χαιρετο τουσ αργιπαλαμουσ και σπερματοπαλαμουσ μαχιτεσ του ιγρου κολοσεου!
τουσ απανταχου πιροσβεστεσ που με τον τιν πιτσιλιαρα πορνομανικα τουσ καταβρεχουν τισ ξαναμενεσ κορασιδεσ!
ι χθεσινι τσαρκα παρεα με τον σιναδερφο πορνορεπορτερ gangstaxz ξεκινισε απο τον εροτικο μεταλαγμενο παραδρομο τισ μπουρδελιαρασ αθινασ...
απο κει ιταν ι αρχι του κακου!μια επισκεψι στο
σιγκρου 144 ιταν ι αρχι οστε να ξεσπασει ι σισορευμενι καυλα σαν χιμαροσ και να λεκιασει το ατακτο σλιπακι μου.
οταν αντικρισα τιν γερμανιδα θεα μπροστα μου αυτοματοσ το κακοβουλο πεοσ μου λειτουργισε αυτονομα και ιπιλθε σε επικινδινι πριαπικι στισι.
μια θεα με καταμαυρα μακρια μαλακια μετριου αναστιματοσ.....αλαβαστρινι επιδερμιδα και κορμαρα που αναβει πιρκαγιεσ.οι καυλιαριδεσ μαυρεσ γοβεσ που φορουσε το πορνιδιο ιταν το κερασακι στιν τουρτα για να κανι τον πεοντα μου να κουδουνισει και να βαρεσει τον κοκινο πορνοσιναγερμο!
50 γιουρια εινια ομοσ πολλα....και γι αυτο καβαλισαμε τον λαγνο πορνοσιφοτυνα και κατευθινθικαμε προσ τα λαγνα και βρομισμενα σοκακια του μεταξιου!
εκι οπου οι πορνοπακιδες με τα αστραφτερα τουσ πορνοπαπουτσακια αναζιτουν μερικα λεπτα βρομικισ ιδονισ.ενασ προοριοσμοσ...ενα εξοτικο ταξιδι στα μαγικα στενα τισ πουτανιαρασ σινικιασ του
μεταξουργειου....
τα ραβδια μασ παλονταν σαν το ραβδι του διαβολου και θελαμε επιγοντοσ να τιμορισουμε ενα ιγρο μπιζελι και να τριπουσουμε με τον γεοτριπανο μασ πορνοδεσ οοθικεσ.
οι πορνεσ που εθεαθιν στα παρακατο τσαρδια ειναι οι εξισ.
ιασονοσ37β
ι ελενα ι αλλιοσ το πιο καλιτεχνικο τισ κλεοπατρα λογο τισ κομοσισ!
μελαχρινι κορασιδα με μακρι μαλι μεχρι το κολαρακι.....κουκλακι ζογραφιστο!
μονο και μονο για τιν εμφανισι τισ αξιζει ενα πιτσιλισμα..αν και σε παλιοτερο σπλασ τεστ δεν φανικε ανταξια τον προσδοκιον μου.
ιασονοσ37α
πορνιδιο εν ονοματι τζορτζιανα.
λιγνο μελαχρινο με μακρι μαλι πορνιδιο ....
το ιδιετερο χαρακτιριστικο πανο στο σομα τισ εινια οι πετακτεσ τισ ρογεσ που ειναι πραγματικα για γλιψιμο...
επισισ μασ καυλοσε ι πρασινι μινι φουστιτσα τισ που αφινε το ποπουδακι τισ να λιχνιστι καθοσ εκανε τιν πασαρελα τισ στο σαλονι!
ιασονοσ36
χοντρο γαζελονι..αδιαφορο.πιτσιλιοταν για 10 πορνογιουρακια!
ιασονοσ33
ι ριτα ι γαζελα!
πολι αδινατι γαζελα με το χαμογελο στα χειλει!τιν τιμισε ο σιναγονιστισ gangstaxz και τα αποτελεσματα ιταν θετικα!
ιασονοσ30ιπογα
ι ξανθια κοντοπουτανι αννουλα με το πετακτο τισ και στρουμπουλο κολαρακι τισ εδοσε μια αλι πινελια στιν πορνοφαντασια μασ!
ιασονοσ30οροφοσ
μελαχρινο κοντοπουτανο με εκφιλο προσοπακι,εθπαρουσιαστι!
λεονιδου 28ισογειο
αννουλα απο ρουμανια...ειχε το παρουσιαστικο νικοκιρασ..τιν ειχα πιτσιλισει στο πουταναδικο τισ κεραμικου 15 στο ισογειο...για ενα πιτσιλισμα αξιζει...για παραπανο δε θα το ελεγα...
λεονιδου28οροφοσ
παλι σε αννα πεσαμε γαμοτιν πορνοτιχι μου.
ψιλολιγνι ρουμανα με ατσουμπαλο κορμι....αδιαφορο.
ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!
ιασονοσ 20β
ι τανια ι μιλφατζου!τιμια προτασι για τουσ λατρισ!ορεο ξανθο μιλφει με καλο κορμι.
ιασονοσ19α στο κατο.
λιγνο μελαχρινο με μακρι μαλι πορνιδιο εκ ρουμανιασ με γλικο προσοπακι!!!θα τιμιθει δεοντοσ προσεχοσ!ενδιαφερουσα προκλισι...για τα πορνογουστα μου.
ι μπουρδελοτσαρκα ομοσ σινεχιστικε μετα απο τιλεφονιμα του πατριαρχι και πρεσβιτερου τον απανταχου ναον τισ αγορεασ καυλασ ΠΑΤΕΡ ΓΚΟΜΕΝΙΟ!
δοσαμε ραντεβου στουσ ναουσ τισ λιοσιον.εκι σινεχιστικε ι εξομολογισι με καθοδιγιτι τον τιμιμενο ιερεα τισ ιδονισ γκομενιο.
εθεαθιν τα εξισ πορνιδια
χοματιανου ισογειο
πουτανιδιο μονικα...πολι ανιτανοκοντοπουτανο!για τουσ λατρισ του ειδουσ!
χοματιανου οροφοσ
αννα ροσιδα.
ξανθο πορνιδιο μετριου αναστιματοσ με μικρα βιζακια...φανικε σινεσταλμενο πορνιδιο!
λιοσιον 73α
τζελα.αθιγγανο μελαχρινο πορνιδιο μετριου αναστιματοσ..αδιαφορο μου φανικε.
εξικιου 18
αννα ..ξανθο στρουμπουλο πορνιδιο .χαλαρο κορμι με πιασιματα.αδιαφορο.
εξικιου 20
αννα ...ι ορκα τισ μαυρισ θαλασασ.
λιοσιον 79 οροφοσ
μασ ιποδεκτικε το μιλφοπουτανα εφι που εκτελουσε και χρεοι τσατσασ!
λιοσιον 79 ισογειο
ι ψομομενι πορνο κατερινα εκανε τιν εμφανισι τισ...
βεργασ 6 ιπογα
ι ροσιδα μιλφομαρινα εκανε τον σιναγονιστι γκομενιο να περασει στα ενδοτερα...
το κρομι τισ ιταν σαν αρκοντεον!εκανε και διπλεσ!αλλα στα ενδοτερα σιμφονα με τον σιναγονιστι γκομενιο ειναι πιραυλοσ!
βεργασ 6 οροφοσ
μασ ιποδεκτικε ι μονικα με τα κρεμαστα τισ βιζακια απο ρουμανια
βεργασ 2
πουτανιδιο χριστινα ρουμανογιφτισα.
μακρι μαυρο μαλι με στρουμπουλο κολο ασιμετρο με το ιπ[ολοιπο σομα τισ... εδινε και το κουλουρακι τισ με 20 γιουρακια!
αδανον 2
σιλβιανα απο βραζιλια!
χαμογελαστο πορνιδιο με ιπεροχο πετακτο κολαρακι!φορουσε και σιδερακια!
ενδιαφερουσα προκλισι για το πορνομελον!
λιοσιον93
στο παλατι του προμιθεα(το τσαρδι στο βαθοσ) πιτσιλιοταν ι ναγια απο βουλγαρια!ψιλομιλφει αλλα πολι καλι προτασι για τιν περιοχι τισ λιοσιον αφου προσφερι και ακαποτο τσιμπουκοδρομιο με 2ο πορνογιουρια!
τροφονιου 11 ισογειο
μελαχρινο κοντοπουτανο....δεν αγγιζει τα γουστα μου.
τροφονιου 11 οροφοσ
ι τζουλια με τα κανονια του βιζαρονε!!!!
τεραστια εργαλεια!!!!!!βιζολαγνοι τρεχτεεεεεε!!!!θα παθετε ζιμια με τετια κρεμασταρια!
τροφονιου 13 ισογειο
χριστινα απο ροσια ,μελαχρινι με μακρι μαλι.
λιγεροκορμο πορνιδιο!
τροφονιου 13 οροφοσ
πορνιδιο με ορεο ονομα!!!αθινα τιν ελεγαν...ξανθουλα λεπτι με ανιπαρκτο βιζακι!
αλι μια νιχτα στιν πιατσα και στα ιγρα καλντεριμια του αγορεου εροτα εφτασε στο τελοσ τισ.....
καλα πιτσιλισματ σε ολουσ τουσ πιγμαλεουσ ψολοβροντιδεσ τισ ιγρισ κλιτοριδασ!
ΠΡΟΣΟΧΙ: ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΣΤΙ ΣΕ ΧΙΣΤΙ!