Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (46 μέλη και 285 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φυλης δε θυμαμαι νουμερο(53?),το πρωτο πρωτο της φυλης παντως,το αθλιο υπογειο. η καρλα αν θυμαμαι καλα το ονομα,εχει δουλεψει και αλλου πριν καιρο. ξανθια,νταρντανα,κορμαρα ωραια με πιασιματα,εκφυλο υφος,γελαστη,τρελλαμενη,χορευε μονη της μπροστα στο καθρεφτη. δοσεις ναρκισσισμου ισως? :)
Αν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!
Και τοτε(Αυγουστο-Σεπτεμβρη)εβγαινε στο σαλονι χορευοντας και γενικα εκανε διαφορες μαλαγανιες!Παιζει και να το τιμαει το 20αρικο...ειδωμεν!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αν λεμε την ιδια Καρλα ειχαν ακουστει καλα λογια για την περιποιηση της οταν ηταν στο Φυλης 71(πανω και κατω)!
Και τοτε(Αυγουστο-Σεπτεμβρη)εβγαινε στο σαλονι χορευοντας και γενικα εκανε διαφορες μαλαγανιες!Παιζει και να το τιμαει το 20αρικο...ειδωμεν!
και η αλλη στο φ86 κατω η ομορφη πιτσιρικα? τι να λεει μεσα? αν πας σιγουρα θα σου αρεσει απο εμφανιση παντως ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ειναι σημερα εκει η καρλα;ειναι αξια για ενα πιτσιλισμα οποιοσ γνωριζει να ενημερωσει παρακαλω

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ναι την ιδια λεμε :thumbsup:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
προτεινω κι εγω κολωνου27α κατω!σονια=παουερ!!!μετα απο παροτρυνση σεβαλιε' τιμησα κι εγω...πρεπει να τελειωσες λιγο πριν απο εμενα χιλοβερ!!! :grin:,βαλιου παντως!καλη πιπα και σφυροκοπημα ανελεητο!καλο σασμαν! :fuck2:

την έχω πάρει ούτε που θυμάμαι πόσες φορές....
καυλιάρικο μιλφάκι με ωραία βυζιά και τακούνια... ;) ;)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445

ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ  αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!

εχω την υποψια οτι αυτη η μιρενα θα ειναι η Μία....

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ιασονοσ20α
ι μιρενα απο γερμανια προκαλεσε ριθμικουσ παλμουσ στουσ μικρουσ εραστεσ στο παντελονι μασ.!
το φουστανακι τισ ολα τα πορνοευρο!εμαρφοστο που τονιζε τουσ ιπεροχουσ γλουτουσ τισ!
πρεπει να δοκιμαστι λιαν σιντομοσ αυτο το ψιλομιλφει εκ γερμανιασ!μασ  αναστατοσε με τον καυλοιδεσ αερα τισ που βγικε στο σαλονι!

εχω τη εντυπωση οτι αυτη η μιρενα θα ειναι η Μία....

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
την έχω πάρει ούτε που θυμάμαι πόσες φορές....
καυλιάρικο μιλφάκι με ωραία βυζιά και τακούνια... ;) ;)

τελικα ο σεβαλιε αλλην προτεινε κι αλλην πηρα!παντως η τυπισσα ειναι τοπ! :rockon:σεβεται το 15αρι!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στο ιδιο σπιτι παντως πριν 2+ χρονια ενα ρωσικο μιλφ μου χε κανει την τοπ  :pipa1:!!!!
αξεχαστη λεμε!!!μελαχρινι γεματη...ομως την :pipa1:  της δεν μου την εχει κανει αλλη μεχρι σημερα!την ψαχνω απεγνωσμενα :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρουμε που βρίσκετε η Μάιρα απο Πιπίνου 65 ?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ιασονοσ20α

εχω την υποψια οτι αυτη η μιρενα θα ειναι η Μία....
συναγωνιστη ενημερωσε αν πραγματι ειναι η μια και τι ωρες δουλευει

Επισκέπτης
τελικα λιθικε το πορνομιστιριο!!
ειανι ι μια!!!
και ελεγα....τι μου θιμιζει αυτο το πορνιδιο...τι μου θιμιζει!!!!
αυτι ειναι ναι!!!!πιτσιλιετε μεταμεσονιχτα βαρδια!!!!

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
τι ωρα ειχες περασει απο τη μία? λεω να παω να τη δω σημερα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η ΜΙΑ ο σκατζόχοιρος που δούλευε πριν 2 χρόνια στο 71 και στα 134;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom