Χθες πηγα Βικυ για 1η φορα! Τι τσιμπουκι ηταν αυτο? Θεικο!
Ποιά Βίκυ είναι αυτή;
Χθες πηγα Βικυ για 1η φορα! Τι τσιμπουκι ηταν αυτο? Θεικο!
Στο υπόγειο 18 αν δεν κανω λαθοςΑριθμός;
Αν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!φυλης δε θυμαμαι νουμερο(53?),το πρωτο πρωτο της φυλης παντως,το αθλιο υπογειο. η καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα,εχει δουλεψει και αλλου πριν καιρο. ξανθια,νταρντανα,κορμαρα ωραια με πιασιματα,εκφυλο υφος,γελαστη,τρελλαμενη,χορευε μονη της μπροστα στο καθρεφτη. δοσεις ναρκισσισμου ισως?
κριτικεσ για τιν βικι www.bourdela.tv/content/view/575/225]εδο[/url]
και η αλλη στο φ86 κατω η ομορφη πιτσιρικα? τι να λεει μεσα? αν πας σιγουρα θα σου αρεσει απο εμφανιση παντως ;)Αν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!
Και τοτε(Αυγουστο-Σεπτεμβρη)εβγαινε στο σαλονι χορευοντας και γενικα εκανε διαφορες μαλαγανιες!Παιζει και να το τιμαει το 20αρικο...ειδωμεν!
ειναι σημερα εκει η καρλα;ειναι αξια για ενα πιτσιλισμα οποιοσ γνωριζει να ενημερωσει παρακαλωΑν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!
Και τοτε(Αυγουστο-Σεπτεμβρη)εβγαινε στο σαλονι χορευοντας και γενικα εκανε διαφορες μαλαγανιες!Παιζει και να το τιμαει το 20αρικο...ειδωμεν!
ναι την ιδια λεμεΑν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!
προτεινω κι εγω κολωνου27α κατω!σονια=παουερ!!!μετα απο παροτρυνση σεβαλιε' τιμησα κι εγω...πρεπει να τελειωσες λιγο πριν απο εμενα χιλοβερ!!! ,βαλιου παντως!καλη πιπα και σφυροκοπημα ανελεητο!καλο σασμαν!
ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!
εχω τη εντυπωση οτι αυτη η μιρενα θα ειναι η Μία....
την έχω πάρει ούτε που θυμάμαι πόσες φορές....
καυλιάρικο μιλφάκι με ωραία βυζιά και τακούνια... ;) ;)
συναγωνιστη ενημερωσε αν πραγματι ειναι η μια και τι ωρες δουλευειιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!
εχω την υποψια οτι αυτη η μιρενα θα ειναι η Μία....