Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (45 μέλη και 303 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τελικα λιθικε το πορνομιστιριο!!
ειανι ι μια!!!
και ελεγα....τι μου θιμιζει αυτο το πορνιδιο...τι μου θιμιζει!!!!
αυτι ειναι ναι!!!!πιτσιλιετε μεταμεσονιχτα βαρδια!!!!
η Μια πιτσι κ φιλτατοι συναγωνο-χω-στες,οσοι την τιμησατε την περιοδο 2006-2007 στην αρχη μπηκε καλα στον αγωνιστικο χωρο ως επαγγελματιας θυμαμαι,μετα αρχισε να βαριεται κ με την κατρακυλα αγωνιζεται Γ'Εθνικη με τασεις υποβιβασμου στη Δ'.
Το μπουκι της σουπερ.Ουγγαρεζα ειναι

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Άντε να φέρουν και την Sandy ξανά,αλλά στην Φυλής όχι στο ετοιμόροπο Μεταξουργείο.Ο Βαρώτσος προβλέπει σεισμό και δε θέλω να θαφτώ στα ερείπια,με τον κουβά με τις καπότες δίπλα μου!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Άντε να φέρουν και την Sandy ξανά,αλλά στην Φυλής όχι στο ετοιμόροπο Μεταξουργείο.Ο Βαρώτσος προβλέπει σεισμό και δε θέλω να θαφτώ στα ερείπια,με τον κουβά με τις καπότες δίπλα μου!

+1.000.000 Ψηφίζω Sandy Δαγκωτό !!! Με 'υγρό 69' λέμε !!!

Άντε ρε imaginas κι άμα έρθει και γουστάρει κανονίζουμε και την πέρνουμε
και πάρτυ με ούζα εγώ εσύ ο πίτσι και όποιοι άλλοι ...χεχεχε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
νομιζω πως θα εφευγε απο Ελλαδα το 2005 τελευταια φορα την ειχα παρει στο 65 πανω
+1.000.000 Ψηφίζω Sandy Δαγκωτό !!! Με 'υγρό 69' λέμε !!!

Άντε ρε imaginas κι άμα έρθει και γουστάρει κανονίζουμε και την πέρνουμε
και πάρτυ με ούζα εγώ εσύ ο πίτσι και όποιοι άλλοι ...χεχεχε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Σάντυ είναι που δούλευε στο Φ134;;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Η Σάντυ είναι που δούλευε στο Φ134;;

Είχε περάσει και από το Φ134 ισόγειο, Φ134 όροφο, Φ71Α Όροφο, Φ71Β ισόγειο και αλλού.
Ήταν αδύνατη 0% λιπαρά με βυζί 0 κορμί μοντέλου πρόσωπο γερμανίδας τουρίστριας και
στην ραχοκοκαλιά της είχε κάθετα κάτι κινέζικα γράμματα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Είχε περάσει και από το Φ134 ισόγειο, Φ134 όροφο, Φ71Α Όροφο, Φ71Β ισόγειο και αλλού.
Ήταν αδύνατη 0% λιπαρά με βυζί 0 κορμί μοντέλου πρόσωπο γερμανίδας τουρίστριας και
στην ραχοκοκαλιά της είχε κάθετα κάτι κινέζικα γράμματα.

δεν την ειχα παρει ποτε
την εβλεπα κοκκαλιαρα κ αμφεβαλα για τις επιδοσεις της
απο γαμησι τι ελεγε?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
δεν την ειχα παρει ποτε
την εβλεπα κοκκαλιαρα κ αμφεβαλα για τις επιδοσεις της
απο γαμησι τι ελεγε?

ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σφάλμα Koko !!! Εξαιρετική, αλλαγές στάσεων, πίπες, εγώ με αυτό το μωρό έγινα
για πρώτη φορά ποδολάγνος, είχε κάτι πατουσάκια ΝΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ !!! Και άντεχε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ
ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ και της άρεσε μάλιστα γιατί έχυνε πολύ δύσκολα. Ψιλομειονέκτημα οτι το μουνάκι
της ήταν ανοιγμένο μια και ήταν και μανούλα. Εγώ την έγλυφα συνέχεια, και μάλιστα επειδή
τελείωνε μόνο με γλύψιμο (μεγάλης διάρκειας), μέχρι που μου έστελνε μηνύματα το κινητό τα
Σ/Κ όταν δούλευε για να πάω να την σπατουλιάσω ...χεχεχε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Απογευματινή βάρδια στις 26/06/2009

περίπου γύρω στις 19.00’

είναι δύσκολη η τσάρκα με τέτοια ζέστη www.smileyssmilies.com]
3dmmiscsmiley32.gif
[/url]

[size=11pt]Το μεσημέρι καίει το μέτωπο μας...

...αλλά κατεβήκαμε στο μέτωπο του πολέμου
[/size]

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 43[/size]
www.smileyssmilies.com]
04.gif
[/url]
------------ 23-25 ετών, καστανή με σπαστά μαλλιά κοντά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω, πρόστυχο μουτράκι, σχετικά λεπτή και ψηλή, έντονες περιφέρειες, λεπτή μέση, σχετικά μικρά αλλά στητά βυζιά και πεταχτό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
01.gif
[/url]
------------ 22-24 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό και συνηθισμένο πρόσωπο, σχετικά μέτρια προς κοντή, λεπτή με αποδεκτό σώμα, μέτρια στητά βυζιά

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
05.gif
[/url]
Μπέττυ 22-24 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συνηθισμένο καθημερινό πρόσωπο, σχετικά κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο πιθανόν λόγω της κύφωσης που έχει

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 44[/size]
www.smileyssmilies.com]
27.gif
[/url]
----------- 38- 40 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, γυαλιά δασκάλας, πρόστυχο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, αρκετά γεματούλα, γεμάτα βυζιά και υπερχορταστικό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
06.gif
[/url]
Ελένη 22-24 ετών, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά (extensions αυτή την φορά), σταθερή αξία στην περιοχή, σχετικά μέτρια στο ύψος, καλοσχηματισμένο σώμα, μέτρια στητά βυζιά, υπέροχες περιφέρειες κώ(ο)λου και πολύ καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30[/size]
www.smileyssmilies.com]
09.gif
[/url]
Φωτεινή 28-30 ετών, Ελληνίδα κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο, ...καλός άνθρωπος

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
12.gif
[/url]
--------- 22-24 ετών, μια «απροστάτευτη» μελαχρινή κοπέλα με καλά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά μάλλον άπειρη

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
23.gif
[/url]
Φλώρα 22-24 ετών, ωραίο πονηρό πρόσωπο, καλοσχηματισμένο σώμα, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή, μέτρια στητά βυζιά με στρουμπουλό κώ(ο)λο αλλά τοποθετημένο χαμηλά

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 27Α και ΛΕΩΝΙΔΟΥ[/size]
www.smileyssmilies.com]
44.gif
[/url]
Κατερίνα 20-22 ετών, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, χαρούμενο πρόσωπο με υπέρμετρη αισιοδοξία, σχετικά ψηλή, καλοσχηματισμένο σώμα, μέτρια ωραία βυζιά και υπέροχο κώ(ο)λο
…στο σαλόνι, ο Μπάμπης Τσετίνης να τραγουδά νταλκαδιάρικα δίπλα στην φωτισμένη πεταλούδα από την Κίνα και η τσατσά να προσπαθεί να κρατήσει τα 6άρια βυζιά της

[size=9pt] ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
01.gif
[/url]
--------- 22-24 ετών, ξανθιά με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικό πρόσωπο, σχεδόν αγέλαστο,  σχετικά μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα, μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
04.gif
[/url]
Ειρήνη 28-30 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, περισσή ευγένεια, καλοσχηματισμένο σώμα, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή, μέτρια στητά βυζιά με στρουμπουλό κώ(ο)λο αλλά τοποθετημένο χαμηλά

[size=9pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΚΑΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΛΗΣ)...[/size]   www.smileyssmilies.com]
55.gif
[/url]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΚΑΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΛΗΣ)

Απογευματινή βάρδια στις 26/06/2009

περίπου γύρω στις 20.30’

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
09.gif
[/url]
Σιμόνε 23-25 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, συνηθισμένο πρόσωπο, σχετικά ψηλή και αρκετά λεπτή, μικρά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
04.gif
[/url]
Κατερίνα 23-25 ετών, από Μονής Προδρόμου (και όχι μόνο), ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, χαρακτηριστική μύτη, σχετικά μέτρια στο ύψος, διακριτές καμπύλες, μέτρια στητά βυζιά και πεταχτό κώ(ο)λο
η τσατσά την προλόγιζε με το ίδιο κείμενο «κουκλίτσα, φραουλίτσα, μπανανίτσα, το χρυσό μουνάκι,» αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση της γιατί την έπνιξε το τσιγάρο του συναγωνιστή

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
06.gif
[/url]
Νέα κοπέλα  20-22 ετών, καστανή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο προκλητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος και αρκετά λεπτή (όχι όμως κοκκαλιάρα) μικρά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
01.gif
[/url]
Λολίτα  25-27 ετών, ρουμανοτσιγανάκι, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, πρόστυχο πρόσωπο, δεν ξέρει καθόλου Ελληνικά αλλά ξέρει να κάνει ακάπωτα (που δεν τα συνιστούμε συνάδελφοι για ευνόητους λόγους), σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή μέτρια βυζιά και πεταχτό κώ(ο)λο   

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
26.gif
[/url]
Ελβίρα 24-26 ετών, καστανή με ανταύγειες μαλλιά μέχρι τους ώμους, πονηρό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, μάλλον λεπτή δεν φαίνονταν καθαρά τα χαρακτηριστικά του σώματος της γιατί φορούσε ολόσωμο νυχτικό. Πάντως στις υπηρεσίες παρείχε και κου(ω)λαράκι

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
04.gif
[/url]
Δώρα 22-24 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, μάλλον λίγο γεματούλα όσο χρειάζεται, μέτρια βυζιά και υπέρμετρα πεταχτό κώ(ο)λο χωρίς μαστίγια  :s&m_2:και άλλα αξεσουάρ αυτή την φορά, φορώντας μόνο το δερμάτινο σλιπάκι της και το tattoo στην ραχοκοκαλιά της μέσης

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
www.smileyssmilies.com]
01.gif
[/url]
Κάτια 22- 24 ετών, από Τσεχία, ξανθιά με συμπαθητικό πρόσωπο, ζαχαρωτό, μαλλιά μέχρι τους ώμους σχετικά μέτρια στο ύψος και λεπτή, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
04.gif
[/url]
Βίκυ 26-28 ετών, ξανθιά με ανταύγειες, μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο (όσο τουλάχιστον φαίνονταν από την φράντζα των μαλλιών της), αρκετά ψηλή, με διακριτές καμπύλες, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 54 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
www.smileyssmilies.com]
09.gif
[/url]
Ρόξυ 25-27 ετών, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, αρκετά γεματούλα με χορταστικά βυζιά και υπέρμετρη περιφέρεια κώλου

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
μίνι ενημερωσούλα από φυλής και προάστια ...χεχεχε, πρωινή βάρδια 27/06/2009

Ξανθίππης 2 κάποια Ειρήνη, δυστυχώς δεν ήταν η Ρενατούλα μας

Φυλής 92 η ΤΙΝΑ το κουκλάκι μας !!!  Πήρα Τίνα και πέρασα Φίνα ...χεχεχε ΣΠΕΥΣΑΤΕ

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπέρα παιδιά.
θα μπορούσατε να μου πείτε που δουλεύουν αυτό το διάστημα 2 κοπέλες αλλά και τι ώρες?πρωΐ ή απόγευμα εννοώ.
η μπάρμπαρα στο φ71 και η βανέσα ?
πήγα εκεί που διάβασα οτι δουλεύουν αλλα δε βρήκα καμία απο τις 2.
HELP plz.
Eυχαριστώ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
καλησπέρα παιδιά.
θα μπορούσατε να μου πείτε που δουλεύουν αυτό το διάστημα 2 κοπέλες αλλά και τι ώρες?πρωΐ ή απόγευμα εννοώ.
η μπάρμπαρα στο φ71 και η βανέσα ?
πήγα εκεί που διάβασα οτι δουλεύουν αλλα δε βρήκα καμία απο τις 2.
HELP plz.
Eυχαριστώ
Άντε να σε βοηθήσω αν και είσαι παοκτζής  :grin:
Μπάρμπαρα Φ71 πρωινή βάρδια και Βανέσα , Αγαθουπόλεως 54 απογευματινή.
Οι συνάδελφοι συναγωνιστές των μπουρδέλων να με διορθώσουν αν κάνω λάθος..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ωραια.μιας και εκανεσ το καλο και σε ευχαριστω πολυ για την τοσο γρηγορη απαντηση σου πες μου και τιμη για τη βανεσα και αν μπορεις πες μου που κοντα ειναι η αγαθουπολεως.ευχαρισυω εκ των προτερων.
Υ.Γ τι ομαδα εισαι?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ωραια.μιας και εκανεσ το καλο και σε ευχαριστω πολυ για την τοσο γρηγορη απαντηση σου πες μου και τιμη για τη βανεσα και αν μπορεις πες μου που κοντα ειναι η αγαθουπολεως.ευχαρισυω εκ των προτερων.
Υ.Γ τι ομαδα εισαι?
20 ευρώ και οι δύο. Η Αγαθουπόλεως είναι κάθετη στη Φυλής στο ύψος περίπου του Φυλής 200
Υ.Γ. Πειραιώτης είμαι , άρα... ;)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αρα και εσυ παοκι εισαι ¨)
ευχαριστω φιλαρακι.με κατατοπησες πληρως.να εισαι καλα

Επισκέπτης
Τὰ σέβη μου εἰς τὸν μέγιστον τῶν ἀνταποκριτῶν κον Farkeli.

Ἀν καὶ ἐκαλύφθην πλήρως, ἀς παραθέσω ψήγματα τινα ἐνημερώσεως διὰ τὴν ὠραίαν ἐχθεσινὴν νύκταν ἀπὸ ὥρας 22.30 ἔως 23.30 περίπου:

Διδύμου 8 κάτω ἡ Πωλίνα, ἴαμα διὰ τὴν συνεπείᾳ ἐπαγγελματικοῦ μικροατυχήματος ὀσφυαλγίαν μου. Τὸ μέγιστον πρόβλημα μὲ τὴν γυνὴν αὐτὴ εἶναι νὰ κρατηθῇ τις ὥστε νὰ μὴν ὁλοκληρώσῃ ἐντὸς 2' ὡς ἔφηβος. Τόσον διεγερτικὴ εἶναι ἡ θέα τοῦ σώματὸς της.

Φυλῆς 80Ἕλλη. Deja vu.

Μονὴς Προδρόμου νεαρὰ μελαγχροινὴ Ρουμανὶς, μᾶλλον ἀδιάφορος. Εἰρήσθω ἔν παρόδῳ ὅτι ἐν τῇ ὁδῷ ταύτη διέμενε κατὰ τὴν δεκαετίαν του '20 ὁ μέγιστος ποιητὴς καὶ μέγας συνάδελφος εἰς τὴν ἀναζήτησιν τοῦ ἐπὶ χρήμασι ἔρωτος Κ. Καρυωτάκης.

Φ59 κάτω ἡ γνωστὴ καστανὴ Σαμπρίνα. Ὅσον σμικρύνεται ἡ ἐπιφάνεια τοῦ ἐσωρρούχου της τόσον αὐξάνει ἡ φλὸξ τοῦ πάθους ἐν τοῖς ὀφθαλμοῖς της.

Φ134 ἰσόγειον Ἄννα, ξανθὴ Ρωσσὶς, σχετικῶς εὔσωμος, λίαν ἐμφανίσιμος. Εἰς τὰ ὑπ'ὄψιν.

Τέλος ἔξωθεν τοῦ ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Μύρων πορνείου 2 ὕποπται φυσιογνωμῖαι μᾶς εἶπαν ὅτι "το μαγαζὶ κλείνει" καὶ μᾶς ἐδήλωσαν ὅτι ἦσαν ἀστυνομικοί. Εἰς ἐμᾶς ἐφάνησαν ὡς ἐκπρόσωποι τοῦ ἰδιοκτήτου, χωρὶς τὸ ἕν νὰ ἀποκλείῃ τὸ ἕτερον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom