Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (26 μέλη και 207 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Ραμωνα από Διδύμου;

Που να έχει επιστρέψει δηλαδή?
Είχε φύγει πέρυσι για Ρωσία. Μετά έσκασε το lock down και τα κλειστά σύνορα.
Μετά δεν ξέρω αν ήρθε δεν έχω πάει μπουρδέλα εδώ και καιρό.
Λέω μήπως την έχει δει κανείς.
Απο το πρωτο lockdown δεν ξαναεπεστρεψε.!!!
Με τη Ραμόνα κάναμε επικά γαμησια...

Έβγαινα με μια κοπέλα...που τελικά δεν έκανα κάτι και ευτυχώς δλδ...

Μια μέρα της λέω:
Ξέρεις, νομίζω αυτό είναι το τελευταίο γαμησι μας...

Λυπήθηκε πολύ...και με ρώτησε...αν παντρεύομαι...

Λίγες μέρες μετά πήγε Ρωσία και τα υπόλοιπα γνωστά

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με τη Ραμόνα κάναμε επικά γαμησια...

Έβγαινα με μια κοπέλα...που τελικά δεν έκανα κάτι και ευτυχώς δλδ...

Μια μέρα της λέω:
Ξέρεις, νομίζω αυτό είναι το τελευταίο γαμησι μας...

Λυπήθηκε πολύ...και με ρώτησε...αν παντρεύομαι...

Λίγες μέρες μετά πήγε Ρωσία και τα υπόλοιπα γνωστά

Η Ραμονα ειναι επαγγελματιας. Ειτε θα γυρισει ειτε οχι. Μην σκας.

Την γκομενα την γαμησες η οχι;

τι εννοεις δεν εκανες κατι και ευτυχως δλδ;

δεν την γαμησες;

η εννοεις κατι συναισθηματικο που δεν εγινε;

:confused:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Απογευματινή κυριακάτικη φόλα στο Μετάξι

Είχαν περάσει 7 ηρωικές ημέρες, στις οποίες μάζευα σπέρμα και σήμερα δεν ήθελα πολλά, να ρίξω ένα πούτσο στα όρθια με τα ρούχα, χωρίς πολλά ρίσκα για τους γνωστούς λόγους. Το αποκούμπι μου για τέτοιες περιπτώσεις είχε ρεπό :( και δούλευαν η Ιωάννα η Λειβαδιώτισσα και η Μαρίνα. Και τις δύο τις έχω συναντήσει στο παρελθόν, επέλεξα Ιωάννα λόγω κώλου :)

Με βλέπει με τα ρούχα, άντε γδύσου, μου λέει. Όταν της εξήγησα, δυσανασχέτησε. Φάουλ ότι ενώ της είπα για καπότα στην πίπα μου την άρπαξε αιφνιδιαστικά χωρίς - εκεί θυμήθηκα κάποιον που έγραφε εδώ μέσα ότι την είχε πηδήξει ακά από τον κώλο, παρόλα αυτά δεν μου έπεσε :rockon:

Γκρίνια με διάφορα, ανέβα στο κρεβάτι μου λέει, ανεβαίνω κι εγώ με τα παντελόνια κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους και με τα παπούτσια. Πισωκολλητό. Κάτσε της λέω να τον παίξω λίγο να μου σηκωθεί καλά. Άμα τον παίξεις κιόλας άστα να πάνε, λέει εκείνη. Μου τον βάζει κι εγώ σκεφτόμουν, να μου σηκωθεί λίγο καλύτερα και να πάω για κώλο. Γάμα πιο γρήγορα λέει εκείνη.

Δεν την πάλεψα, με έπρηξες της λέω, σηκώθηκα κι άρχισα να πλένω σχολαστικά το πουλί μου. Αυτή με τράβαγε, έλα να σου κάνω μια πίπα να χύσεις, γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ και τέτοια, αλλά είχα ξενερώσει, καλύτερα να τραβήξω αύριο μια μαλακία με κανένα μουνάκι από το δρόμο, σκέφτηκα :rolleyes:.

Στο φεύγα, έβγαινα εγώ κι ένας αλλοδαπός συναγωνιστής και η τσα έδωσε γραμμή στον τσιλιαδόρο να μη βάλει άλλον μέσα ακόμα. Με το που ανοίγει η πόρτα και βγαίνουμε, ερχόταν τρεχάτος ένας πάκι να μπει, στάσου του φώναζε ο τσιλιαδόρος, μην μπαίνεις, εκεί αυτός, έτρεχε να προλάβει να μπει. Τι ζούμε :confused:

Μύστη μου ποια Μαρίνα λες?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ο Κούλης στο σταθμό Βικτώρια μετά από επιστροφή από Φωκαιας 17 στην Μικαελα, τον τρέλανε η αγριόγατα.

Συνημμένα

• FB_IMG_1611570564528.jpg
    FB_IMG_1611570564528.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 25

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Μύστη Κλεόβουλε, όχι η "Ταϊλανδέζα", μια τσιγγάνα αδύνατη με μεγάλο στήθος, άνω των 40, που αν θυμάμαι καλά εργαζόταν παλιότερα και στα Ιάσωνος 30 τριγύρω, δε θυμάμαι ακριβώς :(

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Ο Κούλης στο σταθμό Βικτώρια μετά από επιστροφή από την Φωκαιας 17 στην Μικαελα, τον τρέλανε η αγριόγατα.

Είσαι σίγουρος;

Γιατί νομίζω ότι η φωτό ήταν από την επίσκεψή του με την οποία επελήφθει των προβλημάτων της αφρικανικής κοινότητας της περιοχής Βικτώρια-Κυψέλη. Και μπράβο του.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Τύποι,πορνοαλερτ!

Ο ζούγκλας έστειλε αντερκοβερ χιστη στο μεταξι με κρυφή κάμερα και τώρα κάνει σαματα για να κλεισουνε τα μπουρδελακια και εγκαλεις την πολιτεία που δε στέλνει στρατό στη πορνοντισνεϋλαντ :confused:

Μη ξεχνάμε ότι ο ζούγκλας είναι ορκισμένος ιππότης της αγαμίας και μισεί όσους γαμανε, θυμάστε τι είχε κάνει παλιότερα οι μεγαλύτεροι, που με τις δοκιμές του τις τσιριδες που έκανε σαν αγαμητη είχαν κλείσει για μεγάλο διάστημα όλα τα σπιτάκια και τα στούντιο και είχανε διώξει όλες τις μουναρες Ρωσίδες που γαμαγε τότε ο Έλληνας αστέρια με 2 και 3 χιλιάρικα μια δραχμουλες. Πρέπει να οργανωθούν πορνοπεριπολιες , εχουμε πόλεμο αδέρφια! :confused:

Κολοκύθια. Απλά να στείλουμε κι εμείς κάποιον αντερκοβερ μπίχτη να τον ντριλάρει λίγο να του φύγει ο οίστρος. Μη ξεχνάτε ότι ο τύπος αυτός την κοπάνησε από τον ΕΣ με τρελόχαρτο. Χρειάζεται στοργή.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Βαση πληροφοριων τα τσαρδια θα ανοιξουν αν ολα πανε καλα κατα τον μαρτιο

Μέχρι τότε θα έχουν γίνει όλες πρωταθλήτριες της ιστιοπλοϊας και στα μπου θα έχουν μείνει μόνο οι τσατσάδες. Μήπως να σκεφτούνε κάτι άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Μέχρι τότε θα έχουν γίνει όλες πρωταθλήτριες της ιστιοπλοϊας και στα μπου θα έχουν μείνει μόνο οι τσατσάδες. Μήπως να σκεφτούνε κάτι άλλο.

Κοίτα, αν κάποιες από τις τσατσάδες που θα μείνουν είναι και αυτές που πληρούν χρέη ιερόδουλης σε άλλους οίκους(π.χ. Κλεοπάτρα) ίσως να μην είναι τόσο τραγική η κατάσταση.:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

No problem...γαμάμε και τσατσάδες.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστη Κλεόβουλε, όχι η "Ταϊλανδέζα", μια τσιγγάνα αδύνατη με μεγάλο στήθος, άνω των 40, που αν θυμάμαι καλά εργαζόταν παλιότερα και στα Ιάσωνος 30 τριγύρω, δε θυμάμαι ακριβώς :(

Α οκ...σωραίος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοίτα, αν κάποιες από τις τσατσάδες που θα μείνουν είναι και αυτές που πληρούν χρέη ιερόδουλης σε άλλους οίκους(π.χ. Κλεοπάτρα) ίσως να μην είναι τόσο τραγική η κατάσταση.:tooth:

Ποια Κλεοπατρα; την θηριωδη υπερβαρη απο Τροφωνιου
που ελεγε σπεΤΣιαλ τσιμπουκαΤΣι;

οντως εκανε και την τσατσα.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Conan
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μια βυζού θυμάμαι. Τώρα για πληθωρική / θηριώδη που εκτελούσε και χρέη τσα2 ένα φεγγάρι θυμάμαι μια κοπέλα από τα σπιτάκια των Λιοσίων που έκανε δουλειά εκεί γύρω και μια τσα2(35, ξανθιά και αυτή πληθωρική με) πάλι από την ίδια περιοχή που ένα φεγγάρι προσέφερε υπηρεσίες αλλά είχα στανταράκι τότε και δεν την πήρα. Τώρα που έφυγε το στανταράκι όμως, το ψιλομετανοιώνω που δεν κατάφερω να κάνω κάτι μαζί της, έβγαζε κάτι έκφυλο...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειναι δυσκολο να βγει οκ η τσατσα.
Εχω παρει κι εγω λιγες στην "καριερα" μου αλλα πιο πολυ για την διαφορετικοτητα
δεδομενου οτι εκεινη την στιγμη αισθανομαι πως παρανομω εντος παρανομιας.
Μου αρεσε πολυ μια βυζαρου απο Κεραμικου, Ιασωνος κτλ που την γουσταρε
κι ο γιγαντας Κλεοβουλος (πες ναι παικταρα μου).
Ανετα την κουτουπωνα αλλα μου ειχε αρνηθει. Μαλιστα μου ελεγε μαλακιες
οτι εσεις οι ανδρες δεν ειστε πιστοι και κατι τετοια γυναικεια αλλα πιστευω
αν το κυνηγουσα θα την γαμαγα. Απο τοτε που της επεσα ηταν πιο χαρουμενη.
Ισως γουσταρε και το καθυστερουσε λιγο για καυλα η φοβοταν
η ηθελε απλα επιβεβαιωση.
Αν την πετυχω θα ξαναδοκιμασω τωρα που μου το θυμησατε.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ειναι δυσκολο να βγει οκ η τσατσα.
Εχω παρει κι εγω λιγες στην "καριερα" μου αλλα πιο πολυ για την διαφορετικοτητα
δεδομενου οτι εκεινη την στιγμη αισθανομαι πως παρανομω εντος παρανομιας.
Μου αρεσε πολυ μια βυζαρου απο Κεραμικου, Ιασωνος κτλ που την γουσταρε
κι ο γιγαντας Κλεοβουλος (πες ναι παικταρα μου).
Ανετα την κουτουπωνα αλλα μου ειχε αρνηθει. Μαλιστα μου ελεγε μαλακιες
οτι εσεις οι ανδρες δεν ειστε πιστοι και κατι τετοια γυναικεια αλλα πιστευω
αν το κυνηγουσα θα την γαμαγα. Απο τοτε που της επεσα ηταν πιο χαρουμενη.
Ισως γουσταρε και το καθυστερουσε λιγο για καυλα η φοβοταν
η ηθελε απλα επιβεβαιωση.
Αν την πετυχω θα ξαναδοκιμασω τωρα που μου το θυμησατε.

Βεβαίως μύστη μου.....

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21

Κι εγώ είχα τρυφερά συναισθήματα γι αυτήν με τα κοντά μαλλάκια, τα γυαλιά και τις γάτες. Αλλά δεν είδα ανταπόκριση.

KYRYLLIDIS(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους περασα σημερα το μεσημερι κυκλοφορουν πολυ μπατσοι αλλα δεν ενοχλουν , στην Ιασωνος υπαρχει κινηση μπαινοβγαινουν με αυτοκινητα , γυναικες και αντρες σε κοιτανε πολυ προσεκτικα αλλα δεν τους μηλησα το κακο ειναι οτι μαζευονται πολλα πρεζονια και δεν φευγουν , προσπαθησα να μπω δεν ανοιγουν ολα ειναι κλειστα αλλα ειναι χωρις λουκετο μαλλον ξερουν για το βιντεο που ανεβασε ο πουστης δημοσιογραφος και προσεχουν διπλα , μηπως ξερει καποιος πως μπανεις τωρα ?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε κερνάω 5 γαμήσια στο μετάξι για να κάνεις πράξη αυτό που του πρότεινες ζωντανά μπροστά μου. Θα κάνεις το λιγότερο 30 απόπειρες και εννοείται ύστερα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις/αντιδράσεις που έλαβες μία προς μία. Τι λες;

Θα χασεις. Ολοι χανουν. Μην βαζεις στοιχημα ουτε μισο ευρω.
Μην περιμενεις ομως να γινει ευκολα κατι ετσι. Αλλιως δεν θα εβαζα γελακι.
Πρεπει να πεσω σε πολυ ειδικη περιπτωση και το καταλαβαινεις.
Θα φαω 30 ακυρα ομως κι οτι γινει
. Εγω το βλεπω ως μελετη.
Πρεπει μονο να βεβαιωθω οτι δεν γινεται καταγραφη.
Θα παω κανονικα οπως καταλαβαινεις. Φατσα καρτα.
Απo μενα οκ.

Το κέρασμα θα το εισπράξεις πιάσεις δεν πιάσεις ψάρια. Καμμία οπτικοακουστική καταγραφή (απορώ πως σου πέρασε και απ το μυαλό). Η μόνη «καταγραφή» (στο μυαλό μου εννοείται) θα αφορά αυτά που θα ακούσεις (ή δεν θα ακούσεις - μιλάω για πλήρη αδιαφορία από μεριάς τους-).
Αλλά τι εννοείς με αυτά που σου υπογράμμισα; Προτείνεις δηλαδή κάτι που αναμένεις να έχει απόλυτη αποτυχία (από τα αποδυτήρια, ρε θηρίο, λες 30/30 ΑΚΥΡΑ και να μην περιμένω να γίνει κάτι); Ωραίος...
Πες τα ρε φίλε! Άμα είναι να γινόμαστε ρόμπα 30 φορές σερί και να λασπωσουμε απ'τις χυλόπιτες τι να το κάνεις... Επιτυχία στις γυναίκες έχουν μόνο οι κάγκουρες, εκείνοι δηλαδή που θα μοστράρουν τα κλειδιά τους σε καφετέρια στη γλυφάδα..Εκείνοι που θα φορέσουν το λευκό πουκαμισάκι στο γάμο του κολλητού τους και μπροστά σε όλους θα μοστράρουν το δώρο τους το οποίο δώρο θα είναι αμάξι. Αυτοί δηλαδή που εξαγοράζουν και τη φιλία και τον έρωτα κι οποιοδήποτε ανθρώπινο συναίσθημα. Και ξέρεις εεε, αν κάποια γκόμενα τολμήσει να τούς πει όχι, θα την απειλήσουν θανάσιμα γιατί έχουνε και τα κονέ τους..

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Μύστες σε Φυλής-Φωκαίας κτλ θα βρω τιποτα το απογευμα ή τσαμπα θα το ρισκαρω; Οποιος δεν θελει να γραψει εδω ας μου στειλει π.μ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Μύστες σε Φυλής-Φωκαίας κτλ θα βρω τιποτα το απογευμα ή τσαμπα θα το ρισκαρω; Οποιος δεν θελει να γραψει εδω ας μου στειλει π.μ.

ΜΗΝ κάνεις καν τον κόπο να περάσεις φιλαράκι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom