Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (15 μέλη και 262 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μὲ τὴν προϋπόθεσιν νὰ τροφοδοτῆται τὸ παρὸν νῆμα τὸ ὁποῖον ἀποτελεῖ τὴν σπονδυλικὴν στήλην τοῦ ἱστοτόπου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Υ.Γ Κανονικα το θρεντ θα επρεπε να λεγεται...Η Χαρα Της Μοναχοφαγιας...αλλα τετοια ωρα τετοια λογια

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μικρή βολτούλα στο Μεταξουργείο βραδάκι Τρίτης!!
Κολωνού 27 Α η Σόνια... πολυ καλή, προτείνεται!
Ξανθό βυζοτακουνομίλφ με 15 ευρώ!
Κολωνού 30Α η γνωστή σε όλους μας, αξιαγάπητη Κατερίνα!!!! :rockon:
Τα λόγια είναι περιττά..... Respect!!! :boobies:

Αλλά ήθελα να πετύχω την Αγάπη που είχα να την δω πολύυυ καιρό!!
Κι έτσι έγινε! Επισκεψη στο μικρό σπιτάκι, Ιουλιανού 71 όπου έχει 1 δωμάτιο μόνο αλλά καθαρό!
Η Αγάπη ήταν, πιο αδύνατη νομίζω, έχω να την δω κάνα 6μηνο βέβαια, με λιγάκι μικρότερο στήθος, αλλά καλό :tits:!! Μπαίνει στο δωμάτιο αφού μ' ευχαρίστησε που την διάλεξα και αρχίζει η κλασσική περιποίηση με τα μωρομάντηλά της!!  ;)Σκούπισμα στα χέρια και στο πέος, φιλιά σε χέρια, στήθος, ισπανικό και πολύ λίγο ακάποτο!! Στάση ιεραποστολική όπου δεν έντεξα πολύ στη θέα των όμορφων μεγάλων βυζιών της και άφησα το υγρό μου αποτύπωμα :cum:!! Μ' ευχαρίστησε ξανά κι έφυγε!!
Πολύ καλή περιποίηση και προτείνεται ;) ;) :tits: :rockon:  αν και τα 25 ευρώ νομίζω πως είναι αρκετά!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Καλησπέρα σε όλους!

Απογευματινή βόλτα σήμερα (23/06) από επιλεγμένα καταστήματα:

Αγαθουπόλεως 54> Βανέσσα, μελαχρινή Βουλγάρα κοντούλα. Δεν μου άρεσε η φάτσα και προσπέρασα.
Φ200> Έλενα, όπου και κατέθεσα. Δεν μου άρεσε όπως παλιά και δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Περισσότερα στην κριτική.
Φ84> Στης ξανθιάς Άννας όπου γινόταν λαϊκό προσκύνημα και έφυγα.
Κολωνού 30Α> Πήγα για την Ειρήνη ()
αλλά στη θέση της ήταν η Κατερίνα.
Φ69> Πάνω, Χριστινάρα όπου και ξανα-κατέθεσα λόγω του ότι είχα καιρό να την δω και με καύλωσε.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Βρε παιδιά ποια είναι η βουλγάρα Μαρία που δουλεύει στο Φυλής 80 που λέτε? Μήπως η κοντή τσιγγανούλα από Πιπίνου 65?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βρε παιδιά ποια είναι η βουλγάρα Μαρία που δουλεύει στο Φυλής 80 που λέτε? Μήπως η κοντή τσιγγανούλα από Πιπίνου 65?
Οχι!Η Μαρια ειναι μια σχετικα ψηλη ομορφη μελαχρινη που ξεκινησε την καριερα της απο το Φυλής 67!Εχει κανα δεκαμηνο στα μερη μας αυτες του Πιπινου ειναι νεα φρουτα

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μικρή βολτούλα στο Μεταξουργείο βραδάκι Τρίτης!!
Κολωνού 27 Α η Σόνια... πολυ καλή, προτείνεται!
Ξανθό βυζοτακουνομίλφ με 15 ευρώ!
Κολωνού 30Α η γνωστή σε όλους μας, αξιαγάπητη Κατερίνα!!!! :rockon:
Τα λόγια είναι περιττά..... Respect!!! :boobies:

Αλλά ήθελα να πετύχω την Αγάπη που είχα να την δω πολύυυ καιρό!!
Κι έτσι έγινε! Επισκεψη στο μικρό σπιτάκι, Ιουλιανού 71 όπου έχει 1 δωμάτιο μόνο αλλά καθαρό!
Η Αγάπη ήταν, πιο αδύνατη νομίζω, έχω να την δω κάνα 6μηνο βέβαια, με λιγάκι μικρότερο στήθος, αλλά καλό :tits:!! Μπαίνει στο δωμάτιο αφού μ' ευχαρίστησε που την διάλεξα και αρχίζει η κλασσική περιποίηση με τα μωρομάντηλά της!!  ;)Σκούπισμα στα χέρια και στο πέος, φιλιά σε χέρια, στήθος, ισπανικό και πολύ λίγο ακάποτο!! Στάση ιεραποστολική όπου δεν έντεξα πολύ στη θέα των όμορφων μεγάλων βυζιών της και άφησα το υγρό μου αποτύπωμα :cum:!! Μ' ευχαρίστησε ξανά κι έφυγε!!
Πολύ καλή περιποίηση και προτείνεται ;) ;) :tits: :rockon:  αν και τα 25 ευρώ νομίζω πως είναι αρκετά!

προτεινω κι εγω κολωνου27α κατω!σονια=παουερ!!!μετα απο παροτρυνση σεβαλιε' τιμησα κι εγω...πρεπει να τελειωσες λιγο πριν απο εμενα χιλοβερ!!! :grin:,βαλιου παντως!καλη πιπα και σφυροκοπημα ανελεητο!καλο σασμαν! :fuck2:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
φυλησ γυρω στισ 14.00 σημερινη βολτα
φ66 μελαχροινη με μικρο βυζι ωραιο κωλο
φ80 ξανθια μετρια με τατου και πετακτο βυζι
φ86α παρτουζιαρα καλουτσικο βυζι και κωλο νομιζω καστανοξανθη
φ92 ευα που με 40 κανει πρωκτικο
φ95 μπαζω μιλφ
μυρων5 μιλφ οχι καλη
φ71 εμφανιστικε στο σαλονι ολογυμνοι η πρωην μυριαμ τωρα δεν θυμαμε πωσ την λενε μ
ε ωραιο κωλο και βυζια
φωκαιασ17 χρηστινα απο φ66,φωκαια17 πανω μπαζω,φωκαιασ19 μελαχροινη λεπτη,
αγ.πετρου7 κατερηνα ξανθια με καλα βυζια και κωλο,περγαμου1 πανω λεπτο μπαζο και κατω χοντρουλικο μελαχροινο με προστοιχο βλεμα, τελοσ ρεμουνδου 20 κατω ντενιζα που περασα

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

στο Φ80 παντως προχτες το μεσημερι επαιζε μια μαρια κοντο ξαν8ο με καρε'...συμπα8ητικη αλλα δεν μου εκανε κλικ και την εκανα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μηπως λετε την Μαρια που δουλευε το χειμωνα στο 67 τα πρωινα?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Good news!!
Μακαρι να μεινει σταθερα καπου μην την ψαχνουμε παλι!

μου ειπε τι θ ειναι σταθερα εκει τα απογευματα.

στα πολλα συν οτι δεν βαζει σχεδον καθολου κρεμα.
επισης απο τις λιγες που τις καρφωνεις και αυτη σε τραβαει και αλλο μεσα.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα πορνείας
24 Ιουνίου 2009, 15:12

Κύκλωμα Νιγηριανών, που εμπορευόταν ανθρώπους και ναρκωτικά, εξαρθρώθηκε χάρη στη συντονισμένη επιχείρηση των ιταλικών Αρχών σε συνεργασία με τις αστυνομίες της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και του Αγίου Μαρίνου.

Συνολικά συνελήφθησαν 31 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ένα από τα οποία βρισκόταν στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν 39χρονο Νιγηριανό, σε βάρος του οποίου υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Τα μέλη του κυκλώματος απειλούσαν νεαρές κοπέλες ότι θα σκοτώσουν τις οικογένειές τους, αναγκάζοντάς τες να συμμετέχουν σε τελετές μαύρης μαγείας και να εκδίδονται. Τις έφερναν μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα, αφού τις αποβίβαζαν στη Σάμο, και στη συνέχεια προωθούσαν το "εμπόρευμα" και σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Το κύκλωμα είχε έδρα στην Αγκόνα της Ιταλίας. Από εκεί, οι εγκέφαλοι συντόνιζαν τη δράση τους. Οι κοπέλες εξαναγκάζονταν όχι μόνο να εκδίδονται, αλλά και να μεταφέρουν ναρκωτικά για λογαριασμό των δουλεμπόρων, ενώ τα χρήματα που εισέπρατταν μοιράζονταν σε όλα τα μέλη του κυκλώματος.

Οι ιταλικές Αρχές εξέδωσαν για όλους τους εμπλεκόμενους ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και ύστερα από επιχειρησιακή σύσκεψη στην έδρα της Europol, στη Χάγη, αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονα ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση και στις εφτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Νιγηρία για τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης.

Ο 39χρονος, που συνελήφθη στην Αθήνα, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και να παραπεμφθεί αρμοδίως.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

"...η αλήθεια να λέγεται" !!!  ;)

πράγματι είναι "αποφασισμένη" για πολλά και καλά  ;)

...χωρίς μάλιστα να κοιτάζει πρώτα τα χρήματα που θα κερδίσει κάθε φορά

Αναρωτιέμαι πως δεν έχει επηρρεασθεί από την Έλλη την τρελοφρεγάτα που κάνουν συνέχεια παρέα ...  :think:

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ αργιπαλαμουσ και σπερματοπαλαμουσ μαχιτεσ του ιγρου κολοσεου!
τουσ απανταχου πιροσβεστεσ που με τον τιν πιτσιλιαρα πορνομανικα τουσ καταβρεχουν τισ ξαναμενεσ κορασιδεσ!

ι χθεσινι τσαρκα παρεα με τον σιναδερφο πορνορεπορτερ gangstaxz ξεκινισε απο τον εροτικο μεταλαγμενο παραδρομο τισ μπουρδελιαρασ αθινασ...
απο κει ιταν ι αρχι του κακου!μια επισκεψι στο σιγκρου 144 ιταν ι αρχι οστε να ξεσπασει ι σισορευμενι καυλα σαν χιμαροσ και να λεκιασει το ατακτο σλιπακι μου.
οταν αντικρισα τιν γερμανιδα θεα μπροστα μου αυτοματοσ το κακοβουλο πεοσ μου λειτουργισε αυτονομα και ιπιλθε σε επικινδινι πριαπικι στισι.
μια θεα με καταμαυρα μακρια μαλακια μετριου αναστιματοσ.....αλαβαστρινι επιδερμιδα και κορμαρα που αναβει πιρκαγιεσ.οι καυλιαριδεσ μαυρεσ γοβεσ που φορουσε το πορνιδιο ιταν το κερασακι στιν τουρτα για να κανι τον πεοντα μου να κουδουνισει και να βαρεσει τον κοκινο πορνοσιναγερμο!
50 γιουρια εινια ομοσ πολλα....και γι αυτο καβαλισαμε τον λαγνο πορνοσιφοτυνα και κατευθινθικαμε προσ τα λαγνα και βρομισμενα σοκακια του μεταξιου!
εκι οπου οι πορνοπακιδες με τα αστραφτερα τουσ πορνοπαπουτσακια αναζιτουν μερικα λεπτα βρομικισ ιδονισ.ενασ προοριοσμοσ...ενα εξοτικο ταξιδι στα μαγικα στενα τισ πουτανιαρασ σινικιασ του μεταξουργειου....
τα ραβδια μασ παλονταν σαν το ραβδι του διαβολου και θελαμε επιγοντοσ να τιμορισουμε ενα ιγρο μπιζελι και να τριπουσουμε με τον γεοτριπανο μασ πορνοδεσ οοθικεσ.

οι  πορνεσ που εθεαθιν στα παρακατο τσαρδια ειναι οι εξισ.
ιασονοσ37β
ι ελενα ι αλλιοσ το πιο καλιτεχνικο τισ κλεοπατρα λογο τισ κομοσισ!
μελαχρινι κορασιδα με μακρι μαλι μεχρι το κολαρακι.....κουκλακι ζογραφιστο!
μονο και μονο για τιν εμφανισι τισ αξιζει ενα πιτσιλισμα..αν και σε παλιοτερο σπλασ τεστ δεν φανικε ανταξια τον προσδοκιον μου.

ιασονοσ37α
πορνιδιο εν ονοματι τζορτζιανα.
λιγνο μελαχρινο με μακρι μαλι πορνιδιο ....
το ιδιετερο χαρακτιριστικο πανο στο σομα τισ εινια οι πετακτεσ τισ ρογεσ που ειναι πραγματικα για γλιψιμο...
επισισ μασ καυλοσε ι πρασινι μινι φουστιτσα τισ που αφινε το ποπουδακι τισ να λιχνιστι καθοσ εκανε τιν πασαρελα τισ στο σαλονι!

ιασονοσ36
χοντρο γαζελονι..αδιαφορο.πιτσιλιοταν για 10 πορνογιουρακια!

ιασονοσ33
ι ριτα ι γαζελα!
πολι αδινατι γαζελα με το χαμογελο στα χειλει!τιν τιμισε ο σιναγονιστισ gangstaxz και τα αποτελεσματα ιταν θετικα!

ιασονοσ30ιπογα
ι ξανθια κοντοπουτανι αννουλα με το πετακτο τισ και στρουμπουλο κολαρακι τισ εδοσε μια αλι πινελια στιν πορνοφαντασια μασ!

ιασονοσ30οροφοσ
μελαχρινο κοντοπουτανο με εκφιλο προσοπακι,εθπαρουσιαστι!

λεονιδου 28ισογειο
αννουλα απο ρουμανια...ειχε το παρουσιαστικο νικοκιρασ..τιν ειχα πιτσιλισει στο πουταναδικο τισ κεραμικου 15 στο ισογειο...για ενα πιτσιλισμα αξιζει...για παραπανο δε θα το ελεγα...

λεονιδου28οροφοσ
παλι σε αννα πεσαμε γαμοτιν πορνοτιχι μου.
ψιλολιγνι ρουμανα με ατσουμπαλο κορμι....αδιαφορο.

ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ  αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!

ιασονοσ 20β
ι τανια ι μιλφατζου!τιμια προτασι για τουσ λατρισ!ορεο ξανθο μιλφει με καλο κορμι.

ιασονοσ19α στο κατο.
λιγνο μελαχρινο με μακρι μαλι πορνιδιο εκ ρουμανιασ με γλικο προσοπακι!!!θα τιμιθει δεοντοσ προσεχοσ!ενδιαφερουσα προκλισι...για τα πορνογουστα μου.

ι μπουρδελοτσαρκα ομοσ σινεχιστικε μετα απο τιλεφονιμα του πατριαρχι και πρεσβιτερου τον απανταχου ναον τισ αγορεασ καυλασ ΠΑΤΕΡ ΓΚΟΜΕΝΙΟ!
δοσαμε ραντεβου στουσ ναουσ τισ λιοσιον.εκι σινεχιστικε ι εξομολογισι με καθοδιγιτι τον τιμιμενο ιερεα τισ ιδονισ γκομενιο.

εθεαθιν τα εξισ πορνιδια
χοματιανου ισογειο
πουτανιδιο μονικα...πολι ανιτανοκοντοπουτανο!για τουσ λατρισ του ειδουσ!

χοματιανου οροφοσ
αννα ροσιδα.
ξανθο πορνιδιο μετριου αναστιματοσ με μικρα βιζακια...φανικε σινεσταλμενο πορνιδιο!

λιοσιον 73α
τζελα.αθιγγανο μελαχρινο πορνιδιο μετριου αναστιματοσ..αδιαφορο μου φανικε.

εξικιου 18
αννα ..ξανθο στρουμπουλο πορνιδιο .χαλαρο κορμι με πιασιματα.αδιαφορο.

εξικιου 20
αννα ...ι ορκα τισ μαυρισ θαλασασ.

λιοσιον 79 οροφοσ
μασ ιποδεκτικε το μιλφοπουτανα εφι που εκτελουσε και χρεοι τσατσασ!

λιοσιον 79 ισογειο
ι ψομομενι πορνο κατερινα εκανε τιν εμφανισι τισ...

βεργασ 6 ιπογα
ι ροσιδα μιλφομαρινα εκανε τον σιναγονιστι γκομενιο να περασει στα ενδοτερα...
το κρομι τισ ιταν σαν αρκοντεον!εκανε και διπλεσ!αλλα στα ενδοτερα σιμφονα με τον σιναγονιστι γκομενιο ειναι πιραυλοσ!

βεργασ 6 οροφοσ
μασ ιποδεκτικε ι μονικα με τα κρεμαστα τισ βιζακια απο ρουμανια

βεργασ 2
πουτανιδιο χριστινα ρουμανογιφτισα.
μακρι μαυρο μαλι με στρουμπουλο κολο ασιμετρο με το ιπ[ολοιπο σομα τισ... εδινε και το κουλουρακι τισ με 20 γιουρακια!

αδανον 2
σιλβιανα απο βραζιλια!
χαμογελαστο πορνιδιο με ιπεροχο πετακτο κολαρακι!φορουσε και σιδερακια!
ενδιαφερουσα προκλισι για το πορνομελον!

λιοσιον93
στο παλατι του προμιθεα(το τσαρδι στο βαθοσ) πιτσιλιοταν ι ναγια απο βουλγαρια!ψιλομιλφει αλλα πολι καλι προτασι για τιν περιοχι τισ λιοσιον αφου προσφερι και ακαποτο τσιμπουκοδρομιο με 2ο πορνογιουρια!

τροφονιου 11 ισογειο
μελαχρινο κοντοπουτανο....δεν αγγιζει τα γουστα μου.

τροφονιου 11 οροφοσ
ι τζουλια με τα κανονια του βιζαρονε!!!!
τεραστια εργαλεια!!!!!!βιζολαγνοι τρεχτεεεεεε!!!!θα παθετε ζιμια με τετια κρεμασταρια!

τροφονιου 13 ισογειο
χριστινα απο ροσια ,μελαχρινι με μακρι μαλι.
λιγεροκορμο πορνιδιο!

τροφονιου 13 οροφοσ
πορνιδιο με ορεο ονομα!!!αθινα τιν ελεγαν...ξανθουλα λεπτι με ανιπαρκτο βιζακι!

αλι μια νιχτα στιν πιατσα και στα ιγρα καλντεριμια του αγορεου εροτα εφτασε στο τελοσ τισ.....
καλα πιτσιλισματ σε ολουσ τουσ πιγμαλεουσ ψολοβροντιδεσ τισ ιγρισ κλιτοριδασ!

ΠΡΟΣΟΧΙ: ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΣΤΙ ΣΕ ΧΙΣΤΙ!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χθεσινη βραδυνη βολτιτσα 24/6 :

φωκαιας-λαβυρινθος: λολιτα νομιζω την ειπανε,μελαχροινη,καπου30+,καλο σωματακι,φατσα δεν ειδα..καθοταν μακρυα (προς μιστερ φαρκελι ειδικα....πολυ μακρυα και πλουσια μαλια η κυρια αυτη)

φωκαιας (αντελοσπιτο) : η αννουλα απο φωκαιας 17 παλιοτερα. ψηλη μελαχροινη ρουμανα,ομορφη. καλη μεσα,ειχε δοκιμαστει στο παρελθον χωρις να ανεβασω κριτικη.

φωκαιας στο οροφο πανω απο αντελ/το : καστανοξανθη γυρω στα 25,μαλλια κοτσιδα,ωραιο σωμα και προσωπο,ωραιο βλεμμα και υφος

φωκαιας στο μεσαιο δεξια οπως ανεβαινουμε : η στελλα,βελγιδα λεει,με μαλλια ανασηκωμενα και χαρουλες. ωραιο πετιτ μωρακι,ειχε δοκιμαστει παλιοτερα στο λαβυρινθο αλλα ηταν κρυα μεσα και πολυ μη μου απτου,μην ακουμπας-μην κουνιεσαι-μην αναπνεεις,οποτε αντε γεια.

φωκαιας 17 το πανω : η δωρα με τη κορμαρα της

φωκαιας 17 κατω : μια μικρουλα πολυ αδυνατη μελαχροινη με μεγαλη μυτη και πολυ χαμογελαστη(καινουρια λεει η τσατσα)

φυλης59 κατω : η σακιρα,ομορφουλα,ωραιο ψιλολιγνο σωμα,τη τρελλα στο ματι δε μπορεσε να την κρυψει πολυ ομως :)

φ59 πανω : η μπιανκα,ρουμανα 20-25 χρονων, μελαχροινη,τσιγγανε αλλα οχι εντονο,ασχημουλικο προσωπο,μετριο σωμα,πολυ ναζακι και χαρουλες. μ αρεσε,ισως ειναι καλη μεσα.

φ80 : επιτελους!!! ειδα ποια ειναι η μαρια η βουλγαρα που τοσα εχω ακουσει εδω!!!!!  μελαχροινη βουλγαρα,ωραιο δυνατο σωμα,μαυρα μαλλια αλλα κλεοπατρα σταιλ,χαμογελαστη. περιεργο χαμογελο... :sunglasses:

φ84 κατω ,αυτο με τη πρασινη πορτα. η στελλα η ξανθια βελγιδα,πολλα χρονια στο κουρμπετι αν και δειχνει πιτσιρικα. αντε γεια...

φ84 πανω : βγηκε μια νταρντανογυναικα,ασχημη,μπαζακι. ο τσατσος φωναζε οτι ειναι μουναρα και δε θα βρουμε αλλου μια τετοια. η στραβος ειναι η gay . gay ειναι σιγουρα,δε το κρυβει. αλλα και τοσο κακογουστος? ασε μας ρε φιλε

φ86 πανω : πιτσιρικα με μαυρια ισια μακρυα μαλλια,κανονικο υψος,αδυνατη,ασπρο δερμα,ειχε κατι σαν κυφωση-λορδωση στη πλατη..πως τα λενε αυτα δε ξερω

φ86 κατω : καπου 20-22 χρονων,τσιγγανακι εντονα σκουρο,πολυ ομορφο παιδι,το πιο ωραιο που ειδα χτες στη φυλης μαλλον!!
πολυ ωραιο κορμι,φατσα που να προλαβεις να προσεξεις...ντροπαλο συμμαζεμενο υφος.

φ67 : κουνιστη-λυγιστη με ναζακια και χορο η σταθερη αξια λαρισσα!

φ69 : μια μελαχροινη ομορφουλα και με καλο σωμα,καπου 25 χρονων

διδυμου 8 πανω : μια ξανθια μετριου υψους νταρντανα ,πολλα πιασιματα δηλαδη,γυρω στα 30.

διδυμου 8 κατω : η πολινα,ψηλη,δυνατο σωστο κορμι,μαυρο πολυ κοντο μαλλι,γυρω στα 30+ ? φουλ τα δωματια.

φυλης δε θυμαμαι νουμερο(53?),το πρωτο πρωτο της φυλης παντως,το αθλιο υπογειο. η καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα,εχει δουλεψει και αλλου πριν καιρο. ξανθια,νταρντανα,κορμαρα ωραια με πιασιματα,εκφυλο υφος,γελαστη,τρελλαμενη,χορευε μονη της μπροστα στο καθρεφτη. δοσεις ναρκισσισμου ισως? :)

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χθες πηγα Βικυ για 1η φορα! Τι τσιμπουκι ηταν αυτο? Θεικο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom