Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (50 μέλη και 291 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.888
Πόντοι
206
Καλημέρα παίδες κ καλή χρονιά
Αν κάποιος έχει τηλέφωνο απο μιλφακια απο μετάξι (φωτεινή σοφία ειρήνη) και γουστάρει να τα μοιραστεί ας μου στείλει ένα μήνυμα

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Αν κάποιος έχει τηλέφωνο απο μιλφακια απο μετάξι (φωτεινή σοφία ειρήνη) και γουστάρει να τα μοιραστεί ας μου στείλει ένα μήνυμα

Η Σοφία είναι Μόσχα και 99‰ μαζί με την Φωτεινή. Η Ειρήνη έκανε κάνα δυο απογεύματα, στο Μεγαλέκου και μετά τα πρώτα ντου δεν δουλεύει. Η Ελένη εξαφανισμένη, ούτε σε μήνυμα δεν απαντά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Πολλες γκομενες οταν κανουν σχεση απαιτουν απο το αγορι τους ακαποτο γαμησι,και αυτα οχι για καλυτερη ευχαρίστηση που λενε αυτες αλλα για να γκαστρωθουν.
Η καθε γκομενα οταν βρει ενα αντρα ειναι σαν να εχει κανει επενδυση.
Αν τωρα χωρισει στο μελλον σημαινει πως καταλαβε οτι η επενδυση αυτη που εκανε δεν ηταν καλη η αλλες που τα εχουν με δυο ταυτοχρονα τσεκαρουν ποια επενδυση λειτουργει καλύτερα.
Πολλοι αντρες χαιρονται οταν η γκομενα του πει ακαποτο αλλα οι επιπτωσεις ειναι πολλες.
1.σμν εφοσον εχουν πηδηθει και με πρωην ακα πολυ πιθανον να κουβαλανε μαζι τους
2 έγκυος ενας τροπος να μπλεξει ενας αντρας για μια ζωη χωρις να το θελει η να το εχει προγραμματισει.
Με τις ιεροδουλες η επιπτωση ειναι μια το αν πηδησει καποιος ακα να κολλησει σμν αν και δυσκολοτερο γτ η ιεροδουλος ελεγχεται ανα 15ημερο.
Το θεμα ειναι ακαποτο γαμησι ειτε με γκομενα ειτε με ιεροδουλο εχει επιπτωσεις,με γκομενα εχει 2 επιπτωσεις με ιεροδουλο εχει μια.

Στην περιπτωση της ιεροδουλης εχω δει οτι πολλες ψαχνονται για γαμπρο, οταν λεω σε μια κορσιδα οτι θελω να την γαμησω ακα μου λεει "ψαχνεις για γυναικα ?"
Επισης οσες γαμαω ακαποτα και τα αμολαω ολα μεσα το πρωτο πραμα που μου λενε ειναι "αμα με αφησεις εγκυο με παντρευεσαι"
Ευτυχως παρα τους 100αδες ακα κρεμπιεδες που εχω ριξει δεν εχω αφησει εγκυο καμμια κορασιδα, μπορει να ειμαι τζουφιος, να ριχνω ασφαιρα, ποιος ξερει.
Παντως και ο γαμος με μια ιεροδουλη ειναι και επενδυση για τον ανδρα αφου η οικογενεια δε θα πεινασει ποτε, σε μια στραβη σε μια δυσκολη στιγμη τη βγαζει
στη βιζιτα και τα κονομαει.
Νταξει τωρα στις μερες μας να σου γαμανε τη γυναικα 10-20 ατομα το μηνα ειναι νορμαλ πιστευω, και ιδιως οταν το κανει και σαν επαγγελμα και φερνει στο σπτι 1000ρικο ειναι αποδεκτο.
:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Live απο Μεταξουργειο.

Εχει (ξανα)στρωσει η κατασταση.
Μεταξυ μπουρδελων που δουλευουν θα μπορουσα
να "υποθεσω" οτι δουλευει
(κι) ενα διψηφιο μονό νουμερο που φιλοξενουσε (αοριστος)
εκδιδομενη γνωστη απο Περγαμου παλαιοτερα.
Μια με βυζια μεγαλα βρε κι απλο προγραμμα.
Πηγαινε και διπλα εκεινη.

Και γιατι οχι; (κι) ενα διψηφιο ζυγο νουμερο
σε καποιον γνωστο κατουροδρομο που φιλοξενουσε (αοριστος)
παλαιοτερα μια γνωστη λεπτη με πεταχτα δοντινια
και απλο προγραμμα. Γνωστη απο Ιασωνος 30 οροφο.

Οτι πιασατε...

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ζαν ειναι φανερο πλεον οτι εσυ δεν θες να γαμαει κανεις κανονικη γκομενα
αλλα μονο πουτανες. Μονο ετσι θα ηρεμησεις. :2funny:
Αν καποιος γαμαει ΚΑΙ γκομενες οταν του τυχει η το θελει
για σενα ειναι λαθος.
Αυτο ομως ειναι αδυνατον γιστι ο ανδρας απο την φυση του θεωρει το σεξ
πολυ μεγαλο πραγμα και επιδιωκει να απλωνει την χυσαμολη του
στα περατα της γης. Τι μας νοιαζει πως το βλεπουν οι γυναικες;
αυτες βλεπουν γυναικεια. Κατσε εσυ να υπολογιζεις μονο τα αρνητικα.
Εδω εχεις πει το απιστευτο οτι για να γαμησει καποιος γκομενα θελει κανα μηνα.
Απο το facebook λες ετσι; απο τον καναπε ετσι;
μαζι με πληθος αλλων που κανουν αιτηματα φιλιας;
γιατι τα κανουν; απο επιθυμια συζητησης για τα προβληματα του τοπου;
στην εξω ζωη αν η αλλη σε "αποδεχθει"
σε δυο μερες το πολυ γαμηθηκε απο παντου.
Και σιγα μην απαιτουν οι γκομενες ακαποτο.
Εμεις το θεωρουμε δεδομενο. Αυτες για να λυσσαξουν να κανουν μωρο
(εκει το πας) θα πρεπει να αποσκοπουν μονο στο οτι βρηκαν την κοτα
με το χρυσο αυγο. Σιγα μην ειμσστε ολοι παμπλουτοι.
Γαμιομαστε ακαποτα με γκομενες γιατι ετσι γουσταρουμε
και γουσταρουν. Αλλη ποιοτητα.
Οσον αφορα τα σμν σου εχω απαντησει παραπανω.
Τελειωνω με το γνωστο ας γαμαμε οπου θελουμε κι ολα καλα.
Αυτα απο μενα. Επιστρεφω στα των μπουρδελων.

Ηταν καλο το διαλειμμα.

τντ καθαρα αυτο που θελω να πω ειναι το εξης.
Ενας αντρας για να ρηξει γκομενα θα πρεπει να ψαξει να χρονοτριβησει για να βρει γκομενα και οταν δεσει το γλυκο μετα απο ενα χρονικο διαστημα να του το δωσει μπορει μια βδομαδα μπορει ενα μηνα κλπ.
Εγω είμαι υπερ να γαμανε ολοι ειτε ιεροδουλη ειτε γκομενα αλλα κατα,οταν η γκομενα το παιζει δυσκολη η εκμετάλλευεται καταστασεις η το δινει με το ζορι.
Αν ολοι οι αντρες τις απαξιουναμε τοτε οι γκομενες θα ειχαν μουρλαθει.
Ξερεις τι σημαινει μια ωραια γυναικα να πηγαινει στο κλαμπ και να την απαξιουν ολοι,οχι μονο να τις τη πεσουν αλλα να μην την κοιτανε καθολου.
Τοτε οι γκομενες εφοσον δεν υπηρχε προσφορα θα ηταν πιο ευκολες και επισης θα ερχονταν μονες τους παρακαλετες να πηδηθουν.
Αυτο που ειπα δεν μπορει να γινει γτ δυστηχως ενα μεγαλο μερος του αντρικου πληθυσμου ειναι αγαπουληδες και γκομενογλυφτρες.
Αυτη η κατηγορια των αντρων κανουν χαλαστρα στους υπολοιπους και ετσι οι γκομενες εχουν την προσφορα αλλα και το δικαιωμα της επιλογης.

Τντ εδώ σε θέλω.
Επίσης να συμπληρώσω ότι οι τυπισσες που φαίνονται από την πρώτη ματιά ότι είναι ωραιες αλλά σκύλες, όχι μόνο να μη τους δίνουμε σημασία αλλά να τις χλευάσουμε κιολας άμα βρούμε την ευκαιρία, να τις ταπεινωνουμε χωρίς λύπηση , έτσι θα βάλουν μυαλό, λίγο ακραίο αλλά αν ευκαιρίσετε κάντε το, προσωπικά γουστάρω να κάνω κοπλιμέντα ή πέσιμο σε κοπέλες που φαίνονται χαμηλοβλεπουσες ή απλά ντροπαλές, (ναι έχουν μείνει λίγες) με εξιτάρει να έχω εγώ τα ηνία και να φαίνεται, και αν κάτσει η φάση ριχνω και πηδουλο, οι ντροπαλές είναι που βγαίνει η τίγρης από μέσα τους, και να δώσουμε να καταλάβουν οι καργιες ότι δεν μας αγγίζει το ξεκωλέ ντύσιμο τους (μωρε ναι γουστάρουμε αλλά κρατηθείτε ρε)
Τι λέω όμως, δυστυχώς όλα αυτά δεν γίνονται με την καμία , πάντα οι καργιες θα έχουν το πάνω χέρι στο γκομενιλικι επειδή έχουν πολλές προσφορές, φταίμε εμείς ξεκάθαρα, προτείνω κάθε φορά που πηγαίνετε για καφέ να ριξετε ενα μπούτσο στη φυλής πρώτα και μετά όλα καθαρά στο μυαλό σας, θα ειστε χαλαροί, δεν φαντάζεστε πόσο εξιτάρονται οι καργιολες όταν τις κοιταμε , ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους φουλ, αυτό είναι το μεγάλο μας λάθος παίρνουν την επιβεβαίωση και ανεβάζουν τον πήχη.
Η "τακτική Ζαν" θα είχε σώσει τον αντρικό πληθυσμό και θα είχε κατεδαφίσει την γυναικεία κυριαρχία.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Η Σοφία είναι Μόσχα και 99‰ μαζί με την Φωτεινή. Η Ειρήνη έκανε κάνα δυο απογεύματα, στο Μεγαλέκου και μετά τα πρώτα ντου δεν δουλεύει. Η Ελένη εξαφανισμένη, ούτε σε μήνυμα δεν απαντά.

Η Μαρίνα από τα 28άρια??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αγαπητέ ΤΝΤ60,

Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό. Τόσα χρόνια μέσα έξω στα μπουρδέλα κυκλοφορούν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πολύ πιο σοβαρά από τον κορωνοϊό, δεν λέω οτι ο κορωνοϊός είναι μούφα ή δεν κινδυνεύουμε!! Αλλά από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη που τα άνοιξαν στα μέσα της πανδημίας, λάβανε κάποια μέτρα;; είδες κανένα πελατώνι να αγχώνεται μην κολήσει;;

Όχι, άρα θα λειτουργήσουν όπως λειτουργούσανε, τον έπιασε τώρα ο πόνος τον άλλον αν θα είναι εμβολιασμένος ο ίδιος ή άμα θα είναι εμβολιασμένη η εκδιδόμενη... Πήγαινε γάμαγε τόσα χρόνια, αισθανόταν ασφαλής, ξαφνικά αισθάνθηκε ανασφαλής ή αφελής;;

Σας ευχαριστώ,
@Dod0s

Υ.Γ. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι που δεν θα ξαναπατήσουν λόγω της κατάστασης, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν ξαναπάτησαν όταν είχε σκάσει και το θέμα με τις οροθετικές εκδιδόμενες...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οταν με το καλο ανοιξουν τα αγαπημενα μας μαγαζια θα μπαινουμε με βεβαιωση εμβολιασμου και θα βλεπουμε τα βιβλιαρια υγειας των κοριτσιων αν εχουν κανει και αυτες το εμβολιο;
Με έκανες και γέλασα ... Αυτό δεν προκειτε να γίνει ποτέ παλυ καποιο κόλπο θα υπάρξει για δήθεν εμβολιασμό κτλ !! Πέρα από αυτό τα χειρότερα έρχονται πιστεύω ... ούτε το 10% του πληθυσμού δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο όποτε τι θα γίνει μετά ;; Θα μας έχουν μόνιμα μέσα ;; Τους εργαζόμενους μόνιμα χωρίς δουλειά ;; Και τα πορνεια μόνιμα κλειστά ;; Συγνώμη για τον εκνευρισμό μου αλλά το μόνο που έχω να πω είναι το έξεις : Πούστη γουρλομάτη τι μας έκανες !!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.839
Πόντοι
5.975
Νοσήματα στο χώρο του αγοραίου έρωτα υπήρχαν, υπάρχουν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν... Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώ τη γνωστή συνταγή της fanta με ανθρακικό μετά από κάθε συνεύρεση και ουδέποτα αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα! Ομοίως θα κινηθώ όταν πάλι ανοίξουν τα "σπιτάκια"! Εγγυημένο αποτέλεσμα! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αγαπητέ ΤΝΤ60,

Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό. Τόσα χρόνια μέσα έξω στα μπουρδέλα κυκλοφορούν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πολύ πιο σοβαρά από τον κορωνοϊό, δεν λέω οτι ο κορωνοϊός είναι μούφα ή δεν κινδυνεύουμε!! Αλλά από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη που τα άνοιξαν στα μέσα της πανδημίας, λάβανε κάποια μέτρα;; είδες κανένα πελατώνι να αγχώνεται μην κολήσει;;

Όχι, άρα θα λειτουργήσουν όπως λειτουργούσανε, τον έπιασε τώρα ο πόνος τον άλλον αν θα είναι εμβολιασμένος ο ίδιος ή άμα θα είναι εμβολιασμένη η εκδιδόμενη... Πήγαινε γάμαγε τόσα χρόνια, αισθανόταν ασφαλής, ξαφνικά αισθάνθηκε ανασφαλής ή αφελής;;

Σας ευχαριστώ,
@Dod0s

Υ.Γ. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι που δεν θα ξαναπατήσουν λόγω της κατάστασης, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν ξαναπάτησαν όταν είχε σκάσει και το θέμα με τις οροθετικές εκδιδόμενες...
Συναγωνηστη ντομτο , ο κόσμος φοβάται το πρόστιμο και το αυτόφωρο !!!! Πάντα υπήρχαν ασθένειες άλλοι κολαγαν άλλοι όχι και εγώ πολλές φορές ρθψοκυνδνος ειμουν αλλά την γκυτωσα έτσι είναι και με τον κορονοιο !!! Οι πουσταραδες που μας έχουν κλεισμένους μέσα με την απειλή του προστίμου είναι οι χειρότερη ασθένεια !!!!! Παραδεχομε το προθυπουργο της Βραζιλίας μόνο !!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν, τωρα μου το αλλαζεις. Εσυ θες μονο αγοραιο οπως εχεις δηλωσει.
Η στροφη σου στο να γαμαμε ΚΑΙ γκομενες με βρισκει συμφωνο.
Συμφωνω και στο οτι οι πατσαβουρες που το παιζουν ντιβες
να παραμενουν αδιαφορες.
Εγω ρευομαι μπροστα τους εδω και χρονια οταν τις συναντω μονος μου
χωρις παρεα γιατι τοτε με παιρνει για γουρουνιες.
ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΥΟΜΑΙ! :2funny: Ειναι μια εμμεση αδιαφορια.
Κανουν μπαμ αυτες.

Τονυ, συμφωνω μαζι σου αλλα διαφωνω στην τακτικη Ζαν.
Ειναι ουτοπικη ως προς το αποτελεσμα.
Ναι μεν στεκει αλλα δεν μπορει να εφαρμοστει.
Σκεψου οτι σε σαιτ λογοφερουν ατομα για πορνο-υπηρεσιες
(εκανε αυτο η δεν εκανε το αλλο) και ολοι μαζι ειμαστε πολυ λιγοι.
Εχει χαθει η μπαλα σε μια χουφτα ατομα.
Πως λοιπον περιμενεις συστρατευση ενος λαου που σκεφτεται
με πουτσοσκεψη της στιγμης;
πως να τα βρουν ολοι αυτοι οταν αναμεσα τους
υπαρχουν πολλοι στερημενοι που για να γαμησουν
πουλανε και την μανα τους;
πως να εχουν κοινη γραμμη οταν σε δεκα τυχαιους
και οι δεκα θα σκεφτονται ο καθενας διαφορετικα;
οποτε ο καθενας δρα οπως νομιζει σε ενα πλαισιο σταρχιδισμου.
Παμε λοιπον οπου βρουμε κι οτι γινει.
Στατιστικα κι επειδη ειμαι αρρωστος με το γαμησι
εχω να σου πω οτι πρεπει να εχω φαει απειρες χυλοπιτες
σε real time για να γαμησω 20-25 γκομενες σε τεραστιο βαθος χρονου
(ακαποτα, ποιοτικα για λιγο η πολυ) μαζι με παρα πολλες πουτανες
(γυρω στις 800-900) με διαλειμματα.
Απο τις τελευταιες ακαποτα το πολυ 10-15 και τυχαια.
Δεν το ζητησα ποτε. Το πηρα μονος μου με εξυπναδα η μου το εδωσαν.
Ειμαι φυσικα μεγας ψευτης στο αυτι των γυνσικων ενω για να φτασω
στο συναισθημα, μπορω και θελω μονο οταν πειθομαι.
Δυσκολα παρεκτρεπομαι πια. Εχω γινει ετσι μεσω εμπειριων.
Ομορφων και ασχημων.
Νιωθω πετυχημενος για τις γκομενες και ικανοποιημενος για τις πουτανες.
Υπαρχουν και καλυτεροι. Εχω ακομα 5-6 χρονια απολυτης δυναμικης.
Μετα θα αποσυρθω για να με σεβομαι.
Οφειλουμε να παλευουμε με γνωμονα την επιτυχια.
Κατα την γνωμη μου, ειναι στην φυση μας το κυνηγι γιατι ετσι αποφευγεται
η απονευρωση που δεν μας κανει καθολου καλο.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Υπαρχει κατι ανοικτο σε Φυλης το απογευμα η΄τσαμπα θα κατεβω? Ας στελει και pm οποιος ξερει και δεν θελει να απαντησει εδω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Ζαν, τωρα μου το αλλαζεις. Εσυ θες μονο αγοραιο οπως εχεις δηλωσει.
Η στροφη σου στο να γαμαμε ΚΑΙ γκομενες με βρισκει συμφωνο.
Συμφωνω και στο οτι οι πατσαβουρες που το παιζουν ντιβες
να παραμενουν αδιαφορες.
Εγω ρευομαι μπροστα τους εδω και χρονια οταν τις συναντω μονος μου
χωρις παρεα γιατι τοτε με παιρνει για γουρουνιες.
ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΥΟΜΑΙ! :2funny: Ειναι μια εμμεση αδιαφορια.
Κανουν μπαμ αυτες.

Τονυ, συμφωνω μαζι σου αλλα διαφωνω στην τακτικη Ζαν.
Ειναι ουτοπικη ως προς το αποτελεσμα.
Ναι μεν στεκει αλλα δεν μπορει να εφαρμοστει.
Σκεψου οτι σε σαιτ λογοφερουν ατομα για πορνο-υπηρεσιες
(εκανε αυτο η δεν εκανε το αλλο) και ολοι μαζι ειμαστε πολυ λιγοι.
Εχει χαθει η μπαλα σε μια χουφτα ατομα.
Πως λοιπον περιμενεις συστρατευση ενος λαου που σκεφτεται
με πουτσοσκεψη της στιγμης;
πως να τα βρουν ολοι αυτοι οταν αναμεσα τους
υπαρχουν πολλοι στερημενοι που για να γαμησουν
πουλανε και την μανα τους;
πως να εχουν κοινη γραμμη οταν σε δεκα τυχαιους
και οι δεκα θα σκεφτονται ο καθενας διαφορετικα;
οποτε ο καθενας δρα οπως νομιζει σε ενα πλαισιο σταρχιδισμου.
Παμε λοιπον οπου βρουμε κι οτι γινει.
Στατιστικα κι επειδη ειμαι αρρωστος με το γαμησι
εχω να σου πω οτι πρεπει να εχω φαει απειρες χυλοπιτες
σε real time για να γαμησω 20-25 γκομενες σε τεραστιο βαθος χρονου
(ακαποτα, ποιοτικα για λιγο η πολυ) μαζι με παρα πολλες πουτανες
(γυρω στις 800-900) με διαλειμματα.
Απο τις τελευταιες ακαποτα το πολυ 10-15 και τυχαια.
Δεν το ζητησα ποτε. Το πηρα μονος μου με εξυπναδα η μου το εδωσαν.
Ειμαι φυσικα μεγας ψευτης στο αυτι των γυνσικων ενω για να φτασω
στο συναισθημα, μπορω και θελω μονο οταν πειθομαι.
Δυσκολα παρεκτρεπομαι πια. Εχω γινει ετσι μεσω εμπειριων.
Ομορφων και ασχημων.
Νιωθω πετυχημενος για τις γκομενες και ικανοποιημενος για τις πουτανες.
Υπαρχουν και καλυτεροι. Εχω ακομα 5-6 χρονια απολυτης δυναμικης.
Μετα θα αποσυρθω για να με σεβομαι.
Οφειλουμε να παλευουμε με γνωμονα την επιτυχια.
Κατα την γνωμη μου, ειναι στην φυση μας το κυνηγι γιατι ετσι αποφευγεται
η απονευρωση που δεν μας κανει καθολου καλο.

Αν εξαιρέσω το κομμάτι του ρεψίματος που το θεωρώ...παιδικό και ότι υποτιμά εσένα...
Σε ολα τα υπόλοιπα έχεις ένα great RESPECT από μένα φιλε TNT...

Ρεαλιστής,προσγειωμένος και με άποψη μου μόνο λίγοι και αληθινοί Ανδρες με Α κεφαλαίο μπορούν να έχουν!

Εύγε μαγκα μου:rockon::rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αγαπητέ ΤΝΤ60,

Σας ευχαριστώ,
@Dod0s

Πηγε λιγο το μυαλο μου οτι ειναι ειρωνικο αλλα οκ.
Σιγα μην αγχωθει κανεις. Αν ειναι για μπηξιμο, γινονται ολοι χαιλαντερ.
Συμφωνω (και) στο υστερογραφο.

Πιστευω θα τα αφησουν στο ετσι οοοοοοοοοοοταν τα ανοιξουν κι οτι γινει.
Απλως τωρα πρεπει να δειξει προστασια η κρατικη μηχανη.
Πανω απ ολα ο πολιτης (και καλα).

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν εξαιρέσω το κομμάτι του ρεψίματος που το θεωρώ...παιδικό και ότι υποτιμά εσένα...
Σε ολα τα υπόλοιπα έχεις ένα great RESPECT από μένα φιλε TNT...

Ρεαλιστής,προσγειωμένος και με άποψη μου μόνο λίγοι και αληθινοί Ανδρες με Α κεφαλαίο μπορούν να έχουν!

Εύγε μαγκα μου:rockon::rockon:

Τρουμπαμαν η αληθεια ειναι οτι χανω ποντους με το ρεψιμο
και γι αυτο το κανω μονος οπως εγραψα.
Δυστυχως δεν επελεξα να περιοριστω στην ολοκληρωτικη αδιαφορια
προς τις πατσαβουροντιβες.
Και δεν μιλαω για 9αρια η 10αρια αλλα για πατσαβουροντιβες.
Βλεπεις, σε αυτο δεν παιζει ρολο η (συνολικη) βαθμολογια (τους).
Δεν ηθελα ουτε να τους τα χωνω γιατι θα ειχαν δικαιολογια οτι ασχοληθηκα.
Διαλεξα αυτη την γουρουνια για να νιωθουν οτι τις προσεχει ενας
που κανει γουρουνιες. Ισως το διορθωσω. Θα προσπαθησω σιγουρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Νοσήματα στο χώρο του αγοραίου έρωτα υπήρχαν, υπάρχουν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν... Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώ τη γνωστή συνταγή της fanta με ανθρακικό μετά από κάθε συνεύρεση και ουδέποτα αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα! Ομοίως θα κινηθώ όταν πάλι ανοίξουν τα "σπιτάκια"! Εγγυημένο αποτέλεσμα! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Old time classic :headbang2::tooth::tooth::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.410
Πόντοι
9.297
Αντρας που γαμαει χωρις προφυλακτικο ειναι ανεγκεφαλος , αυτοκαταστροφικος οικονομικα και οχι μονο και κινδυνος για την κοπελα λογω Σ.Μ.Ν.που μπορει να της μεταδοσει .Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση η κοπελα να του μεταδοσει Σ.Μ.Ν.Εξαιρεση ειναι η περιπτωση σχεσης "με προοπτικη" ωστε ακομα κι αν προκυψει εγκυμοσυνη να οδηγηθει η σχεση σε επισημοποιηση.Αν υπηρχαν λιγοτεροι τετοιοι βλακεντιοι ( και δηθεν μαγκες)θα ειχαμε λιγοτερες εκτρωσεις.Φυσικα οι "μαγκες" αυτοι γινονται δαγκες και εξαφανιζονται σε περιπτωση εγκυμοσυνης γιατι ειναι και φτωχομπινεδες με αβεβαιες δουλειες ( στην καλυτερη περιπτωση αν δεν ειναι ανεργοι η αεργοι)και κοτες στην ψυχη.Το δραμα το περναει η εξισου αμυαλη κορασις μετα της οικογενειας της ενω ο ανεγκεφαλος καγκουρας καμαρωνει για τα "κατορθωματα" του...και η ζωη συνεχιζεται ...!Αντε μαλακες:angry::embarrased::thubsdown::thubsdown::uzi::uzi::

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Αντρας που γαμαει χωρις προφυλακτικο ειναι ανεγκεφαλος , αυτοκαταστροφικος οικονομικα και οχι μονο και κινδυνος για την κοπελα λογω Σ.Μ.Ν.που μπορει να της μεταδοσει .Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση η κοπελα να του μεταδοσει Σ.Μ.Ν.Εξαιρεση ειναι η περιπτωση σχεσης "με προοπτικη" ωστε ακομα κι αν προκυψει εγκυμοσυνη να οδηγηθει η σχεση σε επισημοποιηση.Αν υπηρχαν λιγοτεροι τετοιοι βλακεντιοι ( και δηθεν μαγκες)θα ειχαμε λιγοτερες εκτρωσεις.Φυσικα οι "μαγκες" αυτοι γινονται δαγκες και εξαφανιζονται σε περιπτωση εγκυμοσυνης γιατι ειναι και φτωχομπινεδες με αβεβαιες δουλειες ( στην καλυτερη περιπτωση αν δεν ειναι ανεργοι η αεργοι)και κοτες στην ψυχη.Το δραμα το περναει η εξισου αμυαλη κορασις μετα της οικογενειας της ενω ο ανεγκεφαλος καγκουρας καμαρωνει για τα "κατορθωματα" του...και η ζωη συνεχιζεται ...!Αντε μαλακες:angry::embarrased::thubsdown::thubsdown::uzi::uzi::

καλα τα λες τυπε !!!
εχει γεμισει ο τοπος απο ανεγκεφαλους ελληναρες που αφηνουν εγκυες τις κοπελες τους και μετα ζητανε εκτρωση η τις παρατανε στη μοιρα τους...
ποσες ελλεηνιδες (τα ηθελε ο κωλος τους) ειναι με ενα μουλικο μωρο η με μια τουλαχιστον εκτρωση μεχρι τα 25 ετη τους !!

μονο οι μπουρδελιαρηδες εχουμε μπεσα και πραγματικη αγαπη για τις κορασιδες μας και θα τις αποκαταστησουμε αμεσα με παπα και με κουμπαρο αμα τις γκαστρωσουμε !!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
ρε φιλε εσυ μιλας λες και σε γκαστρωσε καποιος και εξαφανιστηκε,ναι το κατακρινουμε το γεγονος που περιγραφεις αλλα οχι και με τοσο παθος.
Το λαθος ειναι και των δυο και του αντρα και της γυναικας.
Η σωστη γυναικα θα του πει θες ακα μετα το γαμο η τον αρραβώνα,αλλα τα θελει και αυτη νομίζοντας οτι θα τον τυλιξει.
Ειχα μια παλια που της ελεγα εγω δεν θελω γαμο και η τυπισσα επεμενε για ακα και της ελεγα δεν γουσταρω να κατσει στραβή και η γκομενα ελεγε ελα μωρε δεν πειράζει.
Φταινε και οι δυο μην το ψαχνεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom