολλα.Στις περισσοτερες περιπτωσεις εχεις ακριβως τα ιδια οπως και σε φυλης χωρις καμια διαφορα στα του αγωνα αλλα και αντιμετωπιση απο κορασιδα.Αν πληρωσεις 80-100 σιγουρα ειναι παρα πολυ καλυτερα και περνας πολυ ομορφα.Για εμενα τα στουντιο δεν αξιζουν δεν ΑΞΙΖΟΥΝ με τα 50 ευροπουλα.Ειτε πηγες φυλης με μια ομορφη κορασιδα ειτε πηγες στουντιο τα ιδια ειναι ακριβως τα ιδια.Το ξαναλεω οτι αν πληρωσεις 80-100 ευρο τοτε οι υπηρεσιες ειναι διαφορετικες και περνας ομορφα και ναι αξιζει το γαμησι.
Το καλο λοιπον με τα στουντιο ειναι οτι περιπου κατα 90% βλεπεις ποια κοπελα σου αρεσει , εχεις μεγαλη γκαμα να διαλεξεις και πας καρφι στον οικο χωρις να σουλατσαρεις δεξια και αριστερα ψαχνοντας και να εισαι αναγκασμενος να βλεπεις τα εκτοματα που κυκλοφωρουν και που στο τελος θα εχεις κουραστει η και ξενερωσει.
Υπαρχει καθαριοτητα οπως και ντουζιερα κανεις μπανακι πριν και μετα , ξαπλωνεις σε κρεβαταρα ολα καθαρα ομορφος χωρος δωματιο σου ανοιγη η διαθεση δεν πανε λαθρομεταναστες και υπαρχει ασφαλεια και στο ατομο σου αλλα και στο αμαξι σου πολυ σημαντικο διοτι παθων απο κλοπη.
Αν ομως ανοιξουν τα μπουρδελα θα επισκεπτομαο συχνα την φυλης λιοσιων οπου και εκει δηλαδη τα ομορφα πετιτ κοριτσια σπανιζουν αλλα κατι μπορεις να βρεις και να γαμησεις με 20 ευρο.
Τωρα ομως θεωρω μονοδρομμο τα στουντιο οχι τιποτα αλλο αλλα να κρατησουμε και την αξιπρεπεια μας οπως λεει και ο φιλος απο πανω.Αν καποιος αρεσκεται να γαμαει στα δελα μεταξουργειου ειναι δικαιωμα του και κανεις δε θα του στερησει την καυλα να τον δουμε στις ειδησης η εξοφυλλα με τα σωβρακα κατεβασμενα.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Ευτυχώς που υπάρχει έστω κι ένας που με επιβεβαιώνει καθώς μιλάμε πάντα για τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίοδο.. Κι εμένα με έχει σώσει το μετάξι και η φυλής στο παρελθόν, δεν μου τρέχουν τα λεφτά απ τα μπατζάκια, φυσικά και τα χω τιμήσει άπειρες φορές. Οι νταβάδες στο μετάξι όμως εκμεταλλεύονται και την κλειστή φυλής και σου λέει ο πελάτης θα ρθει εδώ. Το προιόν που προσφέρει όμως είναι πολύ κατώτερο! Θα πρέπει να γίνει και κάποια κίνηση από μας για να το συνειδητοποιήσουν αυτό!

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ποτέ δεν θανοίξουν τα μπουρδέλα..... Η μελένια-TRABάκουλα έρχεται (στο ειδυλλιακό :D: μετάξουργείο) και θα μαζέψει "όλο το χαρτί"....:rockon:

:blowup: ΠΡΟΣΕΧΩS :blowup:

:blowup: ΠΡΟΣΕΧΩS :blowup:

Συνημμένα

• NEV7.jpg
    NEV7.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • NEV6.jpg
    NEV6.jpg
    113,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • NEV5donald-melania-trump-super-sexy.jpg
    NEV5donald-melania-trump-super-sexy.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
...τώρα άπορω πώς την παλεύετε και δεν έχετε βάλει μια θηλιά να δώσετε ένα αξιοπρεπές τέλος :2funny::):2funny: τα στούντιο Στην Ελλάδα κοστίζουν όσο μια call girl στην Ρωσία και σε φτωχές χώρες , όπου μπορείς να κάνεις καλά προγράμματα ...

Το Studio στην Ελλάδα είναι πιό ακριβό και απο Call Girl στην Ελλάδα, όχι μόνο στην Ρωσία !! €80-100 για μισή ώρα, που 100-140 την ώρα έχεις κοπέλα απο ψιλό ράφι στο σπίτι σου!!

Όσο για την ειρωνεία είναι αχρείαστη αυτή την περίοδο, γιατι υπάρχουν παλικάρια που πραγματικά έχουν ανάγκη τον οίκο ανοχής... που τους καλύπτει ορμές που πολλές φορές δεν μπορούν να ελέγξουν ...

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Ανυπομονώ να ανοίξουν ξανά στην φυλής, το εχω ξαναπεί,δεν μπορώ να πάω στο Μεταξουργείο,δεν μπορώ τοση μπιχλα.
Με την οικονομική στενότητα που έχω τελευταία,ακόμα και τα 50 είναι πολλά,όμως,υπάρχει και η ψυχική όπως και η σωματική υγεία,επειδει τον έχω κάνει λάστιχο,θα προτιμήσω το μασάζ,αν τώρα φάω πόρτα είναι γιατί δεν θα με έχουν ξαναδεί.Ειναι μια ευκαιρία να δω τι φάση είναι κι αυτό μιας και δεν τα έχω τιμήσει ποτέ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom